Sayfa 17 / 80 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 2396 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ya bu nadj ölmedimi daha yaa ne işimiz var nadjla falan hiç kimseyi alamıyosak bi ton hata yapsa bile mehmet güven oynasın en azından gençtir toparlar kendini...

Nesil
    2003

Gravesen konusunda:

1. Fazla umitlenmeye gerek yok cunku Gravesen zaten cok yuksek para alan bir oyuncu ve Galatasaray'in vermeye niyetli oldugu paradan daha fazla vermeye niyetli olan takim cikacaktir.

2. Real Madrid'in yonetimi ve teknik direktoru daha belli olmadan Gravesen'i satma veya kiralama konusunda kimse karar vermez. Kontratli oyuncu oldugu icin de Gravesen'i transfer etmek isteyen kulubun once yonetim sonra da teknik direktor secimini beklemesi gerekecektir.

3. Gerisi oyuncunun menajerleri ve medyamizin gazete sayfasi doldurmak icin yaptigi uydirmalardir. Yonetimi kimin oldugu belli olmayan bir kulube nasil resmi teklif yapilmasini bekleyebilirsiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

ön liberoya kimin gelecegini bilmem ama ze robertonun geliceginden cok umutluyum kendi de soledi gecen sezon gelicektim gsye bayern bırakmadı die ama bu sezon kesin kararlı bayern ona yeterince ilgi gostermio bu yuzden krallar gibi yasayacagı bi klube gitmek istio ki gs onun icin en doru yer avrupada da kendini gosterebilir gerci yası olmus 31 ama olsun para onemli deil onun icin bence cunku bayern de kalmasını istio ve ordan istedigi parayı aldıgını dusunuorum ama ze roberto ilgi gorucegi bi klube gitmek istio bu da gs ye gelme ihtimalini guclendirio

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

yalan haber dostum fotomactada vardı bugun 1.si newcastle baskanı oglu gibi sevdigi emre icin bole bi takas onermez hem onu gondermemek icin hemde necati ve emre kıyaslanamaz bile bence 2.si bole bi teklif olsa bile gerets gibi bi adam hangi mantıga gore kabul etmez bunu? bence yine uydurma haberlerden biri

Niye ki Necati Türk Milli Takımının ve Galatasaray'ın değişmez oyuncusu.

Emre ile Necati tabii ki kıyaslanmaz çünkü mevkiiler farklı..
    -

ben olsam bende kabul etmezdim

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

is yine dedigine gelio dostum gs a hangisi daha cok lazım emre gibi orta sahayı toparlayacak biri mi yoksa necati gibi istikrarsız ama yetenekli bi forvet mi bence onun yaptıgı isi hasan kabze cafercan ozgurcan gibi gencler de yapar ama emre gibi kac oyuncu var gs ye gelebilcek yane emrenin degeri necati ile kıyaslanamıcak kadar buyuk

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

beyler kimse necati kötü futbolcu demio buna acıklık getireyim ayrıca necatiyi gozden cıkarmak demek nankorluk deil onun cok emegi vardır gs ye tabe ama bizimde ona var ayrıca onu avrupaya premier lige gondermek bence vefasızlık deil oduldur bence bu takımın emreye cok ihtiyacı var ve her ne kadar inanmasam da bole bi transfer varsa gerets mutlaka kabul etmeli

Tabi ki ihtiyaç var. Hemde Tarık abinin dediği gibi yeri hele bu takımda çok rahat dolar. Ama Gerets'in bir bildiği vardır, salak değil ya o adam.
    -

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

geretsin salak olmadıgını herkes bilio mrk etme kardes ama bende diorum ya ,bu hbr kolpa tartısmaya bile gerek yok doru olsa zaten gerets kabul ederdi

emre çok mu istikrarlı? adam sürekli sakatlanıyor... bence necati-emre takası mantıksız olur

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by hurmet
    emre çok mu istikrarlı? adam sürekli sakatlanıyor... bence necati-emre takası mantıksız olur
    neresi mantıksız sence? ayrıca emrenin sakatlanması cok normal cunku premier ligde oynuo! ordaki futbolu takip edenler ne kadar sert bi lig oldugun bilir Turkiyede bole bi sorun yasayacagını dusunmuorum gs de oynadıgı donemde hanginiz emrenin kronik bi sakatlıgını hatırlıosunuz

Quote Originally Posted by master_ozzy
    neresi mantıksız sence? ayrıca emrenin sakatlanması cok normal cunku premier ligde oynuo! ordaki futbolu takip edenler ne kadar sert bi lig oldugun bilir Turkiyede bole bi sorun yasayacagını dusunmuorum gs de oynadıgı donemde hanginiz emrenin kronik bi sakatlıgını hatırlıosunuz
    italyadada sürekli sakatlanıyordu... kronik sakatlık illa 18 yaşında başlamaz 23-25 yaşındada başlar

ben olsam verirdim.Çünkü forvette bir sürü adam var.Hasan Kabze de çok iyi bir oyuncu.Fakat orta sahada eksiklikler var.ben kabul ederdim emre - necati takasını.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

anlatmak istedigimi anlamadın galiba dostum sence italya ligi ispanya ligi ingiltere ligi diger avrupa ligleri Turkiye kadar hafif mi emre gs de iken haftada 3 mac oynuodu ve yine de sakatlandıgını hatırlamıorum emre gs ye gelip uzun bi sakatlık gecirirse eger alex ne yapsın alex bile minimum sakatlıkla ligi bitiriyosa emre sorunsuz oynar

anlatmak istedigimi anlamadın galiba dostum sence italya ligi ispanya ligi ingiltere ligi diger avrupa ligleri Turkiye kadar hafif mi emre gs de iken haftada 3 mac oynuodu ve yine de sakatlandıgını hatırlamıorum emre gs ye gelip uzun bi sakatlık gecirirse eger alex ne yapsın alex bile minimum sakatlıkla ligi bitiriyosa emre sorunsuz oynar
    sen benim anlatmak istediğimi anlamadın. Adam kronik olay ligle ilgili değil durduk yere sakatlanıyor...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

galatasaraydayken bir rangers maçında auta giden topu çıkmasın diye tutmak isterken dizinden ciddi şekilde sakatlanmıştı kronik sakatlığı sanırım burdan geliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

bende sana diorum ki turkiyeye gelsin en fazla sezon boyunca 1 sefer sakatlanır rahat rahat cıkar topunu oynar emrenin tek istikrarsızlıgı kart gorup ceza almasıdır emre gibi futbolcu avrupada azdır o sadece kendini gosteremedi ve doru takımlara gitmedi gs ye geldigi zaman istedigi gibi hagi gibi buyuk bi futbolcu olacagına eminim

bende sana diorum ki turkiyeye gelsin en fazla sezon boyunca 1 sefer sakatlanır rahat rahat cıkar topunu oynar emrenin tek istikrarsızlıgı kart gorup ceza almasıdır emre gibi futbolcu avrupada azdır o sadece kendini gosteremedi ve doru takımlara gitmedi gs ye geldigi zaman istedigi gibi hagi gibi buyuk bi futbolcu olacagına eminim
    necati değilde volkan+heinz takası yapalım daha mantıklı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by hurmet
    necati değilde volkan+heinz takası yapalım daha mantıklı olur
    sadece keske diorum ne diim hem emre gelir hem de 2 tane odundan kurtuluruz ama heinza biraz haksızlık yaptım galiba

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

sadece keske diorum ne diim hem emre gelir hem de 2 tane odundan kurtuluruz ama heinza biraz haksızlık yaptım galiba
    lutfen volkan ima odun demeyinn... o adam formda oldugu zamanlar nasil biri oldugunu bizlere ispatliyoor lutfen bir daha odun demeyin ona....

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by enesao
    lutfen volkan ima odun demeyinn... o adam formda oldugu zamanlar nasil biri oldugunu bizlere ispatliyoor lutfen bir daha odun demeyin ona....
    walla bi maçta 50 top kaybının 25 ini volkan yapmışsa diyecek başka bişey bulamıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by enesao
    kesinlikle katılıyorum!!!
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

zuhahaha peki dostum senin favorinse ozur dilerim kütük veya kalas desem de olur
    :

Nesil
    2003

Emre yilda yaklasik $6m para kazaniyor Newcastle'da. Haydi diyelim ki bonservisini aldi Galatasaray, gelecegini guvenceye almak istedigi icin 4 sene sonra gelirim mesaji veren Emre, daha dusuk paraya Galatasaray'a gelmeyi kabul edecek mi?

Saglam/sakat, kor/topal bir turlu Newcastle'da kontratinin sonuna kadar oynar ve kontratinin ustundeki butun parayi kazanir, ancak ondan sonra Turkiye'ye doner bence sadece.

Necati satilacaksa uygun bir bonservis ucreti belirlenir ve ona gore satilir. Emre'yi getirmek icin takas olarak vermek bence pek dogru olmaz.

Ama magdem takas yapiliyor benim adaylarim Milli Takimda ve Galatasaray'da ustun basarilar(!) yakalamis Cihan ve de yaninda Saidou'nun vesikalik resmini takas etsinler

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

emrenin gelicegine inanmadıgımı en basta soledim zaten haber kolpa cok eminim cunku hbr fotomactada da yayınlandı tartıstıgımız sadece bole bi se varsa necati ile takas edilmesi doru mu deil mi bence necatinin yerine oynucak cok adam var gs de emre ise aranılan adam

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Necati - Emre takası bence yanlış olur. Necati formda olduğu zaman bu takımda gerekli bir oyuncu...

Emre'de Necati'yi feda edebilecek kadar sağlam gözükmüyor gözüme. Yeteneklerine şüphe yok ama sakatlık problemi çok..

Tomas: "Bir yere gitmem"

Fenerbahçe'den sonra Galatasaray formasıyla da Türkiye Ligi şampiyonluğu yaşayan Stjepan Tomas, Hırvatistan Milli Takımı kampından özel açıklamalarda bulundu. Fulda kentinde Hırvat All- Star ile oynanan ve Hırvatistan'ın 5-0 galibiyetiyle biten maçta 90 dakika forma giyen defans oyuncusu, "Sezonu şampiyon olarak bitirmenin mutluluğunu hâlâ yaşıyorum. Gerçekten inanılmaz bir başarıydı. Şimdi milli takımda da önemli işler yaparak bu yılı büyük başarılarla kapatmak istiyorum" dedi.

BÜYÜK HEDEFLERİ VAR

Hırvat oyuncu Avrupa'nın birçok büyük takımından teklif aldığını belirterek, "Ancak Galatasaray'da çok mutluyum. Ayrılmak niyetinde değilim. Sırada Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde büyük işler yapmak var" yorumunu yaptı. Sarı-kırmızılı ekipte kariyerinin en mutlu günlerini geçirdiğini ifade eden Tomas, "Hocamız Gerets de çok iyi bir insan. Bu başarıda onun payı çok büyük. Oyuncular olarak bizim aramızda da büyük bir dayanışma var" şeklinde konuştu.

'EN BÜYÜK EKSİK TÜRKİYE'

Türk Milli Takımı'nın Dünya Kupası finallerinde olmamasının büyük eksiklik olduğunu belirten Galatasaraylı oyuncu, "Eğer Türkiye burada olsaydı finaller çok daha renkli olurdu. Üstelik ben de belki de takım arkadaşlarımı görmüş olacaktım. Umarım 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılırlar. Bu başarıyı gerçekleştireceklerini düşünüyorum" yorumunu yaptı. Dünya Kupası'nda zor bir grupta olduklarını belirten 30 yaşındaki stoper, "Avustralya ve Japonya'yı grupta geride bırakarak ilk ikiye girmek istiyoruz. İlk maçımızda Brezilya'ya yenilmezsek bunu gerçekleştirmemiz çok büyük bir olasılık. İyi bir takımız. Kadromuzda Oliç, Prso ve Klasniç gibi gol yollarında çok etkili oyuncular var. Sürpriz peşindeyiz. Teknik direktörümüz Kranjcar'ın beni ilk 11'de oynatacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.
    06.06.2006

Kaynak : Sabah

Cimbom'da Gravesen tartışması

Gravesen, G.Saray'ı ikiye böldü. Yöneticilerin bir bölümü, "Gravesen alınmalı" derken, diğer bir kısmı da "Bu oyuncunun maliyeti 5 milyon dolar. Bu para ile futbolcu alacaklarını ödeyelim" görüşünde birleşiyorlar.

İkiye böldü

Beş milyon dolarlık maliyeti fazla bulan bazı yöneticiler, "Diğer futbolcuların alacaklarını ödeyelim daha iyi" dedi.

Durumu henüz net değil
    Real Madrid'in ünlü oyuncusu Thomas Gravesen daha gelmeden tartışma yarattı. Sarı-kırmızılı ekibin almak için büyük çaba sarf ettiği ancak yüksek maliyeti ve Real Madrid'teki başkanlık seçimleri nedeniyle ilerleme kaydedemediği Danimarkalı oyuncunun transferi yönetimi ikiye böldü. Bu oyuncunun 5 milyon doları aşan maliyetini fazla bulan yöneticiler, Gravesen'den vazgeçilmesini istedi.

Taraftara ne deriz
    Bir oyuncuya bu kadar çok para verileceğine, takımdaki diğer futbolcuların 7 milyon doları bulan alacaklarının ödenmesini isteyen sarı-kırmızılılar, Dünya Kupası'nın ardından bonservisi elinde olan oyuncular alınmasını önerdi. Öte yandan bazı yöneticiler ise Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı ve taraftarın yıldız oyuncu beklentisi nedeniyle Gravesen veya onun ayarında bir oyuncu alınmasının şart olduğunu dile getirdi

kaynak:fotomaç

Sayfa 17 / 80 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon

Mesaj Yetkileri