ya bu nadj ölmedimi daha yaane işimiz var nadjla falan hiç kimseyi alamıyosak bi ton hata yapsa bile mehmet güven oynasın en azından gençtir toparlar kendini...
ya bu nadj ölmedimi daha yaane işimiz var nadjla falan hiç kimseyi alamıyosak bi ton hata yapsa bile mehmet güven oynasın en azından gençtir toparlar kendini...
Gravesen konusunda:
1. Fazla umitlenmeye gerek yok cunku Gravesen zaten cok yuksek para alan bir oyuncu ve Galatasaray'in vermeye niyetli oldugu paradan daha fazla vermeye niyetli olan takim cikacaktir.
2. Real Madrid'in yonetimi ve teknik direktoru daha belli olmadan Gravesen'i satma veya kiralama konusunda kimse karar vermez. Kontratli oyuncu oldugu icin de Gravesen'i transfer etmek isteyen kulubun once yonetim sonra da teknik direktor secimini beklemesi gerekecektir.
3. Gerisi oyuncunun menajerleri ve medyamizin gazete sayfasi doldurmak icin yaptigi uydirmalardir. Yonetimi kimin oldugu belli olmayan bir kulube nasil resmi teklif yapilmasini bekleyebilirsiniz?
ön liberoya kimin gelecegini bilmem ama ze robertonun geliceginden cok umutluyum kendi de soledi gecen sezon gelicektim gsye bayern bırakmadı die ama bu sezon kesin kararlı bayern ona yeterince ilgi gostermio bu yuzden krallar gibi yasayacagı bi klube gitmek istio ki gs onun icin en doru yer avrupada da kendini gosterebilir gerci yası olmus 31 ama olsun para onemli deil onun icin bence cunku bayern de kalmasını istio ve ordan istedigi parayı aldıgını dusunuorum ama ze roberto ilgi gorucegi bi klube gitmek istio bu da gs ye gelme ihtimalini guclendirio
yalan haber dostum fotomactada vardı bugun 1.si newcastle baskanı oglu gibi sevdigi emre icin bole bi takas onermez hem onu gondermemek icin hemde necati ve emre kıyaslanamaz bile bence 2.si bole bi teklif olsa bile gerets gibi bi adam hangi mantıga gore kabul etmez bunu? bence yine uydurma haberlerden biri
Niye ki Necati Türk Milli Takımının ve Galatasaray'ın değişmez oyuncusu.
Emre ile Necati tabii ki kıyaslanmaz çünkü mevkiiler farklı..
-
ben olsam bende kabul etmezdim
is yine dedigine gelio dostum gs a hangisi daha cok lazım emre gibi orta sahayı toparlayacak biri mi yoksa necati gibi istikrarsız ama yetenekli bi forvet mi bence onun yaptıgı isi hasan kabze cafercan ozgurcan gibi gencler de yapar ama emre gibi kac oyuncu var gs ye gelebilcek yane emrenin degeri necati ile kıyaslanamıcak kadar buyuk
bencede necati yeri doldurulamayacak bir adam değil
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
beyler kimse necati kötü futbolcu demio buna acıklık getireyim ayrıca necatiyi gozden cıkarmak demek nankorluk deil onun cok emegi vardır gs ye tabe ama bizimde ona var ayrıca onu avrupaya premier lige gondermek bence vefasızlık deil oduldur bence bu takımın emreye cok ihtiyacı var ve her ne kadar inanmasam da bole bi transfer varsa gerets mutlaka kabul etmeli
Tabi ki ihtiyaç var. Hemde Tarık abinin dediği gibi yeri hele bu takımda çok rahat dolar. Ama Gerets'in bir bildiği vardır, salak değil ya o adam.
-
geretsin salak olmadıgını herkes bilio mrk etme kardes ama bende diorum ya ,bu hbr kolpa tartısmaya bile gerek yok doru olsa zaten gerets kabul ederdi
emre çok mu istikrarlı? adam sürekli sakatlanıyor... bence necati-emre takası mantıksız olur
neresi mantıksız sence? ayrıca emrenin sakatlanması cok normal cunku premier ligde oynuo! ordaki futbolu takip edenler ne kadar sert bi lig oldugun bilir Turkiyede bole bi sorun yasayacagını dusunmuorum gs de oynadıgı donemde hanginiz emrenin kronik bi sakatlıgını hatırlıosunuzOriginally Posted by hurmet
italyadada sürekli sakatlanıyordu... kronik sakatlık illa 18 yaşında başlamaz 23-25 yaşındada başlarOriginally Posted by master_ozzy
ben olsam verirdim.Çünkü forvette bir sürü adam var.Hasan Kabze de çok iyi bir oyuncu.Fakat orta sahada eksiklikler var.ben kabul ederdim emre - necati takasını.
anlatmak istedigimi anlamadın galiba dostum sence italya ligi ispanya ligi ingiltere ligi diger avrupa ligleri Turkiye kadar hafif mi emre gs de iken haftada 3 mac oynuodu ve yine de sakatlandıgını hatırlamıorum emre gs ye gelip uzun bi sakatlık gecirirse eger alex ne yapsın alex bile minimum sakatlıkla ligi bitiriyosa emre sorunsuz oynar
sen benim anlatmak istediğimi anlamadın. Adam kronik olay ligle ilgili değil durduk yere sakatlanıyor...Originally Posted by master_ozzy
galatasaraydayken bir rangers maçında auta giden topu çıkmasın diye tutmak isterken dizinden ciddi şekilde sakatlanmıştı kronik sakatlığı sanırım burdan geliyor...
bende sana diorum ki turkiyeye gelsin en fazla sezon boyunca 1 sefer sakatlanır rahat rahat cıkar topunu oynar emrenin tek istikrarsızlıgı kart gorup ceza almasıdır emre gibi futbolcu avrupada azdır o sadece kendini gosteremedi ve doru takımlara gitmedi gs ye geldigi zaman istedigi gibi hagi gibi buyuk bi futbolcu olacagına eminim
necati değilde volkan+heinz takası yapalım daha mantıklı olurOriginally Posted by master_ozzy
![]()
sadece keske diorum ne diimOriginally Posted by hurmet
hem emre gelir hem de 2 tane odundan kurtuluruz ama heinza biraz haksızlık yaptım galiba
lutfen volkan ima odun demeyinn... o adam formda oldugu zamanlar nasil biri oldugunu bizlere ispatliyoor lutfen bir daha odun demeyin ona....Originally Posted by master_ozzy
walla bi maçta 50 top kaybının 25 ini volkan yapmışsa diyecek başka bişey bulamıyorumOriginally Posted by enesao
kesinlikle katılıyorum!!!Originally Posted by enesao
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Originally Posted by master_ozzy
:
![]()
Emre yilda yaklasik $6m para kazaniyor Newcastle'da. Haydi diyelim ki bonservisini aldi Galatasaray, gelecegini guvenceye almak istedigi icin 4 sene sonra gelirim mesaji veren Emre, daha dusuk paraya Galatasaray'a gelmeyi kabul edecek mi?
Saglam/sakat, kor/topal bir turlu Newcastle'da kontratinin sonuna kadar oynar ve kontratinin ustundeki butun parayi kazanir, ancak ondan sonra Turkiye'ye doner bence sadece.
Necati satilacaksa uygun bir bonservis ucreti belirlenir ve ona gore satilir. Emre'yi getirmek icin takas olarak vermek bence pek dogru olmaz.
Ama magdem takas yapiliyor benim adaylarim Milli Takimda ve Galatasaray'da ustun basarilar(!) yakalamis Cihan ve de yaninda Saidou'nun vesikalik resmini takas etsinler![]()
emrenin gelicegine inanmadıgımı en basta soledim zaten haber kolpa cok eminim cunku hbr fotomactada da yayınlandıtartıstıgımız sadece bole bi se varsa necati ile takas edilmesi doru mu deil mi bence necatinin yerine oynucak cok adam var gs de emre ise aranılan adam
Necati - Emre takası bence yanlış olur. Necati formda olduğu zaman bu takımda gerekli bir oyuncu...
Emre'de Necati'yi feda edebilecek kadar sağlam gözükmüyor gözüme. Yeteneklerine şüphe yok ama sakatlık problemi çok..
Tomas: "Bir yere gitmem"
Fenerbahçe'den sonra Galatasaray formasıyla da Türkiye Ligi şampiyonluğu yaşayan Stjepan Tomas, Hırvatistan Milli Takımı kampından özel açıklamalarda bulundu. Fulda kentinde Hırvat All- Star ile oynanan ve Hırvatistan'ın 5-0 galibiyetiyle biten maçta 90 dakika forma giyen defans oyuncusu, "Sezonu şampiyon olarak bitirmenin mutluluğunu hâlâ yaşıyorum. Gerçekten inanılmaz bir başarıydı. Şimdi milli takımda da önemli işler yaparak bu yılı büyük başarılarla kapatmak istiyorum" dedi.
BÜYÜK HEDEFLERİ VAR
Hırvat oyuncu Avrupa'nın birçok büyük takımından teklif aldığını belirterek, "Ancak Galatasaray'da çok mutluyum. Ayrılmak niyetinde değilim. Sırada Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde büyük işler yapmak var" yorumunu yaptı. Sarı-kırmızılı ekipte kariyerinin en mutlu günlerini geçirdiğini ifade eden Tomas, "Hocamız Gerets de çok iyi bir insan. Bu başarıda onun payı çok büyük. Oyuncular olarak bizim aramızda da büyük bir dayanışma var" şeklinde konuştu.
'EN BÜYÜK EKSİK TÜRKİYE'
Türk Milli Takımı'nın Dünya Kupası finallerinde olmamasının büyük eksiklik olduğunu belirten Galatasaraylı oyuncu, "Eğer Türkiye burada olsaydı finaller çok daha renkli olurdu. Üstelik ben de belki de takım arkadaşlarımı görmüş olacaktım. Umarım 2008 Avrupa Şampiyonası'na katılırlar. Bu başarıyı gerçekleştireceklerini düşünüyorum" yorumunu yaptı. Dünya Kupası'nda zor bir grupta olduklarını belirten 30 yaşındaki stoper, "Avustralya ve Japonya'yı grupta geride bırakarak ilk ikiye girmek istiyoruz. İlk maçımızda Brezilya'ya yenilmezsek bunu gerçekleştirmemiz çok büyük bir olasılık. İyi bir takımız. Kadromuzda Oliç, Prso ve Klasniç gibi gol yollarında çok etkili oyuncular var. Sürpriz peşindeyiz. Teknik direktörümüz Kranjcar'ın beni ilk 11'de oynatacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.
06.06.2006
Kaynak : Sabah
Cimbom'da Gravesen tartışması
Gravesen, G.Saray'ı ikiye böldü. Yöneticilerin bir bölümü, "Gravesen alınmalı" derken, diğer bir kısmı da "Bu oyuncunun maliyeti 5 milyon dolar. Bu para ile futbolcu alacaklarını ödeyelim" görüşünde birleşiyorlar.
İkiye böldü
Beş milyon dolarlık maliyeti fazla bulan bazı yöneticiler, "Diğer futbolcuların alacaklarını ödeyelim daha iyi" dedi.
Durumu henüz net değil
Real Madrid'in ünlü oyuncusu Thomas Gravesen daha gelmeden tartışma yarattı. Sarı-kırmızılı ekibin almak için büyük çaba sarf ettiği ancak yüksek maliyeti ve Real Madrid'teki başkanlık seçimleri nedeniyle ilerleme kaydedemediği Danimarkalı oyuncunun transferi yönetimi ikiye böldü. Bu oyuncunun 5 milyon doları aşan maliyetinifazla bulan yöneticiler, Gravesen'den vazgeçilmesini istedi.
Taraftara ne deriz
Bir oyuncuya bu kadar çok para verileceğine, takımdaki diğer futbolcuların 7 milyon doları bulan alacaklarının ödenmesini isteyen sarı-kırmızılılar, Dünya Kupası'nın ardından bonservisi elinde olan oyuncular alınmasını önerdi. Öte yandan bazı yöneticiler ise Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı ve taraftarın yıldız oyuncu beklentisi nedeniyle Gravesen veya onun ayarında bir oyuncu alınmasının şart olduğunu dile getirdi
kaynak:fotomaç