Arbeloa'nın olduğu tarafa otoban kurdu Chelsea...
Arbeloa'nın olduğu tarafa otoban kurdu Chelsea...
Mükemmel bir macti gercekten,cok zevkliydi,hakeden kazandi diyebilirim.Chelsea bastan sona üstün götürdügü maci aldi.
Hakem muhtesemdi,bütün kararlari dogruydu,gercekten cok begendim hakemi bugün.
Final Red Devils-The Blues oldu.Bakalim,favorim ManU.
Spiker Arbeloa'ya Arbelao dedi durdu bütün maç, sinirlerimi alt üst etti.![]()
Mourinho çıldırmış olmalı![]()
İki takımı da bizim takımLarımız yenme başarısı göstermişti. Yarı finaLe yakışır oyun oynadıLar. ÖzeLLikLe CheLsea baştan sona üstündü zaten. Benitez in taktik dehaLığı bu maçta işe yaramadı. Ne idi beLirsiz Grant Benitezi çöktürdü.
BöyLe turnuvaLarda istikrarın önemi bir kez daha ne kadar önemLi oLduğu ortaya çıktı. FinaLi herşeye rağmen Manu aLır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Chelsea finale kalır demiştim ve doğru çıktı.Bence Chelsea haketti.Liverpool finale çıkmayı hakedecek birşey de yapmadı.Eski Liverpool'u göremedik..
maç gerçekten üst düzey bir maçtı iki takımda kaltesinin hakkını verdi.star tv bu ilker yasini daha maç yorumlatmasın cinnet geçiriyorum manu-barca maçında henry için 7 yıl ajaxda oynadı dedi kalp spazmı geçiriyodum yorumları 1980 spor yorumları gibi finalde ilker yasin olmasın yorumlamasın yorumlayacaksa bağış erten yada banu yelkovan yorumlasın...
Ah be Sami niye yaptın o penaltıyı![]()
Chelsea kupayı alsın; çünkü kupayı alırsa sadece Fenerbahçe'ye yenilmiş olacak. Chelsea finali kendi evinde onyacak. Malum Chelsea İngiltere'de mücadele eden bir Rus Takımı.
Liverpool verilmeyen penaltıyı Arsenal maçında kendilerine çalınana ve ilk maçta Hleb'e çalınmayan penaltıya saysın.İlahi adalet..
Chelsea sonunda çıkabildi finale.Mourinho'nun finale çıkaramadığı bi takımı Grant'ın çıkarması ilginç.Artık bu baldan da öte birşey.Ne dersek diyelim tarih bunu Grant diye yazacak ve en büyük başarı Grant zamanında elde edildi yazacak..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Maçı 55-75 arasında seyrettim.1-1 olunca aha Liverpool paçayı kurtardı dedim.Sonrada uyumuşum koltukta.Uzatmalarda 3 golün olması ilginç gerçekten.
Abram'ın önceden yaptığı rezervasyonlar boşa gitmemiş oldu..
So what?
Saike
Gökay dün bir iddaa vardı hatırlıyon mu?![]()
Babel'in golünü halen daha unutamıyorum..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Hazimsiz olma bu kadar yahu,hakem iyi yönetti maci bence,objektif olarak izle maci,anlarsin![]()
Peki Baran şimdi sana soracağım soruları samimi olarak cevapla.
1) İlk golde Kalou ofsaytta değil miydi ?
2) Samii tam topa vuracakken ayağına tekmeyi Chelsea'liler atmamış mıydı ?
3) 90. dk da bariz bir atak kesilmedi mi ?
İkinci pozisyonda birşey yoktu Hypya kendini yere attı çok ufak bir temas belki var oda dengesini bile bozacak birşey değil..
Hakem iyiydi, hatayı başka yerde ara..
[SIGPIC][/SIGPIC]