Adriano ağırlığını koymuş.
Adriano ağırlığını koymuş.
Almanları eleriz gruplara kalırız![]()
Başarılar kanka.Samsunun oralarda işi yok ama sen yinede kazan da çık guruplara![]()
Koyu ama maalesef sakatlandı.Lig'in ilk maçı ve Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarında yok
Çok fazla sakat var.Gago , Zenke , Adu , Adriano , Özer neredeyse 11'in 4 ası yok
Sağolasın Kanka.Aynen biz ne arıyoruz burada diye soruyorum kendime Uefa bizi paklar![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
1.Hafta : Beşiktaş : 0 Samsunspor : 2
Sezona deplasmanda son Şampiyon karşısına çıkarak başladık.Çok fazla eksiğimiz olmasına rağmen puan alacağımıza emindik ama 3 puan bizim için süpriz olacakdı.Nitekimde maçın sonunda bu güzeş süpriz ile sezona başlamış olduk.Deplasmanda son Şampiyonu yenmemiz bu sene kendimize olan güvenimizi kat kat arttırdı ..
Alamanları elersin inşallah. Beşiktaş'ı da yenmen -özellikle deplasmanda- çok iyi olmuş.
Lige iyi başlamışsın artık Şampiyon olursun bu sene![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
kareyirin gzl gidiyo indirdin abdulrahman meliani diye bir libyalı kaleci var almanı tavsiye ederin genk de forma giyo ama transfr olmuş ola bilir ama :S
Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 2.Maçı
Samsunspor : 1 Wolsfburg : 1
Maalesef Şampiyonlar Ligi maceramız da 4.maç sonunda son buluyorAma bu kadarı bile bizim şuanki imkanlarımız ile fazlaydı açıkçası.Neyse ki Uefa gruplarına kalıyoruz otomatik olarak.Maçta ilk maça göre daha iyiydik fakat gol yollarında Adriano - Zenke ikilisini aradık.Sağlık olsun diyoruz.
kaka tranfr listesindeydi satılmadıy sa belki belir bi bak derim![]()
)) olsn gün gelir onlar yalvalır bizi al diye :P
![]()
4.Hafta : Samsunspor : 4 Eskişehirspor : 1
Kendi sahamızda gollü bir galibiyet alıyoruz ve güven tazeliyoruz.Eksiklere yavaş yavaş kapanıyor.Şimdi bir milli takım arası var umarım milli takım arasından sonra tüm sakatlarında düzelmesiyle tam kadro olarak mücadele edeceğiz.Es es galibiyeti iyi moral olacak.
iyi gidiyoruz bu sene sampiyn oluruz neymarı almayı dene hale santos da sürünüyor garibim![]()
Bu Arada Adriano 2 hafta kadar sakatlandı ..
Bi tam kadro olamadık gittiNeyseki Zenke sahalara geri dönebildi..
Güzel güzel başlangıç çok iyi.Uefa senin için daha hayırlısı kanka.
Abi Alamanlar acımamışalırız intikamını ama.
Turgut abi lige iyi başlamışız fakat Wolfsburg maçı olmamış.
Ligde Şampiyon Oluruz bu sene Uefada Gruplardan çıkarsak başarıdır.
Zaten ilk Wolsfburg maçından sonra anladım kanka Uefa'nın bize ideal olduğunu
Sadece 1-2 sene diyorum ondan sonra Alaman falan dinlemeyecez ezecez
Valla Murat çok eksik kadrolarla mücadele ettik iki maçtada.Artık Uefa'ya ısınmaya çalışacağız
Uefa'da gruptan çıkmak ideal olacak.Ligde'de hedef ilk 2 yine
Tamamdır Baga hemen dönüyorum ama kapasite izin vermezBu menajer bi daha Bank Asya'yı zor görür
![]()
Berk'i kiraladım kadro dar diye oyuna girince hemen atacağım profili![]()
Teşekkür ettim oy içinTurgut Doğan Şahin olmadan olurmu ? Olmaz.
Neler Yapmışın Yahu Öyle Ayıp Hiç Yakıştıramadım Hadi Artık Tez Zamanda Geldiğin Yere Bank Asyaya DönSana Ters O işler Ordan da 3.Lige Düşebilirsin İzin Veriyorum
![]()
![]()
Berk Nasıl Şuanda Geliştimi Bayağı Canım Bir Profil Atda Bakalım Hayrına
Ayın Kariyerinde Oyumu Sana Verdim Değerimi Bil Sende Benim Dediğimi Yap Unutma Bu İyiliğimi![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yemekden sonra oyuna devam..Aklıma bir iki isim geldi onları almaya çalışacağım![]()