Sayfa 176 / 464 İlkİlk ... 76126166174175176177178186226276 ... SonSon
5,251 ile 5,280 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Herkes magduruz diyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Herkes magduruz diyor
    Kimin mağdur olup olmadığını mahkeme belirler adli kurumlar belirler.
    Ama iş daha oralara gelmeden sen cımbızla birilerini seçip milletin önüne yem olarak atarsan ve "Vurun Kahpeye" dersen işte o adama koyar.
    Örneğin Emenike Karabük forması altındayken hakkında tek iddia karalama vs var mıydı ? Ne zaman Emenike'nin Fenerbahçe'ye gelme durumu söz konusu oldu.
    "Emenike aslında 24 değil 31 yaşında yaşını büyütmüş" dediler sahte pasaport yapıp o kirli sayfalarını süslediler.
    "Emenike kaçak yollardan Türkiye'ye girmiş" dediler adamı sırf bunun için 12 saat şubede tuttular
    "Emenike Fener'den para almış şike yapmış" dediler günlerce gözaltında kaldı nezaret'te kaldı.

Ve en kötüsü de ne biliyo musunuz ? Fenerbahçeliler dışında kimse bunları görmüyor veya görmek istemiyor, Bu ülke de ne İnsan hakkı var ne de bunu düşünen, Uefa "basında çıkan haberler doğrultusunda" diye devam ederek verdiği kararın sebeplerinden birini saymış, Adamlar bizdeki basının hangi amaçlar altında kullanıldığını içeriğini bilse değil onları hesaba katıp karar vermek, selpak niyetine bile kullanmaz !
    Last edited by GeNç KaRTaL : 30.Kasım.2011 at 16:38 Reason: kullandığımız kelimelerle seviyeyi düşürmemeye çalışalım lütfen.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zaten x veya y takim belirliyemez. Bukadar anlatmana gerek yok ve boyle bi durumda medya tabi faydalanir. Dunde yazdigim gibi bu tweet atan gazeteciler borsadan buyuk para kaldirmadiysalar benim adim Ibrahim degil.

Biraz daha beklerse iddianeme iyice cekilmez bi surece giriyoruz gibime geliyor. Ki ozaman TFF ve medya herkesi magdur etmeye devam edecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ali Koç'un açıklamalarındaki birileri yalan söylüyor kısmı işin anahtarı. Yalan söyleyen Fenerbahçe cephesi değilse, iddianame sonucunda Fenerbahçe cephesinin suçu sabit görülse ceza alsa bile ortada dönen usulsüzlükten ötürü Fenerbahçe Cas'a açtığı dava sonucu parasını çatır çatır alır.

Bu iş Uefa ile Tff arasında kalırsa iddia edilen gibi, Uefa bizim karar alamayan, tavır koyamayan federasyonumuzu her türlü yer ve bu işin içinden sıyrılır hata Uefa'da olsa bile.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ali Koç'un açıklamalarındaki birileri yalan söylüyor kısmı işin anahtarı. Yalan söyleyen Fenerbahçe cephesi değilse, iddianame sonucunda Fenerbahçe cephesinin suçu sabit görülse ceza alsa bile ortada dönen usulsüzlükten ötürü Fenerbahçe Cas'a açtığı dava sonucu parasını çatır çatır alır.

Bu iş Uefa ile Tff arasında kalırsa iddia edilen gibi, Uefa bizim karar alamayan, tavır koyamayan federasyonumuzu her türlü yer ve bu işin içinden sıyrılır hata Uefa'da olsa bile.
    UEFA TFF muhabbetinde UEFA yara almadan atlatır olayı.Biz her şartta tazminat alırız ödeyen de TFF olur gibi duruyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cumhurbaşkanı veto edecek yasayı diyorlar.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Konuşmasında bana veto edecek hissi vermedi. 4 partinin desteğinden falan bahsetti ama olur da veto edip yasayı meclise yollasa bile TBMM kararını değiştirmeyip yasayı olduğu gibi tekrar köşke yollarsa Abdullah Gül onaylamak zorunda. Ancak yasa meclise gittiğinde üzerinde oynama yapılırsa Abdullah Gül 2. kez imzalamama hakkına sahip olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Konuşmasında bana veto edecek hissi vermedi. 4 partinin desteğinden falan bahsetti ama olur da veto edip yasayı meclise yollasa bile TBMM kararını değiştirmeyip yasayı olduğu gibi tekrar köşke yollarsa Abdullah Gül onaylamak zorunda. Ancak yasa meclise gittiğinde üzerinde oynama yapılırsa Abdullah Gül 2. kez imzalamama hakkına sahip olur.
    Cumhurbaşkanı referanduma gider. Sonucunda da yasa onaylanmaz(Türkiye'nin 4 bölü 3'ü). Fakat şu basit şey o kadar büyür mü bilemem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Cumhurbaşkanı referanduma gider. Sonucunda da yasa onaylanmaz(Türkiye'nin 4 bölü 3'ü). Fakat şu basit şey o kadar büyür mü bilemem.
    Cumhurbaşkanı en fazla 1 kez vote eder 2ncisinde kabul eder.Referandum falan olacak iş değil. Aslında 2. seferde de veto etme hakkı var diye biliyorum ama genelde bu uygulanmayan birşeydir.

Kısacası eğerki veto edilirse 2. sefer cumhurbaşkanının önüne geldiğinde geçer.Kabul edecekler de iç dinamikler açısından çok gönüllü değil gibi yapıyorlar, hükümete yakın yetkililer.Suat Kılıç da mesela bizim dışımızda gerçekleşen bir olay gibi şeyler söyledi bu konu hakkında.Tek başına hükümetsin nasıl senin dışında hacı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

TFF saat 18.00 da basın toplantısı düzenleyecekmiş. Çarşı karışabilir.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Aksine eski yasanın hatalı olduğunu, bu hatanın neden daha önce yapıldığını incelettiğini ima etti.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sporda şiddetten çok daha önemli mevzular için bile Cumhurbaşkanı Anayasa mahkemesi veya referanduma gitmemişken sporda şiddet için Anayasa mahkemesi veya referanduma gitmesi abartı olur. Hele hele TBMM'de 4 partiden destek alarak gelen bir yasa için Abdullah Gül o kadar uçmaz diye düşünüyorum. Veto edeceğini sanmıyorum da veto etmesi sadece süreci uzatır.

Edit: Abdullah Gül ilk yasaya sallıyor, iyi güzel de ilk yasayı da imzalayan kendisiydi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tff bugun nasil gunu kurtaracak cok merak ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Normal yasa için referandum yolu kapalı. Sadece anayasa için var. Yasa degisikligini elbette oynayacak cumhurbaskani. Benim aklıma tek gelen suanda 6 aylık sureyi doldurmaya çalışıyor olabilirler mi ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yemin ederim artık maç izlemiyorum. Dizi izlemeye başladım. Çok güzel oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

MAA:" Biz burda profesyonel olarak degil amatör olarak calisiyoruz"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

MAA:" Biz burda profesyonel olarak degil amatör olarak calisiyoruz"
    Hadi yaa
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yarım saatlik basın toplantısında tek yaptıkları ihaleyi Cornu'ya yıkmaya çalışmaktı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

TFF açıklama yapıyor şu an.Tavsiyem MAA yönetimindeki haini ya da hainleri bulmalı.Neden mi böyle söylüyorum? anlatıyım.

Dedi ki federasyon başkanı. "Biz fenerbahçe için bilgi verirken beşiktaş ve trabzonspor'da şüpheli diye UEFA'yı bilgilendirdik."

Bu söylenmişken UEFA asla ve asla fenerbahçe'nin yerine trabzonspor'u almaz.Hem de başka bir turnuvada oynadığı halde apar topar bir şekilde.Bunu düşünmeli TFF içindeki gerçekten sağduyulu kişiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antu yönetimine ve Antu'da ki yaklaşık 50 üyeye dava açmış MAA. Öyle bir yazı gördüm.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

toplantıyı izleyemedim. o iki kişi hakkında bir şey söylemedi mi ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    toplantıyı izleyemedim. o iki kişi hakkında bir şey söylemedi mi ?
    Öyle bir şey yok diyor ne diyebilir ki? 10 gün önce uefa'ya mail atmışlar düzeltmek için ama hala cevap gelmemiş. 10 gün önce böyle bir olay patlak vermişse sen neden olay medyaya düşmeden kamuoyunu aydınlatmıyosun merak ediyorum tff.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bu 40 M luk davayı kazanacağımız kesin.. birinin dediği diğerini tutmuyor. önemli olan asıl davadan alnımızın akıyla çıkmak

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Benim aklim karisti, kim yalan soyluyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

TFF Cornu yalan söylüyor diyor da dün Fenerbahçe'nin açıkladığı belge UEFA'nın CAS'a sunduğu savunmaydı. Yani TFF işin içinden sadece Cornu yalan söylüyor diyerek çıkamaz. Cornu yalan söylüyor demek UEFA yalan söylüyor demek. UEFA'ya yazıyı yollamışlar da cevap gelmemişte falan filan.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yarin savci kimi cagirir?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yarin savci kimi cagirir?
    Cornu'yu çağırır.

Ne Cornu imiş arkadaş. Uğur Mumcu suikastinde de Cornu'nun parmağı var kesin.

Hazır bir abalı bulmuşken vurmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

chemedya Ahmet Ercanlar

Fenerbahce yonetimi biraz sonra bir aciklama yapacak.

http://twitter.com/#!/chemedya/statu...38829014728706
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mantık zaten kabul etmiyor, bir kulübün teknik direktörü şüpheli sıfatıyla tutuluyor, başka kulübün başkanı şüpheli diye yurt dışına çıkma yasağı var ve ceza sadece Fenerbahçe'ye kesiliyor. Demek ki o adam buraya geldiğinde, 2 saatte ona eminmiş gibi birşeyler empoze ettiniz ki adam hal buyken sadece Fenerbahçe aleyhine yazıyor.

Ayrıca, TFF, Fenerbahçe'yi UEFA almadı dediğinde de yalan olduğu ortaya çıkmıştı, şimdi de UEFA'ya yalan söylüyor diyorlar. Bu müfettiş bilgileri savcıdan alsa savcıdan aldım derdi, neden bu 2 ismi veriyor.

Birbirlerine düşmeleri iyi, nereden tutarsan elinde kalıyor çünkü, Fenerbahçe'nin göz göre göre hakkı yendiği ortada, tazminat almadan bitmez bu olay diye düşünüyorum, şike davasının sonucuna bakmaksızın. Sadece tazminatı kimin ödeyeceği belli değil, hem TFF hem UEFA birbirlerini yalanlıyorlarsa, bu Fenerbahçe lehine.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bundan sonra UEFA çıkıp, TFF yalan söylüyor derse şaşırır mıyım ? hayır. bir de onun üstüne güzel bir ceza verse üzülür müyüm ? hayır.

Mesaj Yetkileri