Abi Manchester takımlarından fark yemek alışkanlık olmuş olabilir.7 yeme benim için yeter
.
AFC Wimbledon ile kupalara devam
Büyük takımın başına geç
2024'de büyüklüğü kalmamış, günümüzün büyüklerini tekrar büyük yap
En başa dön, amatörden bir takım al
Türkiye Süper Ligi'nden bir takım al
Türkiye 1.Lig'inden bir takım al
Kulüp takımı çalıştırma, Brezilya ile devam et
Kariyeri bitir
Abi Manchester takımlarından fark yemek alışkanlık olmuş olabilir.7 yeme benim için yeter
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Manu ŞL'ye Gider Sen Uefaya Yenilsende FA Cup'ın Kontenjanı SensinSeneye Avrupayı Titretmeye Başlayacaksın Eminim Bundan
![]()
merakla ve heyecanla final maçını bekliyorum abi..![]()
Kesin maçta öteki türlü cevap gelirdi.Bana şom ağızlı der bakın
.
Premier Lig 35.Hafta
Stoke maçında çok zorlanmadık, Mesec iyi transfer olduğunu bu maçta gösterdi. Forvetlerimiz de formda.
Premier Lig 36.Hafta
Old Trafford’da hezimet bekleyenler adına üzgünüm. Deplasmanda başa baş oynadık, Manchester erken bulduğu golün üzerine yatmak istedi ve 86. dakikaya durum 1-0 gitti. 86’da Manchester ikinci golü attı. Olsun yine de iyi oynadık diye teselli ederken kendimi 87’de Halfuid durumu 2-1 yaptı, 90’da da Keita eşitliği sağladı.
Ortada geçen maç, adil bir şekilde sonuçlanmış oldu. Oynamış olduğumuz 2 maçı da kaybetmedik ve kupaya olan inancım arttı.
Premier Lig 37.Hafta
Bu maçta da 2-0 öne geçmemize rağmen skoru koruyamayan taraf biz olduk. Üstelik defansın bariz hatasıyla 90+’da yedik golü. Çok sinirlendim ama yapacak bir şey yok. Houghton ise 3 hafta sakatlandı, en önemli maçımızda forma giyemeyecek.
Premier Lig 38.Hafta
Ligin son maçı, kaybedersen 1 sıra altımızdaki Fulham bizi geçecekti. Maç başladığı gibi bitti.
Puan Durumu
Sezona başlarken hedef 40 puandı ve bu hedefi aşıp 51 puana ulaştık. Beklediğimden daha iyi bir sezon geçirdik. 2.devrenin başında yaşadığımız sakatlık sorunları olmasa daha iyi yerde de olabilirdik. Ama ben bu sıralamadan da çok memnunum. Seneye hedefimiz Avrupa kupalarına ligden gidecek bir yerde ligi tamamlamak.
Şimdi önümüzde tek maç kaldı, FA CUP finali. Heyecanla bu maçı bekliyoruz.
"YÜCE ATATÜRK"
FA CUP ŞAMPİYONU AFC WİMBLEDON
Mükemmel maçın ardından kalecimizin üstün performansı ile kupaya ulaştık. 25. dakikada karambolden bulduğumu golle 1-0 öne geçtik. O kadar karamboldü ki Townsend’in gol olan şutu kaleyi bulan şut olarak bile görülmedi.
Bu mucizevi gol ile birlikte avantajı sağlamıştık. Üstün oynayan zaten Manchester’di ve aynı oyununu gol yedikten sonra da sürdürdüler.
Savunmamızın ve kalecimizin üstün oyunuyla bu kupaya ulaştık. Diğer golümüz maç sona erkem üzereyken kazandığımız bir penaltı ile geldi. Gol ile birlikte kutlamalara başladık. Maç sona erdiğinde ise kupanın coşkusunu yaşıyorduk. Kalecimizin önümüzde milli maçlarda İngiltere Milli Takım’ına çağrılması bekleniyor.
Şu an için çıkabileceğimiz en yüksek noktaya çıktık. İş güvenliğinde benim için “kıyassız” yazıyor, ki bunu ben önceki oyunlarımda hiç görmemiştim.
Şimdi sırada geçmişte iyi şeyler beklediğim ama istenilen gelişmeyi gösteremeyen oyuncularla yolları ayırıp, yedekleri de güçlendirmek var. Kirada bulunan Alan Taylor CCL2’de gol krallığına ulaştı. Adebayor yerine kaliteli golcü alıp almama konusunda kararsızım. Satılacak oyuncular konusunda da bir fikrim yok, transfer bütçesini görüp, ona göre yolumu çizeceğim. Bu arada yönetim stadın kapasitesini 7500 arttıracağını açıkladı.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Abi mükemmel diyorum.Başka birşey diyemiyorum ağzım açık ManU 0 Wimbeldon 2 ssine bakıyorum.İsotksyinin idolü King_Theodense benimde idolum Sekopej
.
Gönül isterdi ki rakibi sahadan silip kupayı alalım ama olmadı.3 maç yaptık ManU ile ve hiç kaybetmedik, üstelik ManU ŞL şampiyonu oldu bizim maçtan sonra.
Hem daha dur, ne yaptık ki, yeni başlıyoruz.Ve bu başarıdan sonra kulübün favori kişileri arasına girmeyi başardım en sonunda.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
FA Cup süper olmuş tebrikler
ŞL için oyumu 15.Sezon'a kullanmıştım ama böyle giderse yanılacağım![]()
Yok ŞL çok zor, ligde deplasmanda oynadığımız büyük maçlarda çok etkisizdik. Bu sene ki UEFA performasım aslında avrupada ne yapacağımızı da az çok belli edecek gibi.
Bu arada kalecimiz Pope ilk defa milli takıma çağrıldı ve ilk maçı Türkiye’ye karşı oldu. Maçın adamı seçildiği maçta İngiltere 1-0 galip geldi.
"YÜCE ATATÜRK"
Sonu Süper Olmuş Be Takım Yönetimi Kendinden Geçmiş Bende Okurken Kendimden Geçtimİlk Yılda Bu Kadar Başarı Kalbim Bu Kadar Başarıyı Kaldırmaz Kardeşim Keşke Yavaş Yavaş Olsaydı
Şimdi Senden Seneye Lig Şampiyonluğu ve Uefa Şampiyonluğu Beklemek Kaçınılmaz
Eee! Sen İstedin Hocam Bu Kadar Başarıya Alıştırma Taraftarı Şimdi İşin Zor Yandın ki Ne Yandın
![]()
Öyle deme yahu, son 4 senede UEFA'yı alanlar, Inter, Arsenal, Arsenal ve Barcelona.
Taraftarı fazla beklenti içine sokmayalım, yavaş yavaş herşey. Seneye ilk 6 hedef sadece.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
mehmetocal 'a katılıyorum UEFA'yı istiyoruz teknik direktörün yaptıgı açıklamalar taraftarın beklentilerini değiştirmez![]()
Ben istemiyorum.Ama bütçeyi görünce, alacak kadroyu kurmak şart oldu.
Finansımız nereden nereye geldi, yönetim parayı bulunca tüm borçları kapattı anında.Yönetim 1 dediğimi de 2 etmiyor. Stadyum büyüyor, antreman tesisleri en iyi noktaya geldi, genç tesisleri de düzelteceğiz dediler.
Taraftarlar yılın oyuncusunu geçen sene olduğu gibi Brand’ı seçtiler.
Yönetim orta sıralarda bitirme isteğinde, ben ise kıtasal turnuvalara katılacağız dedim ve 43 milyon Euro olan bütçe 55 milyona çıktı. Ne yapacağım düşünemiyorum.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yuhhhhh.Abi o bütçeyle gençleri topla
.
alkışlıyorum üstadımo paraya çok iddialı bi kadro kurulabilir kuracağındanda eminim
Bekliyoruz transferleri ...
Kardeşim Senin Kulübü Araplar AlmışAvrupalı Bu Kadar Cömert Olmaz
![]()
Bojan Krkic gelecek.
(/s)
Şimdi geçen seneki gibi değil transferler, gördüğünüzde hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ama ben bu sene sakatlıktan çok çektim, bu nedenle alternatifli bir kadro kurmanın peşindeyim. Eğer bu transferlerle bu sene bu işi götürebilirsem, seneye gelecek para ile yıldız 1-2 oyuncu alırım sadece.
Şimdi her mevkide çok sayıda oyuncum oldu, kalan parayı da gençler için harcayacağım, geleceğe yönelik transferleri de tamamladığımda ekleyeceğim buraya.
"YÜCE ATATÜRK"
Abi rica etsem Messinin profilini koyar mısın.
Yeni ssler gelene kadar Premiere yükseldim.
Transfer politikamızın nasıl olacağından bahsetmiştim, o yönde, yedekleri de kuvvetlendirmek adına transferleri gerçekleştirdik. Elimizde gelişme kaydedemeyen oyuncularla yollarımızı ayırdık. Bu arada Lig A’da yer alan Karşıyaka da pilot takımımız oldu. Süper Lig’den bir takıma da öneride bulunacağım bakalım. Kimi oyuncularda 24 ay seçeneği var. Aldığım Türk oyuncuları geri Karşıyaka’ya göndermeyi düşünüyorum.
Transferlerimiz;
Uzak Doğu pazarına da açılma vakti geldi, bu nedenle oradan ilk transferimiz;
Bressan için fazla para verdiğimi düşünüyorum, umarım beni hayal kırıklığına uğratmaz.
Forvete bulduğunu atacak bir oyuncu, Adebayor’u elden çıkarmayı düşünüyorum;
Defansa derinlik katması için aldığım ilk Türk oyuncumuz;
Diğer oyunculara göre yaşı ilerlemiş birisi ama yine de tecrübesiyle faydası çok olacaktır bize;
Sağ kanada iyi bir oyuncu almak istiyordum ama istediğim oyuncu için çok yüksek fiyat istedi kulübü. Bende alternatif olarak aldım;
Forvete bir takviye daha, artık forvette sıkıntı çekmeyiz diye düşünüyorum sezon boyu;
Defansa Brezilya’dan genç bir takviye;
Ve 2 genç Türk oyuncu;
Şimdi Keita’yı satmayı düşünüyorum, eğer satabilirsem, paf takımı için belirlediğim 8-10 oyuncu var, onları da almak için uğraşacağım. İstediğim teklif gelirse Keita yolcu.
Hazırlık maçlarında zayıf rakipleri farklı mağlup ettik. Sezonun ilk kupasını Chelsea karşısında kazandık. 89. dakikada kontra ataktan kaptanımız Houghton’un bulduğu golle maçı kazandık. Tarif edilemez bir mutluluk içerisindeyim.
UEFA Kupası 4. Tur Ön Eleme maçında da rakibimiz Vitebsk diye bir takım. Rahat geçeceğimizi düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Bakalım Serkan abi Vitebsk takımı da diyordur rakibimiz Wimbledon diye bir takım rahat geçeriz diye
Şaka bir yana tek dezavantaj sanırım kulübün Avrupa'da başarısı olmadığından seri başı olarak katılamayacaksın kuralara.
Sezonun ilk kupasını almışsın.Şimdi de devamını bekliyoruz...
İlk turda seri başıydım, herkesin puanı sıfırmış sanırım.Ama diğer turlarda seri başı olamam.
"YÜCE ATATÜRK"
Sağ kanada iyi bir oyuncu almak istiyordum ama istediğim oyuncu için çok yüksek fiyat istedi kulübü. Bende alternatif olarak aldım;
Alternatif miBöyle Alternatife Can Kurban Böyle Oyuncum Olsun Borcum Olsun
![]()
Kupaları Şimdiden Toplamaya Başladık Hadi Hayırlısı Hocam
Manu Chelsea Arsenal Artık Hava Alırlar Senin Olduğun Yerde![]()
![]()
Gerçekten alamadığım oyuncu daha iyidi, başka alternatifler de vardı ama buna kaldık.Zaten elimdeki Domenech iyi, sezona yedek olarak başlayacak bu arkadaş.
Hemen gaza gelmemek lazım, merdivenleri yavaş yavaş çıkmam gerekir yahu.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
İlk türk oyuncu demişsinde daha önce Oguzhan Özyakup vardı senin kadronda.