Sayfa 17 / 23 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 685 sonuç

Konu: Bank Asya 1. Lig [ Şampiyon Manisaspor (2008-2009) ]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

SAĞLAM, MALATYA MAÇINA GELECEK!

Beşiktaş’ın eski teknik direktörlerinden Ertuğrul Sağlam’ın Giresunspor’un ilk yarının son haftasında karşılaşacağı Malatyaspor maçını izleyeceği öğrenildi.

Yeni başkan Olgun Peker Aydın’a destek vermek için Bolu maçına gelmeyi planlayan Sağlam’ın bayram dolayısıyla gelemediği ancak Malatyaspor ile yapılacak maçı takip etmek için Giresun Atatürk Stadı’nda olacağı kaydedildi.

Sağlam’ın yanı sıra As Başkan Sinan Engin’in de zorlu Malatyaspor müsabakası için aynı tarihte Giresun’a geleceği öğrenildi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ordu'nun generali Bruno!
    Ordu'da adeta gol yağmuru vardı. Evinde Güngören Belediyespor'u konuk eden Orduspor'da, golcü isim Bruno Ferreira Mombra Rosa 4 gol atarken, ev sahibi takım hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı ve konuk takıma büyük bir şok yaşattı!

Bruno Ferreira Mombra Rosa lakabi Bruno Mezenga (d. 8 Ağustos 1988 Niterói Brezilya ), Brezilya`li Forvet oyuncusudur.

2008 yilinda Brezilya`nin Flamengo takimindan Orduspor`a transfer olmustur. Türkiye`deki ilk resmi golünü 7 Eylül 2008, 2.Haftada Boluspor`a karsi atti. Brezilya U-15 ve U-17 milli takiminda oynadi. Kariyerindeki ilk resmi maci 16 yasinda Flamengonun 22 Mayis 2005´te 1-0 kaybettigi São Caetano macidir.Brezilya`da yeni Adriano diye taninmaktadir. 1,85 lik Brezilyali forvet Orduspor`un gole en yakin ismidir. Özellikle sol ayak ve hava topundaki üstünlügüyle dikkat cekmektedir.Ordusporda forma numarasi 80`dir .

Başarıları [değiştir]

Flamengo takimiyla

* Brezilya Breziya kupasi : 2006
    * Campeonato Carioca Turnuvasi : 2007
    * Taça Guanabara Kupasi: 2007

Brezilya Milli Takimiyla

* FIFA U-17 Dünya Sampiyonasi : 2005 (2.)

Kisisel Basarilari

* (U-17) Gol Krali: 2004 Flamengo - 38 gol
    * (U-20) Gol Krali: 2005 Flamengo - 25 gol
    Bugünkü maçta attıgı goller süperdi..Hele UzaKtan attıgı harikaydı..Sol ayagı çok etkili kaleyi cepheden görünce affetmiyor..Bir çok takımın transfer listesine girmiş..Cavcav çok istiyormuş..Yönetim ise bırakma niyetinde degil..Oyuncu bu ay içinde evlenecek..Orduya yerleşecekmiş..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

HAKEMLER DE İNSAN AMA CANIMIZ YANIYOR

4-2 Çaykur Rizespor’un galibiyeti ile sonuçlanan karşılaşmanın ardından Giresunspor cephesinden maçın hakemi Özgür Yankaya’ya büyük tepki geldi.

Gerek kendileri ve gerekse de kendilerinden önce görevde bulunan yönetici arkadaşlarının bu zamana kadar hakemler hakkında konuşmadığını ifade eden Giresunspor 2. Başkanı Ali Akdağ; “Çok iyi götürdüğümüz maçı bence hakem hatası nedeniyle kaybettik. Skor 3-2 iken, Aydın Çetin’in kaydettiği gol geçerli sayılsaydı Rize’den istediğimiz skorla dönebilirdik. Pozisyon bana göre ofsayt değildi. Bunu şeref tribünündeki Rizeli idarecilerde dile getirdi. Ancak resmen hakemin kurbanı olduk. Çok üzgünüz” dedi.

“DAHA DİKKATLİ OLSUNLAR”

Çotanakların 2. başkanı Ali Akdağ sözlerine şu şekilde devam etti;

“Giresunspor olarak bugüne kadar yaşanan gelişmelere ve hakem olaylarına karşı takındığımız hoşgörülü yaklaşım tarzı her zaman bir tevazu olarak ön plana çıkmıştır. Ancak, Rize’de yaşadığımız hakem hatasını kabullenmek açıkçası biraz gücümüze gidiyor. Çünkü, bu gol geçerli sayılsaydı skor 3-3’e gelecek ve belki de biz oradan maçı çevirecektik. Hata olabilir fakat hakem arkadaşlarımız da biraz kendilerine çekli düzen versinler. Biz lig de zor bir durumdayız. Hakemin yanlış bir kararı bizi puantaj da daha da zor durumda bıraktı. Kalan haftalarda daha dikkatli olsunlar ve takımların kaderleri ile oynamasınlar. İnşallah bundan sonraki haftalarda bu tür hakem hataları ile karşılaşmayız. Ben ortaya koydukları mücadeleden ötürü oyuncularımızı tebrik ediyorum. Zaman zaman çok iyi bir futbol ortaya koydular ve 12-13 milyon dolarlık Çaykur Rizespor’a kafa tuttular” dedi.

“MALATYA FİNAL OLACAK”

Giresunspor 2. Başkanı Ali Akdağ ayrıca hafta sonu kendi evlerinde oynayacakları Malatyaspor müsabakasının final havasında geçeceğini de sözlerine eklerken; “Artık bu maçı kazanmaktan başka çaremiz kalmadı. Bu maçı seyircimizin de desteği altında kazandığımız taktirde puanımızı 16’ya çıkarmış olacağız. Finale çok iyi hazırlanacağız ve o müsabakayı kazanmak için tüm gücümüzü kullanacağız” ifadelerini kullandı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Malatyaspor 3'lük attı!

Bank Asya 1. Lig'de tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Malatyaspor, konuk ettiği Kartalspor'u tek golle geçti.. Sarı kırmızılıları yeni teknik direktörleri Hamza Hamzaoğlu yönetimindeki ilk 3 puana taşıyan golü Serkan Dökme attı..

MALATYASPOR: 1 - KARTALSPOR: 0

Stat
    İnönü

Hakemler
    Hakan Özkan xxx, Samet Çavuş xxx, Emre Suna xxx

Malatyaspor
    Fevzi xx (Dk. 21 Emrah xxx), Mustafa Sert xx, Serkan xx (Dk. 59 Caner xx), Fatih xxx, Ramazan xxx, Eren xxx, Alper xx, Güngör xx (Dk. 82 Mahmut x), Turgay xx, Selim xxx, Mustafa xx

Kartalspor
    Süleyman x, Yasin xx, Zafer xx, Mehmet xx, Selçuk xxx, Gökhan xx, Emirhan x (Dk. 76 Furkan x), Mesut xx (Dk. 53 Mehmet xx), Zafer Çevik xx, Ümit x, İskender x (Dk. 80 Kenan x)

Gol
    Dk. 13 Serkan (Malatyaspor)

Sarı Kart
    Dk. 65 Caner (Malatyaspor)
    __________________________________________________ ___

HAFTAYADA GİRESUNU YENERSEK TAM OLACAK
    malatyAdana!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

BRUNO BREZİLYA GAZETELERİNDE VE HABER SİTELERİNDE..

16/12/08 - 08h15 - Atualizado em 16/12/08 - 08h15

Achei! ‘Rei do gol’ na Turquia, Mezenga não desiste de sonho rubro-negro
    Artilheiro pelo modesto Orduspor, fenômeno da base projeta voltar ao Flamengo e fazer ‘tudo o que esperavam dele’

Credenciado por mais de cem gols marcados na base e com um porte físico invejável para os jovens de sua idade, Bruno Mezenga atiçou o imaginário de muitos rubro-negros ainda arrependidos das vaias direcionadas a Adriano e que não tinham dúvidas: o surgimento de um novo Imperador era questão de tempo.

Confira um dos 14 gols de Mezenga pelo Orduspor, da Turquia!

Tanta expectativa, porém, não fez bem nem ao jogador nem aos dirigentes e membros da comissão técnica que, em 2005, precocemente, promoveram o jovem de apenas 16 anos para ser a salvação de um time que estava à beira do rebaixamento. O resultado? Em apenas 10 partidas como profissional, nenhum gol e uma frustração do tamanho de 35 milhões de pessoas.

- Tive só duas chances como titular, com 16 anos, e depois entrava faltando cinco ou dez minutos. O time estava caindo e colocaram em mim a responsabilidade de salvar o clube. Não era nem do juniores ainda. Sei que falavam que poderia ser o novo Adriano, mas precisava amadurecer. Hoje estou mais experiente.

Atacante se cobra para dar certo também no Flamengo
    Experiência, por sinal, que vem sendo traduzida em gols. Comemorados não em vermelho e preto, mas em roxo e branco. Cores do modesto turco Orduspor. Em 16 partidas, Mezenga já balançou as redes em 14 oportunidades. E não esconde o alívio por satisfazer **uele que mais esperava um bom desempenho entre os “adultos”: ele mesmo.

- Sempre me cobrava por saber do meu potencial. Na base eu fazia muitos gols, jogava bem e precisava repetir isso no profissional. Agora estou crescendo e quando acabar o contrato vou voltar ao Flamengo. Só não sei o que vai acontecer. Queria poder fazer tudo o que esperam de mim. Mas não posso dizer que vou voltar e depois isso não acontecer.

A indefinição por seu futuro, no entanto, nada tem a ver com algum ressentimento dos tempos de Gávea. Muito pelo contrário, Bruno Mezenga não esconde a saudade do clube que o revelou e demonstra gratidão.

- Não guardo mágoa e nem reclamo de nada. Agradeço ao Flamengo por tudo o que tenho na vida. Tenho grandes 0 no clube e ainda cheguei à seleção brasileira.

Enquanto não retorna ao Brasil, o artilheiro aproveita para amadurecer pessoal e profissionalmente em um país onde as diferenças dentro de campo são pequenas perto das culturais.

- Estou ganhando muita experiência e está sendo bom para mim. **ui o futebol é bem diferente do Brasil, mais rápido. Estou satisfeito e feliz. Tanto os companheiros quanto a torcida confiam muito em mim. Graças a Deus, sou artilheiro. Tenho uma seqüência de jogos. Isso é muito importante. Cada vez mais ganho confiança e supero as diferenças culturais, de idioma, alimentação... – garante o artilheiro, que marcou quatro gols em um só jogo na rodada do último fim de semana.

sonho turco faz até mesmo com que Mezenga apague experiências mal-sucedidas no Fortaleza, no Macaé e no Queesland Roar, da Austrália, onde de bom tirou apenas uma certeza: não se deve parar de lutar.

- No Macaé não tive muitas oportunidades e, por ser uma equipe de menor expressão, muitas vezes atuava em sistema defensivo. Isso dificulta muito. Já na Austrália, nem cheguei a jogar direito. Algumas questões financeiras e burocráticas ficaram pendentes e fiquei pouco tempo.

Da geração que levou o clube ao tricampeonato estadual de juniores e da Taça OPG, sobraram muitos 0 e um exemplo: Renato Augusto. Melhor * de Mezenga nos tempos de Flamengo , o meia do Bayer Leverkusen foi companheiro também no vice-campeonato mundial sub-17, em 2005, no Peru. E da Alemanha manda um recado ao * de infância, da época em que a Gávea nem fazia parte do itinerário de dupla.

- Mezenga é meu *, uma pessoa que gosto muito e que torço para que tudo dê certo. Nos conhecemos quando tínhamos uns 8 anos e jogávamos futsal no Tio Sam, em Niterói. Depois nós nos reencontramos no futebol de campo do Flamengo e passamos até pela seleção brasileira de categorias de base. Ele é muito gente boa e quero lhe desejar muita sorte.

O contrato com o Orduspor termina em maio de 2009, quando Mezenga volta ao Rio para mostrar que o “Rei do Gado” rubro-negro também pode ser o “Rei do gol”.

http://globoesporte.globo.com/Esport...UBRONEGRO.html[/quote]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

TUNCER’E MİLLİ DAVET!

Giresunspor’un genç takım oyuncusu Tuncer Çimenli, U18 ve U19 Milli Takımları kampına davet edildi.

Geçen sezonun devre arasında dönemin Teknik Direktörü Mehmet Birinci tarafından profesyonel yapılan ancak A takım için düşünülmeyen Tuncer’in 22-24 Aralık 2008 tarihleri arası TFF Riva Milli Takımlar Tesisleri'nde yapılacak U18 ve U19 Milli Takımları kampına davet edildiği açıklandı.

Kamp kadrosuna davet edilen oyuncular 22 Aralık 2008 Pazartesi günü saat 12.00'de, TFF Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi Tesisleri'nde toplanacak.

U19-U18 Milli Takımlar Sorumlusu Müfit Erkasap'ın yönetimindeki kampta teknik direktörlük görevini Ogün Temizkanoğlu ve Şenol Ustaömer yapacak.

bugün beden hocası iyi atlayanlara bedava DİSKİSPOR-Elazığ maçının biletini veriyordu Parayla 1 YTL

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bizdende muhammed ve hüsamettin genç millilere,Rıdvan ve murat ümit milliye cagrıldı..

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Kadıköy’ün Boğasımı Geliyor

Bank Asya Birinci liginin ilk yarının bitmesinin ardından transfer isimleri bir bir gündeme oturuyor.

Sitemizin editörü Fahri Gündüz’ün yaptığı araştırmalarda Kocaelispor dan ayrılan Serhat Akın’nın ismi gündeme bomba gibi düştü . İkinci yarıya bomba transferlerle girmek isteyen yönetim yıldızlarla bir bir görüşüyor. Boluspor transfer komitesine menajerleri tarafından Boluspor’a ismi verilmeyi düşünülürken Boluspor yönetimimin ne gibi bir karar alması merakla bekleniyor.

Ara Transfere hızlı girmek isteyen Boluspor yönetimi gizliden gizliye yürüttüğü transfer çalışmalarında isimler bir bir ortaya atılıyor. Sezon başından beri Kartalspor’lu İskender ismi gündemde devamlı konuşulurken bir diğer isimde sezon başında ismini duyurduğumuz Burak Akşit ismi tekrar gündemde. Her iki oyuncu ile görüşmelerini sürdüren transfer komitesi ilerleyen günlerde bu transferleri bitirmek için çaba gösterirken gündeme başka bir isim düşerek araştırmalarımıza devam ediyoruz. Süper lig takımlarından olan Kocaelispor’da sözleşmesini fesih eden Serhat Akın’ın da menajerler aracılığı ile haber gönderdiği gelen haberler arasında. Yıldız futbolcunun hedefli bir takımda oynamak için çalışmalara başladığı söylenirken bu transferin ilerleyen günlerde ne gibi netlik kazanacağı merakla bekleniyor.

Fenerbahçe de 5 sezon forma giyen yıldız oyuncu oynadığı sürede 57 gol atarak sarı lacivertli takıma katkı sağlayıp şampiyonluklar yaşamıştı. Transfer görüşmelerinde İskender , Burak Akdiş, Serhat Akın ve Ümit Tütüncü isimleri forvet için düşünülürken defans bölgesine de yine Kocelispor’dan Ufuk düşünülüyor.

Serhat Akın Kimdir ?

Serhat Akın aslında (Niyazi Serhat Hikmet Akın) 5 Haziran 1981 Almanya doğumlu forvet oyuncusu. Karlsruhe , Fenerbahçe , R.S.C. Anderlecht , Kocaelispor ve Türk Milli Takımı’nda oynamıştır.

Futbola Almanya’da başladı. 10 yaşındayken Karlsruher SC takımın altyapısına girdi. 2000 yılına kadar burada oynadı. 2000 yılında Fenerbahçe’ye transfer oldu ve Milli takıma kadar yükseldi.

Başarılar

2000–2001, 2003–2004, 2004–2005 sezonlarında Fenerbahçe ile Türkiye Ligi Şampiyonluğu
    2005-2006 Belçika Ligi Şampiyonluğu (Serhat bu şampiyonlukla, yurtdışında şampiyonluk yaşayan "ilk ve Tek Türk Futbolcusu" ünvanını da kazanmıştır.)

Milli Kariyer

16 A Milli, 15 gol
    22 Ümit Milli, 12 gol
    6 A Genç Milli, 4 gol
    2005/2006 sezonunda Belçika’nın önemli kulüplerinden Anderlecht’e transfer oldu ve kısa sürede bu takımın önemli oyuncuları arasına girdi.

Kişisel bilgileri
    Doğum Tarihi: 5 Haziran 1981
    Doğum yeri : Karlsruhe, Almanya
    Boy :178 cm
    Kilo : 75 kg

Profesyonel kariyer
    Karlsruher SC : 1991-2000
    Fenerbahçe : 2000-2005
    R.S.C. Anderlecht :2005-2007

Kocaelispor : 2008 -
    Toplam 57 Gol

Bolusporluyuz.com

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

HEDEF BÜYÜK, GİTMEK GEREK!

Giresunspor’un çiçeği burnundaki Teknik Direktörü Ali Eren Beşerler, başarılı bir takım ortaya çıkarmak için şimdiden çalışmalarına başladıklarını ifade ederken, ilk röportajını da yine www.spor28.com a yaptı.

Her gün beğeni ile takip ettiğiniz www.spor28.com a çarpıcı açıklamalarda bulunan ve Yazı İşleri Müdürümüz Zafer Akten’in sorularını içtenlikle yanıtlayan Ali Eren Beşerler; “Yok efendim Kasımpaşa ve Manisa çok güçlüymüş, Karşıyaka ve Altay deplasmanları çok zormuş ben bunlara inanmıyorum. Çotanaklar olarak her maça 3 puan parolası ile çıkacağız. Yenemeyeceğimiz takıma da kesinlikle yenilmeyeceğiz. Ama siz de göreceksiniz ki Allah’ın izniyle 2. yarıda ligin tozunu atacağız” dedi.

İlk Teknik Direktörlük deneyimini Giresunspor’da yaşayacağı için çok heyecanlı olduğunu da belirmeden geçemeyen Beşerler, “2. yarının ilk 3 maçını kazanırsak, Çotanak taraftarlar Play-Off için hazırlıklara başlasınlar” dedi.

İşte soluksuz okuyacağınız Ali Eren Beşerler röportajı;

“NELER YAPABİLECEĞİMİ İYİ BİLİYORUM”

“Ben hırslı ve azimli bir insanım. Bu yüzden de başkanımız sayın Peker’in davetini hiç düşünmeden kabul ettim. Takımımızın neler yapabileceğini bu maçlarda gördüm. Ardından Bekir hocamızla da istişare yaparak bazı futbolcu arkadaşlarımız ile yollarımızı ayırdık. Bu bağlam da aramıza yeni isimler katacağız. Zaten sizin de bildiğiniz üzere 5 futbolcu ile kesin olarak anlaşmaya vardık. Hedefimiz Giresunspor’da çıtayı her zaman yukarıda tutmak. Bunun için de 2. yarının hemen başında oynayacağımız ilk 3 maç bizim açımızdan çok önemli. Bu maçlara göre hedef belirleyeceğiz. Play-Off ışığı görürsek de sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz.”

“GALİBİYET SERİLERİ İLE BAŞLAYALIM”

“Bank Asya 1. Liginin öyle göründüğü kadar zor değil. Bana göre şuanda 20 puan ile 25 puanlı takımlar da riskli bölgedeler. Biz de 16 puanda devreyi kapadık ancak sayın Olgun Aydın Peker iş başına geldikten sonra oynadığımız 3 maçın 2 sini kazandık. Eğer devreye de moralli ve galibiyet serileri ile başlarsak bizi kimse tutamaz. Şu ilk 3 maçta neler yapabileceğimizi bir görelim o zaman size daha net ifadeler kullanacağım. Ama bu virajları kayıpsız geçmeyi başarırsak, o zaman Play-Off için hazırlıklara başlanmasını da isterim.”

“HER MAÇA 3 PUAN PAROLASI İLE ÇIKACAĞIZ”

Giresunspor Teknik Direktörü Ali Eren Beşerler sözlerini şu ifadeleri noktaladı.

“Az öncede dile getirdiğim gibi Giresunspor’un son iki lig maçını izledim. Orada harika bir seyirci ve harika bir ortam gördüm. Buna layık olmaya çalışacağız. Bugünden itibaren de aramıza yeni katılan oyuncularla birlikte Antalya’da antrenmanlara başlamış bulunmaktayız. Giresunspor’u hak ettiği yerlere taşımak istiyoruz. Sayın başkanım Peker’e “Bana transfer döneminde özellikle şu ismi alın, ben bunu takımımızda görmek istiyorum” demedim. Giresun ve Giresunspor için bir şans olarak gördüğüm sayın Olgun Aydın Peker’in en iyi isimleri aramıza katacağını zaten biliyorum. Bunun için de şuanda gecesini gündüzüne katıyor. Bizler, siz gazetecilerle ve taraftarlarımızla ve camiamızla bütünleşerek bu işin altından kalkacağımıza inanıyorum. Devre arası kampını da çok iyi değerlendirerek arzulanan Giresunspor’u Ligin 2. yarısında ortaya çıkartacağız. Son söz olarak da şunu söylemek istiyorum. Yok efendim Kasımpaşa ve Manisa çok güçlüymüş, Karşıyaka ve Altay deplasmanları çok zormuş ben bunlara inanmıyorum. Çotanaklar olarak her maça 3 puan parolası ile çıkacağız. Yenemeyeceğimiz takıma da kesinlikle yenilmeyeceğiz. Ama siz de göreceksiniz ki Allah’ın izniyle 2. yarıda ligin tozunu atacağız.”

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Rize'de Diyadin ile yollar ayrıldı!

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, teknik direktör Metin Diyadin ile yollarını ayırdı. Kulüp Başkanı Abdülkadir Çakır, 2 gündür Metin Diyadin ile ilk yarının değerlendirmesini yaptıklarını belirterek, ''Yapılan değerlendirme toplantılarında iki medeni insan olarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Yapılan toplantılar sonunda, Metin Diyadin ile fikir ayrılığına düştüğümüz için karşılıklı olarak yollarımızı ayırma kararı aldık'' dedi. Çakır, Diyadin'e ilk yarıda takıma yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek, ''Yeni hoca arayışları içerisine gireceğiz. En kısa sürede teknik direktör sorununun çözülmesiyle ikinci yarı hazırlıklarına yeni hocamızla başlayacağız'' diye konuştu.

25.12.2008
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Hollanda ikinci lig ekiplerinden VV Avanti ile hazırlık müsabakasını 4-1 kazandık.

Goller; Sezer x2 (Antalya'dan yeni transfer) Alexander (Brezilyalı 17 yaşındaymış denemek için getirilmiş) Erkan Martin (Geri gönderildi denmişti ancak oynamış bu maçta da)

Yarın'da Bucaspor ile maçımız var

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Murat Buca maçı kolay geçmez kanımca. Ozan'ı yolladı Buca ama yinede çok güçlüler sakatlık durumları şu anda ne bilmiyorum ama Giresun'u zorlayacak bir takım . Çok organize oynuyolar.

Erkan Martin büyük ihtimalle yollanır

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Buca'ya 3-0 yenilmişiz

2 günde 2.maça çıkan takım fark yemiş Ali Eren sonucun normal olduğunu söylüyor ama bilemiyorum ne kadar inandırıcı.

sakary Ali Misafir

Sakaryada Buca'dan 3 yedi..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Buca maçlara tam kadro çıkıyor ve sonuna kadar asılıyor.Normal skor zaten kaliteli kadroları var

sakary Ali Misafir

Giresun : 3 - 0 : Sakarya

allah sonumuzu hayır etsin..Daha golümüz bile yok hazırlık maçlarında..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Var var...

Giresun 3-1 Sakarya

maç bu şekilde sona erdi.Özgürcan atmış golünüzü de

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Serhat Akın transferi ne durumda..?

gerçeklik payı var mı ya da transfer oldu mu?

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

konyada ilgilenior almak isteyen bank aysa ekiplerinin işi zor
    BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR

Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
    Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
    Şeyh Edebali

Orduspor 0-1 Diyarbakirspor
    Gol : Emrah Bozkurt

Helal olsun size (=

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Orduspor-Diyarbakırspor maçında Kural Hatası!!!

Büyük ihtimal maç tekrar edilecek(Çifte standart olmassa)..Nedeni hakem 2 sarı gören oyuncuyu oyundan atmadı..Bu oyuncunun adı Ersin..Baskanımız ve Futbol şube sorumlumuzda hatayı dogruladı..

ender kırca azartesi itiraz edilcek.Maç tekrar edilicek dedi..Maç raporunada yazılmış

Hele görüntülerde bir gelsin.

Hade Emrah birakin bunlari.Yendik iste,kabullenin

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yendiniz tebrik ediyorum..Yanlız dünkü hakem hatalarını bugün Orduda herkez konuşuyor.Yanlış kırmızı kart,Yüzde yüzlük penaltımız verilmedi..Son dakikada hakem kendini affetirmek için penaltı verdi..Hatta herkez bu penaltıya güldü neyse..Kural hatası hakkında bakalım ilerleyen günlerde neler çıkacak..Salı akşamı Yerel tv52 ve dsporda yayınlanacak maç görüntülerini merakla bekliyorum..

Vallahi maci izlemedim,bilmiyorum kimin daha iyi oynadigini,hakemin kararlarini
    Hakem kural hatasi yapmis olabilir,bakalim ilerleyen günlerde karar cikar zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

90.dakikada yemiş galiba ikinci sarı kartı Ersin Veli.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bank Asya 1. Ligi'nde kural hatası iddiasıBank Asya 1. Lig'nde geçen hafta oynanan ve Diyarbakırpor'un 1-0 üstünlüğü ile biten Orduspor-Diyarbakırspor maçında hakemin kural hatası yaptığı iddia edildi.
    Orduspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, maçın orta hakemi Hakan Ceylan'ın maçta yaptığı kural hatası üzerine, kulüp olarak Türkiye Futbol Federasyonuna maçın tekrarı için başvuruda bulunulduğu belirtildi.

Maçın orta hakeminin maç boyunca yaptığı hatalar nedeniyle maçın kontrolünü elinden kaçırdığı da öne sürülen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

''Maçın ikinci yarısında yediğimiz golden sonra Mehmet ceza sahasında alenen indirilmiş ve hakem seyirci kalmıştır. Bu görüntüler yayıncı kuruluşun çekimlerinde mevcuttur. Net bir penaltımız verilmemiştir. Bunun ezikliğinden dolayı maç sonuna kadar hakem kontrolü elinden kaçırmıştır. Maç sırasında verdiği kartları dahi yanlış yazarak kural hatası yapmıştır. 15 forma numaralı Diyarbakırsporlu Ersin'e iki kez sarı kart göstermesine rağmen çift sarı karttan kırmızı kart göstererek oyundan ihraç etmemiştir. Ersin'in forma numarası 15 olmasına rağmen kartına yazarken 13 forma numarası yazarak hata yapmıştır. Bu da görüntülerde mevcuttur. Maç biterken vicdan azabından 90. dakika da lehimize hiç alakasız bir penaltı vererek hatasını affettirmeye çalışmıştır. Bunu açıkça söylüyoruz ki pozisyonun penaltı ile alakası yoktur.''

Yapılan yanlışların maç sonunda devam ettiği da savunulan açıklamada, MHK yönetim kurulu üyesi Turgay Güdü ve gözlemcilerin maç sonrası hakem odasına giderek hakemi hatalı yönetiminden dolayı uyardığı da iddia edildi.

Açıklamada, TFF'ye gerekli başvurunun yapıldığı ifade edilerek, ''Talebimiz maçın kasetlerinin ciddi bir şekilde incelenmesidir'' denildi.

19.01.2009
    Kaynak : AA

Hakem ve gözlemci maçtan sonra yarım saat süren bi toplantı yapmışlar hakem sarı kartı Ersin diye bi futbolcuya göstermiş ama gözlemciye 13 numaralı futbolcuya gösterdim demiş ancak sahada 13 numaralı Diyarbakırlı yok büyük ihtimal maç tekrar olacak

Kartalspor Oğuz Dağlaroğlu ve Kürşat'ı (Rize'deki) almış. Şu an maçı izlerken farkettim
    Bir de Ayhan Akman'ı alırken Galatasaray'ın Beşiktaşa verdiği Mehmet Uslu da Kartalspor'da forma giyiyor.

İnanılmaz. Kartalspor nihayet kazandı. Çok oyuncu kaybettilk ama yerlerine iyi oyuncular gelmiş. bu arada YASER adında yeni genç bir forvet oyuncuları var. O da yakındır Süper Lig'e çıkar. Umut Kekilli attı Kartal'ın golünü. Son dk. larda ileride aldığı topları kaleye gitmektense taç çizgisi üzerinde sürüp ayağından kaçırarak kullandı

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Malatya'da Yeni Transfer Serkan Show Yaptı.

Malatyaspor 4 - 2 Orduspor

Gollerk.45+1 Aytekin Viduşlu (0-1),Dk.57 Serkan Turhan(1-1),

Dk.59 Celil Sağır(2-1),Dk.75 Serkan Turhan(3-1),Dk.78 Mombra Rosa(3-2),
    Dk.88 Güven Gürsoy(4-2).

Oyuncu DeğişiklikleriOrduspor)
    Serkan Merç<<60>>Alaattin Tosun(gir)
    Fatih Şen<<67>>Müslüm Yelken(gir)
    Serdar Sinik<<75>>Mehmet Şen(gir)

Oyuncu DeğişiklikleriMalatyaspor)
    Serkan Turhan<<85>>Güven Gürsoy(gir)
    Selim Akbulut<<85>>Tuncay Selçuk(gir)
    Eren Özen<<89>>Nail Tilbaç(gir)

Ben Herzamanki gibi Yerimi aldım Maçı

izledim Yorumlarım Şöyle;
    Malatyaspor Bugün Orduspor ile karşılaştı Ve Gayet Güzel bir oyunla kazandı bu maçı,Serkan Turhan 2 Gol attı ikiside birbirinden güzel,Ama Orduspor hakketen Görülmeye değer bir frikik golü attı,Ve o gol ise Mombra Rosa'dan geldi.Malatyaspor İnşallah böyle devam eder,
    malatyAdana!

Sayfa 17 / 23 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri