Sayfa 174 / 896 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
5,191 ile 5,220 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bizim böyle bir teklif yapacağımızı sanmıyorum, eğer son haberler doğruysa Sercan muhtemelen Fenerbahçe'ye gider. Ama dün ezeli rakibiyle anlaştığı söylenen bir oyuncuya son anda teklif yapmak da ilginç birşey. Aziz Yıldırım nedense çok seviyor böyle yapmayı...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bursa yurt içinden bir takıma satmaya razı olsun 8'i de verir Aziz Yıldırım. Son teklifi yaptık ama yurt içinden bir takıma satılmayacak diye transfer gerçekleşmedi açıklamasını yapmıştı Fenerbahçe.

Tuncay gelse Sercan'a ihtiyaç yoktu ama Tuncay'ın gelmeyeceği esinleşince mutlaka 1 forvet alınmalı. Bu Sercan olursa mükemmel olur tabi, Sercan olmasa da yedekte bir isim vardır umarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Bizim böyle bir teklif yapacağımızı sanmıyorum, eğer son haberler doğruysa Sercan muhtemelen Fenerbahçe'ye gider. Ama dün ezeli rakibiyle anlaştığı söylenen bir oyuncuya son anda teklif yapmak da ilginç birşey. Aziz Yıldırım nedense çok seviyor böyle yapmayı...
    Anlaştıysa imzalar atılırdı. Bu da basının uydurması ya da menajerlerin 2 kulüp üzerinden fiyat arttırması olabilir. Basına söylemişlerdir ve Galatasaray'ın devreye girip fiyar arttırmasını bekliyr olabilirler.

Bu nedenle basının gazına hemen gelmeyelim. İmzalar atılmadan kimse kimseyle anlaşmış olmaz. Akşama Sercan Galatasaray'da diye açıklama olursa, bu sefer Fenerbahçe ile ikindi vcakti anlaşan oyuncuya teklif yapmak yakıştı mı diye biz mi soralım?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Abi eğer olursa gayet normal duruma gelmiş olur, zira sidik yarışı şekline biz getirmiyoruz olayı.
    Neyse Sercan için o kadar para vereceğimizi sanmıyorum, Sercan'ın da Fenerbahçe'de yakın vadede forma bulabileceğini sanmıyorum açıkçası...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Medyada Galatasaray'la anlaştı dedi diye vaz mı geçicekti Aziz Yıldırım ? Galatasaray bu transferi yapsaydı zaten neden Aziz Yıldırım teklif götürsün?Topuz olayı başka orda Beşiktaş'ın hataları vardı,şimdi oralara dönmeyelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İki sezondur ilgilendiğimiz yazılan,çizilen sürekli teklif verdiğimiz sercan fenerbahçede diye milyon tane haber yapılan oyuncuya iki üç tane gazetede sercan galatasarayda diye haber çıktı diye A.Yıldırım teklif vermeyecekmiydi yani ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hayır, gerçekten Galatasaray'la anlaşma aşamasına geldiyse vermeyecekti bu teklifi... Neyse dediğimi anlamayacaksınız, dememişim farzedin... Hatta bir yönetici arkadaş silebilir bile dediğimi...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Sercan forvetin sağında solunda oynayabilen bi oyuncu neden oynamasın ki...Bence yeteri kadar sans bulacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sercan Yıldırım'ın transferi için Bursaspor Kulübü ve adı geçen oyuncuyla her hususta anlaşmaya varıldığına, Bursaspor Kulübü'ne bu transfer karşılığında 7 milyon Euro ve futbolcumuz Gökçek Vederson'un verildiğine, resmi imzaların pazartesi günü atılacağına ilişkin bazı medya organlarında haberler yer almaktadır.

Sercan Yıldırım önemli ve değerli bir futbolcudur. Ancak Sercan Yıldırım konusunda kulübümüzün önceki açıklamaları kamuoyunun bilgisindedir. Bu tip haberler kulübümüzü olduğu gibi Bursaspor Kulübü'nün yönetimini ve Sercan Yıldırım'ı da zor durumda bırakmaktadır.

Takdir edileceği üzere bu transfer karşılığında Bursaspor Kulübü'ne verildiği iddia edilen Vederson'un da bu haberlerden olumsuz etkileneceği, böylesi bir durumun hem sporcumuza hem de takımımıza zarar vereceği tartışmasızdır.

Haberin maraton.com.tr ve ntv.com.tr gibi saygın kabul edilen internet sitelerinde yayınlanmasıysa üzücü ve şaşırtıcıdır. Her iki internet sitesinin yöneticilerini daha hassas davranmaya davet ediyor ve aksi takdirde bu sitelerin çok kısa bir süre içinde inandırıcılığını kaybedebilecekleri konusuna dikkat çekiyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Açıkçası ben Fenerbahçe kulübünün yalanlamalarını da çok samimi bulmuyorum. Kısacası bu transfer gerçekleşmiş olabilir bence. Carlos haberini de Carlos gelmeden 2-3 gün önce yalanlamışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Tabii bu normal birşey, basına bitmeden düşen transferler gerçekten zorlaşıyor...

Boşuna heyecan yapıldı tartışma çıktı forumda

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hayır, gerçekten Galatasaray'la anlaşma aşamasına geldiyse vermeyecekti bu teklifi... Neyse dediğimi anlamayacaksınız, dememişim farzedin... Hatta bir yönetici arkadaş silebilir bile dediğimi...
    Anlaşma aşamasına gelindiğini basın yazıyor. Son resmi açıklamada Adnan Polat anlaştık dememişti.

Ha bu transfer durumlarında ben 3 büyüklerin başkanlarının iletişim halinde olmasını ve menajerlere fazla para kaptırmaması gerektiğini düşünüyorum ama çok zor bu.

Fenerbahçe Sercan'ı uzun zamandır istiyor ve reddedilmesinin sebebi de Fenerbahçe'nin istenilen ücreti vermemesi değil, Bursaspor'un ilk tercihinin satmamak yönünde olması, ikinci tercihinin de yurt dışına satmak olması. Ama yurt dışından vazgeçip yurt içinden bir takıma satacaklarsa ve bu nedenle Galatasaray ile görüşmeye başladılarsa, Fenerbahçe'nin de bu devrede teklif yapması normal. Hele ki Tuncay'ın gelmeyeceği de kesinleşince, ihtiyaç duyulan bir mevkiye yararlı bir transfer olur.

Tabi basına güven olmaz, ben hala Galatasaray'ın teklifi arttırması için menajerlerin uydurması diye düşünüyorum bu haberi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Açıkçası ben Fenerbahçe kulübünün yalanlamalarını da çok samimi bulmuyorum. Kısacası bu transfer gerçekleşmiş olabilir bence. Carlos haberini de Carlos gelmeden 2-3 gün önce yalanlamışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Tabii bu normal birşey, basına bitmeden düşen transferler gerçekten zorlaşıyor...
    Katılıyorum...

Bu açıklama bu hafta oynanacak maçla da ilgili olabilir.Vederson için...Ama bu saatten sonra zor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

NTVsporun ısrarla Sercanı FBye yollama cabaları devam ediyor. Ne iş anlamadım. Fiyat arttırmaya calışıyorlar heralde.

Arkadaşlar sezon başından beri söylüyorum şu menajerin çıkardığı haberlere inanıyorsunuz. Sercan'a çok çok yüksek bir teklif gelmediği sürece satılmayacak. İnanmayın şu Metin Korkmaz'a.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben mesajı yazarken yalanlama gelmiş. Yalanlamadan haberim olmadan basının fiyat artması için yaptığını yazmıştım. Yanılmamışım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    NTVsporun ısrarla Sercanı FBye yollama cabaları devam ediyor. Ne iş anlamadım. Fiyat arttırmaya calışıyorlar heralde.
    NTVSpor niye böyle bir şey yapsın ki.NTVSpor Türk medyasının en inandırıcılarından biri bence.

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

yalanlama cok kafa karıstırıcı

Esas yalanlama 2'sinde gelecek. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FENERBAHÇE´DEN YALANLAMA!..

Bu arada Fenerbahçe Kulübü‚ resmi internet sitesinden yaptığı bir açıklama ile Sercan transferini yalanladı!.. Ancak şunu hemen belirtelim ki transferleri büyük bir gizlilik içinde yapmaya özen gösteren sarı lacivertli kulüp‚ daha önceden de imzalar atılana kadar yalanladığı bazı transferleri daha sonra gerçekleştirmişti.

MARATON.COM.TR ÖZEL

Yalanlama çok ilginç gerçekten. Kesin bir yalanlama yok. Oyuncuyu almayacağız, almıyoruz gibi. Ama böyle bir açıklama yapılıyor olması bile olumsuz oldu, keşke resmi sözleşmenin imzalandığına dair açıklama gelseydi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yalanlama çok ilginç harbiden ilk defa böyle bir içerik gördüm sitede . Ntv'de az önce de izledim Sercan konusunda ısrarcılar Umarım haklı çıkarlar ...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yahu ne oluyo 2 saat girmedik Sercan hakkında 2 sayfa mesaj yazılmış

Sercan ve Caner gelirse süper olur. Vederson benim sevdiğim oyuncu ama Caner gibi Türk evladı gelirse dahada gururlanırım. + Fenerbahçeli olmasıda avantajımız.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tek forvet oynayan bir takım Fenerbahçe(4-4-1-1) ve zaten forvette Semih ve Guiza var, onlar olmasa Deivid veya Kazım'da oynayabilir. Bence Sercan'ın transferi gereksiz Fener için ayrıca Türkiye liginde üç büyüklere karşı kapalı savunma oynanıyor, Sercan'ın sürati çok avantaj olmayacak. Bunlar benim fikrim, tabii Sercan geleceği parlak bir oyuncu, coşabilir de Fener'de belli olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sercan'ın transferine Tabata engel olmuş galiba az önce LİGTV'ye bağlanan Fenerbahçe muhabiri söyledi. 7 milyon euro teklif edilmiş ancak Bursa kulübü Tabata 8 milyon euroya transfer oldu Sercan'da en az 8 milyon eurodur demiş.Yanısıra Wederson'U da istemiş Bursa ancak Fenerbahçe kabul etmemiş.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Kıstas daha önce M.Topuz'du, şimdi de Tabata mı oldu? Yakında C.Ronaldo şu paraya transfer oldu, biz de şunu istiyoruz diyecekler. Ben inanmıyorum bu haberlere, basın uyduruyor. Tabata'ymış, Topuz'muş, bunlara bakmaz Bursa yönetimi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu piyasada Bir Real MAdrid birde Beşiktaş piyasayı kızıştırıyor

Açıkçası ben o parayı isteyeceklerini düşünüyorum. Çünkü Tabata 8 ediyorsa Sercan gibi klas genç yetenek daha fazla bile eder ama alıcısı çıkmaz daha fazlaya.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Sercan'ı rahat bırakın yahu ne istiyosunuz çocuktan ne güzel forvetleriniz var
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Transferi tam bir bilmeceye dönüşen Sercan Yıldırım için Fenerbehçi'den yeni bir teklif geldi. Sarı lacivertli kulüp genç futbolcu için Bursaspor'a 6 buçuk milyon Euro ve Gökçek Wederson'u bonservisiyle vermeyi teklif etti.

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı bu teklifi yeterli bulmadı. Yazıcı'nın bu konuda Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu bir görüşme yaptığı ortaya çıktı.

İbrahim Yazıcı, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada teklif yetersiz, bu haliyle olmaz. Galatasaray'da başka bir teklif sundu. Bizim Sercan'ı satma gibi bir düşüncemiz yok. Yurtdışından da teklifler alıyoruz. Bakın Tabata'ya kaç para verildi. Bu paraların harcandığı koşullarda Sercan'a olağanüstü bir teklif yapılmalı. Şu anda net bir şey yok. Bekleyeceğiz" dedi.

Özgür Sancar - Radyospor

Mesaj Yetkileri