Hepsi Para'ya gidiyorPara para
Hepsi Para'ya gidiyorPara para
Keşke Almanyada kalsaydı Rusya'da kendini geliştiremez
Bundesliga takımlarından Hertha Berlin'de oynayan Türk kökenli futbolcu Malik Fathi, Rusya'nın Spartak Moskova takımına transfer oldu.
Hertha Berlin'in menajeri Dieter Hoeness, Spartak Moskova'nın geçen haftaki 1.5 milyon Euro'luk teklifini yükselttiğini belirterek, ''Ekonomik olarak cazip olmasaydı transfere izin vermezdik'' dedi.
Spartak Moskova'nın Malik Fathi için yaklaşık 4 milyon Euro transfer ücreti ödeyeceği ifade ediliyor.
Hertha Berlin'de 7 yıldan bu yana oynayan Malik'in, Rus liginin başlayacağı ilk karşılaşmada 16 Mart tarihinde Spartak Moskova formasını giyebileceği belirtildi.
Hertha Berlin Malik'in sözleşmesini geçen hafta 1 yıl süreyle uzatmıştı. ntvspor.net
Şahsi fikrim Maniche gibi seneye geri döner.
Ruslar para harcamayı seviyor anlaşılan. Çok para vermişler bence.
anlamış değilim ne var şu rus liginde elini verdin mi kolunu kaptırırsın ruslara...soğukda top mu oynanır yaw...
hem bu adam geleceğin yıldızı olarak gösterilmiyor mydu?yani yetenekli ki almanlar milli yaptı...bize kaptırmamak için tabikide...hll olsun altıntop kardeşlere...
76 $Milyarderi ile en fazla milyarder Moskova'da var normal... Kıroyum emme para bende hesabı ..![]()
Ruslar son birkaç yılda yaptıkları transferlerle futbolda atılımlarını arttırdılar.Malik Fathi için hayırlısı olsun,Rusya onun için daha iyi olabilir..
Kara para aklamanın en güzel yollarından biri sanırım Rusya'da futbol. (:
Geleceği parlak denen adamın ne işi var Rusya'da hala anlamış değilim. Avrupa'nın köküne kıran mı girdi de Allah'ın Rusya'sına gittin. Demek para ile herşey oluyormuş.![]()
Paranın kokusunu sevdi demekki para Rusyadada olsa gideceksin felsefesini benimsemiş![]()
Cevabın para olduğunu bildiğim halde sordum soruyu. Amaç soru sormak değil, anlatımı pekiştirmekti..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bundesliga temsilcisi Werder Bremen'in 23 yaşındaki yıldız futbolcusu Diego'nun gelecek sezon Real Madrid'de oynayacağına dair iddialar artmaya devam ediyor.
Welt am Sonntag gazetesinin haberine göre Real Madrid Werder Bremen'in Diego için belirlediği 30 milyon avroluk bonservis bedelini kabul etmiş durumda ve bu transferin resmiyete düşmesi sadece Diego'ya bağlı. Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Real Madrid'in kendisine sunacağı şartları kabul ederse gelecek sezon La Liga'da forma giyecek. Bu transferden en çok karlı çıkacak takım ise Werder Bremen olacak. Alman ekibi Diego'yu sorunlar yaşadığı Porto'dan 2005 yılında sadece 5 milyon avro gibi bir rakam karşılığında transfer etmiş ardından Diego Bundesliga'da gösterdiği performansla bütün Avrupa ekiplerinin tekrar gözdesi haline gelmişti.
Kaynak : SporHaber24.Net
ben bu konuya daha once mesaj yazmısıtm sankıbremen belkı cok onemlı bır oyuncusunu kaybedecek ama 5 mılyona alıp 30 mılyona satmak cok buyuk bır kar bence fazla surprız olmaz boyle bır transfer..
Abi başlık bi acaip olmuş bi kalıp sabuna gidiyor gibi
Bu arada çok kar eder bremen bence ssatmamanın mantığı yok sat ve yeni yetenekler peşine düş..
Diego herkez ile anılmaya başladı bu dönemler..
Marcelinho diskoda adam dövdü !
Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfL Wolfsburg'ta oynayan Trabzonspor'un eski Brezilyalı futbolcusu Marcelinho (32), Almanya'nın başkenti Berlin'deki bir diskotekte Ingo H. adlı bir kişiyi dövdü.
Bir dönem Trabzonspor formasını da giyen Marcelinho, Bild gazetesinde yer alan habere göre, Ingo H'nın başına bir şişeyle de vurdu.
Ingo H, 4 arkadaşıyla birlikte eğlenmek için diskoteğe gittiğini ve burada barda oturduklarını belirterek, olayı şöyle anlattı: “Dans pistinde Marcelinho, Brezilyalı bir bayan arkadaşımın yüzüne dokunmak istedi. Bayan arkadaşımın önüne geçtiğimde de yumruğuyla göğsüme vurdu. Daha sonra 4 yapılı kişi benim gitmemi istediler. Tuvalete gitmek ve diskotekten ayrılmak istedim. Ancak Marcelinho çıkışta beni bekliyordu. Beni itti ve bir bira şişesiyle başıma vurdu. Yere yıkıldım ve başımdan akan kanı gördüm.”
Daha sonra bir taksiye binerek polise gittiğini ifade eden Ingo H, burada şikayette bulunduğunu söyledi. Hastanede tedavi olan ve başına 5 dikiş atılan Ingo H, Marcelinho'nun mahkemeye çıkmasını istediğini belirtti. Bir polis sözcüsü, olayı doğrulayarak, adam yaralamak suçundun olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade etti. Marcelinho ise bu kişinin kendisini tahrik ettiğini ve bir tartışmanın yaşandığını belirterek, ancak olayın Ingo H'nın anlattığı gibi olmadığını söyledi.
Marcelinho, polise gitme zorunluluğu olduğu takdirde, burada doğruları anlatacağını kaydetti.
A.A.
burda disko bulamadığı için adam dövemedi orda hıncını çıkarıyor![]()
şaka bir yana marcelinho süper lige gelmiş en yetenekli oyuncular arasındaydı.şu adamı 1 sene dahi tutamadık ziya doğan yüzünden sol açığa hapsetmişti adamı maçta gözümün önünde istemeye istemeye top oynuyordu mahvettin adamı
Adriano zannettim ilk baştaMarcelinho adam dövmek yerine işini yapmalı..
İşini yapıyor zaten Wolfsburg şuan 7.sırada ilk 4'le de arasında 6-7 puan var. Ve takımı Marcelinho yönetiyor 6 golü ve bir o kadar da asisti var. Tabi forvet arkası oynatıyor hocası. Bizim Ziya Doğan gibi sol çizgiye hapsetmiyor![]()
Yazık yazık hiç yakışmamış Marcelinho hem suçlu hem güçlü![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yılmaz Vural sandım bende![]()
![]()
![]()
İçkinin kurbanı olmuş anlaşılan ....
Vursun be, helaldir..![]()
Bayern Münihli Lucio gitmek istiyor, burası kesin. Başarılı savunma oyuncusu, hayâlinde Barcelona ya da Real Madrid formasını giydiğini söylüyor...
Bayern Münih'in "Lucio'yu satmıyoruz" açıklaması, bu oyuncuyu transfer listesinde bulunduran Barcelona, Real Madrid gibi kulüpleri durdurabilecek gibi görünmüyor. Zira Lucio, açıkça, gitmek istiyor...
Yeni demecinde İspanya’da oynamak istediğini belirten Lucio, "İspanya benim hayâllerimdeki lig. İyi bir teklif gelmesi durumunda Bayern’den ayrılabilirim. Barcelona veya Madrid’den gelecek olan bir teklif, her futbolcunun en büyük hayâlidir" şeklinde konuştu.
Bayern Münih ile 2010 yılına dek sözleşmesi bulunan Lucio, daha önce yaptığı açıklamalarda da Alman devinden ayrılmak istediğini söylemişti. Bu arada bazı Alman gazeteleri, Brezilyalı yıldızla ilgilenen kulüpler arasında Fenerbahçe'nin de bulunduğunu öne sürmüşlerdi.
Bence gayet kaliteli bir stoper, oynayabilir her iki kulüpte de..
1.sinif bir stoper.Avrupanin en kaliteli takimlarinda banko oynayacak kapasiteye sahip.
bana dünyanın en iyi defanslarını kendıne gore say deseler 1 puyol 2 ferdinand 3 lucio derim.. gercekten mukemmel bır oyuncu tam bır profesyonel gıttıgı her takıma katkı saglayabılecek turden bırısı ve eger barca'ya gıderse puyolla gecılmez olurlar bence..
Yakışır Marce'ye..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Almanya Futbol Federasyonu, Cumartesi günü Hamburg'la oynanan maçta kırmızı kart gören Wolfsburg'un Brezilya'lı golcüsü Grafite'ye 5 maç müsabakalardan men cezası verdiğini açıkladı.Cumartesi günü oynanan ve 1-1 berabere biten karşılaşmanın 90. dakikasında Joris Mathijsen'e tekme atan 28 yaşındaki golcü, kırmızı kartla oyun dışında kalmış ayrıca Hamburg'lu futbolcu Mathijsen de kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.Almanya Futbol Federasyhonu'ndan yapılan açıklamada, Grafite'ye 5 maç, Hollanda'lı Milli futbolcu Mathijsen'e ise 3 maç müsabakalardan men cezası verildiği duyuruldu.Sezon başında Fransız ekip Le Mans'tan 8 Milyon Euro karşılığında Wolfsburg'a transfer olan Grafite, Alman ekipte 14 lig maçında 8 gol kaydetmişti.