Sayfa 17 / 4326 İlkİlk ... 7151617181927671175171017 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 129765 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

ne yapıyorsun comandante
    -

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ne yapayım ya ders çalıştım biraz sonra da iddaaya baktım şimdi öyle takılıyorum abi...sen ne yapıyorsun??

bu arada be yücel

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

iyi akşamlar millet

Ümit harbiden çok iyi adam ya.. Adamın vuruşu son dakika golleri.. Ahh ahh Hagi niye inat etttin

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Little Ceasar's yedim üzerinize afiyet. Süper bir şey ya. İzmir'de yok böyle pizzacı.

iyi akşamlar herkese..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Little Ceasar's yedim üzerinize afiyet. Süper bir şey ya. İzmir'de yok böyle pizzacı.
    afiyet olsun kardeş
    izmirde nerdesin?

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

İzmir'de Susuzdede'de(İnönü Caddesi) bizim ev. Basınsitesi'nde de oturduk.

Şu an İstanbul'dayım ama.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

izmirden sonra istanbul'da yaşanırmı ya ben ankaraya geldim izmirden ve hiç memnun değilim narlıdere ve balçova'da büyüdüm bende.

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Aaa, İzmir'li misin? Walla abi doğru sölüosun, İzmir'im gibisi yok. Mecburiyetten burdayım.

Ben de 7 sene 60. Yılda okudum, Güzelbahçe'de. Balçova ve Narlıdere'den 2 kere geçerdim hergün.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

benim okulda bucadaydı.günde iki kere inönü caddesinden geçerdim.bazen okul dönüşü başım ağrırdı denizi izleyerek gideyim diye konaka iner oradan mithatpaşa arabalarıyla giderdim.hey gidi izmir be çok memleket gezdim halada geziyorum ama yok izmirim gibisi.60.yıldan birini yenmiştim bi kere scrabble yarışmasında.maltepe askeri lisesinde yapılırdı.bilirsin herhalde çok seneler geçti

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Hey be. Walla özlemimi hatırlattın bana gene. Gidecem ama İş Banka'sının mülakatı var gidemiyorum. İşe mişe girersek hiç gidemicez.

Ben de okulu Dokuz Eylül'de okudum. Az mı halı saha maçı yapardık Buca'da. Hasanağa'nın çimlerinde az mı otururduk(içerdik ).

Walla özledim çok.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Hey be. Walla özlemimi hatırlattın bana gene. Gidecem ama İş Banka'sının mülakatı var gidemiyorum. İşe mişe girersek hiç gidemicez.

Ben de okulu Dokuz Eylül'de okudum. Az mı halı saha maçı yapardık Buca'da. Hasanağa'nın çimlerinde az mı otururduk(içerdik ).

Walla özledim çok.
    ilk başlarda hasan ağa bahçesine giderdik bizde kız tavlamaya ama baktık kız yok hep tavlamaya gelen saplar var allah kurtardı diyeyim adımız çıkacaktı
    sonra mekan öğrendik fakültenin oraya kaynadık ne günlerdi be.çok ablalarımız oradan derslerimize hayat bilgimize yardımcı olmuştu

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Tabi hasanağa'da kız tavlayan olmuş mudur acaba? Zaten hasanağaya kız gitmez çünkü bi saatten sonra içkiciler, yankesiciler v.b. dolaşıyor. Daha geçen sene adam bıçaklandı orada.

Sonra işte bizim okulun ordaki cafe'lere gitmişiniz Hakkaten bi sürü ke**se ile bi sürü güzel kız olurdu ama ben fazla çapkınlık yapamadım. Genelde tek eşliliği seçiyorum ve mazbut sayılırım

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Tabi hasanağa'da kız tavlayan olmuş mudur acaba? Zaten hasanağaya kız gitmez çünkü bi saatten sonra içkiciler, yankesiciler v.b. dolaşıyor. Daha geçen sene adam bıçaklandı orada.

Sonra işte bizim okulun ordaki cafe'lere gitmişiniz Hakkaten bi sürü ke**se ile bi sürü güzel kız olurdu ama ben fazla çapkınlık yapamadım. Genelde tek eşliliği seçiyorum ve mazbut sayılırım
    geç öğrendik ne yapalım
    valla bende sonuncusundan beri hiç çapkınlık yapmadım
    gençlik yılları ne yaparsın.nasip olurda ölmezde emekli olursam zaten direkt izmirdeyim kimse tutamaz beni.sende gelirsin bastonla gezer fm anılarımızı anlatırız

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Ben İzmir'de iş ayarlamaya çalışıorum zaten. Şu bankaların müfettişliklerini falan kazanırsam İzmir'deki gruplarda çalışmak isticem.

Gerçi devlete girersek bi ilk 3 sene yetiştiriolarmış Ankara'da, mecburen oraya gidecez ama bi işe girelim de Ankara'ya da gideriz, Adana'ya da.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ankaranın nesi varmış kardeş memleketim diye demiyorum amma mis gibi yerdir yani

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

sana tavsiyem memur olacaksan büyük şehre gitmemeye çalış.çok pahalı ve başlarda çok zorlanırsın.kira falan özellikle yakıyor.ben ankarada çok sıkıntı çektim.allah'tan eryaman diye bir yer vardı kiralar falan ucuzduda yırttım biraz.hayatımın en iyi yılı ise (maddi olarak) tehlikeli de olsa şırnaktı.çok para biriktirdim.izmirin kartpostalına baktım zaman geçti.şimdi gene ankara'dayım ama maddi olarak rahatım şırnak sayesinde.
    bi örnek daha vereyim.baldızım iş bankasındaydı şeflik sınavını kazandı istanbula çıktı tayini kulelere bizim bacanakla gittiler.orada 1000 ytl'ye ev tuttular maaş farkı şef olunca sadece 350 ytl.sen pay biç büyükşehrin zararına

[quote=TüMeR_yAğıZ]sana tavsiyem memur olacaksan büyük şehre gitmemeye çalış.çok pahalı ve başlarda çok zorlanırsın.kira falan özellikle yakıyor.ben ankarada çok sıkıntı çektim.allah'tan eryaman diye bir yer vardı kiralar falan ucuzduda yırttım biraz.hayatımın en iyi yılı ise (maddi olarak) tehlikeli de olsa şırnaktı.çok para biriktirdim.izmirin kartpostalına baktım zaman geçti.şimdi gene ankara'dayım ama maddi olarak rahatım şırnak sayesinde.
    bi örnek daha vereyim.baldızım iş bankasındaydı şeflik sınavını kazandı istanbula çıktı tayini kulelere bizim bacanakla gittiler.orada 1000 ytl'ye ev tuttular maaş farkı şef olunca sadece 350 ytl.sen pay biç büyükşehrin zararına [

ehehe evet katılıyorum..Küçük şejirlerde daha çok para bitiktrp gel büyük şehre aslanlar gibi yaşa

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Doğru söylüyosun walla. Ben ablamın yanında kalıyorum, kira ödemiyorum İstanbul'da. Kira ödesem yaşanmaz.

Ama benim istediğim Devlet Memurluklarına lojman veriolar(Gelirler Kontrolörlüğü, Hesap Uzmanlığı, IMKB, SPK) ama oraları da kazanmak SIKAR tabi biraz

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Doğru söylüyosun walla. Ben ablamın yanında kalıyorum, kira ödemiyorum İstanbul'da. Kira ödesem yaşanmaz.

Ama benim istediğim Devlet Memurluklarına lojman veriolar(Gelirler Kontrolörlüğü, Hesap Uzmanlığı, IMKB, SPK) ama oraları da kazanmak SIKAR tabi biraz
    kardeş hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Saol. Hepimizin.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

ehehe evet katılıyorum..Küçük şejirlerde daha çok para bitiktrp gel büyük şehre aslanlar gibi yaşa[/QUOTE]

aynen öyle. küçük yerin insanlarıda iyidir daha rahat yaşarsın.

kal ablanın yanında yawsen güzeli işte takılırsın hemde ablan...Kafana göre yaşa ben tek yaşayamam heralde ya

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ankara'ya da gideriz, Adana'ya da.
    gel abi bekleriz...

ben de bu sene ist kazanırsam ablam zaten orda okuyo ev tutcaz şuanki tek dileğim de bu zaten..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by cureshot
    ankaranın nesi varmış kardeş memleketim diye demiyorum amma mis gibi yerdir yani
    kesinlikle katılıyorum (bende ankaralıyımda ) bendaha hiç kötü yanını görmedim azcık trafik var ama o zaten istanbuldada var
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by benyaben
    kal ablanın yanında yawsen güzeli işte takılırsın hemde ablan...Kafana göre yaşa ben tek yaşayamam heralde ya
    Ya abi kalıyım da işim yok, sevdiğim İzmir'de. Bi boşlukta gibiyim şu an. Sadece okula gidip geliyorum. Şöle Meeemur olsam, sevdiğimi alsam beraber yaşasam güzel olmaz mı?

İstanbulda Trafik ankaranın 10 katı ama herşeyiyle ankaranın 10 katı tabiki kişisel tecihtir ama önünüze tercih koysalar tek geçerim bu alemde

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ceyhun127
    İstanbulda Trafik ankaranın 10 katı ama herşeyiyle ankaranın 10 katı tabiki kişisel tecihtir ama önünüze tercih koysalar tek geçerim bu alemde
    +1 aynen katılıyorum! hangisinde 7 tepe war uleeeynnnn

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

off sıkıldım yaa ewde öylee yanlız başıma ne yapabilirmki zaten
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri