Arkadaşlar, tartışırken karşısındakine saygısızlık edecek, hakaret edecek olan olursa sözlü olarak uyarılmadan cezasını alacaktır. Serkan'a ek olarak belirtmek istedim.
Arkadaşlar, tartışırken karşısındakine saygısızlık edecek, hakaret edecek olan olursa sözlü olarak uyarılmadan cezasını alacaktır. Serkan'a ek olarak belirtmek istedim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Fenerbahce, futbolu bilmeyen [!] Zico'ya ragmen [!!] iyi oynadi ve kazandi. Ne kadar kolay degil mi?
Fenerbahce'nin futbolculari buyuk maclara daha iyi konsantre oluyorlar. 2 senedir iyice gorduk bunu. Muhtesem oynadi Fener, ve rahatca kazandilar. Oyuncular isteyince oluyor Fenerbahce'de.
Aziz Başkan demiş Gökçek'i oynat diye Zico'ya, yoksa onun oynatacağı yoktu. Ayrıca Mourinho da boştayken onu getirelim başa, Zico'yu kovalım![]()
Figo´dan Carlos´a Tebrik
Fenerbahçe´nin İnter zaferi öncesi soyunma odasında Real Madrid´te birlikte forma giyen iki dünya starı Roberto Carlos´la Luis Figo arasında ilginç bir diyalog yaşandı.
İnterli futbolcu, Real Madrid’de uzun süre birlikte oynadığı sambacıya, "Fenerbahçe ve taraftarı muhteşem. Stat ise büyüleyici. İnsanın futbol oynama iştahı kabarıyor" dedi.
Fenerbahçe’nin İnter’i 1-0 yendiği Şampiyonlar Ligi gecesinde Türk futbolu adına çok güzel görüntüler ortaya çıktı. Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki maç öncesi ve sonrasında iki takımın oyuncuları arasındaki diyaloglar ve samimi görüntüler görülmeye değerdi.
Sarı lacivertli takımın Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, maçtan önce soyunma odası koridorunda Real Madrid’den eski takım arkadaşı Portekizli Luis Figo ile uzun uzun sohbet etti. Figo, Carlos’a başarı dilediği buluşmada, "Çok güzel bir tercih yapmışsın. Fenerbahçe ve taraftarı muhteşem. Stat ise büyüleyici. İnsanın futbol oynama iştahı kabarıyor" dedi.
Roberto Carlos ise, Fenerbahçe’nin teklifini titiz bir araştırma sonucunda kabul ettiğini belirterek, "Türkiye’ye bir yıllık gecikme ile geldim. Burada bana büyük saygı gösteriliyor. Takımda birçok Brezilyalı futbolcu var. Teknik direktörümüz de çok değerli bir isim. Yaptığım tercihten dolayı kendimi mutlu hissediyorum. Fenerbahçe’nin büyük hedefleri var. Çok kaliteli bir kadro ile yola çıktık. Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon büyük ses getireceğimizi düşünüyorum" cevabını verdi.
"TATİLİNİ BURADA YAP"
Sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Stephen Appiah ise Juventus’tan tanıdığı Zlatan İbrahimovic ile koyu bir sohbete daldı. Ganalı futbolcu, Türkiye’yi övgü dolu sözlerle anlattığı İbrahimovic’e, "Tatilini mutlaka burada yap" önerisinde bulundu. Bir başka köşede de iki Sırp futbolcu Mateja Kezman ile Dejan Stankoviç Türk futbolunu konuşurken, Kezman Fenerbahçe’nin, yönetimi, taraftarı ve güçlü ekonomik yapısıyla Avrupa’da kısa sürede söz sahibi olacağını dile getirdi.
Maç sonrasında da soyunma odasının önünde güzel tablo vardı. İki takımın futbolcuları sahadaki centilmence mücadeleden sonra birbirlerinden forma alışverişi yaptı. Kaybeden İnterliler, rakiplerini kutlayarak stattan ayrıldılar.
Ben o statta 30 milyon Fenerbahçe taraftarından 48 bin şanslı olanlarından biriydim
Ben geçen sene olsun , ondan önceki sene olsun bir sürü maça gittim ama böyle atmosfer görmedim
İlk defa bağırmaktan sesim kısıldı
Islık çalmayıda bu maçta öğrendim
Kısacası inanmıştık
Rize gibi maçları taraftar istese alır ama nereye kadar?
Zico da güzel değişikliklere giderse herkes mutlu olur.(Wederson gibi)
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Dün bir yerde gördüm Figo tezahurata kafasıyla eşlik ediyordu![]()
Bende gördüm Starda futbolig mi ne orada olcak .. fb-inter marsilya-bjk maçlarının ayrıntılarıyrla vercek kaçırmamak lazım![]()
Alex Cesar'la Neden Bu Kadar Samimiydi?
Fenerbahçe ile İnter arasında oynanan Devler Ligi maçı. Önder’in ortasına uçarak kafayı çakan Alex’in şutunu kaleci Cesar harika bir şekilde kornere atıyor. Sonra iki oyuncu yerde birbirlerine gülerek birşeyler söylüyor. Aradan birkaç gün geçince, bu diyalogun ardındaki perde de aralandı. Alex ile Cesar çocukluk arkadaşıydı. Milano’ya döndükten sonra kulüpten yakın bir dostuna bunu anlatan Brezilyalı kaleci, kaderin bir cilvesi olarak yıllar sonra karşı karşıya geldiklerini söyledi.
Cesar, “Kuralar çekilince Alex’li Fenerbahçe ile aynı gruba düştüğümüz için çok mutlu olmuştum. Roberto Carlos da oradaydı. Maç öncesi Alex’le kucaklaşıp, hasret giderdik. Bu sırada kendisine, ‘İnter kalesi kapalı. Seni üzeceğim çünkü gol yemeyeceğim’ dedim. O da, gülerek ‘Göreceğiz’ karşılığını verdi. Şutunu çıkarınca, ‘Nasıl kurtardım’ deyince, tebrik etti. Evet, Alex’in golünü önledim ama müthiş bir çalımdan sonra Deivid’e attırdığı golü kolay kolay unutamam'' dedi.
vay bee çocukluk arkadaşları yıllar sonra karşı karşıya geliyor
verdiğin bilgi için teşekkürler
Ztn (GeneLde BreziLyaLıLar) FutboLcuLar Ya Kucukken Aynı MaaLLede BuyuyoLar Yada CocukLukLarında Aynı Takımda Oynamıs OluoLar
Dün Kanal 24 te Bilgin Gökberk'i izledinizmi bilmiyorum ama çok eğlenceliydi.
''inter'i 30 yıldır canlı izliyorum diyorlarki artık bize İtalya yetmez Avrupada başarı lazım.Ama 30 yıldır olmuyor.İşin garibi İtalya'da da birşey olmuyor.''
''İki İnter'li oturup bir Şampiyonlar Ligi maçı izliyor.Biri beğendiği bir oyuncu üzerine yorum yapar ve keşke bu adam bizim takımda oynasa der.Diğeri ona müdahale eder ve derki:O adam zaten bizdeydi 3 ay önce gönderdik ya!Gelen giden oyuncu o kadar çokki bazen kendi maçlarını izlerlerken bu adam kim yahu diye şaşırırlar.''