Geldim ahali nasılsınız
Geldim ahali nasılsınız
abi bu ara ne olacak gsnin hali bi DMC alamadık
hoşgeldin postman kardeş bugün bize ne ısmarlıon bakalımOriginally Posted by postman81
Hadi ya Allah kolaylık versin valla ozaman şöyle bir yagmur yagması lazım
İyi tatiller Kerem..
Bu arada gönlünüz gözünüz açılsın biraz dimi.. Bu resimler Gece Kuşlarına özel çekimlerdir. Başka hiç bir yerde bulamazsınız. Ayrıca resimler Serkan ve Hamza bey için geliyor..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evet.. İşte herşeyi ile 20'li gençler
Farkettiyseniz Brezilyalı ve Arjantinli futbolcular acayip gelişiyor. Özellikle ilerlemiş yıllarda Brezilya Under 20 ve Arjantin Under 20'lere bakmanız gereklidir..
Bunların yanında, Alex, İbrahim Akın ve Necati gibi 20'li isimlerde bulunuyor..
abi bizim köyde millet ektiği tarları sürdü kuraklık yüzünden işler iyice kötüleşmeden önüne geçilmeliyoksa.....
I'm back...
ne istionuzOriginally Posted by büyükpivot
![]()
eray nerdesin be abi kaç gündür?
fazla konuşmayında yatın hadi bakem
spordaydım abi ya.. yorgunluk işte.. bugün uykumu aldım otururum..Originally Posted by Carlos_Kameni
burak bey siz hala ayaktamısınız aaa olmadı amaOriginally Posted by hurmet
![]()
bunlar ne yavv aralarında tek sevmediğim vitti varOriginally Posted by ermoon
bi karışık tost bi de çok şekerli köpüklü kayfeOriginally Posted by postman81
![]()
yatıcam ya yarın çeşmeye gidicem 8de kalkıp araba falan kullanıcam uykumu almam lazım dimi sonra kaza falan yaparımOriginally Posted by ermoon
Eray Bey'i gençlere verdiği destekten ötürü taktir ediyoruz. Şampiyonlar Ligi Kupasının fotolarını da burada görmek istiyoruz. Bir de 3-5 genç oyuncu fotosu koyarak kendinizi başarılı göstermeye çalışmayınız. Varsa elinizde kupa fotoğrafları lütfen onları yayınlayınız....![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Originally Posted by ermoon
hocam fenere de mi el attın![]()
ooooh 7 kişi olduk vallahi bikaç kişi daha bulursak 10 olur
Aman allah korusun.. sende kafayı mı yedin ne kazası.. hadi yatta uykunu al.. çeşmeye gidince bize bildir buralardan merak ederiz sonraOriginally Posted by hurmet
Ne demek canım gençler benim gençlerimOriginally Posted by sekopej
Başarıda gelecek sabredin.. Ş.Liginde daha yeni 2.tura kaldım
3 kupayıda getirin bize sloganıyla yola çıktım.. Aynı 2000 ruhu gibi.. umarım hüsranla bitmez buda
galatasaraydan kovulunca öyle olduOriginally Posted by postman81
istediler valla..
daha bu gençlerin yanında gs'de yetiştidiğim gençleri bekliyorum.. ama önce Türk olsunlar.. 5.senelerine girdiler yaşları 20 ile 25 arası![]()
burak abi gidecek 6 kalcaz olsun 4 kişi bulur 10 yaparız onu
yanlış anlama burak abi yerin ayrı![]()
gecenin 12sinde bu yazıyı yazdım okuyun bakemhttp://www.turksportal.net/tsi/v2/fo...oku&koseno=181
Originally Posted by ermoon
evet ya ne güzel kadro kurmuşsun hepsi 20'li yaşlarda...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
bi karışık tost bi de çok şekerli köpüklü kayfe, büyükpivot a...![]()
ben göstermelik dururumOriginally Posted by büyükpivot
![]()
selam beyler nasılsınız bugün
Burak genel olarak baktım.. Güzel yazı yani en azından takımımızın transfer durumunun hiçte iç açıcı olmadığını hatta ilerleyen yıllarda kötüleştirğini gösteriyor.. neyse ya düzelir elbet.. hele şu arjantinli gelsin.. bari onu bekleseydin yazı içinOriginally Posted by hurmet
![]()
Ali veda-çi![]()
Originally Posted by büyükpivot
aha bana yağcı diyenlere bakın ayıp ya ayıp yapmayın böyle şeyler
bu arada burak yazını gerçekten süper ötesi süper olmuş yani
Şaka bir yana GS'nin durumu daha iyi anlatılamazdı herhalde....
"YÜCE ATATÜRK"
iptal oldu o bak gs transferlerinde yayınladımOriginally Posted by ermoon
![]()
abi bu iş volkan,ayhan,mehmetle olcak iş deil bence yinede ii yazmışsın maniche gibi oyuncuları gündeme getirip hayal kırıklığı yaratacaklarına zokora gibi isimleri alıp gelecek yaratabilirlerdi
git forumdada açtım konuyu oraya yorum yapOriginally Posted by büyükpivot
![]()