Sayfa 17 / 896 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sol tarafta Tuncay sağ tarafta Appiah oynuyor diye hatırlıyorum ben.(Hatta Appiah isyan ediyordu oynatıldığı bölgeye) İlk geldiği dönemlerde evet baya etkiliydi ama sonradan sakatlıklar felan pek etkili olamadı diye hatırlıyorum.Ayrıca Çevikliği söyledim.Çünkü Tümer'in en önemli artısının çevikliği (fiziki zayıflığını bastırır) ve tekniği olduğunu düşünüyorum.Neyse zaten bonservisiyle gitmiş.Fazla konuşmamızın bir manasıda yok.Gittiği yerde başarılar diliyorum kendisine..
    Bir oyun kurucunun çevikliği o kadar önemli değil, Messi gibi sıyrılıp geçecek değil.

Appiah sağda çok az oynadı.
    Zico Tuncay'ı soldan sağa, Tümer'i sol koydu.
    Bjk'lısın nasıl hatırlamazsın FB-BJK uzatmalara giden kupa maçını, solda Tümer vardı işte.Niye yalan söyleyeyim ki?

Tümer artısı çevikliği değil, top tekniği.İstediği yaşa kadar oynar..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

PAF Takımımızın başarılı oyuncularından Özgür Çek profesyonel hayata başlıyor. 27 Şubat 2009 Cuma günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Basın toplantı odasında saat 14.00'de yapılacak imza töreni ile profesyonel anlaşmaya imza atacak olan oyuncumuz Özgür Çek, bugüne kadar 44 kez milli oldu. 3 Ocak 1991 yılında Erbaa'da dünyaya gelen Çek. 2002'de Harb-iş, 2004'de Pendikspor'da oynadıktan sonra Fenerbahçe'ye gelmişti.

Fenerbahce.org
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Carlos yok, hafta sonu oynar mı acaba? (Nerde...)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

PAF Takımımızın başarılı oyuncularından Özgür Çek, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Basın Toplantı Odası'nda 5 yıllık profesyonel sözleşmesine imza attı. Saat 14.00'de başlayan imza töreninde Özgür Çek'e Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu ile Altyapı Koordinatörümüz Şenol Çorlu eşlik etti.

Törende öncelikle söz alan Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu, Özgür'ü yetiştiren ailesine ve hocalarına teşekkür ettiği konuşmasında şunları söyledi: "Sizlere daha önce Abdülkadir'in imza töreninde birkaç genç arkadaşımızı daha transfer edeceğimizi söylemiştim. Bugün, gençleştirme projesiyle ilgili bir adım daha atıyoruz. İlk örneği Özgür Çek. Altyapımızda yetişen genç arkadaşımız, Pazartesi günü A Takım'la birlikte antrenmana çıkacak. Yetenekli genç futbolcuları kulübe kazandırma amaçlı projemiz devam edecek. Özgür'ün babası Kadir Bey'e, Altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyemiz Ömer Temelli'ye ve Altyapı Koordinatörümüz Şenol Çorlu'ya teşekkür ediyorum. Kendisinin üst düzeyde önemli bir futbolcu olacağına inanıyorum ve ona 'Hoş geldin' diyorum"

Altyapı Koordinatörümüz Şenol Çorlu ise öğrencisi hakkında şunları söyledi: "Genç ve yetenekli arkadaşlarımızı kulübümüze kazandırmak öncelikli hedefimizdi. Bu hedefimizi birer birer gerçekleştiriyoruz. Özgür, kişiliğiyle, karakteriyle ve yeteneğiyle uzun yollar Fenerbahçe'ye hizmet edecektir. Kendisinden sonra gelecek arkadaşlara da örnek oluşturacaktır.

Şu an Teknik Direktör Aragones'in Paf takımda takip ettiği 2'den fazla futbolcumuz da bulunuyor. Onlar da bu prosedürden geçecekler. Sadece bizim altyapımız değil, Fenerbahçe'de oynayacağına inandığım genç yetenekleri de takip ediyoruz. Özellikle Almanya'yı yakından takip ediyoruz. Gökhan Töre ile anlaşmıştık ancak kendisi Chelsea'de oynamayı takdir etti. Özgür'e teşekkür ediyorum. Başkan Aziz Yıldırım'a ve tüm Fenerbahçe Yönetim Kurulu'na şahsım ve altyapı adına ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

İmza atan yeni transferimiz Özgür Çek de son olarak söz aldı ve "Beni buraya layık gören Başkanımız Aziz Yıldırım'a ve Yönetim Kurulu'na teşekkür ediyorum. Bana olan güvenlerini boşa çıkarmayacağım. Bu formanın ne kadar büyük olduğunu biliyorum. Ve karşılığını vereceğime inanıyorum. Roberto Carlos benim örnek aldığım bir futbolcu. Onunla aynı takımda olmak ve idmanlara çıkmak çok heyecan ve gurur verici." dedi.

Özgür Çek imza attıktan sonra, basın mensuplarının bu kadar genç futbolcuyu bir arada transfer eden ve etme planı bulunan Fenerbahçe'nin, bir pilot takım kurma gibi bir düşüncesinin olup olmadığı yolundaki soruya Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu şu açıklamayı yaptı: "Evet bir pilot takım kurma düşüncemiz var. Önümüzdeki sezon veya daha sonraki sezonda, Bank Asya Ligi veya onun altındaki ligden bir takımı pilot takım olarak düşünüyoruz. A Takımımızda kadroya giremeyen oyuncularımız, bu pilot takıma göndermeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Özgür Çek hakkında:

Özgür Çek, 3 Ocak 1991 yılında Tokat Erbaa'da dünyaya geldi. 8 yaşında altyapımızda futbola başladı. Daha sonra 2002'de Harb-iş, 2004'de Pendikspor'da oynadıktan sonra 2006 yılında tekrar Fenerbahçe'ye geldi. U 17 ve U 19 Milli takımlarında tam 46 kez görev aldı.

Fenerbahçe profesyonel futbol takımıyla bugün 5 yıllığına sözleşmesini imzalayan yıldız oyuncu sol açık mevkiinde oynuyor.

Fenerbahce.org
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Çok kaLiteLi bir oyuncu umarım harcamayız.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ne diyelim Fenerin solu Hemşehrilerime emanet Hayırlı olsun çok sevindim onun için..

Özgür Çek hayırlı olsun.Gerçekten sevindim profesyonel olmasına.Fakat şu habere de en az onun kadar sevindim.

Özgür Çek imza attıktan sonra, basın mensuplarının bu kadar genç futbolcuyu bir arada transfer eden ve etme planı bulunan Fenerbahçe'nin, bir pilot takım kurma gibi bir düşüncesinin olup olmadığı yolundaki soruya Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu şu açıklamayı yaptı: "Evet bir pilot takım kurma düşüncemiz var. Önümüzdeki sezon veya daha sonraki sezonda, Bank Asya Ligi veya onun altındaki ligden bir takımı pilot takım olarak düşünüyoruz. A Takımımızda kadroya giremeyen oyuncularımız, bu pilot takıma göndermeyi düşünüyoruz" diye konuştu..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Erdi - Nuh - Özgür benim sürekli A takıma çıkardığım oyunculardı Aragones'in takip ettiği 2 oyuncu var demiş Şenol Çorlu onlar kim çok merak ettim. Gökhan Töre'yle anlaşmışız vay bee. Gelişim var bizim alt yapıda.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

TFF'nin sitesinde Deivid'in sözleşmesi 2012 ye kadar uzatılmış gözüküyor ; fakat henüz resmi bir açıklama gelmedi ilginç..

TFF Resmi Sitesi;Tıklayınız

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yanılmıyorsam Şekip Mosturoğlu Deivid ile anlaşma sağlandığını fakat toplu imza töreni için diğer oyuncuların beklendiğini söylemişti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dün akşam maç sonrası Deivid kalmak istediğini, takımı, arkadaşlarını ve İstanbul'u çok sevdiğini söyledi. Volkan yeri doldurulur. Selçuk yerine Mustafa Sarp çok iyi olabilir ama Lugano kesinlikle kalmalı. Aileside burda mutlu ve bu kadar istikrarlı oynayan bir stoper zor buluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

NTVspor'un haberine göre Deivid 3 yıl daha Fenerbahçede.

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    NTVspor'un haberine göre Deivid 3 yıl daha Fenerbahçede.
    Zaten ismail abi yukarıda verdiğim linktede tff nin sitesinde 2012 ye kadar uzatılmış gösteriyor.Resmi kaynaktır yanlış olmaz da niye resmi bir açıklama gelmedi onu anlayamadım.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Volkan ve Selçukdada ufak pürüzLer kaLmış..

Ama Lugano zorlayacak gibi..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

bence Lugano ne isterse verilmeli..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Seneye muhtemelen +2 kalkacak, ne yapıyor yönetim anlamış değilim. Alex, Carlos imzaladı. Güiza ve Edu'nun sözleşmesi devam ediyor takımdan ayrılmaz, Deivid ile sözleşme imzalanırsa ediyor 5. Lugano'nun da kaldığını düşünürsek edecek 6. Lugano giderse yerine yabancı alınır yine 6 edecek. kimi gönderip de orta sahaya transfer yapacaklar bilmiyorum? Tabi +2 kalkma ihtimali yüksek diye konuşuluyor, kalkmazsa sıkıntı olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Seneye muhtemelen +2 kalkacak, ne yapıyor yönetim anlamış değilim. Alex, Carlos imzaladı. Güiza ve Edu'nun sözleşmesi devam ediyor takımdan ayrılmaz, Deivid ile sözleşme imzalanırsa ediyor 5. Lugano'nun da kaldığını düşünürsek edecek 6. Lugano giderse yerine yabancı alınır yine 6 edecek. kimi gönderip de orta sahaya transfer yapacaklar bilmiyorum? Tabi +2 kalkma ihtimali yüksek diye konuşuluyor, kalkmazsa sıkıntı olmaz.
    +2 değil o
    6 NON EU+5 EU

Takımın hepsini AB oyuncularından kurabilirsin, alayı yabancı

Lugano'da İtalyan vatandaşlığı var, ki ailesinin bir kısmı İtalyan'dan göçmen gelen İtalyanlardan.

Amerika'da, özellikle İspanyol ve İtalyan'ların göçü ile kurulan çok ülke vardır ABD-İngiltere gibi, o yüzden vatandaşlıkları var.

Emin değilim ama Edu'da da İspanyol vatandanşlığı vardı sanırım.
    Carlos'ta İspanyol vatandaşlığı var.Güiza İspanyol.Josico İspanyol.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Josico-Maldonado ? Josicoyu bilmiyorum ama Maldonado ile yollar sezon sonu kesin ayrılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O kuralın daha gelmesine çok var diye bliyorum. 6 yerli oyuncu, 5 yabancı olacak sanırım. Benim bahsettiğim mevcut 6+2 kuralında +2'nin kaldırılması, çünkü direk oynatamayacağın yabancının transferi ülkemiz için lüks olur.

FIFA'nın kuralının 2011 gibi devreye gireceğini okumuştum bir yerlerde.

Josico ve Maldonada zaten +2'yi oluşturanlar. Maldonado her an gönderilebilir, Josico'nun da istendikten sonra gönderilmesi sorun olmaz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Böyle giderse takıma yabancı bir transfer olmayacak peki bu takım bu sene 4.veya 5. olursa suçlusu kim olacak kadroda revizyon olmayacak gibi seneyede bu şekilde devam etmek mi istiyorlar yoksa Aragones'i göndermekmi hiç anlayamadım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

F.BAHÇE, Bayern Münih’in iki genç Türk yeteneği Mehmet Ekici ve Deniz Yılmaz’ı almak üzere. İki gurbetçi oyuncuyla uzun süredir görüşmeler yapan sarı-lacivertli yönetim imza aşamasına gelirken, Mehmet ve Deniz’in sezon sonunda sözleşme imzalaması bekleniyor. Peki kim bu iki genç isim?

MEHMET Ekici, 1990 doğumlu ve hücuma dönük orta saha.

DENİZ Yılmaz ise 1988 doğumlu ve tam bir ileriye dönük kanat oyuncusu. Her iki ayağını da kullanabiliyor. Yılmaz’ı Almanlar’ın efsane golcüsü Gerd Müller özel olarak çalıştırırken, Bayern Münih’in Paf Takımı Almanya 3. Lig’de top koşturuyor.

ALİ CAN / VATAN

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O beleşçi kimi çalıştırsa golcü oyuncu oluyor. İçindeki ruhumu aşılıyor nedir. Müller çalıştırıyorsa baya ileri dönük bir kanat Deniz

Deniz'i belki alabilirizde, Mehmetten baya beklentisi var Münih'in. Scholl'den sonra ikinci Mehmetleri olacak gibi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe'nin alt liglerden (Bank Asya'da olabilir) bir takımı pilot takımı yapıp gençleri orada değerlendireceğini açıklamıştı yöneticiler. Bu nedenle genç oyuncu transferi olacaktır artarak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lugano Lazio ile Anlaştı

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olan ve şu ana kadar sarı lacivertli kulüple yeniden sözleşme imzalamayan Lugano'nun, Lazio ile anlaştığı iddia edildi!..
    Lugano'nun transferiyle ilgili bu çarpıcı iddia dün akşam NTV'de yayınlanan "% 100 Futbol" programında yorumcu Rıdvan Dilmen'den geldi!.. Dilmen, "Kulübe yakın bir arkadaşım, Lugano'nun Lazio ile anlaştığını söyledi. Eğer doğruysa Fenerbahçe için büyük kayıp olur" dedi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eğer doğruysa Fenerbahçe çok güç kaybeder.Hele bonservissiz gitmesi dahada kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Az önce Milliyet'in spor müdürü ayrıca TSYD başkanı olan Esat Yılmaer maç öncesi yöneticilerle konuştmuş Lugano'nun gelen tekliflerden kafası karıştı ama kulübü çok seviyor anlaşmak üzereyiz demişler.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Betis Maldonado için kesenin ağzını açtı!

Geçen yıl Mehmet Aurelio'yu trasfer eden İspanya'nın Real Betis Kulübü, bu kez gözünü Fenerbahçe'de oynayan iki oyuncuya birden dikti.

Real Betis Kulübü Genel Sekreteri Manuel Momparlet, Estudio Deportivo gazetesine yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Edu Dracena ve Şilili oyuncusu Claudio Maldonado'yu transfer listesine aldıklarını söyledi. Edu Dracena'nın 30 Haziran'da sözleşmesinin dolacağını, bu yüzden anlaşma şartlarının oluştuğunu, 2010 yılında sözleşmesi bitecek Maldonado için de kesenin ağzını açacaklarını belirten Momparlet, mümkün olan en kısa sürede Fenerbahçeli oyuncuları renklerine bağlamak niyetinde olduklarını açıkladı.

Estudio Deportivo gazetesi ayrıca, Real Betis'in, Fenerbahçeli oyuncuların menajerlerinin yakın arkadaşı Luiz Viedma'yı arabuluculuk için görevlendirdiğini, Viedma'nın Fenerbahçe'yi ikna turlarına başladığını yazdı.

05.04.2009

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

şimdide biz onları kazıklarız ne güzel

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Betis Maldonado için kesenin ağzını açtı!
    delirmişler
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Estudio Deportivo gazetesi ayrıca, Real Betis'in, Fenerbahçeli oyuncuların menajerlerinin yakın arkadaşı Luiz Viedma'yı arabuluculuk için görevlendirdiğini, Viedma'nın Fenerbahçe'yi ikna turlarına başladığını yazdı
    daha turu bitirmeden ikna etmiş olurlar

Mesaj Yetkileri