Sayfa 179 / 483 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon
5,341 ile 5,370 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    chemedya Ahmet Ercanlar (Hürriyet)

korcan'a Fenerbahce sike parasi olarak araba alindigi iddia edilmisti. O araba emniyete cekilmisti. Araba gercek sahibine verilmis

http://twitter.com/#!/chemedya/statu...98964686258176
    al bi' de burdan yak..

chemedya Ahmet Ercanlar

Uefa Disiplin kuruluna sevk etmeden Fenerbahçe'yi cezalandırdığı için çok çok yüksek bir ihtimalle yüklü bir tazminat ödeyecek...

Sion davası da Fenerbahçe adına bir örnek teşkil edecek...Fenerbahçe'nin alacağı tazminat muhtemelen CL'yi kazananın aldığı para olacak...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Del Piero_10 Misafir

UEFA'nın değil TFF'nin kararıydı Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne almamak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Tahkim kurulu kararında kararın UEFA ya ait olduğunu, kendi yetkisinde olmadığını açıklamıştı..

kim olursa olsun; kazandığımız takdirde o parayı alacağız.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

TFF ya da UEFA fark etmez eğer süreç şu gittiği şekilde gitmeye devam ederse ki ben olayların fenerbahçe lehine dönmeye başladığını düşünüyorum. O tazminatı ödeyecekler ve umarım TFF öder.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İşin parasını geçtim.. Bu işe çanak tutanların yüzlerindeki ifadeyi görmek benim en büyük arzum oldu artık..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by sananes View Post
    TFF ya da UEFA fark etmez eğer süreç şu gittiği şekilde gitmeye devam ederse ki ben olayların fenerbahçe lehine dönmeye başladığını düşünüyorum. O tazminatı ödeyecekler ve umarım TFF öder.
    MAA: Tazminat durumu olursa, UEFA ödeyeceğini söyledi. demişti.. davayı kazanırsak ve UEFA, MAA ve adamlarına zırnık koklatmaz zaten

Del Piero_10 Misafir

Federasyon, Fenerbahçe'nin şike yaptığına hükmetmediği halde onu Şampiyonlar Ligi'nden men ettiği için tazminat cezası ile karşı karşıya kalırsa, iddianame açıklandıktan kısa süre sonra karar verme yoluna gidebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

İddianameye bakarak karar vermeyi seçerlerse bu küme düşürme olacaktır sonuçta iddianame savcının yani siz bu suçu işlediniz diyen kişinin belgeleri. Ama aynı belgelerin en seçmeceleriyle de zamanında küme düşürecek kadar somut deliller bulamadık benzeri bir açıklama yapmıştı federasyon başkanı. Yani olay karışacaktır yakın zamanda.En nihayetinde küme düşürülsek dahi mahkeme tamamlandığında haklı bulunup tazminat alacağız diye düşünüyorum ben.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Default Süper Lig'i yerle bir edecek rapor!

3 Temmuz'da patlak veren ve o günden bu yana Türkiye'nin gündemini meşgul eden şike soruşturmasıı hakkında Etik Kurulu'nun oluşturacağı raporuyla ilgili olarak çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

Etik Kurul'un raporuna göre Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu ve Sivas'la birlikte küme düşebilir

Trabzonspor şampiyonluk beklerken, Beşiktaş'la birlikte puan silme cezası ile karşı karşıya kalabilir. Buna göre Fenerbahçe'ye küme düşme, Beşiktaş ve Trabzon'a ise puan silme cezası öngörülüyor. Karar böyle olursa lig üçüncüsü Timsahlar şampiyon olacak. Trabzon ile Kartal ise Avrupa'dan men tehlikesiyle yüz yüze kalacak.
    Bugün Gazetesi'nden Bilal Şahin'in haberine göre; 3 Temmuz'da patlak veren ve o günden bu yana Türkiye'nin gündemini meşgul eden şike soruşturmasında son dönemece girildi. Savcılığın davanın iddianamesini açıklamasına günler kala, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Etik Kurulu'nun raporu ile ilgili ipuçları da sızmaya başladı.

3 takıma küme düşme
    Savcılık tarafından 20 Temmuz'da gönderilen soruşturma ile ilgili 26 klasör belgeyi inceleyen Etik Kurul'un, TFF yönetimine Fenerbahçe,Mersin İdmanyurdu ve Sivasspor'un şike yaptığı konusunda görüş bildirdiği öğrenildi. Yine edinilen bilgilere göre kurulun, Beşiktaş ve Trabzonspor ile ilgili kanaati ise bu iki takımın şike ve teşvik girişiminde bulunduğu yönünde.
    TFF soruşturma ile ilgili karar verirken Etik Kurul'un raporunu baz alırsa Fenerbahçe, Mersin ve Sivas'la birlikte küme düşecek. Kurulun Beşiktaş ve Trabzon'un lige eksi puanla başlatılmasını istediği bildirildi. Böylelikle Fenerbahçe'nin elinden alınacak şampiyonluk, kupanın ısrarla kendisinin hakkı olduğunu iddia eden Trabzon'a da değil lig üçüncüsü Bursaspor'a verilecek.
    Fırtına ve Kartal tehlikede
    Ancak kurulun Beşiktaş ve Trabzonspor için öngördüğü cezalar kafa karıştırıyor. Çünkü bu iki takımceza alırsa bu sezon Avrupa kupalarında mücadele ettikleri için UEFA'dan 5'er yıl uluslararası organizasyonlardan men cezası alma tehlikesiyle yüz yüze kalabilirler.Hal böyleyken akıllara şu kritik sorular geliyor:

UEFA bedeli kimin?
    Fenerbahçe'yi Devler Ligi'ne göndermeyen TFF, Beşiktaş ve Trabzon'a aynı uygulamayı niye yapmadı? TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar 26 Temmuz'da "Kendisinden şüphe eden Avrupa'ya gitmesin' demişti. TFF bu açıklamayı hatırlatıp kendisini savunabilir. UEFA da sadece Fenerbahçe'yi Devler Ligi'ne istememişti.

Eksi puanda kriter ne?
    ETİK Kurul'un iki takım hakkındaki eksi puan önerisi neye dayanarak yapıldı? Talimatlara göre küme düşürmeden eksi puan uygulanamıyor. Kurul'un, talimatlara rağmen öneride bulunduğu belirtiliyor. Zaten bir süre önce talimat değişikliği tartışılmış ve “Teşebbüse küme düşürme olmasın” sesleri duyulmuştu.

Raporun açıklanması belirsizliğini koruyor
    Aziz Yıldırım ve birçok önemli ismin gözaltına alınmasıyla başlayan şike soruşturmasının Türk futbolu için bir dönüm noktası teşkil edeceği aşikâr. TFF Etik Kurulu'nun ‘Kozmik oda' olarak adlandırılan salonda incelediği dosyalar hakkında15Ağustos'ta bir açıklama yapan TFF BaşkanıMehmet Ali Aydınlar, Etik Kurul'un raporu ve buna bağlı görüşler doğrultusunda, iddianame kabul edilip, gizlilik kararı kaldırılmadan nihai kararın verilemeyeceğini bildirmişti.
    Şimdi TFF'nin iddianamenin açıklanmasının ardından TFF'nin raporunu açıklayıp açıklamayacağı merak konusuoldu. Bugün Gazetesi'ne konuşan Göksel Gümüşdağ raporun açıklanıp açıklanmayacağı hakkında bilgisi olmadığını belirtti.
    Gümüşdağ, iddianamenin açıklanmasından sonra bir toplantı yapıp raporun paylaşılmasıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduktan sonra karar vereceklerini belirtti.

sporx.com

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ülke futbolu biter bunlar gerçekse

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Pek olasılık dahilinde görmüyorum. İnşallah yalandır. Bunlar gerçekleşirse iyice dibe vururuz futbolda...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bizden 20 puan silseler de Bursa'nın önünde oluyoruz yalnız, acaba kaç puan sileceklermiş

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Puan silme cezası yeni sezon öncesi yapılır, geçmiş gitmiş sezondan puan silinmez, geçmiş sezonla ilgili yaptırım olacaksa, küme düşürme olur.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Türkiye Futbol Federasyonu, Etik Kurulu'nun raporuyla ilgili çıkan haberlerle ilgili açıklama yaparken, kamuoyuna da çağrıda bulundu.

TFF'den yapılan açıklamada, TFF Etik Kurulu'nun raporuyla ilgili spekülasyonların yer aldığı haber üzerine bir açıklama yapma zorunluluğu doğduğu belirtilerek, "Hayal mahsulü iddialara dayandırılan bu haberde yer alan bilgilerin ve iddiaların hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tarz gerçeklikten uzak haberler, halen devam eden Spor Toto Süper Lig ve diğer liglerin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine ve de takımlarımıza zarar vermektedir. Kamuoyundan bu habere itibar edilmemesini rica ederiz" ifadelerine yer verildi.

MYNET

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

hangi cüretle cesaretle böyle bir haber yapabiliyorlar anlamak çok güç gerçekten. İnsanımızda herşeye inanıyor arkadaş..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 21.Ekim.2011 at 19:31 Reason: yazım yanlışı.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Habercilik basit meslek oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Sanal gündem bunlar ...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Puan silme cezası yeni sezon öncesi yapılır, geçmiş gitmiş sezondan puan silinmez, geçmiş sezonla ilgili yaptırım olacaksa, küme düşürme olur.

ben zaten mizaç yapmıştım haberin gerçekliğiyle ilgili. yani puan siliyorlarsa şike vardır, öyle olursa da puan silme olmaz küme düşürülürüz. ikisinin arası kurtarıyorsa pazarlık gibi olur diye öyle dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Savcı bey hala delil arıyormuş
    merak ediyorum misyonunu tamamladıktan sonra hayatında futbolun f'sinden anlamayan ama bu olaylardan sonra spy gibi tv kanallarına gazetelere sızıp kamuoyu oluşturan uşaklarıyla beraber bunların akıbeti ne olacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Türkiye Futbol Federasyonu, Etik Kurulu'nun raporuyla ilgili çıkan haberlerle ilgili açıklama yaparken, kamuoyuna da çağrıda bulundu.

TFF'den yapılan açıklamada, TFF Etik Kurulu'nun raporuyla ilgili spekülasyonların yer aldığı haber üzerine bir açıklama yapma zorunluluğu doğduğu belirtilerek, "Hayal mahsulü iddialara dayandırılan bu haberde yer alan bilgilerin ve iddiaların hiçbiri gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tarz gerçeklikten uzak haberler, halen devam eden Spor Toto Süper Lig ve diğer liglerin sağlıklı bir şekilde ilerlemesine ve de takımlarımıza zarar vermektedir. Kamuoyundan bu habere itibar edilmemesini rica ederiz" ifadelerine yer verildi.

MYNET
    TFF Türk futbolunun tadını kaçırdı ben şahsen maçlardan zevk almamaya başladım çünkü Türk futbolunun temiz olduğuna inancım kalmadı.Haberler çıksın çıkmasın kaç ay oldu iddaaname hala ortalarda yok sezon bitene kadar da çıkacağı yok.Danışıklı dövüş devam ediyor klüpler federasyon birbiriyle çözümünü buldu ne puan silinir ne küme düşürülür.Stadlar dolmuyor bir yerden para kaybetmeyelim derken başka bir taraftan kaybediyorlar.Çok yazık...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Savcı bey hala delil arıyormuş
    merak ediyorum misyonunu tamamladıktan sonra hayatında futbolun f'sinden anlamayan ama bu olaylardan sonra spy gibi tv kanallarına gazetelere sızıp kamuoyu oluşturan uşaklarıyla beraber bunların akıbeti ne olacak.
    nasılki şu anda tutuklu bulunan Fenerbahçe yöneticileri işin aslı ortaya çıkana kadar suçlanamaz diye savunuyorsanız,aynı şekilde karşı tarafta ellerindeki işi yapmaya çalışan insanların haklarını da korumalısınız.Şu anda tüm olaylar bizim göremedeğimiz şekilde ilerliyor. Tahminler,varsayımlar var fakat kesin sonuç yok. Bir yanda bu işin sonunda bahsi geçen kulüpler ligden düşerse bizim maddi gelirler ne olacak diye çırpınan kulüpler,bir yanda eğer suçlular varsa cezalarını çeksinler diyen bir grup,bir yanda bu işi eline yüzüne bulaştıran TFF, diğer yanda da işi sonuçlandırması beklenen adli kurumlar var. Bu kadar çok tarafı olan bir olayda çıkacak sonuç illaki bazılarını tatmin ederken,diğerlerinin hoşuna gitmeyecektir.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by nannar View Post
    nasılki şu anda tutuklu bulunan Fenerbahçe yöneticileri işin aslı ortaya çıkana kadar suçlanamaz diye savunuyorsanız,aynı şekilde karşı tarafta ellerindeki işi yapmaya çalışan insanların haklarını da korumalısınız.Şu anda tüm olaylar bizim göremedeğimiz şekilde ilerliyor. Tahminler,varsayımlar var fakat kesin sonuç yok. Bir yanda bu işin sonunda bahsi geçen kulüpler ligden düşerse bizim maddi gelirler ne olacak diye çırpınan kulüpler,bir yanda eğer suçlular varsa cezalarını çeksinler diyen bir grup,bir yanda bu işi eline yüzüne bulaştıran TFF, diğer yanda da işi sonuçlandırması beklenen adli kurumlar var. Bu kadar çok tarafı olan bir olayda çıkacak sonuç illaki bazılarını tatmin ederken,diğerlerinin hoşuna gitmeyecektir.
    Bir kaç gün sonra 4 ay olacak. Adalet elbet ki yerini bulsun ama
    Herkesin gözü önünde delilleri olan ve yabancı bir ülkede suçun kesinleştiği X davanın şüphelileri gözaltına alındığı, Daha sonra da tutuklandığı
    Apar topar davanın savcılarının değiştirildiği
    Davanın bir anda ört bas edildiği
    ve tutuklananların serbest bırakıldığı bir adli sistemde

İşine gelince 1 ay,1 hafta hatta 1 günde çözülen bu adli olaylar bu durumda "efendim biz daha bişeyler arıyoruz bulacagız siz yatmaya devam edin" diye absürt bir şekilde devam ediyorsa bunun kabul edilir bir tarafı yoktur !
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Del Piero_10 Misafir

Limon bile bu kadar kolay satılmaz

Şike soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı bomba açıklamalar yaptı.

Haber1903.com'a konuşan Adalı yalnız bırakıldığından dert yandı. İşte Adalı'nın açıklamları:

BURADA OLMAK ÇOK ZOR

Cezaevindeki günlerini anlatan Beşiktaş Asbaşkanı, ''Allah kimsenin elinden özgürlüğünü almasın. Tamam, burada şartlar kötü değil. Bol bol kitap okuyorum, spor yapıyorum ama genede burada olmayı kendime yediremiyorum'' dedi.

LİMON BİLE BU KADAR KOLAY SATILMAZ

Başkan Yıldırım Demirören ve yönetici Cengiz Zülfükaroğlu'nun kendisi için bittiğini açıklayan Adalı, ''Çok üzüntülüyüm. Bir insan bu kadar kolay satılmaz, böyle yalnız bırakılmaz. Benim için hem Başkan hem de Cengiz Zülfikaroğlu bitmiştir. Duyuyorum dışarda ortada hiçbir şey yokmuş havası estiriliyor. Hatta buradan çıkınca yönetimdeki görevimin başına döneceğim konuşuluyormuş. Ben bir daha onlarla aynı masaya bile oturmam. Cengiz Zülfikaroğlu'nu bir buçuk aydır görmedim. Pazarda portakal limonu bu kadar kolay satamazsınız. Bu arada taraftarlara da mesaj vermek istiyorum. Ben onlara bozuk değilim. Bana adliyede küfür edenler, transfer döneminde ellerinde sahte kulüp belgesi ile kulübe futbolcu satmaya çalışan kişilerdir. İşlerini bozunca bana orada saldırdılar.'' şeklinde konuştu.

BEN AF İSTEMİYORUM

Mecliste sporda şiddet yasasının değiştirilmesine karşı olan Adalı, ''Meclise, sporda şiddet yasasında değişiklik için önerge sunmuşlar. Ben af, maf istemiyorum kardeşim. İnsan bir suç işlemişse affedilir. Affedilecek ne yapmışım? Bir an önce iddianamenin verilip mahkemeden suçsuzluğumu kanıtlayarak çıkmak istiyorum.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Del Piero_10 Misafir

"Trabzonspor geçtiğimiz yılın şampiyonudur"

Trabzon'da bir toplantıya katılan spor yorumcusu Ahmet Çakar, merakla beklenen futbolda şike iddialarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunup, "İddianame tamamlanmak üzere. Artık çok net söylüyorum, normal şartlar altında Trabzonspor geçtiğimiz yılın şampiyonudur" dedi.

Sunuculuğunu Saba Tümer'in yaptığı programda konuşan spor yorumcusu Ahmet Çakar, futbolda şike iddialarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Futbolda şike iddialarına yönelik yürütülen soruşturmayla ilgili hazırlanan iddianamenin tamamlandığını belirten Çakar, "Normal şartlar altında Trabzonspor geçen yılın şampiyonudur. Çok net söylüyorum. Artık iddianame hazırlanmak üzere. Eğer bundan sonra sıra dışı bir gelişme yaşanmazsa bu güzel şirin kentin şampiyonluğu kutlu olsun. 2010-2011 sezonun şampiyonu Fenerbahçe olmayacak. Bu bilgiler bana nasıl ulaştı derseniz burası Türkiye. Bir şekilde ulaştı. 15-20 gün sonra hepiniz göreceksiniz" dedi. Ahmet Çakar'ın konuşmaları toplantı salonunda uzun süre alkış aldı.

Fatih TURAN/TRABZON DHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ahmet Çakar değil mi der. o ki; bikini giyerim diyen Çakar.. ağzı olan konuşuyor...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ahmet Çakar lafıyla ilgili değil de o iddaanmede ne yazarsa yazsın Trabzonspor'u şampiyon ilan etmezler,Fenerbahçe'de düşmez.İstanbul takımlarının bu kadar korunduğu bir memlekette bunu yapmak çok ama çok zor.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bir insanın körlük,şaşılık vs gibi ciddi göz sorunları yoksa şike yapmadığımızı maçlarda görmüştür nasılda mücadele etti aslanlar helal olsun oyuncularımıza,düşürseniz ne yazar şampiyonluğu alsanız ne yazar herşey ortada çamur at izi kalsın.Türkiyede futbol kalmadı zaten 2.ligdede oynarız ne farkeder o sarı-laci formalarla şanlı armamızla sahaya çıktıkları sürece sorun yok.Futbol benim için Fenerbahçedir gerisi boş.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

aziz yildirimin hapiste olmasi ahmet cakar erman toroglu gibi adamlarin ekmegine yag sürdü meydani bos bulunca sallayip durdular aziz baskan icerde olmasa agizlarinin payini verirdi.

Kamuoyu oluşturma çabaları başladı.Normal bir hukuk devletinde iddaname'ye göre hiçbir karar verilemez.Adı üstünde İDDİANAME.

Ahmet Çakar her zamanki gibi ajancılık oynamaya devam ediyor.Ah başkanımız içerde olmasaydı böyle rahat konuşabilirlermiydi çok boş buldular meydanı,çok.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ah be insan eski günleri özlüyor. Ne güzeldi eskiden.

Mesaj Yetkileri