Sayfa 17 / 22 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 637 sonuç

Konu: FM 2009 - Oyun İçerisinde Karşılaştığınız İlginç Olaylar

korsan olduğunu nerden anlıycam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya oyuna yeni başladım çok hosuma gitti ama her maçı oynaması sıkıyo biraz..bide bugun v9.0.3ü yükliycem faydası olur mu
    Last edited by gillettesalih : 10.Temmuz.2009 at 18:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by gillettesalih View Post
    korsan olduğunu nerden anlıycam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya oyuna yeni başladım çok hosuma gitti ama her maçı oynaması sıkıyo biraz..bide bugun v9.0.3ü yükliycem faydası olur mu

Tatile çıkamıyorsanız oyununuz korsandır. Oyununuz orjinal olmadığı için 9.3.0 yükleseniz bile bir faydası olacağını sanmıyorum. Bunun çözümleri başka internet sitelerinde var. Arayıp bulabilirsiniz...

Tmm Sağolun

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Çok uyumlu olmuş Arzu..

adam koyu beşiktaşlı yaa
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

arkadaşlar bu nasıl olabilir bakın maçın adamı 7,3 lü Şenol Can ama maç sonunda golün sahibi olan Ekrem Dağ maçın adamı değil 7,7 lik ratingiyle
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Last edited by cris king : 18.Temmuz.2009 at 16:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by morbious View Post
    hehee milli olamadı tarafınıda işaretleseydin keşke

arkadaşlar fm 2009un içerdiği en büyük ilginçlik şu linkte. sürpriz olması için linkini verdim.

http://img442.imageshack.us/img442/2405/giza.jpg

ilginç değil mi?

hoffenheim la oynuyorum. ilk sezonum. ve henüz agustos ayı. yani oyuna baslayalı 2 ay bile olmadı. ama baskan dietmar hopp aynı ayın icerisinde bi kere 11.75 mE bi kere 8.25 mE bi kerede 16.5 mE para aktardı kasaya. bu benim daha önce hic karsılasmadıgım bisey. acaba bu hoffenheima özel biseymi yoksa genel manada alman klüplerinde bu oluyomu?? bu arada ilk fm 2009 da alman ligi oynuyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

İşte en ilginç başkanlık değişimlerinden..Türkler heryerde!!

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Oyundaki bir ilginçlikte Manul Almunia'nın İngiltere Milli Takımına Seçilerek bu kaleyi koruması..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Oğuz İnter'in teknik direktörü kim oldu ?
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Juande Ramos.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Tüh. Hikmet Karaman'ı bekliyordum
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ben de Yılmaz Vural..

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

İspanyolcaya tamam.Leton dilini nereden öğrendi bu adam .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Oyundaki bir ilginçlikte Manul Almunia'nın İngiltere Milli Takımına Seçilerek bu kaleyi koruması..
    o bir efsane Arsenal formasıyla kaptan çıktığı ManU maçının 20. saniyesinde hatalı gol yiyen tek kaleci

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

almunia anlaşılan ingiliz olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Buraya kadar herşey normal. Messi gol atmış. Ama Messi'nin oynadığı Pozisyona dikkat.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Crespo bu benim başıma Nijerya ile gelmişti..Ben Senegali yönetiyordum..Nijerya maçında kalede baktım Mikel hemde Afrika kupası maçı..Oyunda bir tane Nijeryalı kaleci yok Mikel ve Martins değişmeli kalecilik yaptılar ve Martins de bana gol atmıştı hatta..burda da aynı Messi maçın belli bölümünde oyunda belli bölümünde kalede görev almış..saçmalıgın daniskası

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Talking

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Süper ya. Her gördüğümde gülesim geliyor.

Kaleci Volkan Demirel topa ceza sahası dışında elle müdahale etti ve kırmızı kart gördü!!!!!
    Kayserisporla deplasmanda oynuyordum Kayserili bir defans oyuncusu topu şişirdi kimseye dokunmadan benim ceza sahama kadar geldi.Volkan Demirel'de çıktı ve bir güzel eliyle kontrol edip kırmızı kart gördü
    Maçın içinden görüntü almak varmı bilmiyorum ama imkanım olsa videosunu da koyardım ilk defa böyle bir olayla karşılaştığım için ilginç geldi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu penaltıdan hattrick olayına çok sık rastlıyorum

Sanıyorsam sezon sonu 24-25 gol atmış ve kral olmuştu

Sarı kartlar havada uçuşuyor

Exclamation Daniel Carvalho ÖLDÜÜ!!!

Arkadaşlar Görünce Bende inanamadım ama FM 2009da 8 nisan 2011 tarihli yayında Daniel Carvalho Oyunda yok bu adam CSKA Moskovada oyunuyodu adam 25 yaşıda oyun başlarken şuan benim oyun tarihine göre 28 yaşında olması lazımken Adam Yok arattırıyorum yok bu adam vagner love in favori kişisi gösteriliyo tıklıyorum yine herhangi bir link çıkmıyo hani futbolu bırakanların falan üstüne tıklayınca bişi çıkmaz ya öyle oluyor.Anlamadım Gitti zaten önceki kariyerlerimde bu adamı alırdım ama bu sefer keita falan olunca almaya gerek duymadım arada bir bakıyordum zaten nasıl gidiyo die baya bi düşüş vardı son baktıklarımda en son baktığımda da adam kaybolmuş 28 yaşında birinin hele cska moskova gibi bi yerdeki ve Brezilya Milli Takım Forması giyen adamın futbolu bırakmayacağına kanaat getirdim kendimce geriyede tek ihtimal kalıyor ÖLMÜŞ olabilir Böyle bişeyle hiç karşılaşmamıştım ilginc

ALIN KANIT

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Futbolu bırakma değilde oyunla ilgili bir hata olmuş olabilir. NE bileyim başka bir şey aklıma gelmiyor. Kesin hatadır o..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yhaaa bn cok garip bisi oldu daha dogrusu garip degilde anlamadıgım yardımcı olursanız sevinirim bn galatasrayı yonetiorum ilk sezonda alısma sezonu takımı duzenleme fln derken biraz kotu gecti ama 2. sezon super 17. hafta tek maglubiyet ama cogu oyuncum mutsun diyolarki :
    "takımda uyum eksikligi konusunda umutsuz"
    genelde yeni transferler dio takımı cok fazla degistirdim ondanmıdır??

Quote Originally Posted by SaGoSS View Post
    yhaaa bn cok garip bisi oldu daha dogrusu garip degilde anlamadıgım yardımcı olursanız sevinirim bn galatasrayı yonetiorum ilk sezonda alısma sezonu takımı duzenleme fln derken biraz kotu gecti ama 2. sezon super 17. hafta tek maglubiyet ama cogu oyuncum mutsun diyolarki :
    "takımda uyum eksikligi konusunda umutsuz"
    genelde yeni transferler dio takımı cok fazla degistirdim ondanmıdır??

Çok büyük ihtimal ondan veya çok fazla transfer falan yapıyosan ondanda rahatsız oluyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Öyle diyorlar ama 17 haftada 1 mağlup olmuş takımın oyuncuları nasıl daha uyum sorunu yaşıyor anlamadım. Hayır uyum sorunu yaşa 17 haftada bir kez mağlup ol kabulumdür

Sayfa 17 / 22 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri