Sayfa 172 / 896 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
5,131 ile 5,160 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Dün lig tv.de Altan Tanrıkul'un proğramında "bugün Ümit Özat'ın Tuncay'la görüşmeye gideceği ve Köln'ün çok mesafe katettiği"söylendi..Eğer doğruysa..Köln'ü bile Fenerbahçe'ye tercih edecekse.. Fenerbahçe onun gözünde bu kadar hor ve son tercihse..Yazzıklar olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tuncay Stoke City'de .

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

M'Boro'nun sitesinde Huthla birlikte Tuncay'ın Stoke a transfer olduğunu gördüm.
    hayırlısı olsun aklı adada kalacağına hiç gelmesin....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tuncay olmadığına göre 1 forvete hala ihtiyaç var.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

oh be.Çok sevindim.EPL ayrı bir zevkli oluyor Türk oyuncu da olursa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tuncay resmen Stoke City'i Fenerbahçe'ye tercih etti

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şuanki düzende geLmesini hiç istemiyordum en güzeLi oLdu bizim için
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bilica-lugano ikilisi oynayacaktı tuncay geldiginde büyük ihtimalle iyi ki gelmemiş o zaman
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 sene daha yurtdışında kalmak istiyordu her teklifi kabul edecekti zaten. Seneye daha iyi bir takıma gidemezse, bu yaşından dolayı son şansı olur, yuvaya geri dönecektir.

FB'yi tercih etmeme gibi bir durumu yok adam askerliği bedelli yapıcam diye kafaya takmış tek neden bu.

Ayrıca Tuncay transferi hala resmileşmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tuncay işi yattığına göre başka bir yedek forvet alınmalı. Tuncay'ın zaten gidişi sorunluydu. Bu 2. olaydan sonra Aziz Başkan'ın gözünde Tuncay kredisini tamamlamıştır diye tahmin ediyorum. Seneye de düşerse muhtemelen yine herhangi bir ligin asansör takımına gidebilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet ortada tercih edilecek bir şey varsa, uzun dönem ve bedelli askerlik tercihi var. Bu sene çok çok üst düzey bir performans sergilemezse, takımı küme düşerse seneye Fenerbahçe'ye dönecektir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

takımı küme düşerse seneye 21 gün askerlikten sonra fenerbahce kampına katılır tuncay diye düşünüyorum bende
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tuncay Stoke City ile 3 yıllık anlaştı İngilterede kalacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Edu Dracena Hakkında Bilgilendirme

Brezilyalı futbolcu Edu Dracena'nın ülkemizden ayrılırken yaptığı açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Edu Dracena ile Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman ve bazı yönetim kurulu üyelerimizin de katıldığı bir toplantı yapılmıştır. Bu görüşmede Brezilyalı futbolcuya kariyerine ilişkin tüm seçenekleri içeren, geniş kapsamlı bir öneri paketi sunulmuştur. Kendisine ihtiyacımız olduğu aktarılmış, Türkiye'de ya da ülkesinde tedavisine devam ederek Ocak ayında yeniden görüşülmesi, bu süreçte sözleşmesinin dondurulması gibi öneriler açık ve net olarak dile getirilmiştir. Ancak Edu Dracena yapılan teklifleri reddetmiş ve toplantı boyunca tazminatının ödenerek gönderilmesi konusunda diretmiştir. Daha sonra da hakkını FIFA'da arayacağını söyleyerek toplantıdan ayrılmıştır. Dolayısıyla görüşme sürecinde futbolcunun ağzından medyaya yansıdığı anlamda bir durum söz konusu değildir.

Kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Vay Edu vay.Fotomaçı da geçmiş.Ona da yalanlama geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tuncay transferinin olmayacağı belliydi zaten..Yine kötü bir takıma gitti ama sonuçta Premier lig orası farklı bir dünya..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aykut Kocaman maçtan önce Tuncay transferi için; Tuncay'ı istiyorduk, O da istiyordu ama bazen herşey istemeyle bitmiyor gibisinden birşeyler söylemiş. En kuvvetli senaryo ve Antu'daki duyumlar; Fenerbahçe Tuncay transferi için Middlesbrough ile Tuncay'ı son güne kadar satamamaları durumunda bize vereceklerine dair anlaştı. Fakat Stoke City ortaya çıkıp bonservis bedeli ödeyince doğal olarak Stoke City'e sattılar. Tuncay'ın gelişi bize güç kazandırırdı ama olmazsa olmaz da değildi.

Daum da transfer planımız yok demiş. Bir sürpriz olmazsa transfer kapandı.

Kadro 1

------------------Volkan D.

Gökhan-----Bilica-----Lugano----Carlos

Mehmet-----Baroni-----Emre-----Santos

-----------------------Alex

-----------------------Semih

Kadro 2

----------------Volkan B.

Ali-------Önder------Bekir-----Vederson

Kazım-----Selçuk-----Özer-----Uğur

--------------------Deivid

--------------------Güiza

+ Deniz Barış ve Abdülkadir

Bu sene 2 güzel takım çıkarabilecek kadar kadromuz geniş. Sahadaki oyuncu kötü oynadığında kenara bakıp ne de olsa kenarda benle değişecek kimse yok diyemeyecek. Geçen seneki gibi kimsenin yerini garantisi olmayacak. Sakatlıklarda, cezalı durumlarda takımın oyunu sarsılmayacak.

Transfer dönemini genel olarak değerlendirirsek;

En çok sevindiğim transfer: Mehmet Topuz

En umutlu olduğum transfer: Özer Hurmacı

Transferini en çok istediğim isim: Christian Poulsen
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Christian Poulsen i ben istememiştim. Hem gelişi için yüklü bonservis verilecekti hemde kendisi takımda en çok kazanan 2-3 oyuncudan biri olacaktı. Baronide yerinde bir transfer oldu kat kat daha aşağı fiyata. 1.5 milyon euro civarında paraya oynuyor sanıyorsam. ben olmamasına daha çok sevindim açıkçası

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Cristian'ın futbolu yavaş yavaş gözüme Aurelio'nun futbolu gibi gözükmeye başladı bi de top rakipteyken topun önüne atlayabilse çok iyi olacak.İleride Cristiandan daha çok faydalanacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Cristianı bende ön yargıyla karsılasadım ilk basta fakat daha sonra izledikçe beğendim topu iyi kullanıyor...Top kapma konusunda ki görüslere katılıyorum o da zamanla gelisecektir...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla ben hiç önyargı ile karşılamadım. Millet Honved maçında mı Bolu maçında mı bitirmişti adamları ama ben daha yeni ilerde önemli mücadelelerde görecez demiştim. Bugünde çok güzeldi bence. Santos zaten bir tane. Adam kendide dedi Ben daha Fenerde sol bek oynadım bugüne kadar diye Yani düşünün.

Şu ana kadar yapılmış en faydalı transfer Andre Santos gibi görünüyor.

Mehmet Topuz ve Özer'in de takıma tamamen katılmalarıyla onlar da çok iyi işler yapacak.

Cristian ise görev adamı, kaliteli futbolcu. O da çok faydalı. Bilica da aynı şekilde.

Son transfer bir forvet almalıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Sercan cuk otururdu bu takıma. Oda Gs ile anlaştı gibi. 2 forvetten başka adam yok ileride. Deivid hiç orada oynamadı. Kazımda öyle. Biri sakat olsa biride cezalı biteriz.Bencede forvet alsak iyi olur. En azından yedek olacak biri olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Adam kendide dedi Ben daha Fenerde sol bek oynadım bugüne kadar diye Yani düşünün.
    Öyle değil yahu ben mi yanlış duydum yoksa Santos : "Ben bir sol bek oyuncusuyum. Ama hocam nerede görev verirse orada oynuyorum." şeklinde bir açıklama yaptı. Kaldı ki ben Fenerbahçe'de sol bekte görmedim onu

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne bileyim bi sitede okudumda demekki arkasından anlamışım lafı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    edüt: şu haberi okudum yanlış anlamışım

http://www.ajansspor.com/futbol/uefa...html?ref=satb1
    Last edited by SAİT71 : 28.Ağustos.2009 at 08:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sol bek oyuncusu olup da hücumda bu kadar etkili olan bir oyuncu görmedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Eski bir dosttan haber var
    Maldonado Flamengo'da anlasılan Flamengolu taraftarların mide,sinir ve ağrı kesici ilaçları kullanımı artacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'den Sercan için son hamle
    Fenerbahçe, Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım'ı kadrosuna dahil etmek için 7 milyon Euro ve Gökçek Wederson'u Bursaspor'a teklif etti.

Transferin bitmesine sayılı günler kala büyük kulüpler, kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Uzun süredir Üç Büyükler ve Avrupa kulüplerinin gündeminde olan Bursaspor'un genç futbolcusu Sercan Yıldırım, Fenerbahçeli olmak üzere...

Yüksek bonservis bedeli nedeniyle Galatasaray ve Beşiktaş'ın geri adım attığı Sercan için Fenerbahçe yönetimi 7 milyon Euro ve bir futbolcu önerdi. Bursaspor yönetimi 7 milyon Euro’yu kabul ederken, takasta kullanılacak futbolcunun Gökçek Wederson olmasını istedi.

Sarı-lacivertli yönetim, Türk statüsünde oynayan Wederson'u ikna etmek için yoğun çaba harcıyor. Transferin bu akşam netlik kazanması bekleniyor.

Kaynak:NtvSpor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Sercan F.Bahçe'de...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Sercan F.Bahçe'de...