arkadaşlar luna' yı deneyen varmı aml de oynuyo özellikleri çok iyi bence deneyin çok yararlı oluyo sadece defansı biraz zayıf kalıyo.
abiler mardinle ilk sezon 10. bitirdim çünü oyuncular gelmiyo elimdekilerle idare ettim. ikinci sezon geçtim yarı-profesyonelden profesyonele geçtim artık oyuncu gelmeye başladı ve şampıyon oldum.şimdi ne gibi oyuncular almam gerekir.
:
selam arkadaslar mc ler oyunda neden iyi oynamıyorrr
defansta gioda iyiama tabsonspordan steoanov çok manyak oyuncu bende,bşrde ferhat çökmüş
defansta gioda iyi ama tabsonspordan stepanov çok manyak oyuncu bende,birde ferhat çökmüş
ronaldinho yu al![]()
furkan bastan beleşe gelir büük ihtimal serkan gedik makul bi fiyata gelir pek küçük takım çalıştırmaddım bilmeiorm pek kardeş..
sana güzel bir liste sunayım alabileceklerini al.
burhan saatcioğlu (dm)
sencan kırıkkaya (st)
serkan gedik (st)
furkan baştan (am-fc)
mahmut hanefi dl (çok ucuza almştım 2. lige 20k falandı)
indio wbr
cleiton wbl
(ikisini de çok ucuza getirmiştim toplam 300k civarında bir şey tutmuştu ikisi)
aykut erçetin'i alabilirsen al kaleye çok rahat edersin.
başka aklıma gelmedi gelirse yazarım.
temur altunhan
mustafa kocabey
mustafa sahinturk
yasin karaca
furkan bastan
serkan gedik
elyasa sume
mehmet yenisehir
emrullah guvenc
erol senol
ahmet dursun
armagan vatanoglu
furkan bastan ve cem sultan
Furkan Baştan AMFC, Serkan Gedik ST, Engin Hoşsoy MC , Tümay DL, Serdar ÜNAL MC
sağolun bunlar yeter bana
edgar barettodm wbr amrc
bu nasıl beyler
![]()
yıldız istiyosan riquelme derim ama tanınmamış oyuncu istiyosun jose sosa ...
arkadaşlar thiago motta yı satıp fernando gago yu alcam da.. profili güzel ama bazen profili güzel adamlar da fos çıkıyo. gago yu oynatan war mı nasıl oynuyo? bi de gioda onun da profili güzel ama nasıl oynuyo?
o zaman ben de bi oyuncu öneriyim brezilyalı sao paulo da oynuyo sol kanadın her yerini kullanıyo iyi bir genç
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
adı chiquinho
Ya ben 2009-2010 sezonuna geldim.
Takımım Fenerbahçe
İlk sezon Tevez'i almıştım
Sezonlar ilerledikçe formunda düşüş gösterdi öyle olunca onu iyi bi fayata satıp Fernando Torres'i aldım bu sezon
ama sorunum var torres gol atamıyor
6 yada 7 maç oldu adam daha 2 gol attı
evra yı alan kardes onu bosver defans özelligi yok gibi sen onun yerine mehmet polat yada mehmet akyüzü al süper solda tam hakimlik demek
Bana özellikleri süper ve en fazla 20trilyon'A KADAR kabul en fazla 24 yaşında olacak
acil AMC lazım ama süper bi yetenek olmalı![]()
ballack , sergio agüero , joe cole... daha ucuz bişi arıyosan : jose sosa , tümer... hangi takımsın bütçeni felan söle de ona göre oyuncu önerelim![]()
iyi bir sol bek arıyorum ...
arkadaşlar lütfen hangi takıma aradağınızı ve bütçenizi söyleyin ben sana 50 tane sol back sayarım ama işine yaramaz![]()
iyi bir amc lazım 15.000.000 $ dan fazla vermem prensip meselesibide mumkunse AB statusunde olsun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bide sag kanat pahalı olmamak sartı ılesımdıden tesekkurler
Takım ne???