Bitirme kariyerini, en büyük çıta olan ŞL kupasını almaya kadar devam et...
Beşiktaş ile devam etmeliyim
Artık başka bir takıma geçmenin zamanı geldi
Kariyeri tamamen sonlandırmalıyım
Bitirme kariyerini, en büyük çıta olan ŞL kupasını almaya kadar devam et...
Bu Sevda bitmez Hasret bitmez abi... aynen devm yaw...
Valla fena oldum kanka bak şimdi duygusal bağ kurmuşuz yaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şeker gibi maç oldu diye iğrenç bi fotomaç başlığı atıyorum
![]()
Last edited by erebosss : 01.Eylül.2009 at 05:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ŞL almadan göndermek yok hocam..![]()
şl yi al öyle istifa et
gaza geldim![]()
alır mıyız acaba şl yi =/
bu arada kupada altay maçı...
![]()
hocam skorlar guzel artık ayrılmanın zamanı gelmıstır bence![]()
şlyi almadın mı daha hocam?.
ben git diye işaretlemiştim ama şlyi alana kadar gitme bence.
Last edited by erebosss : 01.Eylül.2009 at 06:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Kupa Kartalı ...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Son 13 Resmi maçta 12 galibiyet 1 beraberlik
Ben galiba bırakamıcam bu takımı![]()
Last edited by erebosss : 01.Eylül.2009 at 07:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Son 14 Resmi maçta 13 galibiyet 1 beraberlik
Ligde üst üste 7. galibiyet
Maça tamamen keyfiyetten sadece 4 yabancı hakkımı kullanarak başladım.Yeni transferler Soner ve Faruk ilk 11'deydiler..
Soner orta sahada müthiş bir vizyona sahip , Albaek ile müthiş bir ikili oldular..Devamlı 40-50 metre paslarla oyunun yönünü değiştiriyor , çok az pas hatası yapıyor..Şimdi Soner'e birkaç özellik çalışmasını söyleyeceğim ve bu yıldızı Delgado'ya emanet edeceğim
Faruk ise defansta çok başarılı..Müthiş sürati ile ters kademelerde çok başarılı..Rıdvan gibi ofansif , Faruk gibi defansif anlamda harika iki genç Beşiktaş'ta uzun yıllar başarıyla forma giyecekler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Altidore'un olağanüstü formu
![]()
Last edited by erebosss : 01.Eylül.2009 at 07:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Son 15 Resmi maçta 13 galibiyet , 2 beraberlik
Kupada yarı finaldeyiz..Bu sezonu kesinlikle en az 2 kupa ile tamamlamak istiyoruz..
![]()
Abi iyi gidiyorsun son maçlar çok iyi![]()
Hocam Süper Gidiyosun En az 2 Ş.L ŞampiyonLugu Almadan Bence Bırakma
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Son 16 Resmi maçta 14 Galibiyet 2 Beraberlik
Ligde arka arkaya 8. galibiyet
![]()
Ligde arka arkaya 9. galibiyet..Şimdi içerde Fener maçı
![]()
Last edited by Bursaspor : 02.Eylül.2009 at 00:27
Böyle Fenerbahce ile dalga gecer gibi yakısmıyor usta.. O bizim makus talihimiz![]()
TariboWest
ya yok kardeşim valla dalga geçme durumu değil de google da resim aratırken gördüm krize gildim gülmekten
hadi dedim buraya da koyalım makara olsun![]()
ya kardeşim gene trabzon olmamıs![]()
Resim kaLdırıLdı güzeL![]()
İyi gidiyorsun seneLerdirama artık kan değişimi Lazım
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bence Beşiktaşla unutulmaz bir başarı elde etmeden ayrılma.Türkiye ligi bilmiyorum herkes aynı fikirdemi ama benim için en zevkli lig.
Bu arada rica etsem Alex Teixeria'nın profil resmini koyabilirmisin?Gelişme nasıl olmuş merak ediyorum![]()
Beyler sanırım Küçük Emrah esprisi kurallara uygun olmadı veya bazı arkadaşların hoşuna gitmedi..Özür dilerim amacım kimseyi kırmak veya sinirlendirmek değildi..Daha önceleri Fenerbahçe ile ilgili resim aratırken görmüştüm ve komik gelmişti , son maçın skorunu koyarken de gördüm ve buraya da ekleyip biraz makara yapmak istemiştim.Asla dalga geçme maksadım yoktu , tekrar özür dilerim kırdığım biri olduysa.
ÖnemLi değiL .. KırıLma faLan gibi bi durum söz konusuda oLmaz zatenbiz biLe kendimizLe makara yapıyoruz Türkiye Kupası iLe aLakaLı
Ama o resimde sorun yaşardın uyarı butonuna ben bastım iLerde sorun oLmaması için .. ResimLer kariyere zevk katar ama kariyerinde başka resimLerin veya tartışmaLarın oLmaması için o resmin gitmesi Lazımdı çünkü o güzeL bir kariyerin var bozuLmamaLıydı
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Tabi kardeşim birazdan ekliyorum Alex Teixeria'nın resmini
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür ederim kardeşim
daha kariyerimin ilk mesajında belirttiğim gibi , açtığım ilk kariyer ve muhakkak bazı hatalarım oluyor.uyardığın için teşekkür ederim sağol![]()
Last edited by erebosss : 02.Eylül.2009 at 04:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Malesef evimizde tur için avantajlı bir skor elde edemedik..Son dakikada Wijnaldum'un frikiği direğe takıldı..Hemen arkasından Audel karşı karşıya kaçırınca turu zora soktuk..Roma'da maşallah öyle bi defans varki bütün maç duvara çarpıp çarpıp geri döndük
![]()
Bu galibiyet güzel olmus. Fakat İtalyada seni fazlasıyla zorlayacaklardır. Özellikle FM seni zorlayacak![]()
TariboWest
ya kardeşim sorma zaten bu maçta da dedim içimden fm seni bi mantıklı yapsalar sabahtan akşama oynarım diye..maçı full izliyorum , yeni taktik denedim zaten 4-3-3 yaptım..orta saha oyuncularıma verdiğim komut belli , topu al dikine bekletmeden oyna ! abi bi görsen yaptıklarını , alıyo topu bi sağa bi sola bakıyo iki adım top sürüyo DURUYO ! ya tamam roma maçı olabilir de benim takımda 4 senedir şamp. ligine gidiyo ya ayıptır bu kadar mahalle takımı gibi algılamasındaki mantık nedir çözemiyorum ..
bu arada rize deplasmanında ligde arka arkaya 11. galibiyetimizi aldık..
![]()