bu arada benim pilot klüp onlar![]()
Amorti arkadaşımıza da Amorti değiL ikramiye vurmuş maşaLLah.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ama dikkat ettiysen en sondaki maçı görünmüyor ama diğer maçlarda hiç 3 yememiş adamlar ezilerek değil mücadele ile 4.olmuşlar![]()
Belli mi olur belki gerçek olur o ss'tekiler birkaç yıla kadarAnkaragücü birşeyler yapacak gibi
![]()
http://forum.turksportal.net/vb/show...0&postcount=70
böyle ofsayt olur mu ya..
ben 2019 dayım rüştü LİVERPOOL un başkanlığına seçilmişyöneticleride türk yapmış
![]()
biraz sadeleştitiyim derken buna döndü kusura bakmayınbjk-bjk18 hazırlık maçı taraftarın yoğun ilgisi
![]()
![]()
![]()
Soyadına bakın
Çeviride hoşuma gitti ekleyeyim dedim![]()
Bu olay daha öncede başıma gelmişti bu ikinci oluyor .
Kolo Toure adlı oyuncuyu ikinci sezonumda kiraya yolladım Arsenal'e ikinci sezon Lyon istedi ona da yolladım ancak oyuncunun yıllık aldığı miktar ve oyuncunun değeri gözükmedi boş duruyordu lyon'a gittikten sonra . Sezon sonu Manchester City'e geri dönmesi gerekirken dönmedi ve kirada olduğu sürece bir çok transfer ve KİRALAMAK için teklif geldi. Zaten kirada olan bir futbolcuya kiralık teklifi gelmesi ne kadar doğru anlamış değilimEn sonunda milan fiyat sordu ve değeri olan 0 ' € yu istedim
ve gitti. Gitti ancak hala benim reserv takımda görünüyor ancak profiline tıkladığımda benim takımda olduğuna dair herhangi bir bilgi vs.. yok
İlginçtir ki Milan da olmasına rağmen Şampiyonlar ligi kadrosuna almadım diye üzüldü de pek bir nazlısın Toure
![]()
Last edited by Castlevania : 01.Şubat.2010 at 00:33
Belki size çok ilginç gelmeyebilir arkadaşlar.O kadar sevindim ve gerçekten inanamadım ki sizlerle bunu paylaşmak istedim:
UEFA Avrupa Ligi 2. tur 2. maçları, rakip İspanyol devi Sevilla...
İlk maçı deplasmanda 3-0 gibi ezici bi skorla kaybetmişim...
İkinci maç evimde, Belçika'da.O kadar umutsuzum ki bir sonraki hafta Standart ile yapacağım lig maçım için as oyuncularımın bazılarını 18e bile almadım.
Maçı başlattım, oyunu simge durumuna küçülttüm bakmadım bile, umudum yoktu çünkü hiç.İlk yarı 0-0 bitmiş.Oyuncu ve sistem değişikliğine gittim ve tabi gerekli olan takım konuşmasını yaptım.
Sonuç?Gollerin birine sevinirken diğeri geldi, 3-0 dan sonra şoka girdimGaliba azıcıkda olsa tarih yazdım
![]()
![]()
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Hiç bir katkım olmamıştır.. Galatasaray Tuncay ile anlaşmış
![]()
Wes Brown'dan tırsıyordum, birincide attı, ikincide attı, üçüncü de sıçrayamadı. xD
![]()
Valla olabilir xD Ben sıkıldım ama 2. turun ortalarında, bitmeyecek sandım xD
Bende öyle tahmin ediyorum.Ancak benim kaleme atak yapıyorlardı.Top kaleye gelse acaba kaçıcakmıydı merak ettim![]()
Zorlat fikstürü karşınızda
![]()