Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bakacaz elimizden geleni yapacağız.O oy veren 6 kişi için terimizin son damlasına kadar oynucaz![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Zorunlu Açıklama: Adnan Polat
Takımımızın tecrübeli teknik direktörü Kaan Özkan sağlık sorunları nedeniyle takımımızdan ayrıldı.Kendisine bize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.Tamamen kendi kararı ile kulüpten ayrılmıştır.Çok başarılı bir grafik çizmesine rağmen bizi zorunlu olarak bırakması çok üzdü.Sezon boyunca sadece 2 maçta yenilmemiz çok büyük bir başarıydı.Süper Lig'de de büyük ihtimalle şampiyon olacaktık.Umarım kendisiyle yeniden çalışabiliriz.Diğer menajerlerden çok kaliteli bir menajer.
Polat Doğruyu Görmüş SonundaBir Sezgini Göndermek Doğruydu Birde Bu Menejeri
Galatasaray Artık Şampi Diyebiliriz Üzülerekte Olsa![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Polat beni kovmadıki kovamazdao kadar başarılıyken çok zordu
![]()
CeNTeR_TR ;
Hastanedeyken aldım bu haberi.Gerçekten şok oldum.
Fakat konuyla ilgili bir iki açıklamam olacak.Hastaneden çıktıkdan sonra zaten bir basın toplantısı yapacağım.
Sezon başlarken kendisini rakip olarak görmüyordum zaten Kaan Özkan’ın.Sonrasında aldığı sonuçlar ile bunu bana adeta kanıtladı.Sonrasında bir ara güvenir gibi oldum fakat anladım ki yanılmışım.Galatasaray gibi bir takımla o kadar transfer yaparak halen daha lider’in 10 puan gerisinde olması onun bu konuda çok iyi , iyi gibi sıfatlar alamayacağının kanıtıydı.
Ve sonuca gelecek olursak ;
Zaten kovulma aşamasındaydı menajerlik kariyerinin de kötüye gitmemesi için istifa edip kötü bir menajer olduğunu kabul etmesi en makul olanıydı.
Bundan sonraki amatör küme maçlarında kendisine başarılar dilerim![]()
Fenerbahçe Sk
Ayıpsın cevap hazır
Fearless Coward ;
Fenerbahçe takımının menajeri anca atar tutar zaten.Zorunlu olarak kariyerden ayrılmam lazımdı bu şartlar altında daha fazla devam edemezdim zaten hepsi gitsede rahatlasak şampiyon olsak diyordu.Aramızda 7 puanlık bir fark olmasına rağmen bunu düzeltemeyeceğimiz ne malumdu? UEFA A.Ligi'nde aldığımız başarılı sonuçlar bu sezon sadece 2 kez yenilmemiz de ne kadar başarılı bir sezon geçirdigimizin göstergesiydi.ZTK'yı da zaten alacaktık ligde de şansımızı sonuna kadar sürdürecektik ve büyük ihtimal orada da şampiyon olacaktık.Ayrıca her maç en az 5-7ccc bulmamıza rağmen golleri atamamamızda versiyonun büyük hatasıydı.11.3'te zaten kalitemi belli ediyorum Trabzonspor ile turnuvada neler yaptığım ortada.Fenerbahçe menajerine mahalle maçlarında başarılar diliyorum.![]()
Ne gibi bir zorunluluğun vardı Sayın Kaan ?
Turgut'um Maşşallah Mesajlarını Vere Vere Son Sürat Devam Ediyor![]()
Abi adam aldı başını gidiyor nazar da değmiyor kerataya![]()
çok eğlenceli bir kariyer ama kaan'ın ayrılması kötü olmuş. umarım geri döner
Sabri'den 2 gol yenir mi be abi![]()
Fenerbahçe'nin Gizli Forveti İş Başında
Fenerbahçe 4 - 2 Ankaragücü
Avrupa Ligi 1.Tur 1.Maç
Avrupa Liginde Gruptan Çıkan Fenerbahçe Stutgart ile Son 16'ya Kalma Mücadelesi Veriyor. Kadıköyde Güzel Oyununu Nöbetçi Golcüsününde Katkısıyla Almanya'ya Avantajlı Gidiyor
Fenerbahçe 2 - 0 Stutgart
Avrupa Dönüşü Manisa Deplasmanına Çıkan Fenerbahçe Zafer Sarhoşluğununda Vermiş Olduğu Hava ile de Etkisini Hissettiremedi. Kısır Geçen Maçta Manisa Altın Değerinde 3 Puanın Sahibi Oldu. Zirve Yarışcılarındaki Rakiplerine Umut Işığı Aşıladı
Manisa 1 - 0 Fenerbahçe
Avrupa Ligi 1.Tur Rövanş Maçı
Avrupa'da Varlığını Hissettiren Sarı-Kanaryalar Öne Geçtiği Karşılaşmada Rahat Bir Oyun Sergiledi Son 20'dk da Tur İçin Saldıran Alman Ekibinin Sonuçları Etkisiz Kaldı ve Son 16'ya Adını Yazdıran Kulüp Fenerbahçe Oldu.
Son 16'daki Rakip İngilizlerin Sosyete Takımı Manchester City Oldu. Çeyrek Final Mücadelesindeki Bu Maçta İşler Çok Zor Ama İmkansızda Değil
Stutgart 2 - 1 Fenerbahçe
Biz baskasina benzemeyiz yarida birakalim. Sade isyanimiz ondeyken ofsayt tartismali 2 gol yememiz son 10 dakikada.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
beşiktaş çok golcü bir kimliğe bürünmüş 3 maçta 15 gol atarak inşallah devam eder
Derbilerin Derbisi 2 Kurt Menejer Karşı Karşıya !
KRİTİK HAFTALARDAN VE KRİTİK BİR DERBİ MAÇ KADROLARI BELLİ OLDU
Maçın Genelinde Toplara Daha Hakim Olan ve Pasları Daha Dengeli, Daha Akıllıca Oynayan Taraf Fenerbahçe idi. Çok Dağınık Görüntü Sergileyen Takımımız Jem Karacan'ın 40 Metreden Attığı İnanılmaz Frikik Golü ile Yenik Duruma Düştü. İyice Telaşlı ve Panik Olan Takım Uzatma Anlarınde Devre Arası Takıma Transfer Edilen Ruben Amorim'in Golüyle 1 Puanı Kurtaran Taraf Olduk ve Farkın Açılmasını Engelledik
Maçtan Bir Kare
Ligde iddaamizin kalmadigini dusundugumuz anda aldigimiz farkli galibiyetler bir anda acaba mi diye dusundurdu. Puan farkini 6ya kadar dusurmustuk. Derbiyide kazansaydik 3e inecekti fark ama olmadi. Kalan maclarda alabildigimiz kadar galibiyet alip sonuclari bekliycez.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
AVRUPA LİGİ 2.TUR 1.MAÇ
ADEBAYOR 4 - 1 FENERBAHÇE SK
Manchester City Deplasmanına Giden Fenerbahçe Bir Nebzede Olsa Umutla Çıkarken Maça Adebayor'un Oyunu Karşısında Şok Bir Mağlubiyet Aldı ve Tur Mucizelere Kaldı
Haftaiçinde İngiltereden Farklı Mağlubiyetle Ayrılan Sarı-Kanaryalar Lig Dönüşünde Kadıköyde Ağırladığı Bursaspor Karşısına Moralsiz Bir Görüntüyle Çıkarken Dağınık ve Etkisiz Oyunuyla Yenilmekten Kurtulamadı. Şampiyonluk Yolundaki Rakiplerine Karşı Önemli Bir 3 Puan Daha Kaybetti !
fener kaybetmiş haydi beşiktaş saldır!!!!