Barca, Chelsea'yi foseptik çukuruna çevirir Camp Nou'da.Yeter ki; Chelsea, futbolu çirkinleştirmesin.
Barca, Chelsea'yi foseptik çukuruna çevirir Camp Nou'da.Yeter ki; Chelsea, futbolu çirkinleştirmesin.
Last edited by LaigLeNoiR : 19.Nisan.2012 at 02:27 Reason: şu kelimeyi kullanmayalım
barça bence elenicek chelsea gol atıcak nou campda
umarım 2 ispanyol takımıda elenirde havaları söner
Arkadaş 50 lirayı güvenilir arkadaşa verdik, kazandık 50 lira daha iyi güzel ama bu gece aç kaldım.Son paramdı o benim![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
final bayern-chelsea kim ne derse desin.
The Troll Final : Chelsea - Bayern![]()
eto'o bitmiş.
Chelsea'li topçuların bütün garezi Boas'a imiş. Bugün izlediğimin catenaccio ile bile alakası yoktu, kanatları kapadılar + Ramires'in insan dışı performansı. Mou'nun Inter'i en azından farklıydı ŞL finalinde. Benim istediğim final Real - Bayern veya Real - Manu idi. Olmadı ne yazık ki.
Real - Random finali izleyelim de![]()
eto'o bitmiş.
Aynen abi ya. Matteo'da öyle bir tip var ki mübarek. Dediğin futbolcu Kennedy'i anımsatıyor.
Bu pas feşisti Barcelona'nın oynadığı futboldan nefret ediyorum ben. Chelsea umarım deplasmanda skora yatar birşey yaparda geçer bu turu. Çok itici bir takım Barcelona. Sene boyunca sahada yaptıkları tek şey pas. Dün maçı izlemedim, sadece özeti izledim. Tek kale oynamış neredeyse Barça. Ama Chelsea umarım 1-0'ı koruyabilir deplasmanda ve turu atlar.
Valla Tolga 90 dakika yatıp kontradan 1 gol atan takıma hakediyor diyorsan bilemiyorum
Nou Camp'ta bırakın gol atmayı yarı sahasından çıkamaz Chelsea. Keza Bayern senelerdir evinde yeniyor Real'i ama turu geçemiyor. Santiago Bernabeu'da Real 3-0 gibi net bir skorla kazanır. Real - Barça finali olur. İşte bizde o zaman Mourinho'nun neden dünyanın en iyisi olduğunu anlarız(3. Şl kupasını aldıktan sonra)![]()
90 dakika boyunca deplasmanda atak oynayan bi takım Barcelona. Millet alışmış 90 dakika boyunca kapanıp kontra atak oynayan takımları izlemeyi o yüzden Barcelona'nın oynadığı futbol beğenilmiyor. Futbolun adaleti varsa Barcelona bu turu geçer ve finale yükselir. Bu kadar net.
Yok o konuda haklısın. Sadece uzun süre pas yapmaları tv karşısında insanı bayıyor. Sıkıcı geliyor artık oynanılan oyun öyle olunca. Yani bana böyle geliyor zaten. Rakip takımda topu alamayınca istediği kadarda pres yapsa tek kalede geçiyor gibi oluyor maç. Nefret ettiğim nokta bu.
Deplasmanda çok çok zor Chelsea'nin işi zaten. Barça'ya karşı Skora yatmak yada kapanmak oyunun doğası gereği evinde 1-0 kazanmışsan genelde olması gereken şeyler. Ama izleyip göreceğiz tabi ki. Bencede Barça'nın turu geçme ihtimali çok yüksek ama Chelsea'yi destekliyorum umarımda geçerler.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Eğer 2 takımımız Ş.L'ye giderse o zaman 1 maçı Eurofutbol'da alacak diye biliyorum...Ama 1 takım giderse o 1 maç'ı şifresiz kanal verecek...UEFA'da da aynı şey geçerli UEFA + Ş.L toplamda 2 maç yayınlanacak şifresiz kanalda...
2007-2008.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
bizim çeyrek final oynadığımız sezon değilmi o
beşiktaştı diğer takımda hatırladım
yok ben beşiktaşı unutmuştumbundan başka iki takımla gittiğimiz daha varmı
Chelsea İspanya'da da dün oynadığı gibi oynarsa, Barca'nın da biraz şanslı gününe denk gelirse felaket bir skorla karşı karşıya kalabilir. Dün gol yemeden galip geldiler ama aşırı ezildiler.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Cüneyt Çakır, Barcelona - Chelsea arasındaki yarı final rövanş maçını yönetecekmiş.
Oha napmışlarBu adam böyle giderse iki seneye final maçı bile yönetir.Keşke bizim ligte de Avrupa'da olduğunun 10'a 1'i kadar iyi olsa (:
adam maç seçiiyor abi![]()
Petr Cech: Cüneyt Çakır çok iyi ve deneyimli bir hakem.
Petr Cech : Mourinho , Barcelona Maçı İçin Taktik Verdi.
Nette gördüm baya güldüm![]()
Bugün Chelsea geçecek turu
Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar aynı görüntüyü izleyeceğiz sanırımBakalım kaleyi aşabilecek mi Barcelona