Bunu bilmiyordum yahu bir kez daha takımımla gurur duyuyorum yeminleHelal olsun...
Ekşiden bir entry. Ne kadar doğrudur bilemem3.şampiyonlar ligi'nin yeni isminin ve logosunun belirlendiği 1993-94 sezonunda organizasyona katılım hakkı sağlayan 8 kulübün şehirlerini temsilen sekiz yıldız bulunduran logodur.
bu sebepten ki yıldızlardan biri türkiye'den yükselirken galatasaray o sezon manchester utd.'ı elediği için ingiltereden yükselen yıldız yoktur.
tam yıldız listesi için:
italya
portekiz
ispanya
almanya
türkiye
belçika
fransa
rusya![]()
Emmanuel Eboue: "Abdurrahim Albayrak’a hayranlık seviyesinde bir sevgi besliyorum. Ona baba diyoruz.
Eboue: "Arsene Wenger’le Galatasaray hakkında konuşurken bana özellikle UEFA Kupası finalinden bahsetmişti."
Eboue: "Geldiğim gün de daha havaalanında beni karşılayan taraftar kitlesini görünce duygulandım."
Eboue: "Drogba ile özellikle Afrika Kupası sırasında çok yoğun bir şekilde konuştuk. Galatasaray’ı ona çok anlattım, onun da ilgisini çekti"
Eboue: "Abdurrahim Albayrak’a hayranlık seviyesinde bir sevgi besliyorum. Biz zaten takım olarak ona baba diyoruz."
Eboue: "Komedyen olmak ve aktörlük yapmak istiyorum. Bunu kariyerimin ardından ciddi bir şekilde yapmayı düşünüyorum."
4320x3240 wışşş. Resmin küçültülmüş hali bile benim emektarı zorluyor sayfayı kaydırırken
Aga o nasıl bir makinedir ki bu çözünürlükte çekmiş?
Edit: Eyvallah Cihan şimdi daha iyi![]()
Sonradan farkettim indirdim biraz boyutunu14.1 Megapixel ayıptır söylemesi
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kaynak: http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=22224Galatasaray'da sürpriz ayrılık
Altyapı koordinatörü Tugay Kerimoğlu ile Sarı-Kırmızılı kulübün yolları ayrıldı.
Sarı-Kırmızılı kulüp ile altyapı sorumlusu Tugay Kerimoğlu'nun yolları ayrıldı. İngiltere kariyeri sonrası Galatasaray'a altyapı koordinatörü olarak dönen ve geçen sezon rakip takımları izleyip Fatih Terim ve kurmaylarına rapor veren Kerimoğlu'nun 10 yıl formasını giydiği Blackburn Rovers'ın başına geçeceği iddia edildi. Bu sezon Premier Lig'e veda eden Blakburn Rovers'ın yönetimi üç aydır Tugay Kerimoğlu ile pazarlıkları sürdürüyordu. Konuyla ilgili olarak kulübün resmi sitesinden açıklama yapılması bekleniyor.
Hadi ya. Tugay kalsaydı keşke.
Fatih Terim: Bence Arena'yı Beşiktaş ile paylaşmalıyız
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den örnek çıkış...
http://haber.gazetevatan.com/fatih-t...52597/5/Manset
"Beşiktaş'ın böyle bir isteği olursa elbette kararı yönetim kurulumuz verir. Ancak bana kalsa; Beşiktaş Türk Telekom Arena'da oynamalı derim. Futbolumuz içinde bulunduğu bu ortamda bütün kulüpler birbirlerine yardımcı olmalı. Biz daha önce üçümüz bir statta oynamadık mı? Şimdi neden olmasın. Hatta daha da ileri giderek destekliyorum. Beşiktaş'ın maç günleri, Galatasaray Store mağazamızın yarısı kullanım için Beşiktaş'a verilebilir. Store mağazasının yarısı siyah beyaz olabilir, Beşiktaş ürünleri satılabilir."
Kadıköy hatırası güzel ama birinci t-shirt' te fotoğrafı çok bodoslama koymuşlar olmamış bence.
Football is simple,but Football Manager is not
Tasarım haliymiş bunlar. Yani o siyah dikdörtgen şeklinde çıkmaz piyasayaHaftaya üretime çıkıyor.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=11876
Şu ürünü nerede bulabilirim acaba ? Stoklarda kalmamış.
Stokta kalmayan ürünü nasıl bulacaksın zaten
O armanın hala ne anlama geldiğini bilen yok de mi ?
Ben o t-shirt ü ha bugün ha yarın derken unuttum gitti. Şimdi de bulamıyorum![]()
25 liraymış tişörtler.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Şu twitter neler öğretiyor insanlaraGurur verici birşey cidden. Bu arada birkaç tane daha şampiyonluk ürünü gelecekmiş.