Napoliye gitsin![]()
Napoliye gitsin![]()
35'ine gelince Milan alır.![]()
Atletico Madrid, 1.5 milyona Fransız file bekçisi Gregory Coupet'yi Lyon'dan aldı.
İspanya'nın Atletico Madrid ekibi Fransa'nın başarılı file bekçisi Gregory Coupet'yi 1.5 milyon avro karşılığında renklerine bağladı.Coupet'nin sözleşmesinde üç milyon avro karşılığında serbest kalma maddesi bulunuyordu. Ama Atletico transferi daha ucuza getirmeyi başardı. Ancak Atletico Madrid, önümüzdeki iki sezon boyunca Şampiyonlar Ligi'ne Coupet'nin yardımıyla katılmayı başarırsa Lyon'a ekstra 500 bin avro verecek.
goal.com
Ben Coupet'i Euro 2008 de hiç beğenmedim.Yinede tecrübeli bir kaleci.İyi pazarlık yapmış At.Madrid.Hayırlı olsun..
So what?
Saike
Malouda Chelsea'yi istiyor. Sol kanata Robinho'yu çekip iyi bir forvet almak da bir çözüm olabilir.
Schuster gider o zaman Real'e.
Laudrup kendisini gösterebilicek mi merak ediyorum hayırlısı olsun
bencede robben daha iyi
çok süper transferler yapmışlar
Ustari balon olabilir, Leo Franco gibi.. Oynatmadılar gitti adamı. Ochoa var, dün izledim, hepsinden iyi.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bir resim daha:
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Diaz çok iyi bir savunmacı,Alexis ile La Liga'nın en sağlam savunma ikililerden birini oluşturabilir
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Getafe harika 2 transfer yapmış.
Nedense bana Ustaride iş yok gibi geliyor dediğiniz gibi Ovhoa harika canlı izledim hem genç hem çok iyi bravo valla şu meksikalılara.
Malouda'yı nedense beğenmeyen tek insan benim galiba, izlediğim hiç bir maçta beğenmedim.Robben bencede daha iyi olur ama bence hiç sol kanat almaya gerek yok Robinho orayı güzel götürür.
O zaman Alexis'in boşluğunu kapatmak için almışlar
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Neden Ustari'de iş olmasın?Başka yorumlardan etkilenmiş olmayalım..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
zaragoza milan ın brezilyalı yıldızı oliveira yı yaklaşık 10 milyon avro ya renklerine bağladı.
Kaynak nerede?
Birde şu başlıkları biraz özenle azsan olmaz mı?
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
yabancı dilim bu kadar dönüyor.ama kaynak sağlam.daha ne lazım işte transfer olmuş parası belli klübü belli.zaten haber sitelerinde verilince buraya eklenir ayrıntılı bilgiler.
18 milyon euro alış,10 milyon euro satış
kaynak fala ne böle damdan düşer gibi konu açmışın
Anladığım kadarıyla arkadaş yabancı siteleri takip ediyor ve haber Türk sitelerine düşmeden eklediği için kaynak belirtmiyor.Doğruluğu kesin olduktan sonra problem yok ama özel isimlerde büyük harf kullanılması daha uygun.
transfermarkt.de de girilmemiş transfer