bende uyuyamam içime dert olur![]()
Evet
Hayır
bende uyuyamam içime dert olur![]()
ben steamden indireceğim de aktive nasıl edeceğim?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
eğer ingilizcen varsa;
Hi,
Here's the release SEGA will be putting out this afternoon with regard to activation times and retailer street dates.
Thanks
Ben
"SEGA Confirm Football Manager 2009 Activation details
SEGA have today confirmed that activation servers for Football Manager 2009 will be turned on shortly before midnight on Thursday 13th November in time for the release date of Friday November 14th across Europe.
Despite the unprecedented anticipation for Football Manager 2009, SEGA would encourage retailers not to break the Friday 14th November street date so as not to disappoint customers who will be unable to play before the release date.
Buyers of the game can activate with one-time entry of the unique code on the back of the game manual by one of three methods
1. Register with STEAM and input the code during installation. This method has the benefit of automatically patching and updating the game.
steam yuklemesi esnasında kodları girerek active olucakmış
sanırım indirdikten sonra gece oyunu açmaya çalıştığımızda kod yazacakmış bunu anladım bu arada bende 50$ ödeyerek şu anda indiriyorum Pre-Loadingi doğru yaptım değilmi para boşa gitmedi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
evet evet doğru yapmışsın...
bu oyunun cd si yarın satılmaya başlarmı?
Bi indirin bakalım hepinize hayırlı olsun diyorum doya doya oynarsınız biz ne yapıcksak![]()
turksportal...
pre loading %18'de inşallah yarın eve gelince güzel güzel oynayacağım![]()
Futbolcu Bilgileri
Şimdi biz bu steamdan indiricez oyunu ama açamıcaz.Gece olcak ve kodu girip açcaz di mi?
turksportal...
Bask gece yarısı olduktan sonra işte simgeye çift tıklayınca orada kod yazacak herhalde büyük ihtimalle bizde onu gireceğiz oraya sonra oynayacapız ben böyle anladım![]()
Futbolcu Bilgileri
Neyse ben niye soruyorum almadım ki![]()
![]()
Yeniden her kese hayırlı olsun...
turksportal...
bu oyunun cd si ne zaman gelcek ya turkiyeye lutfen bilgilendirin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arkadaşlar ben oyunu Ispanya dan aldım.Yarın sabah 10 da teslim alacagım. Sanırım bu gecikme sadece Turkiye ile alakalı.
İşallah en kısa sürede Türkiyedeki raflarda yerini alır. Ben yarın Teknosanın müdürünün yanına gitcem ve beni bilgilendirmesini istiycem. Başka çarem yok...
teknosa müdürü derken mağaza müdürü herhaldegitmene hiç gerek yok aral ithalat ne zaman gönderirse onlarda o zaman satışa sunarlar araldaki personellerde bunu pazartesi olacağını söylemiş yani yapacak birşey yok.
beyler patch de geldi. gma 900 kullanıcıları da 3d oyanyabiliyor artık. aktivi kodları gelmiş galiba
alanlar oynamaya baslamıstır herhalde
valla ben steam programını kurdum....50 dolara oyunu aldım..sonra indirdim..şimdi aktivasyonu bekliyorum..ancak masa üstüne fm09 kurulmadı..steam klasörünün için 1.50 gblık fm09 klasörü var..içinde de aktivasyon yazan bir kısım var..sanırım oraya basacağız saat 12de..
ayrıca 02diyen arkadaşlar ne kadar haklı çıkabilirse de, bence avrupayı baz alıp ya saat 12de ya da 01de açılacaktır...kendi saatlerini değil avrupa saat dilimlerini baz alacaklardır...bekleyelim görelim bakalım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
valla aktivite kodları steam sayfasında hala yok... bulan hemen linki atsın arkadaşlar...patch nerde bu arada??:S
Last edited by giovanni : 13.Kasım.2008 at 22:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
fm forumlarda millet oynu kurdum oynamaya basladım diyor valla
Alla alla ya![]()
Futbolcu Bilgileri
biraz araştırmacı olunursa bulunabilir her türlü bilgi..
aral ithalat oyunun 17 kasım dan önce mağazalarda olamayacağını açıkladı..
kutulu olarak oyunu alanlar steam üzerinden aktive ederek oynamaya başladılar
şu vanilya demo'yu yükledim m.city'i aldım ve oyun hoşuma gitti . 3D özelliği güzel ama tribünler yok![]()
Bişey sorcam oyun sezonun 2.maçında hata verdi acaba bu demo oluşundan mı kaynaklandı yoksa vista'nın uyuzluklarından birisi mi ?
Yani demo'da böyle bişey mi olması gerekio ya da demo'da size nasıl bir uyarı çıkıyo ve kapatmak zorunda kalıyosunuz ??
bende aynen vista home premium kullanıcısıyım ama silerken java hatası verdi neyse your uninstaller çözdü sorunu ama oyunun hata verip kapatılması kafamı bulandırdı acaba oyunu aldığımda da bunu yapar mı ?
Daha önce hiç demo oynamadığım için demo'nun nasıl sonlandığını bilmiorum bilenler söylesin lütfen
korsan olarak uzun süre oyunun oynanabileceğini düşünmüyorum. aktivasyon gerekecek.
ve umarım hiç bir şekilde kırılamaz. ben oyunu orjinal alamayacak kişi olduğuna inanmıyorum.hiç bir şey yapamayan, gider 12 taksitle alır isterse.
80/12=6 ytl...
olayın ballı ekmekle alakası yok.bilgisayarı olan herkes kendisinden veya ailesinden dolayı dediğim şartlarda oyunu alabilir. ayda 6 ytl veremeyecek insanın pc de geçirecek vaktide yoktur zaten. 3 cola parası nerdeyse. bu kadar...
çok farklı bir perspektiften bakarsak,, bu kul hakkıdır..
neyse gereksiz bir tartışma..yeteri kadar yapıldı..herkes bildiğini yapacak..