ahh Anıl Abi..Ballar damladı klavyenden..![]()
ahh Anıl Abi..Ballar damladı klavyenden..![]()
Fenerbahçe transferde bombayı patlattı!..
Uzun süredir Bursasporlu Sercan Yıldırım'ın peşinde olan sarı lacivertli yönetim, genç golcü ve kulübüyle her konuda anlaştı!..
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın resmi açıklama yapması bekleniyor!.. Resmi imzaların ise pazartesi günü atılacağı öğrenildi!..
Gelişmeler anı anına MARATON.COM.TR'de olacak!..
MARATON.COM.TR ÖZEL
Fenerbahçe transferde bombayı patlattı!..
Uzun süredir Bursasporlu Sercan Yıldırım'ın peşinde olan sarı lacivertli yönetim, genç golcü ve kulübüyle her konuda anlaştı!..
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın resmi açıklama yapması bekleniyor!.. Resmi imzaların ise pazartesi günü atılacağı öğrenildi!..
Gelişmeler anı anına MARATON.COM.TR'de olacak!..
MARATON.COM.TR ÖZEL
Evet kaynak nedir ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Off her yerde çıkmaya başladı yahu haydi İnşallah![]()
Last edited by tarikko : 28.Ağustos.2009 at 21:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=85860
http://www.ntvmsnbc.com/id/24995574/
basın sercanı getirdi
ins dogrudur
Kalbime inecek yahu inşallah doğrudur...
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
aziz baskan tuncay olmayınca olaya el koydu heralde![]()
Çok ihtiyacımız var inşAllah gerçekleşir![]()
Adlında ben böyle bir hamle bekliyordum Başkan'dan beni yanıltmadığı için Başkana teşekkürler![]()
7 m euro + vederson teklif edilmiş.
Evet 7 m euro + Vederson olacak transfer olursa...
Vederson giderse R.Carlos sakatlandığında Santos oynar başka biri alınmazsa.Sercan alınır bide üstüne Caner gelirse süper olur![]()
fenercell i olanlar acık tutsunheran hersey olabilir
Sercan zaten fenerbahçeli iyi oldu galatasaray'a gelmedigi.
Hayırlı olsun.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Daha iki gün önce Sercan ile ilgilenmiyoruz açıklamasını yapan Fenerbahçe yönetimi değil miydi ?
Vederson giderse Caner'i de alabiliriz belki...
O hep yanıltmacadır
R.Carlos a 2 yıl yalanlama geldi b gün bi baktım Carlos takımda...
hadi hayırlısı süper transfer...
sercan gelirse çok iyi olur takım bu sene bile bazen tıkanıyo yani tempo konusundan bahsediyorum kimse boşa kaçmıyo topla gitmiyo falan zaman zaman tabi bu bahssettigim sercan dinamikliğiyle çok şey katabilir bize.vedersonun gönderilmesi de kaymak olur üstüne hiç sevmiyorum o adamıcaneri de alabilsek keşke
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İbrahim Yazıcı ile bir görüşme yapılmış fakat sayın Yazıcı, Sercan Yıldırım'ı Avrupa da bir kulübe transfer etmeyi düşündüklerini ve Türkiye'de herhangi bir takıma satmayı planlamadıklarını ifade etmiştir. Bu yanıt üzerine Sercan Yıldırım'la ilgili herhangi bir çalışmamız olmamıştır.
Diyordu açıklamada.Demek ki İbrahim Yazıcı vazgeçmiş ki bizde harekete geçmişiz..
Caner Erkin'in çok sıkı bir F.BahçeLi olduğunu da bilmeyen yoktur heraldeOnu da alırsa güzel olur
![]()
Caner cskaya gitmeden önce bize geliyodu ne olduysa cskaya gitmişti inşallah şimdi gelir ...
Heyecanlandıran haberler var ortalıkta. Dün ciddi olarak Sercan'ın Galatasaray'a transfer olacağı şeklinde haberler çıkınca, Aziz Yıldırım'dan ikinci Topuz vakasını bekliyordum ve sanıyorum bu hamleyi yapmış olacak ki ibre bize döndü.
Gökçek Vederson'un verilmesi bence doğru değil, Uğur Boral veya Selçuk verilse daha iyi olurdu; ama Sercan geleceği için gönlüm razı olmasa da Vederson'un gitmesi çok fazla üzmeyecek. Sanıyorum Vederson'un ikna edilmesi konusunda sıkıntı var, o hallolduğu an imza atılabilir.
Muhakkak bir forvet almamız gerekirdi ve Sercan'ı alacaksa gerçekten müthiş bir hamle olmuş olacak.
Heyecanla resmi açıklamayı bekliyoruz, NTV Spor yazdıysa umutlanmamak elde değil.
Vederson giderse sorun olmaz sol açık alternatiflerimiz çok...
Sol bekte de Uğur,Santos gibi isimler var
Sercan gelse ben oynarım sol bekte ya![]()
Bursaspor 8 m euro + Vederson istiyormuş.Bizim teklif 7 m euro + Vederson'muş...
Topuz ile bu olay karsılastırılamaz Sercan ın Gs forması ile birebir forması yok başkanımız felanda sercan kesin bize gelecek gibi bir acıklama yapmadı belirli bir miktarımız var o miktarın üzerine cıkmayız dedi ve transfer gerçekleşmedi zaten Sercan fenerbahçeli dir Caner de öyle 2 sinide alın valla cok iyi olur![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir