Anket Sonuçlarını Görüntüle:

Voters
0. You may not vote on this poll
  • 0 0%
Sayfa 18 / 72 İlkİlk ... 816171819202868 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 2138 sonuç

Konu: FM2006 Oyuncu Önerme

Hybrid View

Valla Mülayim Erdem Tek Geçerim.......
    Sonra Figo ve Serginho Harika...........

sanırım Sydney Govou'da iyi bir çalımcı..

duff,yıldıray basturk

Akadaşım sağ kanat için Mohammed Kallon adamı biraz oynat sonra bi açılıyo varya maçı tek başına çeviriyor.Sol kanat için Javier Yeste var oda deli bi biraz pahalı ama kesin al.adam hem uzaktan hem yakından penaltıdan kafadan gol atıyo. Youla da süper çok iyi top saklıyor.

eğer demirhanbeyin yamasını kullanıyosan al hasan sası once çalım atsın sonra beklesin bdaa aynı adama çalım atsın

şaş ı kaçırma derim

oyuncuya bakarken profil,personal vs. yazıo.ordan mevkiler yazana gir.sevdiği şeyleri yazıo mesela sert şut atıo,içeri koşuo fln.Onların içinde sık sık adam geçmeyi sewio warsa herifi tutmayın parçalıo(ÖR:robinho,camoranesi,denilson,c.ronaldo vs.)

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

c.ronaldo, robben, ze roberto

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

Thumbs up Arkadaşım Eğer Brezilya Ligi Açıksa

Brezilya Ligi Açıksa Bu oyuncuyu denemeni tawsiye ederim takımı Sao paulo adı richarlyson...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

lennon'un altına imzamı atarım 3 yıl tothennam la oynadım zuperdi ...
    ayrıca manisa altyapısından caner erkin cok ii gelisio
    beykoz'dan serkan gedik ,
    heeveren'den ugur yıldırım
    ayrıca her oyunda cıkmıo database aynı olsa bile ama cıkarsa mutlaka bakıın bordeaux'dan Francia... ve el hadji seck ...

ahmet ari bende çok kötü yahu niye böyleki

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

forvette sikintisi olanlar kerlonu denesinler cok cabuk gelisiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Arkadaşlar defansın göbeğinde problem yaşayanlar Academica'lı defan Ze Castro'yu mutlaka denesinler. İyi bir antrenman programı uygularsanız ve düzenli olarak maç yaptırırsanız oyundaki en kaliteli defanslardan biri oluveriyor. Lucio'yu kestiğine göre varın gerisini siz düşünün...

bana iyi bir forvet lazım 1 tane yabancı konterjanım var 2008-2009 sezonunda oynatıcam Lebohang Mokoena ile beraber oynicak adam? mümkünse 25 yaşın altında olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    bana iyi bir forvet lazım 1 tane yabancı konterjanım var 2008-2009 sezonunda oynatıcam Lebohang Mokoena ile beraber oynicak adam? mümkünse 25 yaşın altında olsun.
    tamam iste kerlon u al

Quote Originally Posted by Omerdinho
    tamam iste kerlon u al
    Tevezi Arsenal Kerlonu Real madrit aldı Alamam yani Defoe yide alıyordum Chealse 23 m € ya aldı. Şimdi arayış içindeyim

Nesil
    2006
    Yer
    Genelde İşyerinden...

Lightbulb

Quote Originally Posted by SaMaNYoLu
    Tevezi Arsenal Kerlonu Real madrit aldı Alamam yani Defoe yide alıyordum Chealse 23 m € ya aldı. Şimdi arayış içindeyim
    arkadaşım seoul da park jou yang diye bi forvet var harika bişey.3 oyunda denedim onun kadar mükemmelini görmedim.iyi bi antrenman programıyla tevez,kerlonu solluyor.ayrıca alabiliyorsan yanına da fred i al ikisi muhteşem oluyo.her maçta 3 ten aşağı skor olmuyo...
    benim forvet ikilim:
    sol: park you sağ: fred

mutlaka deneyin!!!!
    ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
    нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.

samanyolu vucinic varsa vucinici al.oda yoksa zigic i al.oda yoksa dirk kuit i al.dirk kuitde yoksa pazziniyi öneririm

Quote Originally Posted by 88yunus88
    samanyolu vucinic varsa vucinici al.oda yoksa zigic i al.oda yoksa dirk kuit i al.dirk kuitde yoksa pazziniyi öneririm
    eyw. kardeşim denicem hangisi uygunsa alıcam.

oda yoksa kisliyi al oda yoksa vela carlosu al

Thumbs up genç yetenek

arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba ve başarılar.yıllardır bu oyunları oynamama rağmen siteye yeni üye oldum.umarım birbirimizle paylaşacağımız şeylerolur......
    ilk belirtmek istediğim şu ki... galatasarayın alt yapısında halim kurtuluştan pek bahseden yok ama sağ bek de çok iyi oynuyor....benden söylemesi...ayrıca muslu adındaki futbolcu iyi ama galatasaryda oynayan arkadaşlara tavsiye etmem çünkü adam fenerbahçeli ve favori takımı 2-3 sene sonra fenerbahçe oluyor...

Arkadaşlar benim oyunumda Giovanni Maltese harika bir kaleci.19 yaşında wonderkid.Gelecekteki potansiyeli 195. Ancak merak ettiğim bu oyuncu hep mi böyle güzel çıkıyor yoksa benim şansıma mı? Birkaç kişi bakarsa çok mutlu olurum.
    İşte profili:

ben emanuele calaio yu oynatıyorum fm 2005 te de alıdım bu oyuncuyu acayip gol becerisi var zaten finishing 20 kafa 16 gelişiyoda da 1 sene sonra büyük takımlara astronomiik rakamlara satabilirsiniz

arasozsu Misafir

Ya sizce ben Zalayeta'n1n yan1na kimi almal1y1m? Besiktastay1m gelebilcek adamlar söyleyin lütfen!

Default bu adam tam bi psikopat:)

18 yaşında brezilya'dan aldıgım bu çocuk tam bi gol ve asist makinesi..kesinlikle tavsiye ediyorum..oynadıgı ilk maçta (milan-Fb hazırlık maçı) 5 gol 2 de asist yaptı,gerisini siz düşünün artık

fena sayılmaz

Nesil
    2006
    Yer
    BalıKesiR

baba ne fena sayılmazı benim oyunda oyuncular 20 assist bile yapamıyo

Saol birader çok iyi bi adam hamen kendi takimima alicam

adam sende coşmuş.........

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

gercekten ii bir oyuncu ilerde müthis olur ayrica su milan macinin sslerini koysana milan hangi kadroyla cikmis merak ettim.

Sayfa 18 / 72 İlkİlk ... 816171819202868 ... SonSon

Mesaj Yetkileri