Sayfa 172 / 218 İlkİlk ... 72122162170171172173174182 ... SonSon
5,131 ile 5,160 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O asist Mami'ye yazılmalı abi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Muhammed de, Bilicle birlikte kendini bulacak inşallah. Devamlı şans buluyor maçlarda. Sezon başlayınca da kadroya girer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fernandes'in kaptan olmasını doğru bulmuyorum. Sportmenlik ve profesyonellik özellikleri yüksek olan oyuncular ve tabi ki saha içerisinde liderlik yapabilecek oyuncular kaptan olmalıdır. Sırf takımın yıldızı diye kaptan olmamalı bir oyuncu. Geçmişte Quaresma'ya yapılan gibi...
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kaptanın sürekli ilk 11'de oynaması gerekir, Toraman'da bu sene ilk 11'de çok zor yer alacak gibi. Bu yüzden kaptanlık ondan alınmıştır, duygusallığa gerek yok. Bilic olaylara çok objektif yaklaşıyor, kimseye af yok. Aybaba devri bitti artık, duygusallığı bırakalım. Fernandes'den %100 verim almak için kaptan yapmak çok doğru karar. Yani Bilic'in yapmak istediği şey Fernandes'in takımı sahiplenmesi, sırtlaması. Bunun içinde kaptanlığı vermesi çok doğru. Galatasaray'da da mesela kaptan Sabri oluyordu ancak Selçuk geldi artık o oluyor. Bunu da böyle düşünün.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Kaptanın sürekli ilk 11'de oynaması gerekir, Toraman'da bu sene ilk 11'de çok zor yer alacak gibi. Bu yüzden kaptanlık ondan alınmıştır, duygusallığa gerek yok. Bilic olaylara çok objektif yaklaşıyor, kimseye af yok. Aybaba devri bitti artık, duygusallığı bırakalım. Fernandes'den %100 verim almak için kaptan yapmak çok doğru karar. Yani Bilic'in yapmak istediği şey Fernandes'in takımı sahiplenmesi, sırtlaması. Bunun içinde kaptanlığı vermesi çok doğru. Galatasaray'da da mesela kaptan Sabri oluyordu ancak Selçuk geldi artık o oluyor. Bunu da böyle düşünün.
    Sabri'nin kaptan olması deli saçmasından başka bir şey değildi. Selçuk ve Fernandes arasında ise (futbolcu kimliği ve kişiliği bakımından ) dağlar kadar fark var. Kaptan dediğin oturaklı, sakin ve soğutucu bir yapıya sahip olması gerekir. Fernandes kızdığında bambaşka bir oyuncu oluyor. Koskoca Beşiktaş'ın kaptanı bu olmamalı. Demin de yazdım, bir ara Quaresma tercihinde yapılan saçmalık ne ise şu anki seçim de ondan farklı değil. Kaptanlık çok ayrı bir şeydir. Mesela Tolga, tam bir kaptan. Tek eksiği yeni gelmiş olması. Ben olsam direk kaptan yaparım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Sabri'nin kaptan olması deli saçmasından başka bir şey değildi. Selçuk ve Fernandes arasında ise (futbolcu kimliği ve kişiliği bakımından ) dağlar kadar fark var. Kaptan dediğin oturaklı, sakin ve soğutucu bir yapıya sahip olması gerekir. Fernandes kızdığında bambaşka bir oyuncu oluyor. Koskoca Beşiktaş'ın kaptanı bu olmamalı. Demin de yazdım, bir ara Quaresma tercihinde yapılan saçmalık ne ise şu anki seçim de ondan farklı değil. Kaptanlık çok ayrı bir şeydir. Mesela Tolga, tam bir kaptan. Tek eksiği yeni gelmiş olması. Ben olsam direk kaptan yaparım.
    Toraman çok mu doğru abi ? Üzülmez ile kavgasından sonra hala kaptanlık yapıyor olması ne kadar doğru tartışılır. Fernandes sahada gerçek bir lider, bu kaptanlıkla kendisi daha da motive olacaktır.

Toraman bu yıl büyük ihtimalle yedek bekleyeceği için kaptanlığı zaten yapamayacaktı, en mantıklı seçimde böylelikle Fernandes ve Sivok oldu. Ben memnunum şahsen.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Sivok'u unuttum yahu Sivok dururken yakışırmı başkasına bu ünvan? Önce bunu sorgulamak lazım. Ayrıca ben Toraman'ı savunmuyorum. Bana kalsa geçen yıl bile gitse olurdu takımdan. Beşiktaş'ın stoperi değil artık. Ancak bunun kavga ile alakası yok. Beğenmiyorum eskisi gibi. Eskiden hiç değilse kafa golleri atardı artık onlarda yok
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Futbol abi bu, herkes yeri geldiğinde pazubandı başkasına verecek. Bu sadece bizde olan birşey değil, o yüzden sıkıntı yok. Toraman'da hala oyuncumuz sonuçta, takımla çalışmaya devam edecek. Bilic yıldızları nasıl motive edeceğini çok iyi biliyor, farkı yakında anlarız.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Peki senin dediğin gibi olsun Takım başarılı olsunda varsın ben haksız çıkayım sıkıntı değil.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Peki senin dediğin gibi olsun Takım başarılı olsunda varsın ben haksız çıkayım sıkıntı değil.
    Ben senin ne demek istediğini anladım abi. Performansında istikrar sağlamış, yılların stoperi Sivok'da olabilirdi tabii kaptan. Ancak benim şahsi düşüncem, bir takımda oyunu kim forse ediyorsa, yani kim liderse kaptanda o olmalı. Zamanında GS'de Hagi, FB'de Alex kaptan oldu. Çünkü takımın lider isimleri bunlardı. Fernandes tam kaptan olması gereken kişi. Bilic çok akıllı davranıyor bu konuda. Böyle yaparak Fernandes'ii daha çok sorumluluk altına sokuyor, tamamen işine odaklansın istiyor. Aynısını Hırvatistan Milli takımında genç yaşına rağmen Modric'e kaptanlık vererek yapmıştı. Eğer sakatlık yaşamazsa bu sene Fernandes'in senesi olacak. Ne diyelim abi, umarım yanılan sen olursun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Muhammed bu sene sahneye çıkacak umarım
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Muhammed bu sene sahneye çıkacak umarım
    Muhammed sıra dışı abi ya. Takıma yavaş yavaş ısınıyor, oynadıkça pişiyor, kendine güveni artıyor. Bu sene kendisini bolca izleme fırsatı bulacağız inşallah.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Muhammed sıra dışı abi ya. Takıma yavaş yavaş ısınıyor, oynadıkça pişiyor, kendine güveni artıyor. Bu sene kendisini bolca izleme fırsatı bulacağız inşallah.
    Henüz 18 yaşında bir futbolcu, yanlış hatırlamıyorsam 5-6 senedir bu günleri bekliyorduk. Bilic de büyük ihtimal daha önceden tanıyordu Muhammed' i ve o da kendi elleriyle bir yıldız çıkartmak istiyor . Umarım bu sene en azından 8-10 maç oynar da ligde de neler yapabileceğini veya yapamayacağını görmüş oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

insallah fizik olarak saglam olur muhammed yetenekli bir oyuncu mac tecrübeside kazanırsa iyi oyuncu olabilir tüm arzumuz bu.gördügüm kadarıyla pek forvet arkası oynatmıyor muhammedi sag kanat gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhammedın en büyük sorunu kendine güveni yok. Bu oynadığı her maç açık bir şekilde görülüyor.bunu yenmesi lazım.
    FM Gazetesi

Bence Muhammed'in kendine güveni varda(en azından vardı) insanların Muhammed'e güveni yok. Bizim ülkemizde şöyle bir algı var; basit futbol. Muhammed teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu, sen bugün Muhammed'e çalım atma basit oyna al ver dersen Muhammed'in zaten en büyük özelliğini kendi kendine saf dışı bırakmış olursun. Bence fırsatı imkanı varsa bir an önce yurt dışına çıkıp yeteneklerini göstermeli, Türkiye'de buna izin vermezler. Messi ilk oynamaya başladığı zamanlarda çalım atma al ver şeklinde konuşulup en büyük özelliğini saf dışı bıraksalardı oda kendine güvenini kaybederdi.
    Burak

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Futbol Takımımız'ın yeni sezonda giyeceği gri forma, yarın satışa çıkacak.

Çok güzel forma.

FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ortadaki amblem iyi düşünülmüş, güzel duruyor. Forma ise çok güzel olmuş, ben çok beğendim. Ben çubuklu formamızı ilk gördüğümde pek sıcak bakmıyordum ama hazırlık maçlarında gördükten sonra çok beğendim onuda. Futbolcuların üzerinde güzel duruyor. Bu sene formaların hepsi çok güzel, 1 tane almak şart oldu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Griyi çok beğendim büyük ihtimal gri alırım bu sene. Geçen sene çubuklu hediye gelmişti, bu sene de ben alayım
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geçen sene 2 tane FEDA t-shirt'ü aldığım için forma almamıştım, bu sene forma almak şart oldu. Çubukluyu alırım ben büyük ihtimal. Belkide doğum günü hediyesi gelir belli olmaz.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uffffff formalar harika Gerçekmi acaba bu siyah?

FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tasarım çok güzel ya, 10 numara olmuş. O değilde Fernandes kaybolur bu formanın içinde.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Peşindeyiz her zaman, cigaralar yana yana...

Gri forma iyi güzel de, ben siyah formayı daha çok beğendim. Bu sene almayı düşündüğüm forma, siyah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilic aykırı bir tip zaten. Sigara içer içmez sıkıntı değil, takım başarılı olsunda...
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sen iç biz kanser olalım Bilic !
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Türkiye' de nargileye de alışmasın da sonra yedek kulübesinde nargile görmeyelim

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Gri forma çok iyi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri