Sayfa 18 / 25 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 742 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2011 - 2012

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Barca, Chelsea'yi foseptik çukuruna çevirir Camp Nou'da. Yeter ki; Chelsea, futbolu çirkinleştirmesin.
    Last edited by LaigLeNoiR : 19.Nisan.2012 at 02:27 Reason: şu kelimeyi kullanmayalım

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

barça bence elenicek chelsea gol atıcak nou campda

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

umarım 2 ispanyol takımıda elenirde havaları söner

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Arkadaş 50 lirayı güvenilir arkadaşa verdik, kazandık 50 lira daha iyi güzel ama bu gece aç kaldım.Son paramdı o benim

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

final bayern-chelsea kim ne derse desin.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

The Troll Final : Chelsea - Bayern
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    The Troll Final : Chelsea - Bayern
    oraya kadar bırak chelsea bayern ini (ki bayern bu sene hakediyo bence chelsea di matteo ile hakedebilir gibi) apoel - lyon finali olsa saygı duyulmalı en nihayetinde kimleri yenerek gelmiş oluyon oraya

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Chelsea'li topçuların bütün garezi Boas'a imiş. Bugün izlediğimin catenaccio ile bile alakası yoktu, kanatları kapadılar + Ramires'in insan dışı performansı. Mou'nun Inter'i en azından farklıydı ŞL finalinde. Benim istediğim final Real - Bayern veya Real - Manu idi. Olmadı ne yazık ki.

Real - Random finali izleyelim de
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Chelsea'nin hocayı gösteriyorda adamda ne ulvi bir tip var ya

Birde Racibg'de oynayan bir türk asıllı İsveçli var ona benzettim.
    Aynen abi ya. Matteo'da öyle bir tip var ki mübarek . Dediğin futbolcu Kennedy'i anımsatıyor.

Bu pas feşisti Barcelona'nın oynadığı futboldan nefret ediyorum ben. Chelsea umarım deplasmanda skora yatar birşey yaparda geçer bu turu. Çok itici bir takım Barcelona. Sene boyunca sahada yaptıkları tek şey pas. Dün maçı izlemedim, sadece özeti izledim. Tek kale oynamış neredeyse Barça. Ama Chelsea umarım 1-0'ı koruyabilir deplasmanda ve turu atlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Aynen abi ya. Matteo'da öyle bir tip var ki mübarek . Dediğin futbolcu Kennedy'i anımsatıyor.

Bu pas feşisti Barcelona'nın oynadığı futboldan nefret ediyorum ben. Chelsea umarım deplasmanda skora yatar birşey yaparda geçer bu turu. Çok itici bir takım Barcelona. Sene boyunca sahada yaptıkları tek şey pas. Dün maçı izlemedim, sadece özeti izledim. Tek kale oynamış neredeyse Barça. Ama Chelsea umarım 1-0'ı koruyabilir deplasmanda ve turu atlar.
    Valla Tolga 90 dakika yatıp kontradan 1 gol atan takıma hakediyor diyorsan bilemiyorum

Nou Camp'ta bırakın gol atmayı yarı sahasından çıkamaz Chelsea. Keza Bayern senelerdir evinde yeniyor Real'i ama turu geçemiyor. Santiago Bernabeu'da Real 3-0 gibi net bir skorla kazanır. Real - Barça finali olur. İşte bizde o zaman Mourinho'nun neden dünyanın en iyisi olduğunu anlarız(3. Şl kupasını aldıktan sonra)

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

90 dakika boyunca deplasmanda atak oynayan bi takım Barcelona. Millet alışmış 90 dakika boyunca kapanıp kontra atak oynayan takımları izlemeyi o yüzden Barcelona'nın oynadığı futbol beğenilmiyor. Futbolun adaleti varsa Barcelona bu turu geçer ve finale yükselir. Bu kadar net.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Valla Tolga 90 dakika yatıp kontradan 1 gol atan takıma hakediyor diyorsan bilemiyorum

Nou Camp'ta bırakın gol atmayı yarı sahasından çıkamaz Chelsea. Keza Bayern senelerdir evinde yeniyor Real'i ama turu geçemiyor. Santiago Bernabeu'da Real 3-0 gibi net bir skorla kazanır. Real - Barça finali olur. İşte bizde o zaman Mourinho'nun neden dünyanın en iyisi olduğunu anlarız(3. Şl kupasını aldıktan sonra)
    Yok o konuda haklısın. Sadece uzun süre pas yapmaları tv karşısında insanı bayıyor. Sıkıcı geliyor artık oynanılan oyun öyle olunca. Yani bana böyle geliyor zaten. Rakip takımda topu alamayınca istediği kadarda pres yapsa tek kalede geçiyor gibi oluyor maç. Nefret ettiğim nokta bu.

Deplasmanda çok çok zor Chelsea'nin işi zaten. Barça'ya karşı Skora yatmak yada kapanmak oyunun doğası gereği evinde 1-0 kazanmışsan genelde olması gereken şeyler. Ama izleyip göreceğiz tabi ki. Bencede Barça'nın turu geçme ihtimali çok yüksek ama Chelsea'yi destekliyorum umarımda geçerler.

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Doğan sattı ya Starı.Adama sövme boşuna
    Doğan Star'ı Sattı Ş.L ve Avrupa Liginin Yayın Haklarını Satmadı Yani Seneye Star'da Olmayacak

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Doğan Star'ı Sattı Ş.L ve Avrupa Liginin Yayın Haklarını Satmadı Yani Seneye Star'da Olmayacak
    Star + NTV Spor + NTV

3'ünde olacak. Haftada en az 1 maç vermeleri zorunlu. Açıklama yapıldı bu konuyla ilgili.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post

Dün BarceLona sadece pas yapmadı. Pasın yanında oLdukça fazLa net pozisyonLarda buLdu ama atamadı. Sadece pas yaparak, pozisyona girmeseLer bu dediğine katıLırdım, evet asLında bende sevmiyorum bu huyLarını ama dünkü performansLarı farkLıydı. Bu sefer sadece goL yoktu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Eğer 2 takımımız Ş.L'ye giderse o zaman 1 maçı Eurofutbol'da alacak diye biliyorum...Ama 1 takım giderse o 1 maç'ı şifresiz kanal verecek...UEFA'da da aynı şey geçerli UEFA + Ş.L toplamda 2 maç yayınlanacak şifresiz kanalda...

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Eğer 2 takımımız Ş.L'ye giderse o zaman 1 maçı Eurofutbol'da alacak diye biliyorum...Ama 1 takım giderse o 1 maç'ı şifresiz kanal verecek...UEFA'da da aynı şey geçerli UEFA + Ş.L toplamda 2 maç yayınlanacak şifresiz kanalda...
    2 takımımız en son ne zaman gitmiştiki

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

2007-2008.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bizim çeyrek final oynadığımız sezon değilmi o

beşiktaştı diğer takımda hatırladım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    bizim çeyrek final oynadığımız sezon değilmi o

beşiktaştı diğer takımda hatırladım
    Unutulacak gibi değil ki o sezon
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yok ben beşiktaşı unutmuştum bundan başka iki takımla gittiğimiz daha varmı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Chelsea İspanya'da da dün oynadığı gibi oynarsa, Barca'nın da biraz şanslı gününe denk gelirse felaket bir skorla karşı karşıya kalabilir. Dün gol yemeden galip geldiler ama aşırı ezildiler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Cüneyt Çakır, Barcelona - Chelsea arasındaki yarı final rövanş maçını yönetecekmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Oha napmışlar Bu adam böyle giderse iki seneye final maçı bile yönetir.Keşke bizim ligte de Avrupa'da olduğunun 10'a 1'i kadar iyi olsa (:

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

adam maç seçiiyor abi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Petr Cech: Cüneyt Çakır çok iyi ve deneyimli bir hakem.

Petr Cech : Mourinho , Barcelona Maçı İçin Taktik Verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nette gördüm baya güldüm

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Bugün Chelsea geçecek turu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Petr Cech : Mourinho , Barcelona Maçı İçin Taktik Verdi.
    Aynen öyle.Umarım Chelsea'de Real'in yaptığını yapar ve sahadan galip ayrılır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar aynı görüntüyü izleyeceğiz sanırım Bakalım kaleyi aşabilecek mi Barcelona

Sayfa 18 / 25 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon

Mesaj Yetkileri