Sayfa 17 / 20 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 590 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eğer o hareketinden dolayı vazgeçtiysek yanlış yapmışız bence.Bizi oynayacağı oyun ilgilendirmeli diye düşünüyorum.

Yinede hayırlısı olsun.İnşallah daha iyisini alırız..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence iyi oldu vazgeçmemiz.Zapotocny gelcek büyük ihtimal...Hayırlısı olsun artık

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Gülmekten öLdüm ha Nedene bak ya sanki şeyi top oynayacak Yaparsa cezasını yer bu ne titizLik tranferdede boyLe oLsakya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zapotocny
    Bu adamı Fm'de Beşiktaş'a aldım. Tam bir felaket Gökhan ve Toraman'dan hiç bir farkı yok. Ama gerçekte nasıl oynar bilemem.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beşiktaş'ta son karar Zapotocny

Beşiktaş, uygunsuz görüntüleri yayınlanan Dino Dpric'in transferinden vazgeçerken, Udinese'nin Çek savunma oyuncusu Tomas Zapotocny ile anlaşmaya varıldı.

NTVSPOR
    Güncelleme: 16:17 TSİ 31 Ocak 2008 Perşembe

Beşiktaş, prensip anlaşmasına vardığı Dinamo Zagreb'de forma giyen hırvat stoper Dino Drpic'in transferinden vazgeçti.

Siyah-beyazlı yöneticiler kesin olarak anlaşmaya vardıkları Hırvat futbolcunun takımının kazandığı bir maçın ardından rakip taraftarlara yaptığı uygunsuz görüntüler nedeniyle bu transfer gerçekleşmedi. Camianın ve taraftarın tepkisini almamak için bu transferden vazgeçen yöneticiler, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın istediği bir diğer isim olan Udineseli Tomas Zapotocny ile anlaştı.

Daha önce anlaşmaya varılan fakat Drpic’le anlaşılması nedeniyle transferi askıya alınan Zapotocny ile hemen temasa geçen yöneticiler, Çek futbolcuyu ikna ederek anlaşmaya vardılar.

Ertuğrul Sağlam’ın ısrarla istediği 27 yaşında ve 1.81 cm boyundaki Zapatocny, geçtiğimiz sezon transfer olduğu Udinese’de toplam 29 maçta forma giydi ve 2 gole imza attı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu adamın Toraman'dan farkı ne bana açıklayabilecek birisi var mı?(Zapotocny)

Bu yönetimi anlayamıyorum vallahi.1 aydır adam arıyorlar.Bir tane buldular.Ondanda Youtube'de görüntüsü var diye vazgeçiyorlar.Hey Allah'ım yaa..

Zaten ne aradıklarını kendileride bilmiyorlar.Zapotocny 1.81,Drpic 1.94..Bu yönetimle işimiz zor..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Her 2 sinede karşıydım en baştan beri.

DRPİÇ ve ZAPOTOCNY 2'si de olmaz.Olurlarsa da ne yapalım.Hayırlı olsun diyelim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Zapotocny ve Toraman ikilisi ile beraber dünyadaki en kısa defans ikilisini oluşturmuş oluruz herhalde:SGökhan Zan iyileşse bari

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Forza'da Koray abinin Drpic'in geleceğini iddia ettiği söyleniyor..
    Last edited by eXcitinG : 31.Ocak.2008 at 18:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Forza'da Koray abinin Drpic'in geleceğini iddia ettiği söyleniyor..
    Evet Şemsi Koray abiyle konuştum,imzaların atıldığını ve Drpic'in formayı giydiğini söyledi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Eğer o hareketinden dolayı vazgeçtiysek yanlış yapmışız bence.Bizi oynayacağı oyun ilgilendirmeli diye düşünüyorum.

Yinede hayırlısı olsun.İnşallah daha iyisini alırız..
    Bence almamak için gerekli bir sebep,bizi kişiligide ilgilendirir.

O forma kutsaldır nasip olmaz herkese !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

"Drpic'ten vazgeçmedik"
    Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, Hırvat savunma oyuncusu Dino Drpic'in transferinden vazgeçmeleri gibi bir durumun söz konusu olmadığını ve bugün basında çıkan görüntüleriyle ilgili araştırma yaptıklarını söyledi.

Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Drpic'in bugün basına yansıyan görüntüleri sonrası transferinden vazgeçtikleri yönündeki iddialar konusunda, ''Bu görüntülerle ilgili araştırmamızı yapıyoruz. Hırvat oyuncunun transferi için maddi şartların da istediğimiz şekilde olması gerekiyor'' dedi.

Drpic'in transferinin kesinliğe kavuşmadığı gibi, vazgeçilmesinin de söz konusu olmadığını ifade eden asbaşkan Erdoğan, ''Bu oyuncuyla transfer için görüşmeler sürüyor. Bugün basında bu oyuncuyla ilgili çıkan görüntüler nedeniyle transferinden vazgeçmiş değiliz. Drpic'in bu hareketleri ne amaçla yaptığı, fevri davranışlar mı olduğunu araştırıyoruz. Beşiktaş'a gelecek oyuncunun ahlaki kontrolünün de yapılması gerekiyor. Kendisiyle ilgili görüntülere bakarak, transferi için 'hayır' diyecek değiliz. Özel bir konu olduğu için kendimiz araştırmayı tercih ediyoruz. Kendisinin ifadesine bağlı kalmamız doğru olmaz. Beşiktaş'ın duruşuna uymayacak bir oyuncuyu almamız mümkün değil, ancak görüntüler nedeniyle Drpic'ten de vazgeçmemiz söz konusu değil'' diye konuştu.

Drpic'in transferi için maddi şartların yanında Hırvat oyuncunun hareketinin nedenlerinin de önemli olacağını kaydeden Levent Erdoğan, ''Her iki konunun, Beşiktaş'ın istediği doğrultuda olması gerekiyor. Drpic'in hareketinde ahlaki durum bozukluğu yoksa ve maddi anlamda istediğimiz oluşmuşsa kendisini alırız'' dedi.

-BEŞİKTAŞ, İSPANYA'DA OYUNCU ARIYOR-

Higuain'i kiralık olarak gönderen Beşiktaş, Futbol Federasyonu'nun yabancı oyuncu konusunda yaptığı değişiklik sonrası orta saha için araştırmalarını İspanya'da sürdürüyor.

Siyah-beyazlı kulübün asbaşkanı Levent Erdoğan, orta sahaya yönelik transfer çalışmalarını İspanya'da sürdürdüklerini belirterek, ''Orta saha için defansif ağırlıklı bir oyuncu araştırması yapıyoruz. Bir iki oyuncuyla görüşmeler devam ediyor. Çok ağır şartlarda olmadığı takdirde, ihtiyacımız olan transferi yaparız'' diye konuştu.31.01.2008

Kaynak : AA
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Az sonra yine bir haber gelir..Medyada kafayı yedi

Drpic bence yedek'de bekliyorMesela Zapotocny olmassa bu transferi acıklayacaklar bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Rodrigo Tello View Post
    Bence almamak için gerekli bir sebep,bizi kişiligide ilgilendirir.

O forma kutsaldır nasip olmaz herkese !
    Bence insanları bir anlık hatalarıyla değerlendirmek yanlış.Hepimiz insanız,hata yapabiliriz.Orada taraftar kendisne hakaret etmiş.O da tepkisini göstermiş.Tepki gösterme şekli bize göre çok farklı.Bunu kabul ediyorum.Genelde el kol hareketleriyle tepki gösterilir.Ama adamların kültüründe buda bir tepki çeşidi.Avrupa'da bizdeki kadar ağır bir hareket değil yani.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

DRPİÇ'i bende istemiyorum hareketlerinden değil ama çok da kaliteli değildir diye düşünüyorum pek de tanımıyorum açıkcası ama İMKB'ye görüşmelerin başladığı bildirildiğine göre bu transfer de bitti.

Ben hala AS DEFANS bekliyorum.Yani asıl transferimizi bekliyorum.Bu isimde İSPANYA'dan gelecek.

JAVİ NAVARRO veya BETO olacak bu isimde.İçimde böyle bir his var

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

DRPIC İDDİALI KONUŞTU-
    Tüm bu iddialar ortada dolaşırken, Dinamo Zagrebli futbolcu Hırvat yıldız Dino Drpic ise siyah beyazlı takıma henüz imza atmadan iddialı açıklamalarda bulundu. Takımının Antalya kampında yaptığı açıklamada, rüyalarını gerçekleştireceği bir takıma geldiğini ve Beşiktaş'ta uzun yıllar forma giymek istediğini söyledi.

Drpic, "Rüyalarımı gerçekleştireceğim bir takıma geldiğime inanıyorum. Beşiktaş'a yapmak istediklerimi gerçekleştirmek için geldim. Elimden gelen en iyi performansı sergileyeceğim. Beşiktaş'ta başarılı olacağıma inanıyorum" diye konuştu.

Türk futbolu hakkında çok fazla bilgisinin olmadığını ifade eden Drpic, "Şampiyonlar Ligi ve Avrupa liglerinde Türkiye'nin ismini çok duydum. Türkiye, merak ettiğim bir ülkeydi. Gördüğüm kadarıyla Türkiye'de çok iyi takımlar var. Uzun yıllar burada kalmak istiyorum. Bunun için Beşiktaş'a geldim. Türkiye'yi çok sevdim. Özellikle İstanbul futbol açısından çok uygun bir yer. Daha önceden Türkiye'ye gelip futbol oynamak isterdim. Bunu da bugün gerçekleştirmiş oldum" diye konuştu.

Drpic akşam saatlerinde İstanbul'a gideceğini ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atacağını belirtti.

Antalya'da kendisini izlemeye gelenlerin ilgi odağı olan Drpic, şimdiden Beşiktaş taraftarlarının gözdesi oldu. Kendisine Beşiktaş forması hediye edilen Drpic, Siyah-beyazlı formayı giyerek basın mensuplarına poz verdi.

ajansspor.com
    Last edited by GeNç KaRTaL : 31.Ocak.2008 at 19:29
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Evet transfer tamam,' vazgeçtik' haberlerinin ise İmkb-BJK AŞ ile ilgili bilerek çıkarıldığını düşünmekteyim.Herneyse.. esas olan gerçek bu transfer...

Befam'ın tespiti sonucu yine teklif yapılmış bir futbolcu Drpic...Befam kurmaylarının defans konusunda Balkan ülkesi futbolcuların kalitesine inandığına bu transferle daha çok inanmış bulunuyorum.Geçen sene de yine bir Hırvat olan Dario Smoje'ye teklif yapmışlardı fakat daha sonra Tigana'nın vetosuyla vazgeçilmişti.Şimdi yine bir Hırvat olan Drpic alındı.Bilindik Hırvat ekolünün mantatisiyle oynayan bir futbolcu,markaj yeteneği yüksek ve 90 dakika diri olarak kalabilecek kondüsyonda oynayabilen bir futbolcu olduğunu düşünüyorum.

Esas olan Ertuğrul hoca ne düşünüyor,bunu değerlendirmek lazım,talip olunan futbolculara bakıyoruz,gerek Beto,gerek Zapotncy markaj yeteneği çok kuvvetli isimlerdi.Beşiktaş'a bakıyoruz İ. Kaş, Toraman, Zan,Üzülmez var,bunların hepsi çok iyi markajcılar.Yani hoca 4'lü bir savunma timi yaratmak istiyor sanırım.Drpic'de bu doğrultuda uygun bir isim ,Dinamo'nun altyapısı avrupa da sayılı altyapılardan biri olarak gösteriliyor,Drpic'de bu altyapının ürünü,Dinamo futbol okulundan yetişen bir futbolcu,o okulun kontrolüde şu an eski Barca'li(adını hatırlayamadım) bir futbolcunun komutasında ... Modric gibi,Pokrivac gibi,Tadic gibi,Mandzukic gibi ve City'ye giden Corluka gibi Hırvat futboluna son dönemde çok yetenekli gençler hediye etti. Drpic'ide bu isimlerin arasına ben şahsen eklerim ki bir kesim ekliyor.Fakat bir kesimde bu futbolcunun futbola yeteri kadar konsantre olmadığını düşünüyor.Her kulüpte bu tür aykırı düşünceler olabilir normal karşılıyorum.Sebep olarakta futbolcunun aşırı medyatik ve magazinde yer olması gösterilmiştir.Çünkü Drpic'in eşi (veya sevgilisi) çok medyatik olan bir model-şarkıcı,hemde tam Türk medyasının aradığı tipte magazinsel bir bayan,yani Drpic'in bu bayan yüzünden yeteneğini daim kılmadığını iddia eden bir kesim var .Ben yine de ne olursa olsun Beşiktaş'ın kaliteli bir transfer yaptığını ve yüzünün kara çıkmayacağına inanıyorum. Ülkemize gelen balkan defans oyuncuları genellikle iyi randıman vermiştir.Son olarak Drpic'in alınmasının altında Bobo gibi Holosko gibi ileriye dönük yatırım planları olduğunu tahmin ediyorum.

Son olarak;Popo meselesi...

Kesinlikle hiçbir değeri yok,her zaman bu tür kontrol dışı hareketler olabilir,el kol hareketlerini geçmişte görmüştük.Bir futbolcunun poposunu açması saha dışı bir olay,kagva etmek gibi,soyunma odasında sabuna basıp düşmek gibi,tribünde patlamış mısır yemek gibi,bu meselenin uzamasının futbolculara zarar vereceğini sanmam.Kaldı ki Beşiktaş daha önce de kadın kıyafetleriyle poz veren Martin Palermo'yo da talip olmuştu,alınsaydı 2-3 gün bahsedilecekti sonra herkes Palermo'nun futbolculuğunu masaya yatıracaktı.Drpic'de de farklı olacağını sanmıyorum.Yine kaliteli bir transfer yapıldı,alkışlamak gerek...
    Last edited by Koray Düşova : 31.Ocak.2008 at 21:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

hirvat defans oyuncular süper oluyorlar. Hayirli ugurlu olsun..

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Biraz önce NTV'de izledim Beşiktaş Drpic'ten internette dolaşan uygunsuz video'sundan dolayı vazgeçmiş..

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Basının ne dediğini kaale almayacağım kimse kusura bakmasın...

Ben bu transferin bittiğine ve gerçekleştiğine inanıyorum...

''Basın yazdıysa doğrudur'' mantığına katılmıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Koray Düşova View Post
    Basının ne dediğini kaale almayacağım kimse kusura bakmasın...

Ben bu transferin bittiğine ve gerçekleştiğine inanıyorum...

''Basın yazdıysa doğrudur'' mantığına katılmıyorum...
    RadyoSpor'da yönetimin bu transferde son kararı verdiği iddia edildi.

Maraton.com.tr Meite ile yeniden ilgilendiğimizi iddia ediyor.

Goal.com ise yeniden Beto'ya yöneldiğimizi iddia ediyor.

Hangi birine inanalım?
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Beto'nun kulübünün başkanı Beto'yu asla satmayacaklarını açıkladı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Koray abiye inanıyorum.Drpic hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bir duyum:Başkan ve Sinan Engin şu an Drpic ile görüşüyormuş.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    LigTv ye Sinan Engin kesin olarak vazgeçtik demiş. 3 saat içinde bomba patlıtıcaz demiş.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Zagrep'ten Schildenfeld'ı bitirmişiz..Kesin bilgi..Ajanslarada düştü..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 01.Şubat.2008 at 15:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Beşiktaş Schildenfeld'i bitirdi

Beşiktaş aradığı ismi buldu. Siyah-beyazlılar Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından Schildenfeld'i transfer etti. Beşiktaş Hırvat oyuncu ile iki yılı opsiyonlu 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. 22 yaşındaki oyuncu 1.92 boyunda.
    Ayrıntılar Az Sonra...

01.02.2008
    Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gordon Schildenfeld Beşiktaş'ta...

Kenan Öner LigTv'de açıkladı.Asıl hedefimiz zaten buymuş,ama bonservisi pahalıymış.Dün olanlardan sonra zorlayıp almışız.Hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tam bir kapalı kutu...Fm de falan nasıl

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Evet yav ilk defa duydum ismini

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Tam bir kapalı kutu...Fm de falan nasıl
    Fm'den baktım.Drpic ayarında bir eleman gözüküyor..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Eger topu oyuna iyi sokuyorsa ozaman çok iş yapar..Çünkü beşiktasa topu oyuna iyi sokabilen birisi lazımdı..Genelde Beşiktaslı spor yazarları Popescuya benzer birisi gelirse çok iş yapar falan diyorlardı..

Yine Hayırlı olsun DiyelimBunuda videosu varmı

Sayfa 17 / 20 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri