Sayfa 17 / 21 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 637 sonuç

Konu: FM 2009 - Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Oyundaki bir ilginçlikte Manul Almunia'nın İngiltere Milli Takımına Seçilerek bu kaleyi koruması..
    o bir efsane Arsenal formasıyla kaptan çıktığı ManU maçının 20. saniyesinde hatalı gol yiyen tek kaleci

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Oğuz İnter'in teknik direktörü kim oldu ?
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Juande Ramos.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tüh. Hikmet Karaman'ı bekliyordum
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ben de Yılmaz Vural..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

İspanyolcaya tamam.Leton dilini nereden öğrendi bu adam .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

almunia anlaşılan ingiliz olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Buraya kadar herşey normal. Messi gol atmış. Ama Messi'nin oynadığı Pozisyona dikkat.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Crespo bu benim başıma Nijerya ile gelmişti..Ben Senegali yönetiyordum..Nijerya maçında kalede baktım Mikel hemde Afrika kupası maçı..Oyunda bir tane Nijeryalı kaleci yok Mikel ve Martins değişmeli kalecilik yaptılar ve Martins de bana gol atmıştı hatta..burda da aynı Messi maçın belli bölümünde oyunda belli bölümünde kalede görev almış..saçmalıgın daniskası

Kaleci Volkan Demirel topa ceza sahası dışında elle müdahale etti ve kırmızı kart gördü!!!!!
    Kayserisporla deplasmanda oynuyordum Kayserili bir defans oyuncusu topu şişirdi kimseye dokunmadan benim ceza sahama kadar geldi.Volkan Demirel'de çıktı ve bir güzel eliyle kontrol edip kırmızı kart gördü
    Maçın içinden görüntü almak varmı bilmiyorum ama imkanım olsa videosunu da koyardım ilk defa böyle bir olayla karşılaştığım için ilginç geldi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu penaltıdan hattrick olayına çok sık rastlıyorum

Sanıyorsam sezon sonu 24-25 gol atmış ve kral olmuştu

Sarı kartlar havada uçuşuyor

Exclamation Daniel Carvalho ÖLDÜÜ!!!

Arkadaşlar Görünce Bende inanamadım ama FM 2009da 8 nisan 2011 tarihli yayında Daniel Carvalho Oyunda yok bu adam CSKA Moskovada oyunuyodu adam 25 yaşıda oyun başlarken şuan benim oyun tarihine göre 28 yaşında olması lazımken Adam Yok arattırıyorum yok bu adam vagner love in favori kişisi gösteriliyo tıklıyorum yine herhangi bir link çıkmıyo hani futbolu bırakanların falan üstüne tıklayınca bişi çıkmaz ya öyle oluyor.Anlamadım Gitti zaten önceki kariyerlerimde bu adamı alırdım ama bu sefer keita falan olunca almaya gerek duymadım arada bir bakıyordum zaten nasıl gidiyo die baya bi düşüş vardı son baktıklarımda en son baktığımda da adam kaybolmuş 28 yaşında birinin hele cska moskova gibi bi yerdeki ve Brezilya Milli Takım Forması giyen adamın futbolu bırakmayacağına kanaat getirdim kendimce geriyede tek ihtimal kalıyor ÖLMÜŞ olabilir Böyle bişeyle hiç karşılaşmamıştım ilginc

ALIN KANIT

Quote Originally Posted by Emree03 View Post
    Arkadaşlar Görünce Bende inanamadım ama FM 2009da 8 nisan 2011 tarihli yayında Daniel Carvalho Oyunda yok bu adam CSKA Moskovada oyunuyodu adam 25 yaşıda oyun başlarken şuan benim oyun tarihine göre 28 yaşında olması lazımken Adam Yok arattırıyorum yok bu adam vagner love in favori kişisi gösteriliyo tıklıyorum yine herhangi bir link çıkmıyo hani futbolu bırakanların falan üstüne tıklayınca bişi çıkmaz ya öyle oluyor.Anlamadım Gitti zaten önceki kariyerlerimde bu adamı alırdım ama bu sefer keita falan olunca almaya gerek duymadım arada bir bakıyordum zaten nasıl gidiyo die baya bi düşüş vardı son baktıklarımda en son baktığımda da adam kaybolmuş 28 yaşında birinin hele cska moskova gibi bi yerdeki ve Brezilya Milli Takım Forması giyen adamın futbolu bırakmayacağına kanaat getirdim kendimce geriyede tek ihtimal kalıyor ÖLMÜŞ olabilir Böyle bişeyle hiç karşılaşmamıştım ilginc

ALIN KANIT

belki ağır bir sakatlıkdan dolayı fln futbolu bırakmak zorunda kalmış olabilir..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Futbolu bırakma değilde oyunla ilgili bir hata olmuş olabilir. NE bileyim başka bir şey aklıma gelmiyor. Kesin hatadır o..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yhaaa bn cok garip bisi oldu daha dogrusu garip degilde anlamadıgım yardımcı olursanız sevinirim bn galatasrayı yonetiorum ilk sezonda alısma sezonu takımı duzenleme fln derken biraz kotu gecti ama 2. sezon super 17. hafta tek maglubiyet ama cogu oyuncum mutsun diyolarki :
    "takımda uyum eksikligi konusunda umutsuz"
    genelde yeni transferler dio takımı cok fazla degistirdim ondanmıdır??

Quote Originally Posted by SaGoSS View Post
    yhaaa bn cok garip bisi oldu daha dogrusu garip degilde anlamadıgım yardımcı olursanız sevinirim bn galatasrayı yonetiorum ilk sezonda alısma sezonu takımı duzenleme fln derken biraz kotu gecti ama 2. sezon super 17. hafta tek maglubiyet ama cogu oyuncum mutsun diyolarki :
    "takımda uyum eksikligi konusunda umutsuz"
    genelde yeni transferler dio takımı cok fazla degistirdim ondanmıdır??

Çok büyük ihtimal ondan veya çok fazla transfer falan yapıyosan ondanda rahatsız oluyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Öyle diyorlar ama 17 haftada 1 mağlup olmuş takımın oyuncuları nasıl daha uyum sorunu yaşıyor anlamadım. Hayır uyum sorunu yaşa 17 haftada bir kez mağlup ol kabulumdür

Default Pendik Yine Yaptı Yapacağını

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Offf bilgisayarı parçalamak istiyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

2012 yılında Denizli 7 tane atmış Görünce şaşırdım

Valla bende ilk kez maç ertelendiği için koyayım dedim..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bende şuan 2012 yılındayım ama 2010 gibi Göhkan İnler Arsenal'e geçti.Hala da orda.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Gördüm, gördümde hayatımda böyLe fikstür görmedim. Kariyerimi açamıyorum 2 Haftadır korkudan

ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bide şuna bak Hayrettin abi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Senin yine iyimiş Kendi sahanda oynuyorsun bari. Ben 8 maçın 7 tanesini depLasmanda oynayacağım ama
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

hemen lafa gireyim. her ne kadar beşiktaşlı olsam da bir iki hafta önce fenerbahçe ile kariyer açtım. başarılı geçen iki senenin ardından chelsea'ye transfer oldum. chelseade gençleri pilot kulüplere kiralıyordum. ben saharı kiralayınca alttaki yazıyı gördüm. klasik kiralanmış oyuncuyu gözlemci tarafından takip ettirme butonuydu. her şey normal gibiydi fakat onu takip edecek gözlemcinin fenerbahçedeki psikopat gözlemci şenol çorlu olduğunu görünce şaşkına döndüm. bu bir oyun hatası mıdır yoksa oyunun içindeki gerçekten çok güzel bir özellik midir? çünkü aragones porto hakkında bilgi vermesi için eski takımı atletico madrid gözlemcilerini görevlendirmişti.

Nesil
    2005
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by ozanbjk07 View Post
    hemen lafa gireyim. her ne kadar beşiktaşlı olsam da bir iki hafta önce fenerbahçe ile kariyer açtım. başarılı geçen iki senenin ardından chelsea'ye transfer oldum. chelseade gençleri pilot kulüplere kiralıyordum. ben saharı kiralayınca alttaki yazıyı gördüm. klasik kiralanmış oyuncuyu gözlemci tarafından takip ettirme butonuydu. her şey normal gibiydi fakat onu takip edecek gözlemcinin fenerbahçedeki psikopat gözlemci şenol çorlu olduğunu görünce şaşkına döndüm. bu bir oyun hatası mıdır yoksa oyunun içindeki gerçekten çok güzel bir özellik midir? çünkü aragones porto hakkında bilgi vermesi için eski takımı atletico madrid gözlemcilerini görevlendirmişti.

benişm kariyerimde de Türkiye'nin başındayken istifa etmeden isviçrenin teklifini kabul edince Müfit Erkasap bana rapor getirmeye devam ediyordu.. kurtulamadım bir türlü.. ayrıca hala Türkiye'nin başında olduğum gözüküyordu benim profilimde.. bug var sanırım bu konuda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Siz hiç hayatınızda böyle bir squad hormony gördünüz mü?Takımım Leeds,1.olarak bir üst lige çıktık ama squad böyle. Nedeni ise takımda çoğu oyuncu uyum problemi çekiyor

Quote Originally Posted by Mr. Cool View Post
    Siz hiç hayatınızda böyle bir squad hormony gördünüz mü?Takımım Leeds,1.olarak bir üst lige çıktık ama squad böyle. Nedeni ise takımda çoğu oyuncu uyum problemi çekiyor
    ee oluyo öyle bende trabzonla şampiyon oldum ama kadro uyumuna çok kötü diyor

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

oyuna müdahalem yoktur .tottenham kariyerinden.bugüne kadar gördünüz mü???

Sayfa 17 / 21 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri