Anket Sonuçlarını Görüntüle: Football Manager 2009'u Türkiye'den Satın Alacak mısınız?

Voters
611. You may not vote on this poll
  • Evet

340 55.65%
  • Hayır

271 44.35%
Sayfa 17 / 26 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 762 sonuç

Konu: Football Manager 2009 - Satışa Çıktı

steam den indirenler için;

Hi,

Here's the release SEGA will be putting out this afternoon with regard to activation times and retailer street dates.

Thanks
    Ben

"SEGA Confirm Football Manager 2009 Activation details

SEGA have today confirmed that activation servers for Football Manager 2009 will be turned on shortly before midnight on Thursday 13th November in time for the release date of Friday November 14th across Europe.

Despite the unprecedented anticipation for Football Manager 2009, SEGA would encourage retailers not to break the Friday 14th November street date so as not to disappoint customers who will be unable to play before the release date.

Buyers of the game can activate with one-time entry of the unique code on the back of the game manual by one of three methods
    1. Register with STEAM and input the code during installation. This method has the benefit of automatically patching and updating the game.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet , bana da öyle geliyor ..Gece 2'de aktif olcak
    ama ben aktif etmeden uyumam

bende uyuyamam içime dert olur

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    Hayırlı olsun kardeşim umarım bizde biranönce alırız
    inşallah herkse başına bişey gelmeden ulaşır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben steamden indireceğim de aktive nasıl edeceğim?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

eğer ingilizcen varsa;

Hi,

Here's the release SEGA will be putting out this afternoon with regard to activation times and retailer street dates.

Thanks
    Ben

"SEGA Confirm Football Manager 2009 Activation details

SEGA have today confirmed that activation servers for Football Manager 2009 will be turned on shortly before midnight on Thursday 13th November in time for the release date of Friday November 14th across Europe.

Despite the unprecedented anticipation for Football Manager 2009, SEGA would encourage retailers not to break the Friday 14th November street date so as not to disappoint customers who will be unable to play before the release date.

Buyers of the game can activate with one-time entry of the unique code on the back of the game manual by one of three methods
    1. Register with STEAM and input the code during installation. This method has the benefit of automatically patching and updating the game.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sanırım indirdikten sonra gece oyunu açmaya çalıştığımızda kod yazacakmış bunu anladım bu arada bende 50$ ödeyerek şu anda indiriyorum Pre-Loadingi doğru yaptım değilmi para boşa gitmedi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

steam yuklemesi esnasında kodları girerek active olucakmış

evet evet doğru yapmışsın...

bu oyunun cd si yarın satılmaya başlarmı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kadirhocic View Post
    bu oyunun cd si yarın satılmaya başlarmı?
    İngiltere de satılmaya başlar ama Türkiye de çok zor.

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mehmet152574 View Post
    Benim laptop özelliklerim
    Pentium 1,60 GHz 1.12 GB RAM
    ATİ MOBİLİTY RADEON 9100 128 MB ekran kartım var.
    Şu anda steamden alıp almamakta kararsızım.Daha doğrusu oynayıp oynayamayacağımdan emin değilim.Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.En azından oyun açılıp 2D oynayabilirmiyim acaba.
    Bilgisi olanlardan cevap bekliyorum
    Benimki de RADEON 9200,demoyu açamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Bi indirin bakalım hepinize hayırlı olsun diyorum doya doya oynarsınız biz ne yapıcksak
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

pre loading %18'de inşallah yarın eve gelince güzel güzel oynayacağım
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Şimdi biz bu steamdan indiricez oyunu ama açamıcaz.Gece olcak ve kodu girip açcaz di mi?
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bask gece yarısı olduktan sonra işte simgeye çift tıklayınca orada kod yazacak herhalde büyük ihtimalle bizde onu gireceğiz oraya sonra oynayacapız ben böyle anladım
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Neyse ben niye soruyorum almadım ki Yeniden her kese hayırlı olsun...
    turksportal...

bu oyunun cd si ne zaman gelcek ya turkiyeye lutfen bilgilendirin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar ben oyunu Ispanya dan aldım.Yarın sabah 10 da teslim alacagım. Sanırım bu gecikme sadece Turkiye ile alakalı.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

İşallah en kısa sürede Türkiyedeki raflarda yerini alır. Ben yarın Teknosanın müdürünün yanına gitcem ve beni bilgilendirmesini istiycem. Başka çarem yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

teknosa müdürü derken mağaza müdürü herhalde gitmene hiç gerek yok aral ithalat ne zaman gönderirse onlarda o zaman satışa sunarlar araldaki personellerde bunu pazartesi olacağını söylemiş yani yapacak birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

beyler patch de geldi. gma 900 kullanıcıları da 3d oyanyabiliyor artık. aktivi kodları gelmiş galiba
    alanlar oynamaya baslamıstır herhalde

valla ben steam programını kurdum....50 dolara oyunu aldım..sonra indirdim..şimdi aktivasyonu bekliyorum..ancak masa üstüne fm09 kurulmadı..steam klasörünün için 1.50 gblık fm09 klasörü var..içinde de aktivasyon yazan bir kısım var..sanırım oraya basacağız saat 12de..
    ayrıca 02diyen arkadaşlar ne kadar haklı çıkabilirse de, bence avrupayı baz alıp ya saat 12de ya da 01de açılacaktır...kendi saatlerini değil avrupa saat dilimlerini baz alacaklardır...bekleyelim görelim bakalım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    valla aktivite kodları steam sayfasında hala yok... bulan hemen linki atsın arkadaşlar...patch nerde bu arada??:S
    Last edited by giovanni : 13.Kasım.2008 at 22:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fm forumlarda millet oynu kurdum oynamaya basladım diyor valla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alla alla ya
    Futbolcu Bilgileri

biraz araştırmacı olunursa bulunabilir her türlü bilgi..

aral ithalat oyunun 17 kasım dan önce mağazalarda olamayacağını açıkladı..

kutulu olarak oyunu alanlar steam üzerinden aktive ederek oynamaya başladılar

şu vanilya demo'yu yükledim m.city'i aldım ve oyun hoşuma gitti . 3D özelliği güzel ama tribünler yok

Bişey sorcam oyun sezonun 2.maçında hata verdi acaba bu demo oluşundan mı kaynaklandı yoksa vista'nın uyuzluklarından birisi mi ?

Yani demo'da böyle bişey mi olması gerekio ya da demo'da size nasıl bir uyarı çıkıyo ve kapatmak zorunda kalıyosunuz ??

korsan olarak uzun süre oyunun oynanabileceğini düşünmüyorum. aktivasyon gerekecek.

ve umarım hiç bir şekilde kırılamaz. ben oyunu orjinal alamayacak kişi olduğuna inanmıyorum.hiç bir şey yapamayan, gider 12 taksitle alır isterse.
    80/12=6 ytl...

evet steamdan alıp bekleyenler..steam'a göre 1 saat kaldı deniliyor... ilk kodu kullanıp oyunu acan hmenlink versin veya olayı anlatsın arkadaşlar...

Sayfa 17 / 26 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri