Oooo istikrarı sağlamışsın seneye sampiyonluk artık![]()
Oooo istikrarı sağlamışsın seneye sampiyonluk artık![]()
:d KARDEŞ SAOLDA VALA ŞAMPİYONLUK KOLAY DEĞİL O KADAR BİRAZ ZOR İŞTE![]()
arkadaşlar bugünlük yeter belki gece tekrar girebilirim işim çıktı zaten oynuyamıyodum doğru düzgün eğer gece girersem ligi bitiririm..
kupada final güzel umarım alırsın kupayı
kupada fener'i geçmişsen artık kupa Amasyaspor'da diyebiliriz sanırım![]()
herşey güzel olacak demiştim.
Bu Yıl F-t-k Yı Bekliyorum
Hadi Bakalım.. Yeni Sezona Bomba Transferler Bekliyoruz
![]()
ben buradayım bekliyorum![]()
tahmin yap bi kim olabilir
tmm o zaman neyse sölemeyim kalsın
![]()
az kaldı dur lig bitsin bütün transferleri atıcam :d
4.Lük Cok zor Be Kardesim..![]()
İnş. Seneye
İnş. dedim ama ben biz napalım ts'ye maçı kaybedenler düşünsün![]()
iii gdiosun inş. devam eder amasyayı zirveye taşırsın !!
eyvallah saol kardeşim inş. hayırlısıyla oda olucak
tuğray abibundan sonra atsada yararı kalmadı lig bitti vala bütüm sezom sen inandırdın ama olmadı saol desteğin için
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
AMASYA FİNAL'DE KAYBETTTİİİ...!!!! :::((( :
((((
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/cas/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-7.jpg[/IMG]
MALESEF DEDİĞİM GİBİ OLDU ACI SONNN ...!!!!!
Last edited by fifacan : 14.Mart.2009 at 23:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
VE ARKADAŞLAR TRABZON SON HAFTALARDA YAŞADIĞI PUAN KAYIPLARIYLA BİZİM ONLARA YETİŞMEMİZİ SAĞLADI VE LİGİ BÜYÜK ÇABALARIMIZLA 4. OLARAK TAMAMLADIK İŞTE PUAN TABLOSU SON MAÇIMIZ..!!!
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/cas/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-8.jpg[/IMG]
ARKADAŞLAR BU ARADA YAPTIĞIM İKİ SÜPER TRANSFERİ AÇIKLIYORUM..!!!
1-) ŞUAN TÜRKİYE'NİN TRANSFER GÜNDEMİNDEKİ YILDIZI MEHMET TOPUZ BEDELSİZ OLARAK KADROMUZA KATILDI.!!!!
2-) SPORTİNG LİZBON FORMASI GİYEN MİLAN PUROVİC İLE ANLAŞTIK.!! TRANSFER 2.3 M € MAL OLDU. OYUNCUNUN ESAS BEDELİ 5 M € DİR.
transferler güzel olmuş fifacan,ligde de gayet iyisin,seneye şampiyonluk bekliyoruz artık senden.Nahuelpan regen mi ya çok gol atıyo![]()
kontrat imzala ya bilirim o durumu bende,olmazsa transfer yapmadan direk kontrat yenile bu sene.
2016 ya kadar kontratı var zaten ama satıcam hayır gelmes ondan daha
kontratı olsun imzala sen huzur buluyo yine,oyundan çıktığı için arıza çıkarıyodu demba ba kontrat yaptım hemen sesi kesildi,azcık paran gidiyo ama çok elzem değilse senin için bu adam kıyabilirsin bence.