Sayfa 17 / 17 İlkİlk ... 7151617
481 ile 494 arası toplam 494 sonuç

Konu: Fenerbahce - Inter | Şampiyonlar Ligi G Grubu Maçı - 1. Hafta

Hybrid View

Alex Cesar'la Neden Bu Kadar Samimiydi?

Fenerbahçe ile İnter arasında oynanan Devler Ligi maçı. Önder’in ortasına uçarak kafayı çakan Alex’in şutunu kaleci Cesar harika bir şekilde kornere atıyor. Sonra iki oyuncu yerde birbirlerine gülerek birşeyler söylüyor. Aradan birkaç gün geçince, bu diyalogun ardındaki perde de aralandı. Alex ile Cesar çocukluk arkadaşıydı. Milano’ya döndükten sonra kulüpten yakın bir dostuna bunu anlatan Brezilyalı kaleci, kaderin bir cilvesi olarak yıllar sonra karşı karşıya geldiklerini söyledi.

Cesar, “Kuralar çekilince Alex’li Fenerbahçe ile aynı gruba düştüğümüz için çok mutlu olmuştum. Roberto Carlos da oradaydı. Maç öncesi Alex’le kucaklaşıp, hasret giderdik. Bu sırada kendisine, ‘İnter kalesi kapalı. Seni üzeceğim çünkü gol yemeyeceğim’ dedim. O da, gülerek ‘Göreceğiz’ karşılığını verdi. Şutunu çıkarınca, ‘Nasıl kurtardım’ deyince, tebrik etti. Evet, Alex’in golünü önledim ama müthiş bir çalımdan sonra Deivid’e attırdığı golü kolay kolay unutamam'' dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

vay bee çocukluk arkadaşları yıllar sonra karşı karşıya geliyor
    verdiğin bilgi için teşekkürler

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Ztn (GeneLde BreziLyaLıLar) FutboLcuLar Ya Kucukken Aynı MaaLLede BuyuyoLar Yada CocukLukLarında Aynı Takımda Oynamıs OluoLar

Del Piero_10 Misafir

Dün Kanal 24 te Bilgin Gökberk'i izledinizmi bilmiyorum ama çok eğlenceliydi.

''inter'i 30 yıldır canlı izliyorum diyorlarki artık bize İtalya yetmez Avrupada başarı lazım.Ama 30 yıldır olmuyor.İşin garibi İtalya'da da birşey olmuyor.''

''İki İnter'li oturup bir Şampiyonlar Ligi maçı izliyor.Biri beğendiği bir oyuncu üzerine yorum yapar ve keşke bu adam bizim takımda oynasa der.Diğeri ona müdahale eder ve derki:O adam zaten bizdeydi 3 ay önce gönderdik ya!Gelen giden oyuncu o kadar çokki bazen kendi maçlarını izlerlerken bu adam kim yahu diye şaşırırlar.''

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Dün Kanal 24 te Bilgin Gökberk'i izledinizmi bilmiyorum ama çok eğlenceliydi.

''inter'i 30 yıldır canlı izliyorum diyorlarki artık bize İtalya yetmez Avrupada başarı lazım.Ama 30 yıldır olmuyor.İşin garibi İtalya'da da birşey olmuyor.''

''İki İnter'li oturup bir Şampiyonlar Ligi maçı izliyor.Biri beğendiği bir oyuncu üzerine yorum yapar ve keşke bu adam bizim takımda oynasa der.Diğeri ona müdahale eder ve derki:O adam zaten bizdeydi 3 ay önce gönderdik ya!Gelen giden oyuncu o kadar çokki bazen kendi maçlarını izlerlerken bu adam kim yahu diye şaşırırlar.''
    Aynı sözleri dün Serbest Atış programında söyledi çok komik ve çok doğru sözler

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sanki yedek takım da tanımadığımız kişiler var,dün Uğur Meleke'yi dinleseydiniz keşke.
    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    All Star ' mı bekliyodun?abi.
    Yahu doğru bişey söylemek suçmu yazmışsın bende sordum...

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Fenerbahçeyi İtalyanlara sorsana kaç oyuncu tanıyacak ?

Tanimazlar çünkü tanınmıyor Fenerbahçe fazla... Roberto Carlos Kezman felan tanıınır...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Tanimazlar çünkü tanınmıyor Fenerbahçe fazla... Roberto Carlos Kezman felan tanıınır...
    Aldığımız Galibiyetin Önemini Bir Kez Daha Tescil Ettin Saol

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Anlamadığım nokta şu, Beşiktaş ile alıp veremediğiniz ne ? Her lafınızın bir parçası "Marsilya" oluyor..

Fenerbahçe bu kafayla devam ederse, gruptan çıkma hayal olur. Zico ve futbolcular havaya girdiği vakit, bu iş bitmiştir ki, bu olay Fener'de çok görülüyor..
    Neden havaya girmeyelim ki... GS uefa yı alırken hedefleri şampiyonluk deil miydi, onlar bu hedefe giderken havaya girmiyor da fener bu tür hedeflerden söz edince mi havaya giriyor. Kendilerine güvenleri olması için iddalı olmalılar. Aksi takdirde ezik,mahkum futboldan kurtulamayız. Bırakın da havaya girsinler...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Tümer,Appiah,Hasan,Fatih,Hüsey,n,Kemal,
    Adriano,Vieria,Cordoba,Chivu,Materazzi,... Figo yu saymıyom bile ztn sonradan da girdi...

ŞAMPİYON yenildi deniliyordu..Peki biz İnteri yenince neden Son şampiyon değilde Skandal Şampiyon,Eksik şampiyon yendik diye söyleniyor???

Yalanmı Juventus v Milan ın altında ezilen bir İnter CL de Kupası yok...

Şunuda Sorarım..Machesteri yendiğimizde B Takım İnteri yendiğimizde Yedek takım neden Bu takımlar maça çıkarken 5 olur diyorsunuzda Fenerbahçe yenince bu takımlar bir anda Yedek Takım B Takım oluyor dikkat ederseniz maç sonunda Fenerbahçe:1 İnter:0 yazıyordu...Fenerbahçe:1 İnter Yedekleri:0

As kadrosu ile 6attılar yahu A takımla çıkınca 6atıyolar

Pekii.......

Maçın sonunda gazeteler,turnuvalar ne yazdı...

Fenerbahçe:1 İnter:0

Fenerbahçe:3 Manchester:0

A,B Paf C H B falan yazmıyordu o zaman sorun yok
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

konuyu uzatmaya gerek yok zaten.fb nin yendiği takım interdir.fb yi tebrik ederim fb interi yendi diye şimdi suçmu oldu.sonuç bu.herkeste biliyor gereksiz tartışmaları uzatmayalım.

Del Piero_10 Misafir

Bence bu galibiyetin tartışılacak yanı yok.inter'e karşı düşüncelerim bir yana Fenerbahçe 90 dakika ezdi.Hatta ben ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçında Fener'i bu kadar iyi gördüm.Kezman biraz daha güçlü olsa maç rahat 3 farkla biterdi.

Materazzi 4 ay sakatlandı bir eksik sayılabilir.Cordoba eksik değil çünkü 2 sezondur banko oynamıyor.Burdisso-Samuel-Cordoba'dan biri Materazzi'nin yanında oynuyor.

Maxwell yedek değil geçen sezon çoğu maçta Grosso onun yedeği oldu ve satıldı.(Tabi Grosso'nun daha iyi olduğu kesin ama inter'de işler böyle yürüyor)

Vieira bir eksik ama zaten sürekli sakatlanıp ceza alan bir oyuncu ve Dacourt(dünyadaki en vasıfsız oyunculardan biridir) bol bol forma şansı buluyor.

Chivu takıma yeni dahil olduğu için onun eksikliği ne kadar hissedilir bilemem.

Adriano zaten şampiyonlar ligi kadrosuna alınmadı,alkol tedavisi gördüğü söyleniyor onuda eksik sayamayız çünkü beşinci tercih durumuna düştü.(düşürüldü)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Bence bu galibiyetin tartışılacak yanı yok.inter'e karşı düşüncelerim bir yana Fenerbahçe 90 dakika ezdi.Hatta ben ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçında Fener'i bu kadar iyi gördüm.Kezman biraz daha güçlü olsa maç rahat 3 farkla biterdi.

Materazzi 4 ay sakatlandı bir eksik sayılabilir.Cordoba eksik değil çünkü 2 sezondur banko oynamıyor.Burdisso-Samuel-Cordoba'dan biri Materazzi'nin yanında oynuyor.

Maxwell yedek değil geçen sezon çoğu maçta Grosso onun yedeği oldu ve satıldı.(Tabi Grosso'nun daha iyi olduğu kesin ama inter'de işler böyle yürüyor)

Vieira bir eksik ama zaten sürekli sakatlanıp ceza alan bir oyuncu ve Dacourt(dünyadaki en vasıfsız oyunculardan biridir) bol bol forma şansı buluyor.

Chivu takıma yeni dahil olduğu için onun eksikliği ne kadar hissedilir bilemem.

Adriano zaten şampiyonlar ligi kadrosuna alınmadı,alkol tedavisi gördüğü söyleniyor onuda eksik sayamayız çünkü beşinci tercih durumuna düştü.(düşürüldü)
    Eline Sağlıkta yazmana gerek yok bu kadar emeğe yazık nasıl olsa bildiklerini okuyorlar
    .
    .
    .

Sayfa 17 / 17 İlkİlk ... 7151617

Mesaj Yetkileri