Bugün büyük gün sabah ola hayır ola
davayı takip etmek için telefona internet paketi aldım
Bugün büyük gün sabah ola hayır ola
davayı takip etmek için telefona internet paketi aldım
Futbol endüstrisinde hızla büyüyen forma sponsorluğunda Fenerbahçe bu yıl marka değişikliğine gidiyor.
Türk Telekom ve Avea, Fenerbahçe formasında yer değiştiriyor. Formanın kolundaki Türk Telekom, artık göğüste yer alacak. Avea ise kol reklamlarında olacak.
SPORX
Kötü olmuş.Şimdi daha büyük görünücek reklam.
Vodafone sponsorumuz olsa en iyisi olacak ama türkiye piyasasına girmediler bir türlü.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
fenercell falan davası varken sponsor olacağını sanmıyorum
sonuçta avea alt yapısını kullanıyor avea sıcak bakmaz bu duruma![]()
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=25614Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde;
"Avea ile Şirketimiz arasındaki mevcut forma reklam sözleşmesi çerçevesinde Avea ve Türk Telekom markaları forma üzerinde yer değiştirmiştir.
Avea ve Türk Telekom firmaları ile Şirketimiz arasındaki forma, reklam, tribün isim hakkı vb gelirlerin toplamı yıllık 11 milyon ABD Dolarıdır.
SPK Seri VIII No54 Sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Esaslar Tebliği, Haber ve Söylentilerin Doğrulanması başlıklı Madde 18 gereğince; yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."
Beğenmedim. Ki zaten Türk Telekom olacak .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
"BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARI’NA
HAKKIMIZDA KARAR ALINMASINDAN ÖNCE BİLİNMESİNİ İSTERİM Kİ; BU BÜYÜK KULÜBÜN, BU EMSALSİZ CAMİANIN VE SİZ; BÜYÜK VE YÜREKLİ FENERBAHÇE TARAFTARININ BAŞKANI OLMAKTAN SONSUZ GURUR DUYUYORUM…
BİLİYORUM.. YÜREKLERİNİZ SANCILI…. HATTA TEDİRGİN.. 3 TEMMUZ’DAN BERİ HERGÜN DAĞLANAN YARALARINIZ KABUK BAĞLAMADI HENÜZ…
YAŞATILANLARIN ONURUNUZDA BIRAKTIĞI HASAR DAHA TAMİR EDİLMEDİ VİCDANLARDA…
AMA SİZLER;
BÜYÜK VE YÜREKLİ FENERBAHÇE TARAFTARI,
BİR TEK SİZ VARDINIZ MEYDANLARDA..
ONURUMUZSUNUZ,
GURURUMUZSUNUZ...
SİZLERİN SAYESİNDE TÜM TÜRKİYE GÖRDÜ
CESARETİ… KARARLILIĞI… MÜCADELEYİ….
EN ÖNEMLİSİ SİZ VARKEN,
KİMSE YALNIZ KILAMADI BİZLERİ
TEK KİŞİLİK KALABALIK OLDUK TUTULDUĞUMUZ YERLERDE…
SİZLERİN SAYESİNDE GÖKYÜZÜNÜ ÖZLEMEDİK
LACİVERTİ SEMA YAPTINIZ HAKSIZLIKLARIN ÜZERİNE..
VE SARISI YARGICI OLDU TÜM TİRANLARIN.
KARANLIĞI TUTUKLAYIP ATTINIZ
ÇUBUKLUNUN ARKASINA..
SİZ VARKEN KORKU HİÇ UĞRAMADI YANIMIZA
BİR TEK DÜŞMANLARIMIZIN GÖZLERİNDE GÖRDÜK ONU..
VE HİÇ DÜŞÜNMEDİK SONUMUZU
SİZ HERKESE ÖĞRETTİNİZ SONSUZLUĞUMUZU…
BİR FENERBAHÇE DESTANI YAZDINIZ.. TARİH YAZDIĞINI SANANLARA İNAT…
BİZLER BİBER GAZINDAN YORULMUŞ GÖZLERİNİZDE GÖRDÜK KARARLILIĞI
YA DA TEKMELENEN BACAKLARINIZDA… ÜSTELİK KUCAĞINIZDA ÇOCUĞUNUZLA….
İNANIN EN KÖTÜ GÜNLERİMDİ .
LANET ETTİM YANINIZDA OLAMADIĞIMA…..
SİZLER ÖĞRETTİNİZ..
UÇURTMALARIN YÜKSEĞE ÇIKMASI İÇİN
RÜZGARI ARKASINA ALMAKTANSA
RÜZGARA KARŞI DURULMASI GEREKTİĞİNİ.
SEVGİYİ, SADAKATİ, BAĞLILIĞI
SİZDEN ÖĞRENDİ TÜM TÜRKİYE..
HATTA BABALAR GÜNÜ YANLIZLIĞININ
NASIL TEK KİŞİLİK KALABALIKLA KUTLANABİLECEĞİNİ GÖRDÜ..
VE FUTBOLUN
PAYLAŞILAN PUANLARDAN İBARET OLMADIĞINI
ANLADI HERKES…
PAYLAŞILAN BUNCA ŞEYİN YANINDA…
VOLKANLAR GİBİ PATLAYAN KOCAMAN YÜREKLERE TANIK OLDU TÜRKİYE..
SAYENİZDE….
HER KOŞULDA TESLİM OLMAMAYI, UMUDU GÖRDÜ
VE FENERBAHÇENİN BÜYÜKLÜĞÜNE TANIKLIK ETTİ TARİH…
EN ADİ İTHAMLARA MARUZ KALIRKEN
"AVRUPA ŞAMPİYONU" OLAN İNANCA ŞAPKA ÇIKARDI..
TÜM TÜRKİYE…."
"KARDEŞİN DUYMAZ ELOĞLU DUYAR "
TÜRKÜSÜNÜ HİSSETTİ
HAKKIMIZ, YABANCILARIN ADALETİNE TERKEDİLİRKEN…
VE SİZLERLE
MUSTAFA KEMAL’İ ÖZLEDİĞİNİ
HATIRLADI TÜRKİYE…
VATANIN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ
VE BİR KARIŞ TOPRAĞIN TESLİM EDİLEMEYECEĞİNİ….
ŞİMDİ.. HAKKIMIZDA KARAR VERİLMEYE GELDİ SIRA…. TÜRK ADALETİNE VE EN ÖNEMLİSİ HAKLILIĞIMIZA GÜVENİN.. KARAR NE OLURSA OLSUN, TÜRK MİLLETİ ADINA KARAR VEREN, CUMHURİYETİMİZİN ADI İLE BAŞLAYAN BU KURUMLARDAN SAYGINIZI ESİRGEMEYİN…
VE UNUTMAYIN Kİ BEN HEP ÖZGÜRDÜM VE SİZLERİN SAYESİNDE BİRGÜN BİLE TUTUKLU KALMADIM. BİR İNSANIN YAŞAYABİLECEĞİ HER TÜRLÜ ONURU VE MUTLULUĞU YAŞADIM SAYENİZDE…
HEPİNİZE SONSUZ ŞÜKRANLARIMI SUNARIM..
BANA BU ONURU BU GURURU YAŞATTIĞINIZ İÇİN….
HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNARIM,
BANA BU SAYGINLIĞI YAŞATTIĞINIZ İÇİN…
AMA BU SEVDA BİTMEZ..
VE BİLİNMELİDİR Kİ..
BUGÜN BURADA VE HER YERDE OLDUĞU GİBİ
YARIN ÇAĞLAYAN’DA DA
SON SÖZÜMÜZ "FENERBAHÇE"…
AZİZ YILDIRIM
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı"
Sporx'ten alıntıdır.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Forma zaten beğenmek için değilki hapishane parmaklıklarına vurgu yapılmış,tahrik etme amaçlı bir şey. Siteye ekleyen arkadaş da bunu çok iyi biliyor da işte insanlık mesele.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hayır ya bu benim bildigim
Çubukların mapus olsun biz yatacagız sözüne istinaden yapılmıs bir forma.Tahrikle ilgili degil diye düsünüyorum.
Ben o formayı direnişle alakalı bir şey sandım![]()
aynen öyle bu forma , hatta twitterda çok konuşuldu gerçekten yapılsın bu forma diye ,dalga geçme amaçlı değil ama işte koyan kişi rasengan olunca bilmeyen insan direk öyle düşünür adamın 10 mesajından 11'i tahrik etme amaçlı![]()
Bu arada başkan çok güzel yazmış be tüylerim diken diken oldu.
Bazı oyunlar oynanıyor derken, mahkemede zaten olacaklar belli derken, bu Aziz Yıldırım'ı bitirme planıdır derken, taraftara da karar ne olursa olsun, kararı veren mercilere saygısızlık etmeyin diyor, bunu diyebiliyor, taraftar gaza gelmesin diye.
Büyüksün başkan, sonuç ne olursa olsun, 1 senedir yaşananlara bakıyorum, geçen sene sahada alnının terini akıtan futbolculara bakıyorum, benim için rahat sadece senin 1 dakikalık bir ceza bile alsan futboldan men edilecek olmanda sıkıntı...
"YÜCE ATATÜRK"
@Sekopej
Aziz Yıldırım misyonunu fazlasıyla tamamladı. Kulübü her yönüyle kalkındırdı. Makamda olduğu son sezonda kulüp bütün takım branşlarda şampiyonluk yaşadı. Bireysel branşlarda sayısız kupa ve madalya geldi. Bugün olimpiyatlara en fazla sporcu gönderen kulüp Fenerbahce. Başarı bakımından Dünya üzerindeki en başarılı spor kulübü seviseyeslerine erişildi.
Aziz Yıldırım Fenerbahcenin basına gelen en büyük talihlerden, güzelliklerınden biridir. Bugün milyonlarca insan ondan desteğini esirgemiyor çünkü tartıya koyduğun doğrular yanlışları Allahina kadar eziyor...
...
Nevin Yanıt, 100m engellide Avrupa Şampiyonu oldu. Madalyayı başkana götürecek.
Futbolda pek çok hata yaptı aslında ama son dönemde tüm yetkiyi Aykut Kocaman'a bırakmasıyla orada da uzun vadeli başarı planları yapılmaya başlanmıştı.
Aziz Yıldırım'ın Türk sporunun tesisleşmesi ve sporun sadece futbol olmadığını göstermek adına çok büyük katkıları oldu. Sadece futbolu değil, yeri geliyor, gençlerin boks antremanında oluyordu yeri geliyor minikler masa tenisi maçlarında.
Futbolun alt yapısı konusunda da pek çok önemli adım attı, bu sezon çoğu kategoride Fenerbahçe gençleri şampiyon oldu, olamadıklarında da ilk 3'te yer aldı.
Geçen sene Fenerbahçe, bir Spor Kulübü olarak çıtayı en yükseğe koydu. Şimdi o çıtayı daha da yukarı çıkaracak isimler gerek. İnşallah Ali Yıldırım için bir ceza gelmez, ben onun gençliği, enerjisiyle çok daha ileriye gidebileceğini düşünüyorum Fenerbahçe'nin.
Hüküm giyip tahliye kararı çıkarsa, Yargıtay onayana kadar ceza kesinleşmediği için başkanlığı düşmüyor ama olur da bu şekilde çıkarsa cezanın onanmasını beklemeden genel kurula kulübü taşır diye düşünüyorum.
"YÜCE ATATÜRK"
Tuğrul Aziz Yıldırım'a götürecek diyor Memo...
Milli olayda saçma olurdu o yüzden sordum.
Aziz Yıldırım'a.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/dige...r/20847343.asp
Bu 2008 Olimpiyatlarında da çıkmıştı, neden kulüp takımından bahsediyorlar diye ama işin aslı öyle değil. Bu isimlere yatırım yapan, çalışmalarını sağlayan, onlara destek olan kulüplerini hiçe saymak çok yersiz.
Uluslararası organizasyonlarda milli takım adına koşuluyor, daha doğrusu bireysel yaptığın derecelerle uluslararası organizasyonlara katılıyorsun, senin bireysel çalışmalarını da gerçekleştirdiğin yer kulübün.
O nedenle takım sporlarıyla karşılaştırmamak gerekir bireysel sporları.
"YÜCE ATATÜRK"
nevin yanıt şike yapmışşşşş...
(/s)
son 2 olimpiyata fenerbahçe 38, galatasaray 5 sporcu gönderirken, bjk ve ts hiç gönderememişler.
madalyalar da hep fenerbahçeli sporculardan gelmiş.
aziz başkan'ın eseri...![]()
(/s)
Gencecik bir kızımız bugün 1500 metrede gümüş madalya aldı.
Ayrıca yeri değil ama bu şampiyonada Türkiye çok iyi gidiyor, 1500 metrede ilk 2 sırayı Türk atletler aldı, atletizmde aynı yarışta ilk 2 sırada 2 Türk sporcu görmek, pek alışık olduğumuz bir şey değil.![]()
"YÜCE ATATÜRK"