İlk çeyrekte iyiydik, umarım böyle devam ederiz. Bu arada yabancı kararı da açıklandı, 5 yabancının hepsi sahada olacak.
İlk çeyrekte iyiydik, umarım böyle devam ederiz. Bu arada yabancı kararı da açıklandı, 5 yabancının hepsi sahada olacak.
cok ama cok kotuyuz 3luk yuzdesini duzeltmeliyiz acilen
Luka Zoric foul yapmadı gibi geldi bana![]()
Biz iyi üçlük atmaya başladık.8 Fark var şuan 34-26 skor. Farkı biraz daha aşağıya çekmemiz lazım.
Yok yok mümkünatı yok alamayız bu maçı.![]()
Carlos Arroyo neden soyunma odasına gitti ??
Edit:Ağzının içinde kanama olduğu için gitmiş spiker söyledi![]()
Ne yaptın sen Emir İlk Yarı Sonucu 52-35
Emir yine yaptı. Arroyo Zoric'in müdahalesi sonrası dudağında kanama varmış onun için gitmiş ama asıl sebebi bence tepkiydi.
Tövbe tövbeee.Ulan Emir.
![]()
Bizimkilerin basireti bağlanmış. Saçma sapan hareketler yapıyorlar sürekli. Emir de son saniye üçlüğü çalışmış herhalde bu nedir arkadaş![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Biz çok şanssız mıyız neyiz hiç sokamadık topları.Fenerbahçe'de maşAllah %100'le oynuyor resmen biraz da ondan bu fark zaten 6 sayı da son saniyeden kaptılar çok temiz ilk yarıdan bitti bu iş.
İkinci maç daha dengeli olur diye tahmin ediyorum.
Galatasarayın tempoyu düşürmesi lazım yüksek tempo da Fenerbahçe iyi oynuyor.
Yalnız bir tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama iki takımın erkek takımları ve bayan takımları neredeyse aynı plan üzerine kurulu.
Bu arada her zaman olduğu gibi Malik Hairston'ı saygı ve sevgiyle(!) selamlıyorum. Adam çizgisini hiç bozmuyor, hep kötü.![]()
domdom ve macvani neden almaz anlamiyorum....
Play-off başında birebir oyundan tekrar ikili oyun sistemine geri dönünce oyuncular da ritim bulmuştu. Savunma da play-off boyunca sürekli yükselişteydi. Gerçekten formdayız. MaşAllah MaşAllah. Söz gerek yok.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Alex'e forma atan atana![]()
Alex maça mı gelmiş.Aziz Yıldırım'da maçta hayret.
![]()
Galatasaray çok hızlı başladı bu seferde6sayılık bir seri yakaladılar.
İlk çeyrek iyi fark yemişiz. Maçtan haberim dahi yoktu ya son final yüzünden.. Kısmet diğer maçlara.. Belki uğurlu gelirim de döner maç![]()
Üçüncü Çeyrek Sonucu | Fenerbahçe Ülker 66-51 Galatasaray LH.
Bu maç bizim yerliler yabancılardan daha iyi gerisini siz düşünün.Gordon reisi özlüyorum valla.
İkinci maç daha zevkli bir derbi izleriz umarım farkı 5 sayıda bile göremedik yahu o derece bi maç oluyor.
![]()
Bazı oyuncular formsuzlukta kendilerini aşmış durumda, bu seri çok uzun sürmez.
Karalara bağlamaya gerek yok Oly-Pana serisi gibi görüyorum ben bu seriyi 2. maç daha dengeli olur sanıyorum olmazsa o zaman bağlarız karalara.Yerlilerin yabancılardan çok sayısı olduğu bir maç geçiriyoruz Marko sayı bile atamadı adam böyle olmaz hep.
![]()
Ergin Ataman trip atıyor yine.![]()
Gerçekten çok iyi oynadık, GS da formsuzdu ama savunmamız gerçekten iyiydi. İlk maçı 19 sayı farkla kazanmak harka oldu, umarım serinin kalanı da bu şekilde özgüvenli olur bizim için. Tahmin ettiğim gibi Bogdanovic topu getiren oyunculara tam saha basınca çok büyük avantaj oluyor.
berk ugurlu da epey sure aldi. olumlu isler yapti bence.
nemanja ne attiysa girdi bir ara. hic eli titremiyor adamin.
tek tek hepsi cok iyi oynadilar, hakedilmis bir galibiyet oldu.
normal olani ilk 2 maci kazanmak, o yuzden 2. mac da cok onemli. bu donemi kayipsiz gecmemiz sart.
mac icinde dikkatimi cekti, set hucumunda birbirine yakin zamanda 4-5 kere ayni hucumu oynadik. buna ragmen tekinde bile savunma ile karsilasmadik. gs savunmasi faciaydi resmen bugun![]()