Anket Sonuçlarını Görüntüle: 5. Sezon'da Kim Mutlu Sona Ulaşacak

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

9 39.13%
  • Beşiktaş

9 39.13%
  • Trabzonspor

5 21.74%
Sayfa 17 / 50 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 1478 sonuç

Konu: İtfaiye yangına müdahale etti ve yangın söndürüldü :)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    O maçı alamamın yegane nedeni Selçuk ve colmanın olmamsıdır bence.Selçuk 4 ay Colman ise Gs maçında sakatlanıp 4 hafta sahalrdan uzak kalacak.Bu maçta orta alanda çok zayıftık.
    Doğru selçuk ve colman ın olmaması kötü olmuş
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

O maçı alamamın yegane nedeni Selçuk ve colmanın olmamsıdır bence.Selçuk 4 ay Colman ise Gs maçında sakatlanıp 4 hafta sahalrdan uzak kalacak.Bu maçta orta alanda çok zayıftık.

Ee Tabi Yokki Oyunda Burnu Kırık Selçuk Son Dk Atsn Nyse Srun Değil Şampiyonluk Bekliyorm Senden

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bakacaz elimizden geleni yapacağız.O oy veren 6 kişi için terimizin son damlasına kadar oynucaz

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bakacaz elimizden geleni yapacağız.O oy veren 6 kişi için terimizin son damlasına kadar oynucaz

Bekliyoruz Bize Her Yer Trabzon

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Zorunlu Açıklama: Adnan Polat

Takımımızın tecrübeli teknik direktörü Kaan Özkan sağlık sorunları nedeniyle takımımızdan ayrıldı.Kendisine bize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.Tamamen kendi kararı ile kulüpten ayrılmıştır.Çok başarılı bir grafik çizmesine rağmen bizi zorunlu olarak bırakması çok üzdü.Sezon boyunca sadece 2 maçta yenilmemiz çok büyük bir başarıydı.Süper Lig'de de büyük ihtimalle şampiyon olacaktık.Umarım kendisiyle yeniden çalışabiliriz.Diğer menajerlerden çok kaliteli bir menajer.

6. Default

Polat Doğruyu Görmüş Sonunda Bir Sezgini Göndermek Doğruydu Birde Bu Menejeri

Galatasaray Artık Şampi Diyebiliriz Üzülerekte Olsa

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Polat beni kovmadıki kovamazda o kadar başarılıyken çok zordu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

CeNTeR_TR ;

Hastanedeyken aldım bu haberi.Gerçekten şok oldum.

Fakat konuyla ilgili bir iki açıklamam olacak.Hastaneden çıktıkdan sonra zaten bir basın toplantısı yapacağım.

Sezon başlarken kendisini rakip olarak görmüyordum zaten Kaan Özkan’ın.Sonrasında aldığı sonuçlar ile bunu bana adeta kanıtladı.Sonrasında bir ara güvenir gibi oldum fakat anladım ki yanılmışım.Galatasaray gibi bir takımla o kadar transfer yaparak halen daha lider’in 10 puan gerisinde olması onun bu konuda çok iyi , iyi gibi sıfatlar alamayacağının kanıtıydı.

Ve sonuca gelecek olursak ;

Zaten kovulma aşamasındaydı menajerlik kariyerinin de kötüye gitmemesi için istifa edip kötü bir menajer olduğunu kabul etmesi en makul olanıydı.

Bundan sonraki amatör küme maçlarında kendisine başarılar dilerim

Fenerbahçe Sk

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Zorunlu Açıklama: Adnan Polat

Takımımızın tecrübeli teknik direktörü Kaan Özkan sağlık sorunları nedeniyle takımımızdan ayrıldı.Kendisine bize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.Tamamen kendi kararı ile kulüpten ayrılmıştır.Çok başarılı bir grafik çizmesine rağmen bizi zorunlu olarak bırakması çok üzdü.Sezon boyunca sadece 2 maçta yenilmemiz çok büyük bir başarıydı.Süper Lig'de de büyük ihtimalle şampiyon olacaktık.Umarım kendisiyle yeniden çalışabiliriz.Diğer menajerlerden çok kaliteli bir menajer.
    Hehe en iyi mejer olduğu için hemen kaçışlara bağladı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

CeNTeR_TR ;

Hastanedeyken aldım bu haberi.Gerçekten şok oldum.

Fakat konuyla ilgili bir iki açıklamam olacak.Hastaneden çıktıkdan sonra zaten bir basın toplantısı yapacağım.

Sezon başlarken kendisini rakip olarak görmüyordum zaten Kaan Özkan’ın.Sonrasında aldığı sonuçlar ile bunu bana adeta kanıtladı.Sonrasında bir ara güvenir gibi oldum fakat anladım ki yanılmışım.Galatasaray gibi bir takımla o kadar transfer yaparak halen daha lider’in 10 puan gerisinde olması onun bu konuda çok iyi , iyi gibi sıfatlar alamayacağının kanıtıydı.

Ve sonuca gelecek olursak ;

Zaten kovulma aşamasındaydı menajerlik kariyerinin de kötüye gitmemesi için istifa edip kötü bir menajer olduğunu kabul etmesi en makul olanıydı.

Bundan sonraki amatör küme maçlarında kendisine başarılar dilerim

Fenerbahçe Sk
    Ayıpsın cevap hazır

Fearless Coward ;

Fenerbahçe takımının menajeri anca atar tutar zaten.Zorunlu olarak kariyerden ayrılmam lazımdı bu şartlar altında daha fazla devam edemezdim zaten hepsi gitsede rahatlasak şampiyon olsak diyordu.Aramızda 7 puanlık bir fark olmasına rağmen bunu düzeltemeyeceğimiz ne malumdu? UEFA A.Ligi'nde aldığımız başarılı sonuçlar bu sezon sadece 2 kez yenilmemiz de ne kadar başarılı bir sezon geçirdigimizin göstergesiydi.ZTK'yı da zaten alacaktık ligde de şansımızı sonuna kadar sürdürecektik ve büyük ihtimal orada da şampiyon olacaktık.Ayrıca her maç en az 5-7ccc bulmamıza rağmen golleri atamamamızda versiyonun büyük hatasıydı.11.3'te zaten kalitemi belli ediyorum Trabzonspor ile turnuvada neler yaptığım ortada.Fenerbahçe menajerine mahalle maçlarında başarılar diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ayıpsın cevap hazır

Fearless Coward ;

Fenerbahçe takımının menajeri anca atar tutar zaten.Zorunlu olarak kariyerden ayrılmam lazımdı bu şartlar altında daha fazla devam edemezdim zaten hepsi gitsede rahatlasak şampiyon olsak diyordu.Aramızda 7 puanlık bir fark olmasına rağmen bunu düzeltemeyeceğimiz ne malumdu? UEFA A.Ligi'nde aldığımız başarılı sonuçlar bu sezon sadece 2 kez yenilmemiz de ne kadar başarılı bir sezon geçirdigimizin göstergesiydi.ZTK'yı da zaten alacaktık ligde de şansımızı sonuna kadar sürdürecektik ve büyük ihtimal orada da şampiyon olacaktık.Ayrıca her maç en az 5-7ccc bulmamıza rağmen golleri atamamamızda versiyonun büyük hatasıydı.11.3'te zaten kalitemi belli ediyorum Trabzonspor ile turnuvada neler yaptığım ortada.Fenerbahçe menajerine mahalle maçlarında başarılar diliyorum.
    Turgut Baş;

Evet biz mahalledeyiz siz kumda oynayın biz görevimizin başındayız peki ya siz nerdesiniz ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ne gibi bir zorunluluğun vardı Sayın Kaan ?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Süper lig

Cale,Selçuk,Colam'ın olmadığı maçta Engin'in kırmızı kart yemesi yüzünden iyi götürdüğümüz oyunda pasif duruma düştük.Ferhat'ın yaptığı penaltıyla da il golü yedik ve tamamen çözüldük.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Fenerbahçe güçsüz rakibini farklı mağlup etti.

15. Default

Turgut'um Maşşallah Mesajlarını Vere Vere Son Sürat Devam Ediyor

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi adam aldı başını gidiyor nazar da değmiyor kerataya

17. Default

çok eğlenceli bir kariyer ama kaan'ın ayrılması kötü olmuş. umarım geri döner

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sabri'den 2 gol yenir mi be abi

20. Default

Fenerbahçe'nin Gizli Forveti İş Başında

Fenerbahçe 4 - 2 Ankaragücü

Avrupa Ligi 1.Tur 1.Maç

Avrupa Liginde Gruptan Çıkan Fenerbahçe Stutgart ile Son 16'ya Kalma Mücadelesi Veriyor. Kadıköyde Güzel Oyununu Nöbetçi Golcüsününde Katkısıyla Almanya'ya Avantajlı Gidiyor

Fenerbahçe 2 - 0 Stutgart

Avrupa Dönüşü Manisa Deplasmanına Çıkan Fenerbahçe Zafer Sarhoşluğununda Vermiş Olduğu Hava ile de Etkisini Hissettiremedi. Kısır Geçen Maçta Manisa Altın Değerinde 3 Puanın Sahibi Oldu. Zirve Yarışcılarındaki Rakiplerine Umut Işığı Aşıladı

Manisa 1 - 0 Fenerbahçe

Avrupa Ligi 1.Tur Rövanş Maçı

Avrupa'da Varlığını Hissettiren Sarı-Kanaryalar Öne Geçtiği Karşılaşmada Rahat Bir Oyun Sergiledi Son 20'dk da Tur İçin Saldıran Alman Ekibinin Sonuçları Etkisiz Kaldı ve Son 16'ya Adını Yazdıran Kulüp Fenerbahçe Oldu.

Son 16'daki Rakip İngilizlerin Sosyete Takımı Manchester City Oldu. Çeyrek Final Mücadelesindeki Bu Maçta İşler Çok Zor Ama İmkansızda Değil

Stutgart 2 - 1 Fenerbahçe

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sabri'den 2 gol yenir mi be abi
    Zor ikna ettim kalmaya,oyunu bırakıyordu Sabri yzünden

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Biz baskasina benzemeyiz yarida birakalim. Sade isyanimiz ondeyken ofsayt tartismali 2 gol yememiz son 10 dakikada.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

beşiktaş çok golcü bir kimliğe bürünmüş 3 maçta 15 gol atarak inşallah devam eder

24. Default

Derbilerin Derbisi 2 Kurt Menejer Karşı Karşıya !

KRİTİK HAFTALARDAN VE KRİTİK BİR DERBİ MAÇ KADROLARI BELLİ OLDU

25. Default

Maçın Genelinde Toplara Daha Hakim Olan ve Pasları Daha Dengeli, Daha Akıllıca Oynayan Taraf Fenerbahçe idi. Çok Dağınık Görüntü Sergileyen Takımımız Jem Karacan'ın 40 Metreden Attığı İnanılmaz Frikik Golü ile Yenik Duruma Düştü. İyice Telaşlı ve Panik Olan Takım Uzatma Anlarınde Devre Arası Takıma Transfer Edilen Ruben Amorim'in Golüyle 1 Puanı Kurtaran Taraf Olduk ve Farkın Açılmasını Engelledik

Maçtan Bir Kare

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ligde iddaamizin kalmadigini dusundugumuz anda aldigimiz farkli galibiyetler bir anda acaba mi diye dusundurdu. Puan farkini 6ya kadar dusurmustuk. Derbiyide kazansaydik 3e inecekti fark ama olmadi. Kalan maclarda alabildigimiz kadar galibiyet alip sonuclari bekliycez.

27. Default

AVRUPA LİGİ 2.TUR 1.MAÇ

ADEBAYOR 4 - 1 FENERBAHÇE SK

Manchester City Deplasmanına Giden Fenerbahçe Bir Nebzede Olsa Umutla Çıkarken Maça Adebayor'un Oyunu Karşısında Şok Bir Mağlubiyet Aldı ve Tur Mucizelere Kaldı

Haftaiçinde İngiltereden Farklı Mağlubiyetle Ayrılan Sarı-Kanaryalar Lig Dönüşünde Kadıköyde Ağırladığı Bursaspor Karşısına Moralsiz Bir Görüntüyle Çıkarken Dağınık ve Etkisiz Oyunuyla Yenilmekten Kurtulamadı. Şampiyonluk Yolundaki Rakiplerine Karşı Önemli Bir 3 Puan Daha Kaybetti !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Trabzonspor 1-o Konyaspor

Ben böyle birşey görmedim.Bu kadar şut bu kadar atak zar zor gol attık.3.0'da birtürlü gol bulamıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Galatasaray 1-0 Trabzonspor

Derbide maç ortaday dı rakip duran toptan bulduğu golle maçı kazandı.Net 2 gol kaçırdık yine.Yeni transferimizde diğerlerinden alıştı oda kaçırmaya başladıÜzüm üzüme baka kararırmış harbide

fener kaybetmiş haydi beşiktaş saldır!!!!

Sayfa 17 / 50 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Mesaj Yetkileri