şu ana kadar 29 bin kombine satılmış.
şu ana kadar 29 bin kombine satılmış.
(/s)
Sanırım Migros dışındaki tüm yeler kombineye açık.Nekadar kaldı acaba 35.000 mi toplam kombine sayısı
Keşke 15 bin felan daha koltuğumuz olsaymış. Yani 65-66 bin kapasiteli olsaymış. O zaman daha fazla kombine ayrılırdı. Yaklaşık 39-40 bin satardık heralde..
Maşallah transferler tamamlanmadan bu rakama ulaşmak süper.
Birde ön libero alsak 2-3 bin tane daha garanti satılır... (Zaten bence 33 bini buluruz)
taraftar olarak iyi profil çiziyoruz gerçekten.
kombineler, formalar, lisanslı tüm ürünler kapış kapış gidiyor. aynı şekilde yönetim de taraftar ile organize olmuş bir şekilde. taraftarın tek beklentisi transferde doğru adımlar atılması ve zamanında yapılması. inşallah kamp başlamadan stoper ve ortasaha mevkileri halledilir ve bu sezon bu sorun da halledilmiş olur.
(/s)
Umutcan, kardeşim. Sözüm meclisten dışarı... Bayılıyorum bu "iyi" taraftar profiline. İyi taraftar=Paralı taraftar. Rahmetli olmuş eski bir siyasetçi de zamanında; "ben zenginleri severim; verginin çoğunu onlar ödüyor" demişti. Kim biletin en pahalısını alıp, en yeni ürünleri giyiyorsa, iyi taraftar odur.Pardon; aristokrasi, mekteb-i sultani, Fenerbahçe, halkın takımı filan... Boşverin bunları canım; bunlar modası geçmiş şeyler. (Kardeşim, lafım doğrudan sana değil. Bilinç altına yerleştirilen bir yanlışa karşı...)
Last edited by yaman76hakanFB : 29.Haziran.2011 at 00:25
Forma numarasi Icin sorular geliyor .. Daha belli degil ama büyük ihtimal 53 !!
diye yazmış Serdar Kesimal facebook sayfasından...
Serdar bi ara gözümden düşmüştü ama şimdi tekrar gönlümü kazandı. Açıklamaları falan hep unuttum eğer 53 numarayı giyerse formasını alırım (:
Fenerbahce'de bir Rizeli, vay anasini 53 Serdar![]()
Gözümüz aydın! Her zaman olduğu gibi yine ucuza gittik. "Böyük başkanımız" dün Melih Gökçek'le gayet şık, samimi ve gülümseyerek el sıkışıp poz verdi. 2006 sonrası süreçte SUS PAYI olarak verilen Kulüpler Birliği Başkanlığı'nın hakkını vermeye devam ediyor.
Recep Niyaz A takıma yükselmiş.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Last edited by TR.CaPTaiN : 01.Temmuz.2011 at 14:44
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçemiz, bu sezon sonunda Bank Asya 1. Lig'e yeniden yükselen Sakaryaspor ile 24 Temmuz Pazar günü Sakarya'da bir hazırlık maçı yapacak. Sakarya Atatürk Stadı'ndaki maç, saat 20.00'de başlayacak.
Fenerbahce.org
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Recep Niyaz, Mehmet Topçu, Aykut Kıratlı ve İlyas Yılmazer A takımla çalışacakmış.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Emenike 7 Temmuz'a kadar izinli olmasına rağmen 1 hafta önceden takımla çalışmalara başladı.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Amaç ne? Şike yapılmış olsa bile sonuna kadar Fenerbahçe'nin arkasındasıyız mesajı mı? Yoksa tüm bunların Fenerbahçe düşmanlarının bir komplosu olmasına tepki göstermek mi?
So what?
Saike
Fenerbahçe camiasının kötü zamanda birbirine destek amaçlı birlik amacı olamaz mı? Sadece şike yapılmış olsa bile arkasındayız diye mi ya da Fenerbahçe düşmanlarının komplosuna tepki olarak mı yorumlanmalı?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Taraftarların toplanmasından doğal birşey yok. Bu durumda birlik olunur. Hep beraber hareket edilir. Bilmiyorum bizde böyle yani...
Her iki sebep de olabilir tabii ama toplanılmasının asıl amacını merak ettiğim için sordum.
So what?
Saike
Hep Destek Tam Destek
Hisse senetleri çok değer kaybetmiş yazık oldu elinde fenerbahçe hisseleri bulunanlara. Takım çok değer kaybetti maddi olarak. Çok hızlı işlemesi gerek sürecin her açıdan zarar görüyoruz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
2. lige düşeceğimizi düşünmüyorum başkan değişecek, yönetim değişecek isteyen istediğini alacak bence.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly