Barusso daha dehşet duruyor Basinasın yanında.
Barusso daha dehşet duruyor Basinasın yanında.
valla bn barusso seyretmedim ama basinası terchi ederim nie derseniz orta sahada ve defansta tecrübeli adam lazım bnce avrupada başarılı olmak istiosak.basinas ı alırsak ilk sene ii kullandıktan sona bu adamı song gibi takımın vazgeçilmezi olcaını düşünorum.
Song'un menejeri acıklamadı birsey..Bu kadar önemli bir haber olsa ilk ajanslara düser.Neden ajanslarda hiç haber yok oyüzden inanmıyorum..
Gerçekten takımın yıldızıydı gitsede Servet ve Emreye güvencim tam ve geleceğin John Terry si olarak gösterilen Semih Kaya da var alt yapıda gitsede yara alırız ama bu yarayı sarabilecek oyuncularımız mevcut.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Denizcim KanalD'de dedi ona kalırsa,Fotomaç ve Sabah yazdı..Ajanslarda neden tek haber yok..Yabancı medya da bile haber yok..Ntv,Ligtv de nedne demiyorlar..Mesela Ligtvde Futbol gündeminde böyle birsey denilmedi..Dün fanatikde yazan haberin aynısı dediler ayrıca..Sezon sonunda song gider ama suanda kimse ile anlasmadıgına eminim..(DHA) falan neden yazmıyor..Hemde kadir cetincalı böyle haberleri kacırmaz..Lincoln haberini bütün ajanslar yazmısdı..Bütün kanallar söylemişdi..Habertürk son dakika demişdi..Neyse kokusu cıkar bosver..
Last edited by Emurafu : 18.Ocak.2008 at 13:08
AnLaşmış oLabilLir . Tüm gazeteLerde suan yazıyor, Resmi siteden de bi acıkLama yok. BeLki böyLe bi görüşme yapmış oLabiLir Song ama ayrıLacagını pek sanmıyorum. Daha önce de Song hakkında bircok haber oLmuştu. Mondi varken onun hakkında da cok haber oLuyordu.
Song'un gönderilmesi gibi bir hata yapılırsa, yazıklar olsun yönetime..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Basina göre Song baya para istemiş bizden..2M yıllık Çok fazla..Ayrıca Song giderse dünyanın sonumuş gibi görmeyin..Bazı forumlarda Song giderse Gs'yi bile bırakırım diyenler var bende onlara gülüyorum.
Song Beşiktaslada anlasmısdıMetzlede anlasmısdı
.Kaldıki song afrika kupasında..
Necati gelsin sadece idmanlara cıkar..Bizim takımda oynaması çok zor..eski necati de degil..Necati Ateş gemileri yaktı!
Sezon başında Kalli?nin kadro dışı bıraktığı oyunculardan Necati Ateş, Ankaraspor?a kiralanmıştı. Vasat bir ilk yarı geçiren golcü futbolcunun Başkent ekibinden ayrıldığı öğrenildi. Bu durumda Necati, İstanbul?a dönerek Galatasaray?ın idmanlarına katılacak.
Kaynak: Fanatik
Necati Ankaradan bile gönderiliyor..Suanda iş yapmaz bizde..Serkan ondan fazla iş yapar.
Last edited by Emurafu : 18.Ocak.2008 at 15:25
[QUOTE=Emurafu;1010284]Basina göre Song baya para istemiş bizden..2M yıllık Çok fazla..Ayrıca Song giderse dünyanın sonumuş gibi görmeyin..Bazı forumlarda Song giderse Gs'yi bile bırakırım diyenler var bende onlara gülüyorum.
Song Beşiktaslada anlasmısdıMetzlede anlasmısdı
.Kaldıki song afrika kupasında..
Song giderse yapılan transferlerin ne anlamı var şu an takımı toparlayan adam Song,onun yerini kimse dolduramaz şu an için...
Necati sevdiğiim oyuncudur. Kendini toparLayabiLir. Ben sezon basında gönderiLmesine de karsıydım.
BASİNAS'TA SON DAKİKA HABERİ!!!!
Arkadaşlar Lİg TV'yi seyrediyordum şu anda konuk olan LEVEN TÜZEMEN'e telefon geldi. Basinas maç başına parayı az tutup, peşinatı yüksek almak istiyormuş Mallorca zaten ikna olmuş pürüz sadece buymuş eğer Basians ikna edilirse ve ya Adnanlar transfer gerçekleşecekmiş..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Song bir yere gitmiyorki..Türk medyası ne kadar güvenilirYabancı basında haber olsa anlarım..Suanda bence anlasmamısdır..Sene sonu giderse bilemem
Basinasdaki sorun halledilir bence..Adnan sezgin bile basinas ismini verdi.Ufak pürüzler kaldı demiş..
Bence Barusso gelse daha iyi olur düşüncesindeyim genç ve yetenekli bir oyuncu
Dün song kesin gitti diyen Tvler...Şimdi ileri sürülüyor diyor..Bunlar böyle işte.
Song'un gideceğini zannetmiyorum. Her yıl gidecek diyorlar zaten bu adam için.
Song, yıllardır Galatasaray'ın en istikrarlı oyuncusudur. Ve bence son 5 yılda yaptığımız, EN İYİ ve EN DOĞRU transferdir. Hatta tartışması olmaz diyecek kadar bile ileri gidebilirim. Umarım onu kaptırmayız. Şu an zaten defansımızda problem var. Bırakın takımdan gitmesini, sakatlandığında, böyle kupaya gittiğinde bile defans zor toparlıyor...
Haberin yalan olmasını umuyorum.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
bence o mevkide Popescu'dan sonraki en iyi adamımızdır Song.
GALATASARAYDA SONG BİLMECESİ
Arkadaşlar Song hakında son gelişme:
![]()
Spartak Moskova'nın yıllık 1,5 milyon Dolar teklif ettiği Kamerunlu futbolcu kararsız.
Sarı-Kırmızılı takımda Rigobert Song belirsizliği sürüyor. Spartak Moskova’nın yıllık 1,5 milyon Dolar teklif ettiği Kamerunlu oyuncunun henüz net kararını vermediği belirtiliyor. Galatasaray’da yıllık 1.4 milyon Euro alan, ancak yeni sözleşme için 800 bin Euro garanti paraya razı olması istenen tecrübeli futbolcunun, bu önerinin geri alınması amacıyla blöf yaptığı da ileri sürülüyor. Her şeye karşın, iki tarafın da fedakarlıkta bulunmasının ve Song’un takımda kalma olasılığının yüksek olduğu ifade ediliyor. Bu arada Spartak Moskova’nın Song’u transfer etme yolunda attığı adımdan Rus medyası hiç söz etmedi. Haberin internet sitelerinde bile yer almaması, garip karşılandı.
Arkadaşlar kırmızı ile yazdığım yerleri dikatli okuyun......
songun menejeri açıklama yapmış song moskovayla anlaştı diye Adnan sezginde bize resmi teklif gelmedi demiş Ve ne basinas nede martinez ile görüşmüyoruz demiş haber 24 de duydum.bence song mondinin taktiğini yapıyor kargaşa çıkarıp maaşını yükselticek![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Noldu Basinas'a ha geldi ha gelicek ortalarda yok.Ayriyetten Basinas'da çok kaliteli bi orta saha uzaktanda cok sert ve düzgün vurabiliyo.Gelirse iyi transfer olur GS için.
Bu basinas olayının aynısı maldonadoyada olmasın..Bugün gelecek deniliyordu..
Bizim medyamız böyle insanı öyle inandıyorlarki..Songdada aynısını dediler şimdi kıvırıyorlar..
Basinas'ın gelmiceği kesinleşti diye biliyorum,Yunan-Türk rekabetinden dolayı gelmicekmiş...
turksportal...
Arkadaslar kendi sitesinde dun bir aciklama gelmisdi gordum ki burda sunulmamis sunuyum dedim
Basinas diyorki
Galatasaray'la her konuda anlaştım ve kulüplerin mutabakat sağlamasını bekliyorum. İş bittiğinde basın toplantısı yapacağım.
‘Eşyalarımı topluyorum’
Transfer operasyonunda flaş gelişme... Sarı-Kırmızılılar’ın bir süredir renklerine bağlamak istediği Yunan futbolcu Angelos Basinas, resmi internet sitesinde çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray’la her konuda anlaşma sağladığını belirten 32 yaşındaki oyuncu, “Kulüplerin mutabakat sağlamasını bekliyorum. İş bittiğinde bir basın toplantısı düzenleyeceğim. Eşyalarımı yavaş yavaş toplamaya bile başladım. Umarım sorunlar bir an önce çözülür” ifadesini kullandı.
48 saat süren pazarlık...
Basinas'ın menaceri Paul Koutsoliakos ise şunları kaydetti: “Oyuncum, Galatasaray’la anlaştığını ve İstanbul’a gitmek istediğini Mallorca’ya bildirdi. İspanyol kulübünden anlayış bekliyoruz. Oysa biz Basinas’ın Türkiye’de oynamak istemediği yönünde haberler duyduk. Bunlar kesinlikle doğru değil. Gelişmeler artık bizim dışımızda. Galatasaray ve Mallorca kulüplerinin yöneticileri 48 saattir sıkı bir pazarlık halinde. Kulübün bu transfere razı olmasını bir an önce bekliyoruz.”
http://www.aggelosbasinas.gr/
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
"G.Saray ile anlaştım"
Galatasaray, bir süredir transferi için uğraştığı Yunanistan Milli Takımı’nın ön liberosu Angelos Basinas’ta mutlu sona çok yaklaştı. Dün ilk kez Yunan cephesinden gelen bir açıklama, tecrübeli oyuncunun sarı kırmızılı kulübe imza atmasının an meselesi olduğunu ortaya koydu. Transfer konusunda şu ana dek suskun kalmayı tercih eden milli futbolcu, dün kendi internet sitesinde menajeri Paul Koutsoliakos aracılığıyla bir bildiri yayımladı.
Cimbom vazgeçmedi
Menajer Koutsoliakos, son günlerde Yunan basınında Galatasaray’ın başka futbolcularla ilgilendiği için Basinas’tan vazgeçtiği ve oyuncusunun da Türkiye’ye gitmekte isteksiz olduğu iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirterek, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
Sorun bonserviste
"Basinas, Galatasaray’ın kendisini transfer etmek istediğini kulübü Real Mallorca’ya bildirmiştir. Oyuncu Galatasaray ile her konuda anlaşmış ve şimdi her iki kulübün bonservis konusunda uzlaşmaya varmasını beklemektedir. Mallorca ve G.Saray arasındaki görüşmeler 48 saattir devam ediyor. Kulüpler anlaşmaya vardığı taktirde gereken açıklamayı Basinas bizzat kendisi yapacaktır."
Basinas resmi sitesine ingilizce giris yapın buyrun dedikleri
Barusso kiralık gelirse gelmesin..Yoksa sezon sonun gidince cok üzülürüz..Opsiyonlu olursa gelsin..’’In contradiction to publications that bring the footballer hesitant as for his locomotion in the Turkish championship, the representative of A’ggeloy Mpasjna’, POL Koytsolja’kos, it made the following statement: "The footballer informed as owed his team for the interest of Galatasara’j to include in her potential. It has agreed in all with the team of Galatasara’j and expects the achievement of agreement and between the associations. Majorca and Galatasara’j they find in negotiations the two last 24-hour periods and only afterwards the end of discussions the A’ggelos Mpasjna’s it will be placed relativel
Last edited by Emurafu : 20.Ocak.2008 at 14:21
Basinas bitmishayirli olsun diyelim artik
![]()
Basinas bence gelecek..Aynısı olaylar Lincolndede olmusdu..Oda baskı yapıyor..
umarım basinas gelir ortasahayı toparlar..Hemen bana mehmet topal var demeyin..Topal falan avrupayı kaldıramıyorlar..Zar zor tur atlayıncada hemen yaygara yapıyoruz..Bu gençlere örnek olacak tecrübeli biri sart...Lincoln olmadıgı zamanlarda basinas iyi iş yapar..Yaratcılık yeteneginde var.Bütün spor yazarları çok transfer olur diyor..Ben sürpriz mevkilerede transfer bekliyorum..Allahtan transfer dönemi bitiyor bu iyi..
Last edited by Emurafu : 20.Ocak.2008 at 15:02
vardı abi....