Yalan haberdir.Doğru olsa bile Aimar Trabzon'u istemez.
Yalan haberdir.Doğru olsa bile Aimar Trabzon'u istemez.
Bari Aimar Türkiye'ye gelmez de.
Kulübümüz, Kayserispor ile Gökhan Ünal transferi konusunda görüşmüş, ancak istenen bonservis bedelinin çok yüksek olması sebebiyle, kendilerine Gökhan Ünal'ı bu bonservis bedeli karşılığı transfer etmemizin mümkün olmadığı bildirilmiştir. Dolayısıyla Kayseri yönetiminin teklifimizi reddi değil, kulübümüzün yüksek bonservis bedeli nedeniyle talebini geri çekmesi durumu söz konusudur. Gökhan Ünal transferinin hem Trabzonspor hem de Kayserispor için hayırlı olmasını diliyoruz.
Saygılarımızla,
Fenerbahçe Spor Kulübü
Yani bu iş paraya bakıyor. Aimar gelir mi gelmez mi bilmem ama Türkiye'yi seçeceğini sanmıyorum.
Aimar gelmez eminim.
Aslında Aimar olmasada onun gibi bir transfere ihtiyaç var takımda hala çok iyi tekniği olan oyuncu yok.Ayrıca bu transfer haberi için yakında Colman aracı oldu diyede yazarlar bugün nasıl atlamışlar anlamadım.![]()
Coleman bağlantısını yarına yazarlar abisi.Haberi tek günde harcamak istemezler![]()
Aimar iLe görüşebiLir Trabzonspor ama Aimar geLmez. Boşuna kasmamak gerek. Aimar Türkiye ye geLmez.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
neden olmasın bizim gibi büyük bi camiaya bence biz onu ıstemeyız o bızı degıl
Valla Gökhan Ünal konusunda Trabzon Fener'den bile daha çok parayı bastırdı aldı. İşte bu yüzden eğer şu mantıkla düşünürsek Gökhan Ünal'a bu kadar parayı veren kulupte eğer Aimar Türkiye'ye gelmek isterse Aimar'ı alacak parada vardır çünkü Gökhan Ünal'a harcanan toplam paraya hali vakti yerinde bir yabancı yıldız getirebilir.O yüzden futbolcu istediği sürece Trabzon şu oyuncuyu alamaz diyemem ,tabi aşırı uçtaki yıldızlar hariç .Onları hiçbir kulubumuz alamaz.
baskan acıklama yaptı yıldıray ve kollerle ilglenmiyoruz dıe ama hıc adamın azından aimarla ilglenmiyoruz cıkmadı bu kadarda yazıldı aımar ıns olurda transferde bomba ozmn olur
Fener'in açıklaması çok komik ya. Onlar reddetmedi biz vazgeçtik. Şey gibi "beni dövemediler, kaçtım ben."
OLayLarı o kim, şu, bu, yok geLmez, vs oLayLarı iLe taraftarLığa çekmeyin. Yapacaksanız adam gibi yorum yapın. Transfer böLümünde sizi çok saLdık bu araLar, Bizi tekrar sıkmak zorunda bırakmayın.
Abi ben elimden geldiği kadar bu bölüme gerçek haberleri ve yapılan transferleri çok titiz bir şekilde aktarıyorum.Her gazetenin haberini copy paste yapıp da buraya geçirmiyorum . Ama birilerin gelipte yok efendim Aimar yalandır Trabzon'a gelmez demesini kaldıramam.Gelmezse yorumu kendine kalsın çünkü buraya kattığı en ufak bir şey yok.
Ayrıca şu ana kadar sadece 1 transfer yapan Fenerbahçe transfer haberleri bölümünde 1146 msj yazılmış. Çoğu da kendi aralarında muhabbete dönük yok o gelsin , bu gelmesin tarzında şeyler. Yani bu uyarıyı burda değil de başka bölümlerde yapsaydın daha iyi olurdu bence. Trabzonspor transfer haberlerine girip sürekli o gelmez bu gelmez gibi boş boş mesajlar yazmaya hiç gerek yok. Yok yere konu kirleniyor başka birşey değil.
ispanya 2. liginde oynamaktansa trabzona gelebilir neden gelmesin aimar valencia'daki günlerinde değil yani öyle avrupada cok fazla talibi olacagınız sanmıyorum eger gelırse mukemmel bır transfer olur..
Aimar gelmez cünkü suan Türkiyeye gelmek istemez, suan Italyadan, Ingiltereden ve Ispanyada talipleri var. Valencia bile Silva'yi iyi fiyata satabilirse Aimar'a teklif götürecektir. Bu is paraya bakar diyorsunuz ama Trabzonun suan 12M bonservis bedeni+ en az 3,5M yillik= 15,5M verecek parasi varsa denesin, ama bosuna...
Bence G.Ünal'e verdigi para bile fazla...
sadi baskan bulur verır parayı yeterkı o gelmek ıstesın
olmadı trabzondakıler fındıkları satar elınde olan parayı kulube verırı yıne para olur zaten bızde seyırcı fındık parasıyla, ineğini satıp parasıyla mac ızlemeye gelıo.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
abi burda kotu ne yorum var mıllet ne yorumlar yapıo gereksız bıse konusmuyoruz ki burda
Last edited by Trabzonspor : 05.Haziran.2008 at 20:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arkadaşlar gerçi biraz ters olucak ama yeni sponsorumuz nike olmuş ben yeni duydum bunu ne kadar doğrudur ? internette formalar bile dolaşıyor doğrumudur ??
'' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''
Sadri Sener demisti bi roportajinda, Nike en buyuk teklifi verdi diye. En buyuk teklifi verenlede anlasilir, buyuk ihtimal nike.
3 forma alcam
Nike çok iyi olucak puma terleyince falan çok kötü oluyordu.Güzelde bir tasarım yapılırsa bende 3 forma alırım herhalde.
TrabzonsporLu arkadaşLara yapmadım uyarıyı, Uyarıyı TrabzonsporLu arkadaşLarın mesajLarına karşıLık aLakasız ve boş mesajLar yazan kişiLere yaptım. OLayı çarpıtmayın.![]()
Aimar Turkiyeye gelecegini sanmiyorum ama is tamamen paraya bakar
Dün gece kulubümüz Genel Sekreteri Dr.Hasan Yener canlı yayındaydı. Hasan Yener'in anlattıklarına göre şuan kaleci konusunda çalışmalar devam ediyor. Kesinlikle çok iyi bir kaleci alacaz demiştir bu alacağımız kaleci tecrübeli , Milli takım düzeyinde ve pahalı bir kaleci olacaktır.. Tam bu arada konuya giren program sunucusu Shovkovsky ismini sordu gündemdeki kaleci bu isim mi diye ama Hasan Yener bu isim gündemimizde yok dedi .
95 sezonundaki kaçan şampiyonluktan bahseden Dr.Hasan Yener o sene çok iyi bir kalecimiz olsaydı açık ara şampiyon oluruz dedi.. Hatırladığım kadarıyla o sene gerçekten mükemmel bir kadro vardı elimizde ama kaleci mevkiinde Metin Mert ve Nihat vardı. Zaten o meşhur Fenerbahçe maçında 2 tane çok basit gol yemiştik ve kalede Metin Mert oynuyordu. Birisi Oğuz'un attığı frikik , diğeride arka direkte boş kaleye topu bırakan Aykut'un golüydü .. Hasan Yener'in de aynen söylediği gibi bu alacağımız tecrübeli kaleciden genç kalecilerimiz Onur ve Tolga'da çok şey öğrenecektir. Uzun lafın kısası tecrübeli ve milli takım düzeyinde bir yabancı kaleci transfer edilecektir..
Trabzonspor kendine geldi!
Ersun Yanal'ın daha imza attığı gün koyduğu hedefler için yönetimin kolları sıvayarak transferde gerekli desteği vermesi ile sezon öncesi yapılan flaş transferler, bordo mavili taraftarlara eski günleri yeniden yaşattı! Bu güzel hava, kombine kart satışını da rekora koşturmaya başladı..
Flaş transferlere imza atan Karadeniz temsilcisi, taraftarını coştururken; Bordo-mavili taraftarlar ise kombine kartların satışında rekora koşuyor.
Kombine kartların satışa çıktığı ilk günde bin 500 adet kombine bilet satılırken, geçen sezonun tamamında bu rakam 2 bin 200 civarındaydı.
Avrupa'da, Turkcell Süper Lig'de ve Fortis Türkiye Kupası'nda söz sahabi olabilecek bir takım kuran Trabzonspor yönetimi, yeni sezon öncesi yaptığı transferlerle rakiplerinin dikkatini üzerine çekti.
Kadrosuna Gökhan Ünal, Egemen, Selçuk, Giray, Gustavo Colman, Cale, Ceyhun Gülselam, Buğra ve İsmail Özeren gibi oyuncuları katarak güçlenen Trabzonspor, gelecek sezon için de taraftarına güven verdi. Trabzonspor efsanesini geri getirmek için mücadele eden ve 1996 ruhunun mimarlarından olan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu, bu anlamda her alanda kaynaşmayı sağlayarak şehirde bütünleşmeyi sağladı.
Yönetimin transferde yaptığı çalışmaları karşılıksız bırakmayan Trabzonspor taraftarı, hem forma satışlarında hem de kombine kart satışlarında rekora koşuyor. Geçtiğimiz sezon kombine kart satışında 2 bin 200 rakamına ulaşan Trabzonspor, 2008-09 sezonu için satışa çıkan kombine kartlarda ise ilk günde bin 500 rakamına ulaştı.
Stat ve Mağazalardan Sorumlu Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tunç, ilk günde taraftarların kombine kart satışına gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını belirterek, "Yönetim Kurulu olarak üzerimize düşeni yaptık. Şimdi sıra taraftarlarımızda, kombine kartların satışında ilk günde gördüğümüz ilgi bizim şevkimizi arttırdı. Bunun bu şekilde devam etmesini istiyoruz. Hedefimiz tüm kombine kartların satılmasıdır. Trabzonspor yarışmacı bir takım olacaksa ve rakipleri ile mücadele edecekse taraftarının takımını yanlız bırakmaması gerekiyor. Bize yakışan budur" dedi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
11 FUTBOLCUYA 12.5 MİLYON EURO
Gelecek sezon zirve hesapları yapan Trabzonspor, kadrosunu yaptığı 11 takviyeyle güçlendirdi. Bordo mavililer bu futbolculara yaklaşık 1.5 milyon euro bonservis ücreti ödedi. Kayserispor’dan Gökhan Ünal’a 5 milyon euroluk bonservis bedeli ile bir yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık imza attıran bordo mavililer, Manisaspor’a Selçuk için 2 milyon euro artı Ufukhan, Cem ve Murat Ocak’ı verdi. Gençlerbirliği Oftaşspor’dan transfer edilen Giray için 2 milyon 700 bin dolar, Germinal Beerschot takımından transfer edilen Colman için 1 milyon euro, Dinamo Zagreb’ten alınan Hrovoje Cale için 700 bin euro, Unterhaching’ten transfer edilen Ceyhun için 750 bin euroya yakın bonservis bedeli veren bordo mavililer, çeşitli takımlardan aldığı genç futbolculara da 500 bin euroya yakın bonservis bedeli ödedi. Sadece Bursaspor’dan transfer edilen Egemen için bedel ödemeyen bordo mavililer, kendilerine kulüp bulmalarını istediği Jabi, Erdinç, Sayed Moawwad, Jefferson ve Ahmet Şahin’den ise şu ana kadar sadece birini gönderebildi. Sayed Moawwad’ı Mısır Al Ahly takımına satarak 200 bin euro alan bordo mavililer, diğer futbolculardan ise 3 milyon euroluk bir bonservis bedeli kazanmayı planlıyor
Last edited by Trabzonspor : 06.Haziran.2008 at 13:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bende bugün kombine alacagım 2 tane inşallah..umarım rekor seviyede kombine satışı yapılır ve sadece ilk haftada o stat boş kalır..