Hildebrandı yedek bırakabilir.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
O değil, teklif çok komik bence yahu.![]()
Bu Valencia'yı anlamak zor, elinde muhteşem bir Hildebrand varken, Palop'u alıyor. Bu yıl Koeman ile çok kötü bir sezon geçirdi Valencia ve Hildebrand da doğal olarak kötü gözüktü, oysaki bütün takım kötüydü. Bence bu yıl as olmalı Hildebrand, zira çok iyi kaleci ve sıfırdan başlanacak sezonda çok başarılı olabilir.
Robben alınırsa faydalı olur ama çok sakatlanıyor
Robben Sergen'i hatırlatıyor bana istediği zaman oynayan istediğinde oynamayan.Devamlı sakatlanan.
Real kimlere ne paralar verdi bence almalılar Robben'i.
Reyes de yok artık galiba... RobbeN alınırsa faydalı olur... Ama sık sakatlanıyo...
Ama Robben Barça'lı. Gerçi profesyonel bir oyuncu...
barca süper bir ofans gücüne sahip tek eksikleri kaleci
bence robben gitmez madride
Harika bir transfer yaptık.Forvette Eto'o vardı iyiydi ama yeterli değildi.Henry'nin gelmesiyle gol sorunumuzda kalmayacak artık.
Şu Valdez'de gönderilsin artık.Bunu niye tutuyolar bu takımda anlamıyorum.Ancak 2.kaleci olabilir.Kalecide alırsak tozunu attırız ligin ve şl'nin..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Motta ve Edmilson yolcu anlaşılan..
Artık şu defansada biraz takviye yapsalarda, gelecek sene CL'yi alabilseler..
3.transferde geldi.Bu sene bomba gibiyiz.Abidal'in iyi iş çıkaracağını düşünüyorum.Hayırlı olsun Barçamıza..
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
İmzayı sonunda attı barca bu sene çok güçlü... toure imza attı mı
6 MN Metalug pay almış yahu.Çok iyi para gerçekten.
Barcelona'nın orta saha oyuncusu Thiago Motta İtalya'ya değil, İngiltere'ye gitmek istediğini açıkladı.
Oyuncunun kulübü Barcelona Yaya Toure'yi transfer etmesinin ardından Motta'yı transfer listesine koymuştu.
İtalyan asıllı Brezilyalı oyuncuysa Katalan ekibinden bonservisini almak istiyor:
"Bütün kariyerimi Barcelona'ya verdim. Eğer hocamız beni istemiyorsa, sorun değil, giderim. Bonservisim elimde olursa daha rahat bir kulüp bulabileceğimi düşünüyorum. Bence Premier League kulüpleri futbol tarzıma daha uygun. İngiliz kulüpleri karşısında çok oynadım; orada oynamanın keyifli olacağını sanıyorum. Ancak şu anki temel hedefim Barcelona'daki içinde bulunduğum iki arada bir derede durumdan çıkmak."
Middlesbrough ve West Ham'ın oyuncuyla ilgilendikleri sanılıyor.
Betis’ten transfer atağı
Orta saha arayışlarını hızlandıran Real Betis, Kevin-Prince Boateng ve Mehmet Aurelio teklifini sunarken, Modeste M’Bami ile ilgili görüşmelere de başladı
İspanyol kulübü işini garantiye almak için aynı anda birden fazla oyuncuyla görüşme stratejisini uyguluyor.
Tottenham’ın bazı oyuncularını göndereceğini ve bunlardan birinin Boateng olduğunu açıklaması üzerine bu oyuncuyla ilgili teklif götüren Betis, diğer yandan Fenerbahçe’nin Brezilya asıllı Türk oyuncusu Mehmet Aurelio’ya teklif götürdü.
Fenerbahce’nin kolay kolay bırakmayacağı bildirilen 30 yaşındaki oyuncu, 5 senedir bu kulüpte top koşturuyor.
İki oyuncunun kulüplerinden cevap bekleyen yeşil beyazlılar M’Bami için de nabız yoklamaya başladı. 25 yaşındaki Kamerunlu futbolcu için fiyat pazarlığının başladığı da gelen haberler arasında.
[SIGPIC][/SIGPIC]
İngiltere nin orta sıra takımlarından birinde rahatca oynar... Fena bir oyuncu değil...
Barça ya yaramıyodu zaten ingilterede orta halli takımlarda oynayabilir bencede
barcaya faydası yoktu zaten gitsin kendi için iyi olur
Kendi kariyerini düşünmüş..İyi de etmiş..
İngiltere de yıllardır bekliyor Motta gelsin diye
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Beğenmediğim,Barcelona'nın kadro kalitesinin altında bir oyuncu. Büyük takımlarda iş yapamaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
eğer middlesbrough alırsa seney coşarlarama motta denildiği gibi barça'nın kalitesini düşüren bir oyuncu
I'm back...
Aurelio ispanya takımlarının kıskacında bakalım ne olacak
Devler Robben için kapışıyor
Real Madrid, Chelsea'nin Hollandalı yıldızı Arjen Robben ile ilgilendiğini açıkladı. İngiliz kulüp ise, futbolcusuyla olan sözleşmesini uzatmak istiyor.
Real Madrid, Chelsea'nin Hollandalı kanat oyuncusu Arjen Robben ile ilgilendiği yolunda İspanyol basınında çıkan haberleri doğruladı.
Buna karşın Robben'i bırakmayı düşünmeyen Chelsea de yıldız futbolcunun sözleşmesini uzatmak için görüşmelere başlandığını bildirdi.
Real Madrid Sportif Direktörü Predrag Mijatovic, Robben'i, "Bu dünyanın dışından bir futbolcu" olarak tanımlarken, Robben'i 1 yıldır takip ettiklerini belirtti.
Mijatovic, Barcelona ile sözleşmesi biten Arjantinli Saviola ile birlikte, Sevillalı Daniel Alves'in de transfer listelerinde olduğunu söyledi.
MALOUDA'NIN TERCİHİ 'MAVİLER'
Daha önce Lyon'dan ayrılacağını açıklayan Florent Malouda ise, tercihinin kesinlikle Chelsea olduğunu söyledi.
Lyon ile Chelsea arasındaki pazarlıklar ise henüz olumlu sonuçlanmadı. Lyon, Chelsea'nin 18 milyon Euro’luk teklifini az bulurken, 27 yaşındaki futbolcu, "Transfer bir an önce gerçekleşse çok iyi olur. Çünkü ayrılma kararımda bir değişiklik yok. Başka kulüpler daha fazla para veriyor olabilir ama, benim tercihim Chelsea'dir" dedi.
Malouda için 25 milyon Euro bonservis bedeli belirleyen Lyon, Liverpool'la da görüşmelerini sürdürüyor.
NTVSpor
Forlan'ı da mahalle topçusu yapmışsınız, 21 milyon Euro fazla diyerek. Bence gayet normal bir ücret, İspanya liginde Forlan'dan daha iyi santrafor 3 tanedir, Diego Milito, Ruud van Nistelrooy ve Frederic Kanoute...
Forlan bu sene Villarreal formasıyla 20 gole imzasını attı. Villarreal'in bu sene La Liga'da attığı gol sayısı 48, neredeyse gollerin yarını Diego Forlan atmış!
Bu adam neredeyse gol kralı olacaktı, 5 golle kaçırdı krallığı. Üstündeki golcülere bakacak olursak:
Ruud van Nistelrooy 25 gol attı. Takımı Real Madrid'in bu sezon attığı gol sayısı 66'dır.
Diego Milito 22 gol attı. Takımı Real Zaragoza'nın bu sezon attığı gol sayısı 55'dir.
Frederic Kanoute 21 gol attı. Takımı Sevilla'nın bu sezon attığı gol sayısı 64'tür.
Bakıyoruz, 3 oyuncunun takımı da Diego Forlan'ın takımı Villarreal'den çok daha fazla gol atmış.
Diego Forlan 2004'den bugüne La Liga forması giyiyor, Henry ise daha yeni transfer oldu. Yani ikisini kıyaslamak saçma olur. Bence Henry çok daha iyi futbolcu Diego Forlan'dan ama katkısı bu kadar büyük olamayabilir.
Diego Forlan için verilen 21 milyon Euro son derece doğru bir para, geçen sene 18 milyon Euro'ydu sanırım bonservis bedeli, 3 milyon Euro arttırmış.
Atletico Madrid bence yılın transferini yaptı, nokta transfer buna denir işte, tam isabet, Torres'in yokluğunu çok rahat doldurur, aratmaz bile.
Torres'ten 32 milyon Euro + Luis Garcia'yı aldı At. Madrid, Forlan'ı da kattı kadrosuna, şu an büyük kara geçtiler, gerçekten maddi olarak da durumları iyi, defansa yapılacak bir iki takviyeyle seneye üst sıraları zorlarlar.
Robben'i her maç ilk 11'de oynayacağı bir takımda görmek istiyorum bir futbolsever olarak
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Real çok hevesli Robben için , artık madridinde dişe dokunur bir transfer yapma zamanı geldi..