5 ekim yazıyor ya![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
http://www.sporaktif.com/haberdetay.asp?Newsid=186923Aykut Kocaman ile 4 yıl için anlaşmıştım!
Sarı lacivertlilerin “mucize doktoru” Ertuğrul Karanlık, Aykut Kocaman’ın garantisine rağmen işine son verildiğini söyledi.
FENERBAHÇE’de birçok futbolcunun tedavisinde hızlı ve başarılı sonuçlar aldığı için adı “mucize doktor”a çıkan Ertuğrul Karanlık görevine son verilmesinin kendisini şoke ettiğini söyledi. Karanlık, sezon sonunda Aykut Kocaman’la sözlü olarak 4 yıl daha görevinin başında olacağı şeklinde anlaşma yaptığını ancak İdari Menajer Hasan Çetinkaya’nın kendisini telefonla arayarak görevine son verildiğini tebliğ etmesi üzerine şaşırdığını belirtti.
Ailesiyle birlikte Amerika’da tatil yapan Karanlık, böyle bir kararı hiç beklemediğini ifade ederek “Aykut Kocaman benden memnun olduğunu belirtip, çalışmaya devam edeceğimizi söylemesi üzerine sezon bitmesine rağmen son dakikaya kadar profesyonelce davranıp futbolcuların sakatlıklarıyla ilgili çalışmalarımı yürüttüm ve tatile çıktım. Ancak Hasan Çetinkaya yeni sağlık sponsoru Medical Park’ın kulüpte çalışmalara kendi doktorlarıyla devam etmek istediğini bu yüzden de görevime son verildiğini belirtti. Hemen Aykut Kocaman’ı aradım. Ancak ulaşamadım. Artık gelen teklifleri değerlendirip kendime yeni bir rota belirleyeceğim” dedi.
Süleyman ARAT/HÜRRİYET
Fenerbahçemiz hazırlık kampında, Charleroi, Real Mallorca, St. Pauli ve Köln ile hazırlık maçları yapacak.
Ertuðrul Karanlik'in kavulmasi çok üzücü bir haber. Aykut Kocaman yönetimin bu tarz hareketlerine dur diyebilmeli.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Daha önce yazıldımı bilmiyorum da Dirk Kuyt kariyeri boyuncu hiç kırmızı kart görmemis.
varmı daha ötesi
bu adamdan başkasını düşünemiyorum hoca olarak
Aykut hoca karizma olmuş bu haliyle devam etsin maçlarda da...
aynı babama benzemişo yüzden koydum bende resmi
demekki babama sakalları kestirsem aynı aykut kocaman gibi olacak düz mantık![]()
Birazdan Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu'nun Mahkemede Duruşmaları Başlayacak... İnşallah Bizim İçin Hayırlı Geçer...
Başkanın verdiği cevaplar çok sert,bazı şeylerin farkına vardı sanırım
Aziz Yıldırım: "Devlete güvenmiyorum, devlet suça teşvik ediyor."
Aziz Yıldırım'ın çıkması lazım artık madem şike yok sahaya yansımadı daha ne tutuyorlar adamı orada 1 senedir.
Beyler fb kart için ödeme aylıkmı yıllık mı bide kaç para
Abdullah Kigılı: Bankalara 120 milyon dolar borcumuz var, istesek 1 dakida bitiririz bu borcu...
Abdullah Kiğılı: "Şuan satılan kombine satışı 22.000. Taraftar derneklerimizden 7-8 bin kombine talebi var."
Abdullah Kiğılı tam röportaj
http://www.ligtv.com.tr/haber/bu-is-artik-bitti
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=25483Fenerbahçe'de kamp programı değişti
Fenerbahçe, kamp çalışmalarını Almanya yerine Avusturya'da yapacak.
Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi Almanya'da yapmayı planladığı kamp çalışmaları Avusturya'ya alındı.
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, profesyonel futbol takımının yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde gerçekleştirmeyi planladığı Avrupa hazırlık maçı kamp programına ilişkin çalışmaların devam ettiği belirtilerek, ''Bu çerçevede yapılan temaslar neticesinde; Belçika'nın Charleroi, Almanya'nın St. Pauli, İspanya'nın Real Mallorca ve Getafe takımlarıyla birer hazırlık maçı yapma konusunda karşılıklı mutabakat sağlanmıştır'' ifadesine yer verildi.
Yapılan açıklamada, işbirliği içinde bulunulan UEFA lisanslı maç organizatörlerinin, bu maçların oynanacağı Almanya'nın Köln ve Krefeld şehirlerinin stat yetkilileriyle gereken planlamaları sağladığı, ancak Alman Futbol Federasyonu'nun, dün söz konusu statlara gönderdiği bir yazıyla, bu statlarda maç oynanmasına izin vermeyeceği; buna gerekçe olarak da daha önce Türk takımlarının Almanya'da yaptığı hazırlık maçlarında meydana gelen tribün olaylarını gösterdiği kaydedildi.
Fenerbahçe Kulübü, bu nedenle Almanya'da yapılması planlanan hazırlık maçlarının, Alman Futbol Federasyonu'nun bu kararıyla son dakikada iptal olduğunu ve bu çerçevede hazırlık maçı kamp programı organizasyonun 16-26 Temmuz dönemi için Avusturya bölgesine yönlendirildiğini açıkladı.
Tarihte Bugün: 29 Haziran 1923'de Fenerbahçe, General Harington Kupası’nın Sahibi Oldu..