korsan olduğunu nerden anlıycam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya oyuna yeni başladım çok hosuma gitti ama her maçı oynaması sıkıyo biraz..bide bugun v9.0.3ü yükliycem faydası olur mu
korsan olduğunu nerden anlıycam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya oyuna yeni başladım çok hosuma gitti ama her maçı oynaması sıkıyo biraz..bide bugun v9.0.3ü yükliycem faydası olur mu
Last edited by gillettesalih : 10.Temmuz.2009 at 18:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tmm Sağolun
[img]http://img361.imageshack.us/img361/1037/hhm.jpg[/img]
hehe
Çok uyumlu olmuş Arzu..![]()
Last edited by cris king : 18.Temmuz.2009 at 16:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
arkadaşlar fm 2009un içerdiği en büyük ilginçlik şu linkte. sürpriz olması için linkini verdim.
http://img442.imageshack.us/img442/2405/giza.jpg
ilginç değil mi?![]()
hoffenheim la oynuyorum. ilk sezonum. ve henüz agustos ayı. yani oyuna baslayalı 2 ay bile olmadı. ama baskan dietmar hopp aynı ayın icerisinde bi kere 11.75 mE bi kere 8.25 mE bi kerede 16.5 mE para aktardı kasaya. bu benim daha önce hic karsılasmadıgım bisey. acaba bu hoffenheima özel biseymi yoksa genel manada alman klüplerinde bu oluyomu?? bu arada ilk fm 2009 da alman ligi oynuyorum.
İşte en ilginç başkanlık değişimlerinden..Türkler heryerde!!
![]()
Oyundaki bir ilginçlikte Manul Almunia'nın İngiltere Milli Takımına Seçilerek bu kaleyi koruması..
![]()
Oğuz İnter'in teknik direktörü kim oldu ?
(/s)
Juande Ramos.
Tüh. Hikmet Karaman'ı bekliyordum![]()
(/s)
Ben de Yılmaz Vural..![]()
İspanyolcaya tamam.Leton dilini nereden öğrendi bu adam.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
almunia anlaşılan ingiliz olmuş
Crespo bu benim başıma Nijerya ile gelmişti..Ben Senegali yönetiyordum..Nijerya maçında kalede baktım Mikel hemde Afrika kupası maçı..Oyunda bir tane Nijeryalı kaleci yokMikel ve Martins değişmeli kalecilik yaptılar ve Martins de bana gol atmıştı hatta..burda da aynı Messi maçın belli bölümünde oyunda belli bölümünde kalede görev almış..saçmalıgın daniskası
Kaleci Volkan Demirel topa ceza sahası dışında elle müdahale etti ve kırmızı kart gördü!!!!!
Kayserisporla deplasmanda oynuyordum Kayserili bir defans oyuncusu topu şişirdi kimseye dokunmadan benim ceza sahama kadar geldi.Volkan Demirel'de çıktı ve bir güzel eliyle kontrol edip kırmızı kart gördü
Maçın içinden görüntü almak varmı bilmiyorum ama imkanım olsa videosunu da koyardım ilk defa böyle bir olayla karşılaştığım için ilginç geldi
![]()
Bu penaltıdan hattrick olayına çok sık rastlıyorum
Sanıyorsam sezon sonu 24-25 gol atmış ve kral olmuştu
![]()
Sarı kartlar havada uçuşuyor![]()
![]()
Arkadaşlar Görünce Bende inanamadım ama FM 2009da 8 nisan 2011 tarihli yayında Daniel Carvalho Oyunda yok bu adam CSKA Moskovada oyunuyodu adam 25 yaşıda oyun başlarken şuan benim oyun tarihine göre 28 yaşında olması lazımken Adam Yok arattırıyorum yok bu adam vagner love in favori kişisi gösteriliyo tıklıyorum yine herhangi bir link çıkmıyo hani futbolu bırakanların falan üstüne tıklayınca bişi çıkmaz ya öyle oluyor.Anlamadım Gitti zaten önceki kariyerlerimde bu adamı alırdım ama bu sefer keita falan olunca almaya gerek duymadım arada bir bakıyordum zaten nasıl gidiyo die baya bi düşüş vardı son baktıklarımda en son baktığımda da adam kaybolmuş 28 yaşında birinin hele cska moskova gibi bi yerdeki ve Brezilya Milli Takım Forması giyen adamın futbolu bırakmayacağına kanaat getirdim kendimce geriyede tek ihtimal kalıyor ÖLMÜŞ olabilir Böyle bişeyle hiç karşılaşmamıştım ilginc
ALIN KANIT
![]()
Futbolu bırakma değilde oyunla ilgili bir hata olmuş olabilir. NE bileyim başka bir şey aklıma gelmiyor. Kesin hatadır o..
yhaaa bn cok garip bisi oldu daha dogrusu garip degilde anlamadıgım yardımcı olursanız sevinirim bn galatasrayı yonetiorum ilk sezonda alısma sezonu takımı duzenleme fln derken biraz kotu gecti ama 2. sezon super 17. hafta tek maglubiyet ama cogu oyuncum mutsun diyolarki :
"takımda uyum eksikligi konusunda umutsuz"
genelde yeni transferler dio takımı cok fazla degistirdim ondanmıdır??
Öyle diyorlar ama 17 haftada 1 mağlup olmuş takımın oyuncuları nasıl daha uyum sorunu yaşıyor anlamadım. Hayır uyum sorunu yaşa 17 haftada bir kez mağlup ol kabulumdür![]()