Golüde koy burayada onada bakalım![]()
Golüde koy burayada onada bakalım![]()
34.HAFTA
GAZİANTEPSPOR 2. KEZ ŞAMPİYON
Gaziantepspor üst üste 2. kez şampiyon oldu.Şampiyonluğunu bir hafta önceden ilan eden Kırmızı Şahinler Kamil Ocak stadyumunda muhteşem bir törenle kupasına kavuştu.Rıza Hoca ve talebeleri Kupalarına kavuştuklarında ki sevinçleri görülmeye değerdi.Rıza Hocaya uzatılan mikrofonlara
"Bu kupa bu çocukların hakkıydı ve bu kupayı alınlarının teriyle kazandılar.Artık çok şükür ki bu ligin sadece 4 kulüp arasında geçmeyeceğini gösterdik.inşallah bu başarıların devamı gelecek"dedi.
![]()
Last edited by sayinriza : 18.Ocak.2009 at 02:13
tebrik ederim büyük başarı![]()
yoğun istek üzerinemaçı eklenti şeklinde ekledim kalecinin gol sevincini görmeniz gerek golden sonra rakip kaleye kadar koşuyor arkasında diğer oyuncular gerçekten komik yaa izlemenizi tavsiye ederim birde yorum yaparsanız biraz makara yaparız
izlemek için rar dan çıkan dosyayı belgelerim-sport interactive-fm 2009-matches içine atın sonra oyuna giriş ekranında sağ altta maç izleme yeri var ordan izleyebilirsiniz bu muhteşem golü![]()
Last edited by sayinriza : 19.Ocak.2009 at 04:05
tebrikler zor olanı başarmışsın umarım Ş.L. de başarılı olursun kariyerime beklerim BAŞARILAR...
Bütçen iyice Artacak Kaliteli Regenlerle Ş.L'de Gruptan Çıkarsın Bence..
başarılar pavloviç in profilini koyabilir misin?(gelişim açısından)
dostum kusura bakma geçen benden iranlının profilini istemişsin ben o mesajı görmedi(geçen gün şöyle kariyeri baştan bir okuyayım dedim senin mesaja cevap vermediğimi gördüm çok özür dilerim)
işte pavlovic fazla gelişmeyerek beni yanılttı fakat fiyatı çok arttı bu sene gözden çıkarttım heran satabilirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inş. dediğin gibi olurda avrupada başarı elde ederiz
Last edited by sayinriza : 18.Ocak.2009 at 04:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bence Sat Bu tip Oyuncu Türk Olarakda Bulursun![]()
süpersin valla.devamını bekliyoruz.
dostum ne zamandır bakamıyordumben de kariyere başladım
şampiyonluğunu kutluyorum...bu sene daha iyi kadro bekliyorum senden
![]()
tebrik ederim artık avrupa da da başarı zamanı geldi diye düşünüyorum
başarılar yeni regenlerle avrupayı sallarsın artık zamanı geldi![]()
GAZİANTEPSPOR YÖNETİMİNDEN DEV ADIM
Gaziantepspor maddi imkanların çok iyi olmasından stadyum yaptırma kararı aldı.75 milyon ytl ye mal olacak stadyum 2 yıl içinde yapılacak.stadyumun kapasitesi 20100 kişi olacak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaşlar teşekkürler.artık hedefimiz avrupa inş. bu sene güzel işler yaparız da sizi utandırmayız.destekleriniz için teşekkürler
Last edited by sayinriza : 18.Ocak.2009 at 21:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
gençler güzel sanırım bedelsiz aldın
RIZA HOCA AYRILIYOR MU?
2012 Avrupa Şampiyonasından sonra performansı beğenilmeyen italya teknik direktörünün görevine son verildikten sonra yerine Milan kulübünün ünlü teknik patronu Ancelotti getirilmişti.Milanın boşalan koltuğa yıldızı parlayan genç teknik adam Rıza Sayının geçeceği söyleniyordu.Bugün Rıza Sayın teklifin doğru olduğunu fakat teklifi geri çevirerek Gaziantepspor başarısına odaklanacağını belirtti.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bedelsiz aldım..inş. faydalı olurlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by sayinriza : 18.Ocak.2009 at 22:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
GAZİANTEPSPOR 2 OYUNCUYLA YOLLARINI AYIRDI
Gaziantepspor Çağlar Birinci yi Bursaspora 8 milyon ytl ye ve Carlos Villanueva yı Siena ya 12 milyon ytl ye sattığını duyurdu.Her iki oyuncuya teşekkür eder bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.
iyi para kazanmışsın satışlardan yerlerini doldurabilirsin umarım
Gidersen kariyerin tadı kalmaz hedef Antep'i Milan'dan büyük yapmak olsun![]()
Bravo Kardeşim Milan Teklifi Süper![]()
yaa normalde para ihtiyacım yokta carlos kendisi gitmek istedi Çağlarıda ben gönderdim tahminimden iyi para geldi yerlerine oynatacağım elemanlar inş. onları aratmaz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok haklısın bende öyle düşündüm inş. Antep'i Milan yaparız.![]()
Last edited by sayinriza : 19.Ocak.2009 at 00:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gözlemcilerin Çalışmıyormu Ya Bu Bütçeye Dünyayı Sallaman Lazım :P Bul Artık Şu Regenleri Benim Tokatta 6 Tane Gözlemci Kullanıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
süper kariyer gaziantep'te devam et bence bu arada iranlı n'oldu ???
yaa ben gözlemci kullanmıyorum kendim arıyorum öyle daha zevkli oluyorbirde bulduğum çok regen varda parada anlaşmıyoruz ben oyunculara fazla para vermeyi sevmiyorum.Biraz garip bir huy ama ne yaparsın elim gitmiyor
.8-9 yıldır fm oynuyorum bu huyumdan kurtulamadım
bundan dolayı herkesten özür dilerim
Bu arada Transfer bütçe mi tahmin edin tahmin ederken stad yaptırdığımızı unutmayın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
iranlıyı takıma bağladım bu sene mutlugitmek istemiyor... hollandalıyı fark ettiysen o gitmek istiyor adamla aramız açık antremana falan gelmiyor bkalım hollandalı bizi yarı yolda bırakmasa iyi olur
Last edited by sayinriza : 19.Ocak.2009 at 00:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bence Gözlemci Kullan Onların içinden Ayıklarsın Gene sen Çok yararını Göreceksin![]()
GAZİANTEPSPOR TRANSFER BÜTÇESİNİ AÇIKLADI
Gaziantepspor transfer bütçesini tam tamına 83 milyon ytl olarak açıklandı.Bu rakam Kulüp tarihinin en yüksek transfer bütçesi olduğu ayrıca belirtildi .Rıza hoca her zaman ki gibi pahalı transfer yapmayacağını açıkladı.