Keske bonservisini isteselerdi yahu![]()
Keske bonservisini isteselerdi yahu![]()
R.C3 gidiyor, zaten bu saatten sonra yarar beklemek hata olur. Fenerbahçe'ye kattıkları için teşekkürler.
Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral'ın menajeri Ali Egesel, İspanyol ekibi Osasuna'nın yaptığı transfer teklifiyle ilgili basına yansıyan haberin kaynağının kendisi olmadığını söyledi.
Menajer Ali Egesel, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde konuyla ilgili bugün yapılan açıklamadaki, ''Kiralama teklifi doğrudan reddedilmesine karşın, menajerler vasıtasıyla bugün basına yansıtılan transfer teklifi haberi tamamen asılsızdır'' ifadelerine yanıt verdi.
Uğur Boral'ın menajeri olarak, Osasuna ekibinin yaptığı kiralama teklifini Fenerbahçe Kulübü'ne ilettiğini aktaran Egesel, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
''Teklifi başkan Aziz Yıldırım'la görüştüm. Kiralık olarak oyuncu vermek istemediklerini, ancak transfer ücreti ödeyerek talip olmaları halinde konuşulabileceğini belirttiler. Ben de bu öneriyi Osasuna'ya götürdüm. Daha sonra da farklı bir görüşme olmadı. Basına yansıyan haberin kaynağını ise yazan kişinin açıklaması gerekir. Kaynak ben değilim. Fenerbahçe teklifi kayıtsız ve şartsız reddetmiş değil, kiralamayı reddetmiştir. Basına yansıması konusunda ise bilgim yok.''
Maraton
zaten wedersonla oynayacagımıza alt yapıdan herhangi bi genc cocukla oynasak razıyım ben 2 yıldır olumlu hiç bişey mi yapmaz bi adam ama sercan gelse bile forvet hattında 3. secenekten öteye gidemez bi kaç yıl
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hürriyette bugün tüm takımların teklifi yazıyordu tabi ne kadar doğru bilinmez.
Fenerbahçe teklifi 3.5+ali bilgin+vederson
FB Sercan ile ilgilenmediğini duyurmuş.
Tek ilgilendiğimiz Tuncay kaldı.İnşallah bu transfer olur.
Kulübümüzün Bursasporlu Sercan Yıldırım ile ilgili herhangi bir transfer çalışması yoktur. Ne yazık ki bazı menajerler hem kamuoyunu yanıltmakta hem de basın yayın organlarını, kamuoyunu yanlış yönlendirmek için kullanmaktadırlar.
Sercan Yıldırım'ın transferi ile ilgili yaklaşık 2 ay önce Bursaspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Yazıcı ile bir görüşme yapılmış fakat sayın Yazıcı, Sercan Yıldırım'ı Avrupa da bir kulübe transfer etmeyi düşündüklerini ve Türkiye'de herhangi bir takıma satmayı planlamadıklarını ifade etmiştir. Bu yanıt üzerine Sercan Yıldırım'la ilgili herhangi bir çalışmamız olmamıştır. Çeşitli basın organlarında yazıldığı gibi (bugünkü Hürriyet, Sabah, Habertürk, Takvim, Fotomaç gazeteleri) Kulübümüzün Sercan Yıldırım için Bursaspor'a para artı futbolcu teklifi söz konusu değildir. Bu tür haberler spor kamuoyunu yanlış bilgilendirmektedir.
Basın yayın organlarının bu konuda daha dikkatli olmasını bekliyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Galatasaray'ın gündemine gelince arayı kızıştırmak ve fiyat arttırmak için menajerlerin oyunuymuş demek ki.
İbrahim Akın, Aziz Yıldırım beni alacak diye gereksiz bir konuşma yapmasaydı şu anda takımda olurdu. Takıma 3. bir forvet şart, Tuncay'ın pazartesi günü karar vereceği söyleniyor, umarım Tuncay olmasa da alternatifi hazırdır ve forvet oyuncusu alınır takıma.
"YÜCE ATATÜRK"
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Abdullah Kiğılı, Telegol'de yabancı transferi kapattık ama yerli transferinde her an herşey olabilir dedi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
uğur boralı bi yerlere satabilsek keşke caner erkini alsak sonrada
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Tuncay dönecek mi ?
Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye dönmesi gündemde olan Tuncay Şanlı ile ilgilendiklerini belirtirken, transfer için şartların oluşmasını beklediklerini söyledi..
Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye dönmesi gündemde olan Tuncay Şanlı hakkında konuştu.
Kocaman, "Tuncay gündemimizde olan bir futbolcu. Transfer için şartların oluşmasını bekliyoruz. Henüz şartlar oluşmadı" dedi.
Ajansspor
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Adam 2. ligde oynamaya başladı dahada dönmezse İnşallah Blue Square'de oynar. O kadarda değil. Alan yok işte seni seni bugünlere getiren avrupa kupasında oynayan fenerbahçeyide bu kadar küçük görüyorsa yazıklar olsun. aslında gelmek istemeyipte son çare olarak yada çok fazla para alacağı için gelen adamları hiç almayacaksın gideceksin arjantine brezilyaya ordaki yıldız gençleri getireceksin. Santos gibi kendisini ispatlamak için bak nasıl oynuyorlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tuncay için demiyorum yabancılar içinde geçerli. Tabi 6+2 kuralıda var
Last edited by SAİT71 : 25.Ağustos.2009 at 05:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tuncay'ı Köln istiyor ve bunu da açıkladılar. Bedelli askerlik hakkının yanmaması için Köln'ü mü seçecek yoksa Fenerbahçe'ye dönüp şampiyonluğa oynayan bir takımda mı yer alacak? Bunun kararını vermesi gerekiyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Ligtv`de Futbol Gundemi programinda Tuncay transferinde sona gelindigi soylendi.Her an bitebilirmis transfer..
Tuncay'ı hala istemiyorum ya ben.Takımı ona en çok ihtiyacı olduğu dönemde yüz üstü bırakıp gitti kaptan olacakken.
İkinci lige düşmesi takımı yine döneceği yoktu.Ayrıca takımda Özer Topuz gibi oyuncular var daha takıma girmedi bunlar.
Tuncay oynayacak diye Santos'un beke hapsedilmesinide istemiyorum.Santrafor alternatfi olarak düşünülüyorsa belki ama Daum öyle kullanmaz asla gelmesin yani istemiyorum ben.Özer'in üstüne duralım.
bencede gelmesin santos carlos ikilisinden kendi adıma memnunum ve özellikle özerden çok umutluyum.geçen sene olsa tamam gelsin diyebilirdim cünkü sol kanat oyuncumuz hiç gol atamıyodu ama bu sene santos sürekli gol atıyo temposuda fena değil kanat oyuncusuna ihtiyacımız yok
Gelsin, gelsin
Tuncay gibi bir oyuncu rotasyonu her zaman genişletir.Hızlı bir oyuncu eksiğini de kapatır.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Tuncay'ın gidiş şeklini ben de unutmadım. Tuncay'ı efsane olarak gören çoğu kişiye de katılmadım, katılmam da. Hatta Middlesbrough küme düştüğünde sevinmedim desem yalan olur. Ama Tuncay geri alınırsa Tuncay'ın yıllık maaşı dışında bir gideri olmayacak. Yani Aziz Yıldırım'ın dediği gibi, 1 seneliğine de olsa, nasıl gittiyse o şekilde gelmiş olacak. Tuncay gibi joker bir oyuncu çok iş görür. Kadromuz geniş ama Tuncay'ın ayrı bir güç katacağı da ortada. Transfer döneminin kapanmasına az kaldı. Artık sona yaklaşılıyor. Olumlu ya da olumsuz 3-5 gün içinde herşey belli olacak. Hayırlısı olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tuncay'ın bu saatten sonra kimseye satılacağını düşünmüyorum.Büyük ihtimalle 1 yıllığına bize kiralanacaktır.Kiralanmazsa bile Middlesbroughda devam eder..
Aynen. Tuncay beklenilen transferi bir türlü yapamadı.Anlaşılan bir lejyonerimz daha ülkesine dönecek![]()