Sayfa 172 / 447 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon
5,131 ile 5,160 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Dünya üzerinde birçok futbolcu var. Transfer dönemlerinde özellikle Diarra'nın istenilmesini merak ediyorum. Oyuncunun kalitesi mutlaka vardır ama bu kadar istenmesini sağlayacak bir özelliğini ben duymadım. Duymama nedenim kendi cahilliğimden de olabilir. Zaten bu cahilliği giderme adına yazdım.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by ommix View Post
    oo Diarra'yı da almışsın kadroya hayırlı olsun
    Diarra garanti zaten ya kadro öyle olacak defasta o 3 lü hakkında pek bilgim yok ama gerisi böyle

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Diarra garanti zaten ya kadro öyle olacak defasta o 3 lü hakkında pek bilgim yok ama gerisi böyle
    Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun Kaynak felan gösterde bizde sevinelim
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Valla ben yarı dönemden beri diyorum anlaşıldı diye çubuklu fotoğrafını bekleyelim kaynak benim geçenlerde süreçten dolayı kimse alınmaz beklemeyin artık Diarrada,Capounede gelmez dedim ama Kuyt transferini gördükten sonra problem yok kurtulduk cezalardan,Nihat Özdemiride dinledim oda ipucu verdi zaten ceza almayız diye o bakımdan geçen sene başında transfer haklarını aldığımız Diarrayı tutup kolundan getirecekler.Şimdi Diarra garanti,stoper arıyo bizimkiler o yüzden daha transferi açıklamıyorlar belki bu transferi Aziz Yıldırımın içeri girdiği zaman açıklayabilirler hani tam transferler oluyordu Diarra geliyordu hop başkan içerde,işte gene herşey tamam 3 temmuz Diarrayla yeniden başlangıç olacak gibime geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Dünya üzerinde birçok futbolcu var. Transfer dönemlerinde özellikle Diarra'nın istenilmesini merak ediyorum. Oyuncunun kalitesi mutlaka vardır ama bu kadar istenmesini sağlayacak bir özelliğini ben duymadım. Duymama nedenim kendi cahilliğimden de olabilir. Zaten bu cahilliği giderme adına yazdım.
    Ülkendeki kulüplerde adam akıllı transfer komitesi yoksa, Profesyonel Scout ekibiyle çalışmıyorlarsa ve hala paragöz menajerlerin onların önüne getirmiş olduğu cilalı püskülere kalıyorlarsa, bunun sonucu senin sorunun cevabıdır.

Koca kulüpler menajerin oyuncağı halinde yazık.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Transfer konusunda da yazdım buraya da yazayım, Kuyt transferi çok yerinde bir hamle.. Orta sahaya ve defansa da birkaç takviye gelirse Fenerbahçe Avrupa'da iş yapacak seviyeye gelecektir..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Emre'ye açılan ırkçılık suçlamasına takipsizlik kararı verildi. Emre Fenerbahçe'den gitti bu karar geldi , artık İspanya'da saldıran olmaz ona. Emre'ye halen ırkçı diyenler/diyecek olanlar suç işliyorlar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe resmi sitesi açıklama yapmış, pek bir şey anlamadım doğrusu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi sıra bu süreci hazırlayanların başta da planladığı üzere UEFA Disiplin Kurulu’ndadır. Kamuoyu görecektir ki, birkaç gün içerisinde önceden tasarlanan pazarlıklar ve bunun sonucu olan süreç an be an bu şekliyle hayata geçirilecektir. Ve ’Fenerbahçe’ adı altında Türk Futbolu feda edilecektir.

Ben artık Uefa'nın ülke genelinde ceza vericeğine kesin gözüyle bakıyorum.Burası bana böyle bir izlenim yarattı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Tüm gemileri yakmışız anlaşılan.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Savcı Emre Hakkındaki Kararı Verdi!

Emre Belözoğlu hakkında, Zokora’ya Trabzonspor ile oynanan maçta ırkçı söylemde bulunduğu iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi. Kararda, “Şüpheli Emre Belözoğlu’nun din, dil, ırk, etnik köken, cinsiyet veya mezhep farkı gözetmek kastıyla hakaret ettiğine dair delil elde edilemediği, atılı suçun unsurlarının oluşturmadığı sonuç ve kanaatine varılmıştır.” denildi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Emre gittikten sonra açıklasan neye yarar açıklamasan neye yarar..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

en azından ağzından salyalar sarkıtan insanlar biraz olsun utanmıştır belkide utanmamıştır

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aktif kart sayısı 307 bin olmuş.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Emre Belözoğlu şikayetçi

Emre Belözoğlu, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında kendisine tekme atan Zokora'yı 'kasten yaralama' suçlamasıyla Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet etti...

...Öte yandan Emre Belözoğlu yine avukatı Işıkay aracılıyla futbol yorumcusu Gökmen Özdenak’tan da şikayetçi oldu. Katıldığı TV programında Özdanak’ın kendisine “terörist gibi sahanın içinde", “saldırgan" ve benzeri hitaplar kullandığını belirten Belözoğlu, ‘hakaret ettiği’ gerekçesiyle Özdanak hakkında kamu davası açılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçesi sundu
    http://haber.gazetevatan.com/emre-be.../455901/5/Spor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

adamsın Emre. o gün de demiştim aç davayı diye. o hareket artık sınırları aşmıştı ama geç kalınmış bir şikayet. büyük ihtimal Fenerbahçedeyken Aykut hoca ve yönetim izin vermemiştir. gidince şikayetçi olmuştur.

biri gider oyuncusunu gazlar şikayetçi olsun diye diğeri....
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

FB TV’de görevden alınanlarla ilgili sosyal medyada yayınlanan “G.Saraylılar” yaklaşımı işten çıkartılan personeli çileden çıkarttı.

Kendilerine karşı yürütülen suçlamalara FB TV’de 7 yıl istihbarat şefi olarak görev yapan Selahattin Koyuncu yaptığı yazılı açıklama ile cevap verdi. Koyuncu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

......

FB TV'de ekran yüzü değilim, ismim de hiçbir zaman ön plana çıkmadı. Çalıştığım süre boyunca İstihbarat Şefi olarak haber trafiğinin yönetimi, Editör olarakta başta başkanımızın 10. Yıl Belgeseli olmak üzere izlenen birçok haberin metnini yazdım. Televizyonun canlı yayın koordinasyonunda önemli görevler yaptım. Nice olaya tanıklık ettim, nice ilki bildim, nice görülmemesi gerekene şahit oldum. Hepsini namusun bildim ve bildiklerim benimle sır olarak kalacaktır.
    * Kaynak *

Koyulaştırdığım kısım enteresan. Ne tür olaylara tanıklık etmiş, ne tür görülmemesi gerekenler görmüş olabilir ki?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    Aktif kart sayısı 307 bin olmuş.
    Aslında telefon hatları, dergi aboneleride bu sayılara ulaşsa çok büyük gelir kapısı olacak bizim için.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Savcı Emre Hakkındaki Kararı Verdi!

Emre Belözoğlu hakkında, Zokora’ya Trabzonspor ile oynanan maçta ırkçı söylemde bulunduğu iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi. Kararda, “Şüpheli Emre Belözoğlu’nun din, dil, ırk, etnik köken, cinsiyet veya mezhep farkı gözetmek kastıyla hakaret ettiğine dair delil elde edilemediği, atılı suçun unsurlarının oluşturmadığı sonuç ve kanaatine varılmıştır.” denildi.
    Fenerbahçede kalsaydı 10 maç ceza yerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

aziz yıldırım taburcu oldu

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Emre Belozğlu'nun Atletico Madrid'e transfer sürecini değerlendiren Fenerbahçe'nin İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, milli futbolcunun Atletico'ya transfer olurken kimseye haber vermediğini söyledi.

Emre'nin Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapmak için beklemediğini ifade eden Çetinkaya, "Emre Belözoğlu Atletico Madrid'e gidiyorum diye kimseye haber vermedi. Sözleşmesi biten ve milli takıma giden Bekir İrtegün ile Mert Günok'un aksine Emre görüşmek için bile bizi beklemedi. Biz milli takım kampında bulunan futbolcularımız ile kamp ortamını bozmamak için görüşmedik. Bekir de Mert de kamp dönüşü onlarla görüşme yapacağımızı biliyorlardı. Emre Belözoğlu ise Atletico Madrid'e gittikten sonra Aykut hocayı arayarak helallik istedi. Aykut hoca da Emre'ye başarı dileklerini iletti. Konu bundan ibaret..." dedi.

KAYNAK : SPORX

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre gitmeyi kafasına koymuştu bir kere. Ülkede bunca şeye maruz kalacaksın, Aklı olan kalır mı ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fatih Avan, Diamond League'de, cirit atmada yarışacak. Diamond League'e bakarken tesadüfen onun olduğunu duydum.

Bakalım Olimpiyatlarda yer alacak muhtemel rakiplerine karşı ne yapacak?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Emre gitmeyi kafasına koymuştu bir kere. Ülkede bunca şeye maruz kalacaksın, Aklı olan kalır mı ?
    bence emre daha cok kariyerini düsünerek bu karari verdi atletico madrid gibi bir takima 32 yasinda transfer olmak o kadar kolay degil..

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fatih Avan, Diamond League'de, cirit atmada yarışacak. Diamond League'e bakarken tesadüfen onun olduğunu duydum.

Bakalım Olimpiyatlarda yer alacak muhtemel rakiplerine karşı ne yapacak?
    Diamond League'de yılın en iyi ikinci derecesini elinde bulunduran Milli ciritçi Fatih Avan, Oslo Grand Prix'sinde 83.82 metre atarak ikinci oldu.

Milli ciritçi Fatih Avan, Elmas Lig'in (Diamond League) beşinci ayağı olan Oslo Grand Prix'sinde 83.82 metre atarak ikinci oldu.
    Norveç'in başkenti Oslo'daki Bislett Stadı'nda düzenlenen yarışlarda, Türkiye rekortmeni milli ciritçi Fatih Avan, sekiz rakibinin arasından sıyrılmayı başardı ve yarışı 83.82 metreyle ikinci sırada tamamladı.

Yarışın birincisi 88.11'lik derecesiyle Çek Cumhuriyeti'nden Vitezslav Veseli olurken, Norveçli Andreas Thorkildsen 82.30 ile üçüncü sırada yer aldı. Yarışın galibi Veseli, yılın en iyi derecesine de imza attı.

Başarı grafiği giderek yükselen Fatih Avan, geçen ay İzmir'de 85.60 atarak kendine ait Türkiye rekorunu geliştirmiş, aynı zamanda dünyada yılın en iyi ikinci derecesini yapmıştı. Avan, daha önceki yarışlarında Londra Olimpiyat Oyunları'nda (A) barajını aşmayı başarmıştı.
    http://www.ntvspor.net/haber/atletiz...ir-basari-daha

NOT: NtvSpor'da Lefter Küçükandonyadis belgeseli var, tavsiye ederim. Alex'le buluşmasını gösterdiler az önce, her izleyişimde Alex'e saygım daha da artıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Beşiktaş'la karşılaştığımız U18 Final maçı Fenerbahçe TV'de canlı yayınlanıyor. Başlamak üzere.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Beşiktaş'la karşılaştığımız U18 Final maçı Fenerbahçe TV'de canlı yayınlanıyor. Başlamak üzere.
    Teşekkürler hatırlattığın için unutmuştum

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

F.Bahçe eski asbaşkanlarından Ali Koç’un CEV isyanıyla ilgili olarak çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

F.Bahçe eski asbaşkanlarından Ali Koç’un olayın üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen CEV kararını bugün yineden medyanın bir numaralı gündeki haline getirmesinin ardından ortaya çıkan ilginç bir ayrıntı dikkat çekti.

Sarı-lacivertli yönetimde yer almayan Ali Koç’un Universal Hastaneler Grubu'nun sponsorluktan çekilmesinin ardından Wild Card alamayan kadın voleybol takımının sponsorluğunu aldığı ortaya çıktı…

Universal F.Bahçe voleybol takımın yeni sezondan itibaren Beko F.Bahçe Voleybol takımı olarak faaliyet göstereceği bu sponsorluk anlaşmasının birkaç gün içinde resmen açıklanacağı öğrenildi.

Ali Koç’un ayrıca erkek voleybol takımı içinde yine sponsor olarak grup şirketlerinden Arçelik’i düşündüğü ifade edildi.

Koç’un voleybol şubesine sponsor olmasının hemen ardından yaşanan bu şok gelişmelerin, Ali Koç’un isyanını daha da artırmasına neden olduğu iddia edildi.

sporx

http://www.dha.com.tr/ali-kocun-cev-...ia_323939.html

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

U18 Ligi Final maçının 30. dakikasında 2-0 öndeyiz. 17. ve 30. dakikada Recep Niyaz attı golleri. 17. dakikadaki gol penaltıdan geldi. Penaltı pozisyonunda Beşiktaş 10 kişi kaldı. 2. golü ise ceza sahası yayının oradan çok güzel bir plase ile geldi.

Ekleme: 35. dakikada Murat Rüzgar'ın golüyle 3-0 oldu skor.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

44. dakikada 4-0 oldu. Gol yine yerli Messi, Recep Niyaz'dan. 3. golü maçtaki.

Mesaj Yetkileri