Sayfa 176 / 439 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
5,251 ile 5,280 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006

Bundan sonra transfer olacağını sanmıyorum,olsa olsa bir forvet alırlar,necatiyi ya da kabzeyi yollarlar
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

yok yok o da atacak bugün imza

Quote Originally Posted by dick View Post
    Bundan sonra transfer olacağını sanmıyorum,olsa olsa bir forvet alırlar,necatiyi ya da kabzeyi yollarlar
    Canım kardeşim, senin düşüncenin tam tersini gösteren bi suru duyum aldık, okusana eski sayfalrı Kallii havalanında kensisi soyledı trasnfer istediğini ve bitmediğini...2-3 gun once..

Leoucwhsua Misafir

En kotu 1 kisi daha alinir.

Adnan Polat yaptığı açıklamada bir akilik çıkmazsa transferi 11 kişiyle tamamlıyacaz demiş. Emrah kardeşimiz verdi bu haberi dün eğer yanlış hatılamıosam. Aybı haberde Nuri Şahinde gündemde bilgisi vardı. Am Emrah mı baskamsı emın dıılım, burda okudum kimsenin gunahını almıyım

Neyse...Şu ana kadar 8 kişi aldık. Artık net belliki 1 forvet 1 de kanat oyuncusu ( sağ bek yada orta -sağ) alıcaz....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada aklıma geldi, Eric Gerets bu transfereri görüp sinirden deli oluyor, kafasını taşlara vuruyordur heralde....

Leoucwhsua Misafir

Abi benim herzaman haberleri verdigim kaynakla son gorusmeme gore.Saviola nilmar lima rommedahl yabanci olarak bunlardan 2 sini almayi planliyorlarmis.Sag bek e almayablirmlermis.ugur ile almanyadan gelen genclerden birini kalli orda oynatcakmis ve guveniyormus cunki.

saviola rommedahl şu an bunlar yönetim okey veririse rommedahl gelir

Nesil
    2006

Kanata ihtiyaç yokki,hatta forvete de ihtiyaç yok bence,elimizdeki golcüler formda olduğunda neler yapabileceklerini gösterdiler 2005-2006 sezonunda
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Bilmiyomki HayrettiN Abi... Bizim BJK Sitelerinin birinde gördüm...Abi bize sağ bek lazım yahu... Stoper iyi... Baki vaR...

Rommedahl her 2taraftada oynar... Ama Arda-Sabri-Hasan Şaş var... Gerek yok bnce Rommedahl a ztn yaşlandı...

Nesil
    2006
    Yer
    -

birisi açıklasın artık FBtv bişey yapsın ya da resmi site

Hım...Demek Baiano gündemden çıktı... Almaydan gelen genlerden Serkan forvet oyncusu. Heralde Barışı orda dusunuyor. Ugur ucar + erkan ferim + bouzid ve sabri de var sağ bek için zorda kalında.

Benim kanat die bas bas bağırma nedenımi biliosunzu. Defalarca yazdım, Türkiyede orta yapmayı bilen adam cok az..O yuzden orta sol kanada bile adam alsalar ben memnun olucam..ardayı sağa ceker ayda serbets oynatır ama forveti vesliycek orta yapcak adam lazım ve ne yazıkkı bide oyle biadam yok. Eskiden Ergün vardı o da biti..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Milan Inter'e, Inter de Milan'a kimseyi vermez artık!
    En son transfer Ümit-Pirlo takasıydı galiba : ))))
    En son takas Ümit - Simic ti

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    birisi açıklasın artık FBtv bişey yapsın ya da resmi site

Ersin'cim, ne yapmalarını bekliyorsun?
    (/s)

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Rommedahl her 2taraftada oynar... Ama Arda-Sabri-Hasan Şaş var... Gerek yok bnce Rommedahl a ztn yaşlandı...
    kendisi 1978 doğumlu o kadar da yaslı deil en az 3 sene daha iyi top oynar

Nesil
    2006
    Yer
    -

yani Adriano konusu çünkü herkes diyor gelmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bugün-yarın açıklarlar heralde..Sabırr..
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aslan yeleli LOPEZ
    Galatasaray teknik direktörü Feldkamp, Arjantinli yıldız için diretince, yönetim Barcelona’nın kapısına dayandı...
    LİNDEROTH ve Lincoln transferleriyle büyük sükse yapan Galatasaray, yeni bir bomba patlatmaya hazırlanıyor... Geçtiğimiz sezon Barcelona tarafından Mallorca’ya kiralık olarak verilen Arjantinli 23 yaşındaki Maxi Lopez sarı-kırmızılıların yeni gözdesi... Teknik direktör Feldkamp tarafından ısrarla istenen Lopez için Galatasaray yönetimi Barcelona’dan “kiralama” isteyecek. Yıllık 1.5 milyon euro alan Arjantinli golcünün de Henry transferinden sonra Barcelona’da forma giymesi oldukça zorlaştı... Maxi Lopez, 2005 yılında transfer olduğu Barcelona’da 13 maçta forma giydi... Mallorca forması altında ise 25 maça çıkan Arjantinli oyuncunun 2 golü bulunuyor.
    (/s)

Olsa çoktan sızardı ya dışarıya... Brz daha beklemeliyiz...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mektup İnter’de

Eurosport İtalya, flaş gelişme olarak duyurduğu haberinde, “Fenerbahçe’nin teminat mektubu İnter’in merkezine ulaştı. Sambacı Adriano İstanbul’a gidiyor” dedi.
    (/s)

İşte 29yaşında felan... Doğru oynar 2-3sene daha ama 30una yaklaşmış bir transfer bence gerek yok... Ama tabi GS Yönetimi-Kalli nin istemesi önemli...

Nesil
    2006
    Yer
    -

oley demek istiyorum yav inşallah gelecek Amin

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

maxi lopez çok iyi bir oyuncu barca'da harcandı.gelirse galatasaray için iyi olur

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

defansi sagi bana gore ugura teslim edilmeli
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

abi bi internet sitesinde okudum formalar basılmış bu geceyi sabırsızlık ile bekliyorum..!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zaten bu yıL savunmamızda ki bütün başarımızı baki ye borçLuyuz
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Anlaşılan bu gece uyumak yok..
    (/s)