Sayfa 17 / 1204 İlkİlk ... 7151617181927671175171017 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Biz her sene yapıyoruz böyle abuk transferler. Geçen sene de Ferdi gelmişti. İlginç gerçekten.

Büyük Kaptan herkesten daha fazla Galatasaraylı'dır. Yanlış bir zamanda geldi sadece. Guardiola falan demişsiniz, Barcelona B'yi çalıştırdı önce diye biliyorum. Fatih Terim zamanında başka teknik direktörlerden bir şeyler kapıp bu hale gelmedi mi? Futbolcu olarak istersen kral ol, her işin bir zamanı var. Tecrübe faktörü var. Bülent Korkmaz'ın 13 haftalık performasına bakarak bilgisini falan tartışmak saçmalıktan başka bir şey değil. Gün gelir bu yollar yine kesişir, kupaları topladığımız zaman Büyük Kaptan takımı buraya getir diye haykırmak nasip olur.

Bu da eskilerden...

uA UNI: Ayrılanlar hala sevgili mi, peki?

Cesur Yürek Büyük Kaptan: Tabii, kesinlikle. Her zaman.. Biz özde Galatasaraylıyız. Başka takımı çalıştırabilir veya başka yerde oynayabiliriz ama içimizde Galatasaray sevgisi var. Çünkü biz öyle büyüdük, öyle yetiştirildik. Ahmet Keskinkılıç ve altyapı sorumlusu rahmetli Salih Bulgurlu bizi yetiştirdi. Bu insanlar bize değer kattı. Galatasaray’ın nasıl değerli olduğunu gösterdi.

-----------------------------

Yeni gelen teknik direktöre ne olur sabır, bir sene de mucize beklenmesin artık. Tarihimizin en başarılı dönemleri istikrarla geldi. Bazı oyuncuların bu takımdan gitmesi lazım, Sabri en başta olmak üzere.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Keşke biraz sabırlı olabilse yönetim , taraftar , basın ama yok . Barca - ManU maçında yorumcu ve spikerin Alex Ferguson'u yerin dibine sokmaya çalıştığı bir ülkede yaşıyoruz malesef .

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O spiker bozuntusu Ferguson'a kurban olsun. Ondan başarılısı var mı ki ? Herşeyi ile on numara.

Ha bu arada bir önceki mesajda abuk transfer derken Mustafa Sarp'ın kötü olmasından falan değil. İlk 11 oyuncusu olamaz gibi, ama kadro derinliği için iyi transfer denilebilir. Yine de teknik direktör gelmeden transfer yapmak doğru değil. Aldığınız adam C.Ronaldo olsa başka tabii. xD

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    bursa maçlarından izlediğim kadarıyla iyi bir oyuncu zaten ama sorguladığım şey bu transferi kimin yaptığı ... ya gelen hoca istemezse
    Valla Kardeşim Elalemin Takımında Senede 10 Tane Sakatlık Oluyor , Bizde İse Senede 20-25 Tane Ameliyat Ettirdiğimiz Oyuncu Oluyor...Kısacası Yedekler İçin Uygun.Gelen Hoca İstememesi Gibi Bi Durum Olmaz Bence.Oynatmayacaksan Koy Yedeğe Derler.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Milletçe özümüzde sabırsız olduğumuz için bu tür şeylerin gelecekte de yaşanması olağan. Zihniyet değiştirmedikçe de olağan.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Galatasaray'da gecelek sezon büyük ihtimal Linderoth'un olmayacağını,Mehmet Topal'ın azda olsa transfer olma ihtimalini falan düşününce Mustafa Sarp çok iyi bir transferdir en kötü ihtimal iyi bir iyi bir yedek olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Linderoth niye olmasın yahu, o bizim kadrolu sakatımız. xD

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Linderoth niye olmasın yahu, o bizim kadrolu sakatımız. xD
    O adamıda sadece 1 kere izledim oda geçen sene Galatasaray'ın bir Uefa maçıydı gol falanda atmıştı yanılmıyorsam.Dahada izleme şansına erişemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Linderoth gibi asırlardır sakat bir adamım bu takımda durarak hep para alıp hemde yabancı kontejyanını doldurması çok büyük bir hata

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    ne cevap vereyim ki size? önce sen benim yazdıklarımı oku sonra cevap yaz tmm mı? ayrıca YEm olarak falan kullanılmadı basbaya YETENEKSİZ bir adam işte, niye kabul etmiyorsunuz anlamıyorum. Y_E_T_E_N_E_K_S_İ_Z, galatasaray aşkı umrumda değil bende galatasaray aşığıyım bana da teklif etseler bende kabul ederdim, yok kendi kurmamıştı falan hikaye bunlar...
    Kardeşim sen önce haddini bilerek konuş, sonra yorum yap.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Taylan sence niye senin yorumların bukadar tepki çekiyor ? Yanlış olduğu içinmi yoksa tek doğruyu sen söylediğin içinmi ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Taylan sence niye senin yorumların bukadar tepki çekiyor ? Yanlış olduğu içinmi yoksa tek doğruyu sen söylediğin içinmi ?
    Offf off off.. Yalnız bende katılıyorum sana.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hakan Balta paylaşılamıyor!

Galatasaray'ın sol bek oyuncusu Hakan Balta'ya Paris Saint Germain'in talip olduğu ve bu oyuncuyu uzun süredir izlediklerini belirtti.
    Football365'de manşetten verilen habere göre Dinamo Kiev'li defans oyuncusu El-Kaddouri ve Sait-Etienne forması giyen 22 yaşındaki Mouhamadou Dabo'dan olumsuz yanıt alan PSG'nin listesinde alternatif olarak Hakan Balta'nın geçtiği bildirildi.

Haberde, sol bekte sıkıntı çeken Başket ekibi bu bölgede elinde sadece Sylvain Armand olduğundan dolayı Hakan Balta'yı alarak önümüzdeki sezon sol bekte sıkıntı çekmek istemediklerine değinildi.

Ayrıca defansın göbeğinde de oynabildiği için özellikle Almanya'dan Schalke, Köln, Borussia Dortmund ve Werder Bremen'in de Balta'yı transfer etmek için harekete geçeceğini yazdı.

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Balta'yı bırakacagımızı sanmıyorum. Sol Bekimiz onun yokluğunda fiyasyo zaten; bir de onu satıp yönetimin sol bek arayacagını zannetmiyorum.

Galatarasay Juande Ramos ile ilgileniyormuş ama yeni teknik direktörün o olacağını sanmıyorum Galatasaray'dan fazla şeyler ister Galatasaray bunlara cevap veremez.
    Galatasaray zaten sol bek sorunu var Hakan Balta gitmez Galatasaraydan.
    Ruud Van Nistelrooy açıklama yapmasına rağmen bazı Türk gazeteleri Ruud Van Nistelrooy Galatasarayda diyip duruyorlar.Merak ediyorum onlar hiç spor haberleri izlemiyor mu????

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

sağlam bir hoca alacağımızı düşünüyorum...

disiplinli ve antreman seviyesi yüksek bir isim alacağız gibi...

Enterokinaz Misafir

Co Adriaanse olsun, olmalı. Tam sistem ve disiplin adamı, 2-3 tane de kendi istediği türde transferle Galatasaray'ı eskilere döndürebilecek bir hoca kesinlikle.

Hayırlısı.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Frank Rıjkaard G.Saray'a hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Rijkaard yeni teknik direktörümüz.Resmi sitede açıkladı.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

iyi bir hoca aldık...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Hayırlı Olsun Galatasaraya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörülüğüne Frank Rijkaard getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.
    kaynak: galatasaray.org
    Şoktayım Ters köşe olurda bu kadar olur yani. Başarılı olacagına inanıyor ve güveniyorum. Hayırlı olsun takımımıza. Yönetim bu sefer TD konusunda hayal kırıklığı yaşatmadı. Şimdi sıra transferde.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Hala inanamıyorum... Uzun vadede başarı isteniyorsa bence rijkaard iyi bir antrenör. Tazminatıda yüksek olur, onu kolay kolay gönderemeyiz çok iyi oldu bu.

Dün ultrAslan Foruma Girdiğimde Millet Artık Ersun Yanal'ı Felan Konuşmaya Başlamıştı.Ama Yönetim Her Zamanki Gibi Sağ Gösterip Sol Vurdu.Başarılı Olacağına İnanıyorum..Hayırlı Olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sonunda getirebildik böyle bir adamı Türkiye'ye. Galatasaray'ı kutluyorum gerçekten. Sağ gösterip sol vurmak budur.

Yalnız Emre, koyduğun açıklamayı okuyunca bir an kendimi kariyer alanında hissettim
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Saray'ın hali hazırda çok iyi bir kadrosu var.Bir kaç kaliteli takviye ile daha iyi hale getirilebilir...

G.Saray'ın kadro yapısına en uygun sistem 4-3-3.Sağlam orta saha göbeği.Ofansı çok iyi olan kanatlar...

Şöyle bir baktığımızda kadro yapısı itibariyle Rijkaard'ın Barca'sı Türkiye'de G.Saray'dır...

Seçim çok doğru,hayırlı olsun...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

umarım avrupada başarıyı yakalamanıza yardımcı olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligimizin kalitesi giderek artıyor. Çok iyi bir teknik adam ile anlaştılar. Rijkaard'a kesinlikle sabredilmesi gerekiyor. Umarım GS yönetimi bu sezon yanlış bir hamle yapmaz.

Rijkaard gelene kadar 10 tane teknik adam getirtsede medyamız, sonunda açıklandı.
    Fenerbahçe'de açıklasada QTM yapacak haber bulamasa

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Yarın gazetelerin manteşi belli:BİZ DEMİŞTİKHayırlı olsun Galatasaray'a.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Şuan ne diyeceğimi bilemiyorum. :eek :/

Mesaj Yetkileri