slm ahali
ibob kardeş arkadaşları yanlış bilgilendirme senin adın İburahimu Berukayu![]()
slm ahali
ibob kardeş arkadaşları yanlış bilgilendirme senin adın İburahimu Berukayu![]()
I'm back...
Yöneticiliği bırakmış/çıkartılmış..Ben 7 aylık üyeyim.Online olanların %99'unu tanırım.![]()
bırakalım sosyal mesaj vermeyi Eray BeyOriginally Posted by ermoon
![]()
Evet Aygün geçen akşammı ne bıraktı...
Bende Berkay kardeş...![]()
Neden bıraktı ?
İyiyim Mustafa Sağol...
Valla Aygün bilmiyorum ki hiç...
anlaşmazlık olabilir diğerleriyle
İbo sana Beko değilde Vestel,profilo falan desem![]()
tabi canımOriginally Posted by nart_susruko
sosyal mesaj fln noluyoruz
dur seni gördüm aklıma geldi.. fenerbahçenin başındayım daha önce söyledim misave yapıp rapid'e atim.. senide görelim bi
![]()
evet abi söyledinde fbnin başındaykenki save i vercen bana yoksaOriginally Posted by ermoon
sen gönder ben şu oyunu bi kurabilsem oynarımda, geceden beri ona uğraşıyorum bir türlü halledemedim.. ama sen gönder save hallederiz![]()
neler yaparsınız bakam ahali![]()
I'm back...
heuheu sen oyunu halledene kadar oooOriginally Posted by nart_susruko
![]()
tamam akşama belkide gece kuşlarında elinde olur.. uykumuzu aldık bu gece oturalım biraz dimi
bu arada resimlerimide güncelledim Biz Bize Resimlerimde kiSenide orada görmek isteriz Hamza bey
![]()
ben heba etmedim canım cumartesiyi. bir yazı yazdım futbol bölümüne ortalık gerildi bir anda ama artık tatlıya bağlandı galibaOriginally Posted by ermoon
bu arada FB yi küme düşürmüyon demi onun için geçmedin FB nin başına![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Valla Mustafa her zamanki gibi pc başında zmn geçiriyoz... Bende doğum günümü bekliyorum kaldı 6güN...
Berkay güzel Beko ya gerenk yok...![]()
heuheu okudum valla ben gene sosyal mesaj verme planı yaptım oradaOriginally Posted by sekopej
yok canım sende bakalım belki 3.lig olabilirGüzel transferler yaptım para boldu
Valla her maç 5-6 atıyorum bu nasıl iş anlamadım.. Neyse avrupada görecem ben bu takımı
![]()
ya beyler skin bölümüne fazla giren olmuyor oraya konu açmayayaım dedim.ya ben skini çekiyorum.söylenen yere o skini atıyorum.oyuna girince preferences'ta gözükmüyor o skin.ne yapacam ben???
ok siz bilirsiniz bu arada ayig sen girsene şu isminizin japoncası konusuna ne yazdım bi cvp ver istersen![]()
Doğru yere attığından eminmisin?Originally Posted by Silent Island
Çektiğin skin'in içinde klasör halinde dosyalar olacaktır. Onları, Program Files - Sports İnteractive - Football Manager 2006 - Data - Skins bölümü olacaktır. Çektiğin skinin içinde ki klasörleri buraya atacaksın. Ondan sonra zaten prefences'de gözükecektir. Bir daha kontrol etmeyi dene..
abi var bi problem anlamadım nerdeOriginally Posted by ermoon
![]()
güncelle abi sen halk seni istiyor beni değil, ünlü menajer Eray Bey..![]()
Originally Posted by ermoon
sen şimdi avrupada şampiyon da olursun
Şampiyonlar Ligi Final Maçı FB ile chelsea oynuyor FB gol atıyo sen sevincene ne biçim oyuncusunuz niye gol atıyonuzyapmayın leyn
![]()
kupa aldığına üzülen ilk TD olacan herhalde![]()
"YÜCE ATATÜRK"
fıratcan(abi mi diyim?) gelecek doğum günün kutlu olsun![]()
S.a. ....