Bundan sonra transfer olacağını sanmıyorum,olsa olsa bir forvet alırlar,necatiyi ya da kabzeyi yollarlar
Bundan sonra transfer olacağını sanmıyorum,olsa olsa bir forvet alırlar,necatiyi ya da kabzeyi yollarlar
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
yok yok o da atacak bugün imza
En kotu 1 kisi daha alinir.
Adnan Polat yaptığı açıklamada bir akilik çıkmazsa transferi 11 kişiyle tamamlıyacaz demiş. Emrah kardeşimiz verdi bu haberi dün eğer yanlış hatılamıosam. Aybı haberde Nuri Şahinde gündemde bilgisi vardı. Am Emrah mı baskamsı emın dıılım, burda okudum kimsenin gunahını almıyım
Neyse...Şu ana kadar 8 kişi aldık. Artık net belliki 1 forvet 1 de kanat oyuncusu ( sağ bek yada orta -sağ) alıcaz....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada aklıma geldi, Eric Gerets bu transfereri görüp sinirden deli oluyor, kafasını taşlara vuruyordur heralde....
![]()
Abi benim herzaman haberleri verdigim kaynakla son gorusmeme gore.Saviola nilmar lima rommedahl yabanci olarak bunlardan 2 sini almayi planliyorlarmis.Sag bek e almayablirmlermis.ugur ile almanyadan gelen genclerden birini kalli orda oynatcakmis ve guveniyormus cunki.
saviola rommedahl şu an bunlar yönetim okey veririse rommedahl gelir
Kanata ihtiyaç yokki,hatta forvete de ihtiyaç yok bence,elimizdeki golcüler formda olduğunda neler yapabileceklerini gösterdiler 2005-2006 sezonunda
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Bilmiyomki HayrettiN Abi... Bizim BJK Sitelerinin birinde gördüm...Abi bize sağ bek lazım yahu... Stoper iyi... Baki vaR...![]()
Rommedahl her 2taraftada oynar... Ama Arda-Sabri-Hasan Şaş var... Gerek yok bnce Rommedahl a ztn yaşlandı...
birisi açıklasın artık FBtv bişey yapsın ya da resmi site![]()
Hım...Demek Baiano gündemden çıktı... Almaydan gelen genlerden Serkan forvet oyncusu. Heralde Barışı orda dusunuyor. Ugur ucar + erkan ferim + bouzid ve sabri de var sağ bek için zorda kalında.
Benim kanat die bas bas bağırma nedenımi biliosunzu. Defalarca yazdım, Türkiyede orta yapmayı bilen adam cok az..O yuzden orta sol kanada bile adam alsalar ben memnun olucam..ardayı sağa ceker ayda serbets oynatır ama forveti vesliycek orta yapcak adam lazım ve ne yazıkkı bide oyle biadam yok. Eskiden Ergün vardı o da biti..
yani Adriano konusu çünkü herkes diyor gelmiş![]()
Bugün-yarın açıklarlar heralde..Sabırr..![]()
(/s)
Aslan yeleli LOPEZ
Galatasaray teknik direktörü Feldkamp, Arjantinli yıldız için diretince, yönetim Barcelona’nın kapısına dayandı...
LİNDEROTH ve Lincoln transferleriyle büyük sükse yapan Galatasaray, yeni bir bomba patlatmaya hazırlanıyor... Geçtiğimiz sezon Barcelona tarafından Mallorca’ya kiralık olarak verilen Arjantinli 23 yaşındaki Maxi Lopez sarı-kırmızılıların yeni gözdesi... Teknik direktör Feldkamp tarafından ısrarla istenen Lopez için Galatasaray yönetimi Barcelona’dan “kiralama” isteyecek. Yıllık 1.5 milyon euro alan Arjantinli golcünün de Henry transferinden sonra Barcelona’da forma giymesi oldukça zorlaştı... Maxi Lopez, 2005 yılında transfer olduğu Barcelona’da 13 maçta forma giydi... Mallorca forması altında ise 25 maça çıkan Arjantinli oyuncunun 2 golü bulunuyor.
![]()
(/s)
Olsa çoktan sızardı ya dışarıya... Brz daha beklemeliyiz...
Mektup İnter’de
Eurosport İtalya, flaş gelişme olarak duyurduğu haberinde, “Fenerbahçe’nin teminat mektubu İnter’in merkezine ulaştı. Sambacı Adriano İstanbul’a gidiyor” dedi.
![]()
(/s)
İşte 29yaşında felan... Doğru oynar 2-3sene daha ama 30una yaklaşmış bir transfer bence gerek yok... Ama tabi GS Yönetimi-Kalli nin istemesi önemli...
oley demek istiyorum yavinşallah gelecek Amin
![]()
maxi lopez çok iyi bir oyuncu barca'da harcandı.gelirse galatasaray için iyi olur
defansi sagi bana gore ugura teslim edilmeli
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
abi bi internet sitesinde okudum formalar basılmış bu geceyi sabırsızlık ile bekliyorum..!
Zaten bu yıL savunmamızda ki bütün başarımızı baki ye borçLuyuz![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Anlaşılan bu gece uyumak yok..![]()
(/s)
ben zaten başta uyumam![]()
Şimdiden uyuyun gece uykusuz kalmayalım gelirse çok büyük bir transfer olur
haklısınız arkadaşlar geceleyin hep beraber burdayız![]()