giray kaçar: Burnumuzda kirilsa oynariz kafamizda kirilsa oynariiz biz bunu gecen senede gosterdik ondan oncede herkezin destegine ihtiyacimiz var" 4 Mart 2012
giray kaçar: Burnumuzda kirilsa oynariz kafamizda kirilsa oynariiz biz bunu gecen senede gosterdik ondan oncede herkezin destegine ihtiyacimiz var" 4 Mart 2012
"@UzundurukanZeki: Giray Kaçar'ın kalbindeki sorunun tedavisi var. Belli bir süre tedavi olduktan sonra tekrar sahalara dönebilecek Doktorların ortak görüşü bu"
Giry'a çok üzüldüm.Umarım bu hastalığı atlatır.
Yalnız takım açısından da sorunlu bir dönem olacak.Savunmanın 2 oyuncusundan Giray sezonu kapadı, Bamba milli takımda. Şuan birtek Mustafa var onunda yanına iyi biri gelmezse sorun olabilir Bamba dönene kadar.
UZMAN GÖRÜŞÜ
"Köprüleşme tanımı çok geniş bir durum. 'Kalp EKO'sunu görmek gerekiyor. Kapaklarda bir sorun olma ihtimali yüksek. Ancak köprüleşme varsa futbolu kesinlikle bırakması gerekiyor..."
Buda Hurriyetin paylastigi
Geçmiş olsun Giray umarım biran önce iyileşir.
Allah şifa versin, geçmiş olsun Giray.
Canım FEDA olsun sana !
Giray'ın sahalara dönme olasılığı hayli yüksek (Fotomaç)
Giray'ın sahalara dönmesi zor (Fanatik)
Bir hafta sonra tam zıttı haberler çıkarırlar.
Giray'ın sahalara dönme olasılığı hayli yüksek (Fanatik)
Giray'ın sahalara dönmesi zor (Fotomaç)
Bunların gazetecilik anlayışı bu kadar.
Ve adım gibi eminim Telegol gibi programlarda ya da bu tarz gazetelerde "Giray'ın sağlık durumunda inanılmaz ihmal" diye haber yapacaklar.
Orasi Allahin emri![]()
http://amkspor.com/2013/01/08/alin-sunu-oyundan.html
bu doğru haber mi arkadaşlar?
Valla dun kimse iyi oynamadi ama berbat oynayanda vardi. Emerson ve Janko
Bu kadar yabancı oyuncuyu bir arada tutarsan takım bütünlüğünü sağlayamazsın. Zokora dışında yabancı oyuncuların hiç biri Trabzonspor'a yararlı değil. Bu sezon Colman'da dahil diğer yabancılar saman alevi gibi bir iki maç iyi oynayınca geri sönüyor. Ne varsa yerli oyuncularda var. Direk ilk 11'de oynayacak beş tane yerli iyi oyuncun olacak. Ama Trabzonspor'da o yok. Yerli kalitesi düştü olanlarda iyi oynamıyor.
Takim 2 sezonda a kaliteden c kalite bir hale geldi. 82 puan alinan sezonun sonunda giden hickimsenin yerine iyi bi oyuncu alamadik. Cale kotu oynuyor diye yollandi yerine gelenler onun oynadig kadarina bile ulasamadi. Egemenden sonra saglam bir yerli stoper alamadik.Selcuk'un gidisi Zokora ile defansif anlamda kapandi ama Colman olmayincada hucum aksiyor.Jaja disiplinsiz diye yollandi ama Volkan'i alip bu disiplinsizlik olayinda sacmaladiklarini gosterdiler.Jaja'nin yeri dolmadi.Engin iyi kotu takimin icinde yer buluyordu onun yoklugu bi nebze Olcanla kapatildi.En sonda once Umut sonra Burak ayrildi yerine golcu bulamdik.Teo kacti onun yerinede iyi bi yabanci bulamadik. Hadi yerliler neysede fazla bi secenek yok cunku yabancilarda tam fiyasko bir donem yasiyoruz. Takimin kalitesi dustukce taraftarin istedigi adamlarinda kalitesi dustu.
Sadri baskan devam edecekse artik bu sike olaylariyla ugrasma isini hukukculara birakip takima yogunlasmali ve takimin basina ilk geldiginde yaptigi gibi iyi bir oyuncu degisimi yapmali.Takimi kotu oyunculardan arindirarak iyi bir kadro olusturulmali. Gerci yanlis hamleler yuzunden borc 120 milyon TL'ye kadar yukselmis ama bi sekilde duzelmeli bu kadro.
Trabzonsporun yaptigi son yabanci transferlerinden kim yararli oldu ?
Emerson
Janko
Bamba
Bunlar bu sezon geldi aradan bi Bamba ise yarar gibi gozuktuki oda sakatlandi. Dun Jankoyu izledikten sonra bir kez daha yanlis forvet oyuncusu aldigimizi farkettim, bizim sistemimizin oyuncusu degil tabi sistemimiz varsa. Emerson icin artik birsey demiyecegim, yillarca sol bek aldik herzamanda daha dusuk kaliteye dogru gidiyoruz.
Sapara
Vittek
Henrique
Cech
Zokora
Adrian
Sapara bizde kotu Antepe gidip costu, geri geldi tekrar oynatilmak istendi ama olmadi. Yanlis yerde oynatiyoruz ve yine dedigimiz gibi sistemde yeri yok.
Vittek ilk macinda Zayatte ile karsilasti ve butun sezonu sakat gecirdi, bu sezonda verilen sanslari degerlendiremedi. Yine aradigimiz forvet degil.
Henrique, aslinda umutluydum videolarini felan izlemistik. Klose olmayinca birden bire alinmisti, keske hic alinmasaydi. 4.5 milyon cope gitti.
Cech suanki sol bekimiz Emersondan 10 kat daha futbolcudur ! Birden bire kesip attilar oyuncuyu, ailesel sorunlari vardi cocugu hasta oldu kendini futbola veremedi.
Zokora belkide gecen sene yaptigimiz en iyi transferdi, SL'de cok is gordu. Ama onunda sorunlari oldu, hanimiyla ayrildi yeni kiz arkadas yapti. Fil disine kacti gitti bi ara 1 hafta sonra geldi.
Adrian bence cok iyi bir futbolcu bu sezona gec basladi, sanirim ilk macini 7ci haftada oynamisti.
Ondan oncekiler Alanzinho ve Colman. Colman maca konsantre olamayan ve bu sezonunu bosa cope atti. Benficaya gitmek istedi ama transferin son bi kac gunuydu. Keske satsaydik belki yerine ozaman Alper gelirdi.
Kisacasi biraz Zokora biraz Bamba birazda son haftalarda Adrian. Ondan haric hepsi bos cikti.
Simdi baskan cikmis diyorki Cenk Tosun icin 4 milyon rakamlari konusuluyor konusmaya bile degmez, bende diyorumki baskan konusuyorsun ama bos konusuyorsun ! Egerki gidip Henrique'ye 4.5 milyon veriyorsan Cenkede vereceksin. Adam en azindan yerli kontenjan sikintin yok. Ulkesine tatile gittimi donmemezlik yapmiyor.
Kulubun icinde bulundugu durunla ilgili guzel bir yazi yazmayi planliyodum am sonradan vazgectim.
Cunki yaz yaz bitmez![]()
Janko guzel vurdu kafayi, Bjk karsisinda 1-0 ondeyz
Yayin tv8
Almeidaya asist yaptik
1-1
cCc Mustafa reizz cCc
Penaltilarda biz aldik. Emre Gural ve Alanzinho cok net pozisyonlar kacirdi mac icinde.
Alan'a deli oldum. Arkadaş niye sözleşme yeniledik bu herifle ya harbi kıl oluyorum.Keşke sözleşme sonunda gitseydi.
Valla Alana degilde Emreye kizdim yine alamadi formayi.
Halil olmayınca ne de güzel oynadı Takım. Çok iyiydi Janko ve Emre. İlk yarıda çok iyiydi Trabzon genel olarak.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Vitteği sadece benmi beğendim acaba ?
Emre konusunda futbol dahisi taraftarımız hemen noktayı koydu. Emre bittmiştir artık oynayamaz.Sanki onun yerinde oynayacak adamlar 3-5 tane gol atacakta.
Musti heyecanli oldugunu biliyoruz ama keske atsaydi Halil'den kurtulmus olurduk. Bu macta Emreyi bitirenler bi dahaki kotu macinda idam cezasi verir.
@Erdem
Ne yalan soylim bende begendim. Henrique'yi gonderip Vitteki tutsalar .
Senol hoca yine yabanci dedi. Yabanci sayimiz yine yukselecek.
Yabancı sınırını kaldırsalar takımda türk kalmayacak. Yerli diye de zamanında oralara göç etmiş rus bi teyzenin oğlunu alırlar takıma.
Giray'da sorun çıkmamış.Doğuştan gelen bir durummuş.Futbola devam edebilecekmiş. Sevindirici bir haber.
http://www.ligtv.com.tr/haber/giray-ve-doktoru-lig-tv
Nevzat Sakarada gun dogdu
Sidoperlerimiz yederli![]()
Bugün kü maçtada ne kadar gereksiz ve bilinçsiz futbol karşıtı bir taraftar grubu olduklarını gösterdiler bence. Aykut Kocaman'ın kafasına taş atmalar.. Oyunu sabote etmeler.. Gereksiz yere maçı durduracak şekilde yabancı maddeler atmalar. Boş adamlar bunu yapanların hepsi ve izleyenler içinde çok rahatsızlık verici..
Last edited by Kaka Leite : 14.Ocak.2013 at 04:02
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.