Sayfa 179 / 492 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon
5,341 ile 5,370 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Scolari Chelsea'de!

İngiliz devi Chelsea yeni teknik direktörünü buldu! Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Chelsea'nin yeni hocası, Brezilyalı teknik adam Luis Felipe Scolari oldu.

Resmi sitedeki açıklamaya göre; şu an 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Portekiz Milli Takımı'nın başında bulunan Scolari, 1 Temmuz'dan itibaren yeni takımında göreve başlayacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Vay günün haberi budur işte..
    Scolari'nin Chelsea'de ki mali güçle neler yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum..Başarılı olacağına kuşkum yok.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Vaay Chelsea'ye yakışır Scolari en azından Chelsea'ye olan sempatim azda olsa artacak

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Aykan19o3 View Post
    Vaay Chelsea'ye yakışır Scolari en azından Chelsea'ye olan sempatim azda olsa artacak
    Aynen Chelsea'yi sevmem ama Scolari sebebiyle sempatim olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İyi transfer yaptılar.Bakalım Scolari Abramoviç'in rüyasını gerçekleştirebilecek mi?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Scolari Chelsea için çok iyi bir teknik direktör olacaktır.Başarılı olurlar ama yine Sir Alex Ferguson'u geçemezler.(:

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Chelsea'ye birkaç tane daha Portekizli götürü yanında herhalde.

hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hayırlı olsun Chelsea'ye, geri döndürebilecek mi bakalım Chelsea'yi...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Chelsea'nin çehresini değiştirecektir Scolari,hem Chelsea için hem de Scolari için güzel olacaktır önümüzdeki sezon

Bence bu sene ayrılıcak iyi bir takıma gitmesi lazım bnce... West Ham da 1sene yeter... Göz önünde daha fazla bulunacağı bir takıma gitmesi faydasına oluR...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Scolari'yi kendimi bildim bileli hep milli takımların başında görmüşümdür.Yönettiği milli takımlarla hep başarılı olmuştur.Tabii yönettiği takımlarda kalbur üstü milli takımlar ama büyük takımları yönetmekte kolay iş değil.Bu yüzden Chelsea'yi yönetirken zorlanmayacaktır ama şöyle bir şey var.Her kulüp teknik direktörü milli takımı yönetemez.Bakalım genelde milli takım hocalığı yapan Scolari neler yapacak Chelsea'de..

Ben Chelsea'nin başına Hiddink bekliyordum ama ikna edememişler anlaşılan.Scolari transferi Mourinho transferinden sonraki bu sezonun en büyük hoca transferi..
    So what?
    Saike

tevez için en hayırlısı bence bir yıl daha west ham da kalması

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

ManU bu kadar oyuncuyu ne yapacak.Gösteriş için transfer yapıyor..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

"Inter beni istiyor"
    Arjantinli yıldız futbolcu Carlos Tevez, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) şampiyonu Inter'in kendisini transfer etmek istediğini söyledi.

Arjantin Milli Takımı'yla birlikte Amerika Kupası'na (Copa America) hazırlanan Carlos Tevez, Serie A şampiyonu Inter'in kendisini renklerine bağlamak istediğini açıkladı. Tevez, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Inter'in benimle ilgilendiğini biliyorum. İtalya'da oynamak benim için güzel olur. Özellikle birçok Arjantinli'nin de top koşturduğu bir takımda. Bazı toplantılar ve görüşmeler yapacağız. Ancak henüz resmi bir şey yok" dedi.

Birçok Premier Lig ekibinin de transfer listesinde olduğu belirtilen Carlos Tevez, Inter'e transfer olması durumunda, San Siro'da milli takımdan arkadaşları Hernan Crespo, Julio Cruz ve Walter Samuel'le aynı formayı giyecek. 12.06.2007

Kaynak : İHA
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Henry : "Tamamen Hayâl Ürünü"

Henry'nin "management" şirketi, France Football'un "Henry Barça'yla 3 yıllığına anlaştı" haberine sert tepki gösterdi.

SEM Group yöneticisi Jeff Weston, Henry'nin menajeri Txiki Beguiristain'la Barcelona arasında herhangi bir görüşme yapılmadığını, belirterek, "Bu haber tamamiyle hayâl ürünüdür" dedi.

Arsenal'le geçtiğimiz yaz 4 yıllık yeni mukavele imzalayan Thierry Henry'nin bu sezon da transfer piyasasının zirvesine oturması, aslında biraz da kendi kusuru. Zira, Henry geçtiğimiz günlerde basına bir açıklama yaparak, kulüp yöneticisi David Dein'ın istifasının ardından Arsenal'de huzur kalmadığını söylemiş ve Milan'ın kendisini transfer etmeyi düşünmesinden de memnuniyet duyduğunu söylemişti. Dolayısıyla, Henry'yle ilgili her türlü transfer haberi, kamuoyunda yankı uyandırıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Henry Gunners için çok öenmli bir oyuncu sakatlandığında Arsenal'in çok sıkıntı çektiğini gördük bu sene..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

sakat olmasa bile Arsene Wenger onu yedek bırakıyor onun için varsa yoksa gençler

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    sakat olmasa bile Arsene Wenger onu yedek bırakıyor onun için varsa yoksa gençler
    Ne yedeği ya sağlıklı olduğu her maç banko 11'dir Thierry Henry.Carling Cup'ta gençlere şans verdi diye takımın kaptanını,tarihinde en çok gol atan oyuncusunu hatta tarihinin en iyi oyuncusunu yedek yaptınız helal olsun.

Henry bu sezon toplamda 27 maç oynamış bunların 24'ünde ilk 11 başlamış.Tam bir yedek gerçekten
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Moutuinho gerçekten çok yetenekli bir oyuncu
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Drogba'dan ayrılık sinyali!

Chelsea'nin Fildişi Sahilli yıldız futbolcusu Didier Drogba, takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'nin formasını giyen yıldız golcü Didier Drogba, İspanya ve İtalya'nın kendisini cezbettiğini söyleyerek, İngiltere'den ayrılabileceğini ima etti. İngiltere'de yayın yapan The Sun Gazetesi'ne çarpıcı açıklamalarda bulunan Drogba, "İspanya ve İtalya beni fazlasıyla cezbediyor. Buna karşın benim Chelsea'yle uzun süreli bir sözleşmem var. Ancak ne olacağını asla bilemezsiniz. Kariyerimin son büyük dönemecindeyim. Büyük bir seçim yapma zamanındayım. Kalmak yada gitmek! İngiltere dışındaki bir yerde futbol yaşantısını keşfetmek istiyorum. Eğer bunu gerçekleştiremezsem bu benim için büyük bir hayal kırıklığı olur " dedi. Drogba, yaşının ilerlediğini ve isteklerini gerçekleştirmek için fazla zamanı olmadığını da vurgulayarak, "29 yaşındayım ve kaybedecek fazla zamanım yok" dedi.

Drogba, geçtiğimiz Kasım ayında, Premier Lig ekibi Chelsea'yle olan sözleşmesini 2010 yılına kadar uzatmıştı.

21. Default

Gitmesini hiç ama hiç istemem Chelsea'yı desteklememin en büyük nedenidir..Umarım takımda tutmayı başarabilirler..

22. Default

Çok güzel olmuş..Ellerine sağlık..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

scolari chelsea'yi ucurur bence

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Scolari, Hiddink ve Wenger.Bu üçlüden başka teknik direktör tanımam.Scolari Chelsea'ye o hiç tadamadığı Avrupa zaferini tattıracaktır..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

12'den vurdu Chelsea...

giderse hayatı biter umarım gitmez....

Del Piero_10 Misafir

Saçmalık!
    Bir süredir medyada yer alan Henry - Barça flörtünde sessizlik bozuldu. Arsenal'in Fransız yıldızı Thierry Henry'nin menajeri Jerome Anderson dün gece yaptığı açıklamada Barcelona ile hiçbir şekilde görüşmediklerini söylerken çıkan bu transfer dedikodularının tamamıyla bir saçmalık olduğunu belirtti.

Ada'nın ünlü tabloid gazetelerinden The Sun'a konuşan Anderson, "Fransa'da ya da başka bir yerde, bu gezegende Henry'nin transferi ile ilgili olarak kimseyle bir görüşme yapmadım. Fransız gazete ve dergilerde kendi ağzımdan yapılmış gibi bazı açıklamalar duydum. Bu konu ile avukatlarım ilgileniyor. Bence bu iddialar bir skandal yaratmaktan başka bir işe yaramaz" dedi.

Geçtiğimiz yazdan beri süre gelen Henry - Barcelona dedikodusu en son Fransa'nın ünlü futbol dergisi 'France Football Magazine'de Anderson'un Barcelona sportif direktörlerinden Ferran Soriano ile 29 yaşındaki golcü futbolcu için görüştüğünün yazılmasıyla birlikte dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Bu gelişmelerden sonra ise Henry'nin Arsenal'i bırakmayacağına kesin gözüyle bakılıyor.

J.Ramos adam edecek SpuRs'u ...

yazık oldu reyes'e...

Newcastle gelecek vaadeden değilde sürekli bitmiş adamları alma alışkanlığı sürdürüyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Frings'e Arsenal Kancası

Torsten Frings, Arsene Wenger’in yazın transfer etmek isteyeceği isimlerin başında geliyor.

The Sun gazetesinin haberine göre Milan’a giden Mathieu Flamini’nin yerine yeni bir oyuncu transfer etmek isteyen Arsenal’de teknik direktör Arsene Wenger’in listesinde Alman yıldız Torsten Frings var.

İngiliz gazetesi 31 yaşındaki Frings'in, Wenger’in transfer etmek istediği oyunculardan daha yaşlı olduğunu, yıldız oyuncunun tecrübesi ve oyun stiliyle Arsenal’in bu denli genç kadrosuna çok büyük katkı sağlayacağını yazdı. Haberde Frings’in aynı zamanda çok yönlü bir orta saha oyuncusu olmakla birlikte gücü ve mücadeleci ruhuyla dikkat çeken bir oyuncu olduğu belirtildi.

Şu anda Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen’de forma giyen Frings'in, bonservis bedelinin 6 milyon Avro civarında olacağını iddia edildi.

Mesaj Yetkileri