Carusca gittiiiiiiiii
Adnan polat ne dedi:Ben yıldız oyuncu almam tam tersine yapmayı severim..
Skibbe:Oda yıldız yapmayı seven bir hoca..iyi bir scout
Kaldıki büyük bütce verecek halimiz yok suan..Adnan polatın tam aradıgı hoca yani![]()
Carusca gittiiiiiiiii
Adnan polat ne dedi:Ben yıldız oyuncu almam tam tersine yapmayı severim..
Skibbe:Oda yıldız yapmayı seven bir hoca..iyi bir scout
Kaldıki büyük bütce verecek halimiz yok suan..Adnan polatın tam aradıgı hoca yani![]()
simic mi allah korusun.hiç gerek yok emre,servet,song hatta uğur varken.
Song ayrılcak galiba sözleşme imzalamadı...
Ahh Ribery Kaçmıycaktı elimizden=(((( bu arada sakın simic gelmesin emre güngör kat kat iyidir ondan
Şuanda Geleceğin Maradonası Olarak Gösterilen Kaç Tane Arjantinli Var Allah Biliyor.. Zaten iyi Bir Oyuncu Olsaydı Çoktan Elimizden Çıkarabilmiştik.. he Evet Tekniği İyi Olabilir Ama Maalesef Bizim Ligimizde Teknik Değil Dayanıklılık ön Planda Bu Oyuncu Koşmuyor Adam Kovalamıyor Pres Yapmıyor ve Dayanıklılık 0.. Bu Sene Gönderemezsek Elimizde Kalır Zaten.
Dayanıklılığın Ön Planda Olduğu Ligler Kalitesizmi Oluyor?? İtalya Ligini İzlemiyorsun Sanırım Hiç.. Konumuza Dönelim.. Simic Alınmaz Umarım.
Simiç en son ne zaman maç yaptı milan formasıyla acaba.. uzun zamandır görmüyorum onu..
Ayrıca Tomasson la iligli habrler de var. Bence iyi golcü ve alınırsa faydalı olur
Simic gelmesin bu sene doğru düzgün maç bile yapmadı.Ayrıca Carrusca gitsin artık boşu boşuna yabancı kontejyanında yer işgal ediyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bencede Carrusca gitmeli yabancı kontenjanını doldruyor ve geldiğinden beri hiçbir faydasını görmedik
Carrusca iki senedir kendini gösterebilirdi 2 hocayla çalıştı ikiside oynatmadı.Carrusca bundan sonra da GS'ye fayda sağlamaz gibime geliyo satılmasa bile kiralanabilir.
Transferde sessizliğini sürdüren Galatasaray'ın, Danimarkalı golcü Jon Dahl Tomasson ile ilgilendiği haberleri geliyor.
Danimarka gazetesi Ekstra Bladet, La Liga takımlarından Villarreal'de yeteri kadar forma şansı bulamayan Tomasson'un, Galatasaray'a transfer olacağını iddia edereken Başkan Adnan Polat'ın bu transferi çok istediğini de haberinde belirtti.
Gazeteye göre, aslında İspanya'dan ayrılmaya sıcak bakmayan Tomasson, Galatasaray'ın yılda yaklaşık olarak 2.5 milyon dolar kazanacağı sözleşmesi üzerine bu teklifi kabul edebilir.
Kaynak : Maraton.com.tr
Carrusca'yi kücük görenler, bu adam iyi futbolcu degilse neden Arjantin U20 oyun kurucu! mevkisinde forma giyimis? Neden yada nasil Estudiantesi sampiyon yapmis?
J.Sosa'mi Carruscami diye sorsam, J.Sosa dersiniz, ama Carrusca ondan daha iyi futbolcu, gidip sorun estudiantes forumlarindan...
Bizim ligte illaki sol ayakliysan, sol kanatta oynayabilirsin saniyorlar..
Ya ne carruscasını konuşuyorsunuz anlmadım. adam Gs de o kadar td degiştirdi o kadar antrenmanlara cıktı o td ler bu adamı görmedi siz gördünüz dimi? Bırakın artık su adamı ya . Adamın degil koşmya yürümeye mecali yok
Yaşı Ufak Olsa Anca Paf Takım İçin Yıldız Birisi Olabilir Carrusca![]()
Yaa Carruscayı eleştiren arkadaşlar Carrusca Galatasaray'da nerde oynadı ? SOL AÇIK ama Carrusca Estudiantes'de nerde oynuyodu ? Şu anda Lincoln'n oynadığı yerde yani Forvet arkası. Orda 1-2 Türkiye kupası maçında oynadı kendi şahsi fikrim fena performans sergilemediğiydi ama birtürlü orda oynatılmadı hep sol açık yapılıp adama kötü dendi. Neyse hayırlısı olsun
Last edited by KaPaLı : 02.Haziran.2008 at 00:32 Reason: Yanlış takm yazmışım :)
Estudiantes'de YaniWikipedia'dan Baktımda Mevkilerinde Sol Açık ve Oyun Kuruculuk Yazıyor.. Sol Açık Oynamasından Doğal Ne varki Buna Göre
G.Saray'dan F.Bahçe'ye misilleme
![]()
G.Saray'ın eski yıldızının Fenerbahçe ile anlaşması sonrası sarı kırmızılı yönetim şuanda F.Bahçe'de oynayan bir futbolcu ikna etti. İmzanın hafta içinde atılması bekleniyor.
Transferde arayışlarını sürdüren Galatasaray ilk bombayı Fenerbahçeli Önder Turacı ile söz keserek patlattı. F.Bahçe'nin Emre Belözoğlu'nu transfer etmesinden sonra gurbetçi futbolcuyu renklerine katmak için girişimlerine hız veren sarı-kırmızılılar mutlu sona çok yaklaştı.
G.Saray Belçika'da oynarken F.Bahçe'ye kaptırdığı Önder Turacı ile yaptığı görüşmeleri olumlu sonuçlandırdı. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sona eren ve Rusya Ligi takımlarından CSKA Moskova ile anlaştığı öne sürülen yıldız futbolcu, G.Saray'dan gelen teklife olumlu yanıt verdi. Gurbetçi futbolcunun bu hafta içinde sarı-kırmızılı takımla sözleşme imzalayacağı belirtildi.
ZİCO KALINCA GİTTİ
Rusya kulüplerine transfer olmaktan vazgeçen ve Fenerbahçe yönetiminden sözleşmesini uzatmak için haber bekleyen Önder Turacı, Zico'nun takımda kalacağı haberini alınca rotasını Florya'ya çevirdi.
Brezilyalı teknik adamla yıldızı bir türlü barışmayan gurbetçi futbolcu, transfer görüşmeleri için Romanya'da bulunan Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'i arayarak, 'Seria takımlarından Lazio'dan da transfer teklifi aldım ancak ilk tercihim Galatasaray. Siz ne zaman isterseniz gelir imzayı atarım' açıklamalarını yaptı. YENİŞAFAK
gökhan'ın arkasında kaldığı için gidiyor. bizim için pek bir sorun teşkil etmez. bu sene kiradan dönen kerim'i oraya oturturuz.
(/s)
Misilleme oldugunu Düşünmüyorum Daha 1 Ay Önce Bu Tür Haberler Yer Aldı.. Ayrıca Gelirse GS'Dede Yedek Kalacağının Bilincindedir Sanırım
Uğur'u kesmesi de zor. Oda Gökhan Gönül tarzında ofansa gidebilen ve hızlı bir bek.
wikipedia genelde forvet arkasında oynadığı belirtiliyor.. neyse nasıl olsa oynatılmayacak o mevkide..
önder gelirse ancak yedek olur.. yedekliği sindiremeyip gitmek isteyen birisininin de GS ye ne yararı olurki.. madem oynamak istiyor oynayabileceği bir takıma gitsin..
ayrıca önderin GS li olduğunu cümle alem biliyor.. fenerden geliyo ya hemen misilleme yaptılar![]()
Önder Galatasaray'lı değil, transferinin hemen ardından çocukluğumun takımına geldim, çok sevinçliyim gibi laflar etti.
Halbuki Gs ile görüşürken üstü kapalı cevaplıyordu soruları.
Önder Fenerbahçe'lidir ama profesyoneldr, her takımda aynı seviyede sorun çıkarmadan oynar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Evet Fatih Akyel ve Emre Belezoglu'da Galatasaray'liydi Onder imza atmadan once ne fbliyim ne de Galatasarayliyim dedi, imzayi Galatasaray'a atsaydi emin ol hayalinde ki takim Galatasaray olucakdi, ayrica bu transferin gerceklesecegini sanmiyorum, ama olursa cok yerinde bir transfer olur.
olabilir benim aklım da öyle kalmış.. Fener e geldiği dönemlerde önder hakkında duyduğum okuduğum şeylerdi..
Galatasaray'a yararlı olacaktır Önder Turacı,zaten bu saatten sonra oynayabileceği bir kulübe gitmesi en iyisi olurdu. Hoca konusunda da Skibbe'nin iyi bir seçim olacağını düşünüyorum.Genç oyuncularla çalışmayı seven birisi, faydalı olur ..
Önder Turacı neden geliyor anlamadım..Sabri yi göndericeklermi acaba ??
Kaleye Jussie, defansa Simic
Kaleci Jaaskelainen için Galatasaray'ın ısrarı sürüyor...
2.6.2008
İngiltere Premier Lig takımlarından Bolton’la olan sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki kaleci Jaaskelainen için Galatasaray’ın ısrarı sürüyor... Bir süredir tecrübeli file bekçisi ile temas halinde olan Sarı-Kırmızılılar, Ada’da, ‘Jussie’ lakabıyla anılan Finlandıyalı eldiveni ikna edebilmek adına sık sık yeni teklif hazırlıyor. Ancak deneyimli kalecinin gelen birçok teklif üzerine süre istediği belirlendi. Diğer taraftan Milan Başkanı Galliani’nin, “Transfer ajansı gibi çalışıyoruz. Birçok oyuncumuza transfer teklifi geldi. Bunlardan biri de Galatasaray’ın teklifiydi. Bizden Simic’i istediler” dediği iddia edildi. 32 yaşındaki Simic, savunmanın göbeğinde ve sağında görev yapabiliyor.