Valla Mülayim Erdem Tek Geçerim.......
Sonra Figo ve Serginho Harika...........
Valla Mülayim Erdem Tek Geçerim.......
Sonra Figo ve Serginho Harika...........
sanırım Sydney Govou'da iyi bir çalımcı..
duff,yıldıray basturk![]()
Akadaşım sağ kanat için Mohammed Kallon adamı biraz oynat sonra bi açılıyo varya maçı tek başına çeviriyor.Sol kanat için Javier Yeste var oda deli bi biraz pahalı ama kesin al.adam hem uzaktan hem yakından penaltıdan kafadan gol atıyo. Youla da süper çok iyi top saklıyor.
eğer demirhanbeyin yamasını kullanıyosan al hasan sası once çalım atsın sonra beklesin bdaa aynı adama çalım atsın
şaş ı kaçırma derim![]()
oyuncuya bakarken profil,personal vs. yazıo.ordan mevkiler yazana gir.sevdiği şeyleri yazıo mesela sert şut atıo,içeri koşuo fln.Onların içinde sık sık adam geçmeyi sewio warsa herifi tutmayın parçalıo(ÖR:robinho,camoranesi,denilson,c.ronaldo vs.)
c.ronaldo, robben, ze roberto
Brezilya Ligi Açıksa Bu oyuncuyu denemeni tawsiye ederim takımı Sao paulo adı richarlyson...
lennon'un altına imzamı atarım 3 yıl tothennam la oynadım zuperdi ...
ayrıca manisa altyapısından caner erkin cok ii gelisio
beykoz'dan serkan gedik ,
heeveren'den ugur yıldırım
ayrıca her oyunda cıkmıo database aynı olsa bile ama cıkarsa mutlaka bakıın bordeaux'dan Francia... ve el hadji seck ...
ahmet ari bende çok kötü yahu niye böyleki
forvette sikintisi olanlar kerlonu denesinler cok cabuk gelisiyor.
Arkadaşlar defansın göbeğinde problem yaşayanlar Academica'lı defan Ze Castro'yu mutlaka denesinler. İyi bir antrenman programı uygularsanız ve düzenli olarak maç yaptırırsanız oyundaki en kaliteli defanslardan biri oluveriyor. Lucio'yu kestiğine göre varın gerisini siz düşünün...
bana iyi bir forvet lazım 1 tane yabancı konterjanım var 2008-2009 sezonunda oynatıcam Lebohang Mokoena ile beraber oynicak adam? mümkünse 25 yaşın altında olsun.
tamam iste kerlon u alOriginally Posted by SaMaNYoLu
![]()
Tevezi Arsenal Kerlonu Real madrit aldıOriginally Posted by Omerdinho
Alamam yani Defoe yide alıyordum Chealse 23 m € ya aldı. Şimdi arayış içindeyim
arkadaşım seoul da park jou yang diye bi forvet var harika bişey.3 oyunda denedim onun kadar mükemmelini görmedim.iyi bi antrenman programıyla tevez,kerlonu solluyor.ayrıca alabiliyorsan yanına da fred i al ikisi muhteşem oluyo.her maçta 3 ten aşağı skor olmuyo...Originally Posted by SaMaNYoLu
benim forvet ikilim:
sol: park you sağ: fred
mutlaka deneyin!!!!
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
samanyolu vucinic varsa vucinici al.oda yoksa zigic i al.oda yoksa dirk kuit i al.dirk kuitde yoksa pazziniyi öneririm
eyw. kardeşim denicem hangisi uygunsa alıcam.Originally Posted by 88yunus88
oda yoksa kisliyi al oda yoksa vela carlosu al
arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba ve başarılar.yıllardır bu oyunları oynamama rağmen siteye yeni üye oldum.umarım birbirimizle paylaşacağımız şeylerolur......
ilk belirtmek istediğim şu ki... galatasarayın alt yapısında halim kurtuluştan pek bahseden yok ama sağ bek de çok iyi oynuyor....benden söylemesi...ayrıca muslu adındaki futbolcu iyi ama galatasaryda oynayan arkadaşlara tavsiye etmem çünkü adam fenerbahçeli ve favori takımı 2-3 sene sonra fenerbahçe oluyor...![]()
ben emanuele calaio yu oynatıyorum fm 2005 te de alıdım bu oyuncuyu acayip gol becerisi var zaten finishing 20 kafa 16 gelişiyoda da 1 sene sonra büyük takımlara astronomiik rakamlara satabilirsiniz
Ya sizce ben Zalayeta'n1n yan1na kimi almal1y1m? Besiktastay1m gelebilcek adamlar söyleyin lütfen!
18 yaşında brezilya'dan aldıgım bu çocuk tam bi gol ve asist makinesi..kesinlikle tavsiye ediyorum..oynadıgı ilk maçta (milan-Fb hazırlık maçı) 5 gol 2 de asist yaptı,gerisini siz düşünün artık
fena sayılmaz![]()
baba ne fena sayılmazı benim oyunda oyuncular 20 assist bile yapamıyo
Saol birader çok iyi bi adam hamen kendi takimima alicam
adam sende coşmuş.........
gercekten ii bir oyuncu ilerde müthis olur ayrica su milan macinin sslerini koysana milan hangi kadroyla cikmis merak ettim.