Schalke'ye gider gibi geliyor bana, en ciddi girişimleri yapan takım Schalke.
Schalke'ye gider gibi geliyor bana, en ciddi girişimleri yapan takım Schalke.
Sabır ve zaman herşeyin ilacıdır:
rSchuster böyle demişHer kulvarda başarı için forvet hattında sadece Bobo ve Nobre'nin yeterli olmayacağını savunan Alman teknik adam, gazetelerde yer alan Robinho ve Adebayor haberlerine de dokundurarak "Baktığım zaman herhalde bunlardan biri gelir deyip gülüyorum. Gelirlerse de ilk 11'e koyarım" diyerek alaycı bir tavır sergiledi.
Bilmiyorum kinayemi kullanmis ama yaptigi aciklama bu Schuster'in
"Robinho direkt başlar"
Forvete alınacak oyuncunun direkt oynayacak bir oyuncu olmayacağı yönünde yapılan yoruma ise Bernd Schuster, ''Bu forvete kimin geleceğine bağlı. Ronaldinho, Robinho ve Adriano ise onlar direkt başlar. Gazetelerde hepsinin farklı farklı fotoğraflarını görüyorum. 'Herhalde bunlardan biri gelir' diyorum'' ifadelerini kullandı.
O da kafa buluyo![]()
Sayılı saatler kaldı geliyor artık geliyor![]()
yeter Ahmet ben biktim sen bikmadin , gelen giden yok![]()
Robinhoyla ön protokol imzalanmış(?).Yarın gelecek diyen baya kiş var Ahmetle birlikte![]()
schuster'in konuşması gerçekten kişiliğinin gençliğinden bu yana hiç değişmediğini gösteriyorHala o asi adam hiçbirşey değişmemiş. Açıklamalarda direk söylüyor ne söylecekse, Forvet lazımmı diyince normalde antrenörler "Yönetimle değerlendireceğiz kadromuz da yeterli kulüb uygun olursa bakarız" der , Schuster" Bobo ve Nobre yetersiz başarı istiyorsak uzun bir forvet istiyorum" diyor .
Yıllar sonra Beşiktaş ruhuyla kendi ruhu tamamen birbirine uyan bir teknik adam gelmesi çok güzel gerçekten. Bu yıl 5. 6. bile olsak ben Schuster'e sonuna kadar güveniyorum. Kalsın 10 yıl isterse ilk 5 senesinde rezil rüsva olalım. Ondan sonrasının hayali bile keyif veriyor...
gundogarhakan Besiktas'ta 9 numara kim giyiyorsa o formayi
cikarsin. Her an yeni sahibi gelebilir!!!
Elano...![]()
Hay hay![]()
Biri iki gün içinde Ahmet Göktaş özel uçağıyla Robinho'yu getirdi diye haber görürsem hiç şaşırmam
En kötü bir tesislerden içeri sokar bu kadar laftan sonra![]()
Bu adamı getiricem kardeşimBu adama yaptıgım sinerjiyi lig için yapsaydım daha şimdiden şampiyonduk ya
![]()
Resmi aciklamayi bekleyim. Isim vermiyorum. Ama istenen isimlerden. Daha da soru cevaplamam. Her seyin hayirlisi...
9 minutes ago via Twitter for BlackBerry®
@NahitGoka7 numarayi yanlis yazmisim 11 olacakti. Aklimda 9
kalmis
Adam daha numarayı doğru düzgün veremiyo siz de inanıyosunuz![]()
40-50 saat daha sabret aygün.
yarın demiröernin uçak gidiyor ertesi gün içinde bir yıldız forvetle dönüyormuş(?)![]()
Ciddi anLamda Robinho transferi bitti deniLiyor. Bende çok merak ediyorum.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Allahım bana bu günleri neden nasip ettin yarabbim![]()
Robinho bitti yanında Ade de geliyor diyenler var ama şimdilik pek dikkate alınacak gibi değil Ade ama Robinho işi ciddi gibi
Beşiktaş yönetimi de ne Adebayor`u ne de Robinho yu yaLanLıyor.
Yoktur öyLe birşey değiLmi, ikisi de birden geLmez artık.
Robinhoooooooooooo.![]()
So what?
Saike
Ciddi ciddi Robinho ve Adebayor birlikte geliyor diyenler var Hayrettin abi. Robinho yeter yaa fazlasında gözümüz yok![]()
evet isterseniz iddaları paylaşam
İddaa-1
Robinho kiralık geliyor
İddaa-2
Robinho bonservis 20 küsür m euro(sponsor by demirören)
Adebayor kiralık
İddaa-3
Robinho kiralık
Ade kiralık
Şimdi mantıken baktığımızda bu iki isim dışında birisinin geLme şansı yok gibi. Schuster ve yönetim bir forvet oyuncusunun aLınacağını kesin oLarak söyLedi.
Bizim yöneticiLer Avrupa da sadece City takımı iLe görüştü. ALternatif isimde ortada doLaşmadığına göre Adebayor ve Robinho dışında bir isim geLmeyecek gibi gözüküyor. Ama ikisi birden de geLebiLir bu da oLabiLitesi yüksek bir ihtimaL. HeLe City nin BaLoteLLi transferinden sonra.
Matematiğe bu kadar kafa yorsam şimdi Profesör feLan oLurdum herhaLde.
forvet alternatifi var abi Altidore ne kadar doğru bilemembu arada city İbranında peşinde 14. forvet olavcak İbra
![]()
ispanya, almanya ve fransa basını schalke'nin robinho için 25 mil euro teklif ettiğini yazıyor... gelsenkirchen mi, istanbul mu?
Ersin düzer Twitter