hadi biraz oyun oynayalım![]()
TSL'de şampiyon olursun
İlk 3'e girersin
Avrupa Kupalarına zor katılırsın
Orta Sıralarda bitirirsin
Küme düşer kovulursun
hadi biraz oyun oynayalım![]()
A_quino ilk golünü attı güzel oyun güzel galibiyet.. .
![]()
Last edited by webcagri : 31.Ocak.2009 at 22:01
Ss görünmüyor dostum![]()
yaw pc'de bir sorun oldu . .
ss'i de atamadım galiba :S
kayıtlı oyun silindi biraz geriye gidip tekrar başladım . .
aldığım neticeler aynı fakat A_quino 1tane attı bu sefer![]()
Şu son ss'leri atayım baride takipçilerimi ortak kariyerime davet edeyim
Muhteşem Bir Ortak Kariyerle Karşınızdayız [ Ankaragücü & Gençlerbirliği ] desteklerinizi bekliyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok iyi oynadığımız maçta Bursaspor'u 2-1le geçtik 3.sıradaki yerimizi sağlama aldık . .Sevindirici bir haberde A_quino'dan . . Açıldı adam yahu
Normalde 4-0 yendiğimiz Karabükspor maçını save hatası yüzünden tekrar oynadık . .4 as oyuncumu dinlendirdim ve 2-0 gibi net bir skorla galip ayrıldık . .
Cimbom galibiyet serimize son verdi . .Kötü oynadık . .Yaser Yıldız nasıl topçu öyle yahu . .Çatır çatır gol atıyo vallaçok güzel bir gol attı .. .Ceza sahası dışından aşırtmayla . .Ama Marquinhos'ta daha gerilerden aşırtma attı ödeştik
![]()
Last edited by webcagri : 31.Ocak.2009 at 22:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Topuz naaptın hacı yahu
Sivas'ta puanlar paylaşıldı . . .
NOT:Galatasaray maçında sakatlanan A_quino 1 ay yok . . .
Bu da bitime 2 hafta kala oluşan puan tablosu . . .
![]()
Seneye o A_quino öyle bir performans çıkarır ki aklın hayalin durur.
Nerelere transfer yapmayı düşünüyorsun Çağrı???
Sağ bek çok lazım . .. var mı önerim kardeşim ?
Bütçen ne ka?
Şuanda ortak kariyerdeyim kardeşim . .
Ama en az 2,5m € verirler . .
24 ay taksit olarak düşün 5m € param var![]()
gelirse ponzio'ya benim taktiği kullanabilirsin. 1 milyon peşin 40 milyon 40 maçtan sonra. 2. sezon satarsın.
tamam not aldım bu elemanı . . teşekkür eederim kardeşim
aklına başka gelirse söyle de bakayım . . Çünkü Emre Balak diye 1 eleman oynuyor çok hata yapıyor ..
Angulo Borbon var bi de. Benim kariyerde GS'ye gelmiş. İstersen ss'sini koyarım. Çok iyi adam. Ucuz hem.
çeeek ss dostum![]()
Bu eleman benim işimi görür almaya çalışıcam çok sağol kardeşim teşekkr ederim![]()
Kapalı Oyunla Antep'i ligin bitimine 1 hafta kala devirdik . . Banega formuyla maçın adamı oldu muhteşem oynadı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ligin son haftasına girilirken heyecan dorukta . . .
Şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele söz konusu . .
aynı şekilde 3-4-5. sıralar içinde aynı çekişme sürüyor ..
Bakalım hangi takımların yüzleri gülecek . . .Parmaktan sooora
![]()
Last edited by webcagri : 01.Şubat.2009 at 01:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hiç yorum yok bu gece bana![]()
Fener'in maç denizliyle değilse alır bence şampiyonluğu. Senin de yerin garanti zaten. Uefa yolları taştan.
Çağrı Gençler senden iki kariyerde de çok şey bekliyor valla. Hiç öyle şakaya vurma. Bu sene çeyrek final isterük.
ŞAMPİYON GALATASARAYÇAĞRI İYİ GİTMİŞİN BU SENE
SENEYE ŞAMPİYONSUN KARDEŞİM
umarım ligi 3. bitirebilirsin.gerçi şu anki kadro kalitenle şampiyon olman gerekirdi diye düşünüyorum
Kartal maçının ilk yarısı 2-0 bitince as oyuncularımı çıkardım hiç oynatmadığım yedekleri sürdüm sahaya . .
dk 90'da yediğimiz golle galip gelemedik ama ligi 3.sırada bitirdik
Fenerbahçe üst üste 2.şampiyonluğunu kazandı . . Beşiktaş berabere kaldı . Trabzon Galatasaray'ı yendi ve ligi 4.tamamlayarak UEFA'ya gitti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet . . Ligin en golcü oyuncusu olan Lewandowski ilk yarıda bi sakatlandı tüm sezonu kapattı . . 7 ay . . hala sakat
ve sürekli uzun süreli sakatlıklar oldu . .
doğru dürüst tam takım oynayamadık . .
ama önümüzde ki sezon şampiyon olcaz inş![]()
Last edited by webcagri : 01.Şubat.2009 at 02:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
UEFA KUPASINI İSTİYORUZ![]()