Sayfa 18 / 20 İlkİlk ... 81617181920 SonSon
511 ile 540 arası toplam 571 sonuç

Konu: Avrupa Altay'ı konuşuyor Altay yoluna devam ediyor bu heyecana ortak olun [VI.Sezon]

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    takıma yedek kulübesi için olsun 11 için olsun alt yapı için olsun birçok oyuncu alındı.Kan bozuldu.Tekrar temizlenene kadar biraz tökezleyebiliriz ama ben seri galibiyetlerle toparlancaağımızı düşünüyorum
    Analiz çok doğru hucüm hattında bir sorun yok ama özellikle şu defans bir türlü istediğim defansı kuramadım para var imkan var istediğim oyuncuları getiremiyorum gerek ligin gerekse takımın popülaritesi buna izin vermiyor.

geçen sene avrupada fırtınalar estirdin bence gardını düşürme, tarih yazabilirsin
    Yorumun için çok teşekkür ederim inşallah takım ruhu eskisi gibi olur ve biz de bu yolda yürürüz.

Transferler abartı olmuş gibi avrupada kupa bekliyoruz artık
    Avrupa da kupayı biz de çok istiyoruz ama bu hiç kolay değil bu sene olmasa da artık önümüzde ki sezon kesinlikle kupayı görmek istiyoruz.İlk amaç gruptan çıkmak

Yorumlarının için canı gönülden teşekkür ederim kariyeri elimden geldiğince güzel yansıtmaya çalışıyorum görselliğe şartlar imkan verdiğince önem veriyorum beğenip yorum yaptığınız için çok teşekkür ederim bu beni çok mutlu ediyor.

Savaş Alemdar sakatlanıp oyunu terk edince tüm oyun planı bozuldu kesinlikle beraberliği hak etmedik fark atacağımız maç berabere bitti.

Savaş Alemdar 2 gol atıp topsuz alanda rakibine yaptığı hareket sonucu kırmızı kart gördü bu disiplinsiz tavrını tabii ki cezasız bırakmadık.

Gustavo Coronel bu takımda benim kafamı en çok karıştıran oyuncu çok astronomik ücret alıyor pis bir manejeri var 15m $ verseler hemen göndereceğim zararına satacağım ama attı mı da atıyor ins geçen sezon ki performansını devam ettirir.Bugün takım halinde herkes çok iyiydi.Ayrıca Gençlerbirliği bu maça kadar 5 de 5 yapmış ve kalesinde sadece 2 gol görmüştü.

Last edited by grozny : 07.Mayıs.2012 at 03:50

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

o manejerler ne illet adamlar.Her teklifte 20.000 euro maaş yükseltmeye çalışıyor.Ne çakal olmuşlar

o manejerler ne illet adamlar.Her teklifte 20.000 euro maaş yükseltmeye çalışıyor.Ne çakal olmuşlar
    Bunun manejeri beni çok pis dolandırdı oyuncuyu görmeye tahamül edemiyorum sözleşmeye en çok kazanma şartı eklemiş ben o kuralı çok farklı anladım transfer ettiğimizde zaten en çok o alıyordu arada dağlar kadar fark vardı şimdi Romulo'ya 2.5m verdik yıllık Coronel'in maaşta 2.5 oldu çok koydu bunun menejeri adama zorla gol attırmaya çalışıyoruz elden çıkarsaydık iyiydi artık messi bile olsa kuyruk acısı var tahamül edemiyorum

[YOUTUBE="-bSVBCmJIMs"]Maç Başlıyor[/YOUTUBE]

Yunanistanın Avrupa Şampiyonu olduğu sene nasıl oynadıysa biz de bugün öyle oynadık Romulo Bressan'ı çok iyi tuttu.Lisandro Lopez'i de bugün çok iyi marke ettik pek tehlikeli olamadı bir kaç pozisyonunu da İhsan çok iyi kesti.Defansta Serdar Yeter çok genç ayakları titredi sanırım pek varlık gösteremedi neyse ki Tiago Rodrigues ile Defans daha güvenli oldu hakkımızla maçı kazandık.

Hakem karşılaşmayı çok yanlı yönetti tüm düdükleri aleyhimize çaldı neredeyse bizim kalemize bir gol atmadığı kaldı.Maçı 4 dakika uzattı 90+6 oldu maç hala devam ediyor.Ne yaptıysa başarılı olamadı bugün Altay'ın yürekli çocukları 52bin kişiyi susturdu.

[YOUTUBE="z4JP4b20I2g"]Lyon 0-1 Altay[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by grozny View Post
    Bunun manejeri beni çok pis dolandırdı oyuncuyu görmeye tahamül edemiyorum sözleşmeye en çok kazanma şartı eklemiş ben o kuralı çok farklı anladım transfer ettiğimizde zaten en çok o alıyordu arada dağlar kadar fark vardı şimdi Romulo'ya 2.5m verdik yıllık Coronel'in maaşta 2.5 oldu çok koydu bunun menejeri adama zorla gol attırmaya çalışıyoruz elden çıkarsaydık iyiydi artık messi bile olsa kuyruk acısı var tahamül edemiyorum
    haha evet onu bende yaşadım.İlk yaşadığımda çok şaşırmıştım diyordum ben o parayla oyun alcaktımmmm
    Allah'tan adam iyi huyluydu sezon sonu tekrar sözleşme imzaladım maaşını kendi düşürdü.O şartıda kaldırdı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bahsettiğin oyuncuyu şampiyonlar liginde her maçta oynatmaya bak. bir de tur atlarsan kulüplerin ilgisini çekmeye başlıyacaktır. sezon sonuna kalmadan yollayabilirsin

Kıran kırana geçen maçta Coronel Hattrick yaptı.3 puanı 3 golle alıyoruz.

Elimizden gelen herşeyi yaptık sonuna kadar savaştık 9 kişi kaldık ama yinede mücadeleyi bırakmadık topa biraz daha hakim olabilseydik bugün puan veya puanlar ile ayrılmak içten bile değildi. Futbolcularımı kutluyorum Ferreyra mükemmel bir gol attı zaten bu oyun düzeninde ancak böyle gol yiyebilirdik.İlk yarı iyi oynamadık sonra değişiklikler ile maça ortak olduk Markovic yerine Savaş Alemdar'ı alsaydım sanırım daha iyi olurdu çok üzücü ama olsun bunların hepsi tecrübe hayatlarında ilk defa Şampiyonlar Ligi gören oyuncularım var.Biz bugün herkese kolay lokma olmadığımızı gösterdik grubun en güçlü rakibi bile bizi zar zor yendi.

[YOUTUBE="1fmt971NS8I"]Altay 0-1 Atletico Madrid[/YOUTUBE]

Trabzon'u kendi yarı sahasına hapsetmemize rağmen 3 puanı alamadık bugün Trabzon'un kalemizi bulan şutu dahi yok son vuruşlarımız iyi değildi.Berabere kaldık.

Rakibimiz 10 kişi kaldı farkı 2 gol bulduk ama nedense 10 kişi oynayan rakibe karşı zorlanıyoruz bunun nedeni sanırım rakibin defansa çekilmesi biz de ofansif olmadığımız için oyun düğümlenip kalıyor geçen Trabzon maçı da öyleydi rakip defansif bir oyun sergiledi biz oyunu açamadık.Mokoena süper bir gol attı Romulo uzaktan çok sert vurdu çataldan seken topu Coronel tamamladı Sawadogo dk 84'de atıldı.

[YOUTUBE="27T6udeOMo4"]Karşıyaka 1-2 Altay[/YOUTUBE]

Last edited by grozny : 08.Mayıs.2012 at 01:59

Falcao ve Benitez'i etkisiz hale getirdik.Tartışmalı bir penaltı pozisyonu yaşadık hakem takdirini oynatmaktan yana kullandı bugün istediğimizi aldık.Beraberlik süpriz değildi oyunu oynamaya yönelik değil oynatmamaya yönelik kurduk Madrid kilidi çözemedi.

Şampiyonlar Ligi C Grubu Puan Durumu

Atletico Madrid'in Lyon'u yenmesini bekleyeceğiz yoksa Lyon'dan puan almak zorundayız.

Önemli bir galibiyet aldık Mokoena bugün kusursuz oynadı.

İleri hatta görev yapan 3 oyuncum Savaş Alemdar,Alfaro ve G.Coronel çok iyi oynadılar harika bir galibiyet aldık.

Deplasmanda Coronel ve Savaş Alemdar ikilisi müthiş oyunu 4 gollü bir galibiyet almamızı sağladı takım yavaş yavaş oturdu.

[YOUTUBE="vxQ8aituamk"]Kobenhavn 1-4 Altay[/YOUTUBE]

Şampiyonlar Ligi C Grubu Puan Durumu

Gruptan kimin çıkacağı hiç belli olmaz valla

Quote Originally Posted by express View Post
    Gruptan kimin çıkacağı hiç belli olmaz valla
    Atletico Madrid beraberliği birşeye yaramadı şimdi Lyon ile nasıl baş edeceğiz bilmiyorum. Berabere bitmez diye tahmin ediyorum.Zor maç olacak.

Alfaro 2 gol bir asist Savaş 1 gol 1 asist Coronel 1 asist yaptı Altayın 3 silahşörleri yine görevini yerine getirdi. Defansı uzun süredir deniyorum Serdar Yeter Sanele Msomi orta göbekte birbirlerine alıştılar Sawadogo ise geçen sene ki gibi acemi değil bu sene çok formda Ali Akar ise gösterdiği performansla neden ispanyol kulüplerinin peşinde oldugunu adeta gözler önüne serdi.Defans çok genç aşı tutarsa herkes kazanır.İlerisi için umut verici bir maçtı.

Lig ve Oyuncu Verileri

Son dakika gelen gol ile 3 puanı zar zor alıyoruz.

Rakip Lyon deplasmanda 1-0 yenmiştik beraberlik bizi gruptan çıkarmaya yetiyor kazanmak için oynayacağız diğer maçların aksine bu sefer saldıracağız.Daha cesur bir oyun ortaya koymak istiyoruz.

Kadrolar

Savaş Alemdar uzaktan şansını denedi top Lloris'de kaldı.

Boyota'nın kafası az farkla dışarda.

Romulo çok sert vurdu Lloris son anda kornere çeldi.

Devre Arası son durum.

Coronel içeri kesti Savaş Alemdar'a top gelmeden Nestor ters vuruş ve top ağlarda 1-0 öne geçiyoruz dakika 65.

Golden sonra son durum.Romulo ile Serdar Yeter adam adama oynuyorlar.

Dakika 67 Giovinco uzaktan harika vurdu çok az farkla dışarda bu dakikalarda etkili olmaya başladı Lyon korkuyoruz.

Dakika 70 Lopez ile Lyon bu ataktan da eli boş dönüyor.

Seyit Cem Kılıç uzaktan şutu başarısız.

Son dakikalar Ali Akar'ın şutu üstten aut.

Dakika 90+2 Lopez cezasahasına girerken Sawadogo arkadan taktik faul yapıyor ve Sarı Kart görüyor Aferim Sawadogo.

Ve Maç bitti 1-0 Kazandık.

Çok mutluyuz kuralar çekilirken tüm gruplar çok zordu bizim grubumuzda çok zordu.Lyon ve Atletico Madrid grubun favorisiydi Atletico Madrid ile hatırladığım geçen sene dahil 4 maç yaptık ve hiç yenemedik 1 mağlubiyet 3 beraberlik almıştık.Lyon'u deplasman'da yendik evimizde avantaj bizdeydi defansif bir oyun sergileseydik maçı kaybedeceğimizi biliyordum Romulo ve Serdar Yeter Lyonun ortasahasını domine etti.Hatırlayacağınız gibi Hamit ve Mokoena kırmızı kart cezaları vardı.Serdar'a bu kez orta sahada görev verdik yüzümüzü kara çıkarmadı.Defans harikaydı.Bu maçla birlikte tam 319 dakikadır gol yemiyoruz.Şampiyonlar liginde sadece 2 gol yedik.13 puan topladık Lyon'un kaleyi bulan şutu yok ilk dakikasından son dakikasına kadar maçı hak ettik.

Alfaronun tek golü ile 3 puanı alıyoruz Sivas deplasmanından mutlu dönüyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

an itibariyle tarihe tanıklık ediyoruz utandırma bizi

Nesil
    2011
    Yer
    Gönen

NAZAR DEĞMESİN . süper gidiyorsun ama biraz ofansif oynasan daha rahat sonuca gidersin diye dusunuyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

Kariyerini yeni gördüm 5dakika bakayım dedim 1saatten fazla oldu tek tek okudum tüm yazılarını gercekten mükemmel bir kariyer tebrik ederim. genc ve ucuz oyuncu bulmakta cok iyisin gercekten ancak son sezon sanırım bu işi bırakmıs gibisin. maliyeti yüksek oyuncular almaya baslamıssın ssanıırm bu şampiyonlar ligi icin yaptıgın birsey umarım bu sezonda ligde sampiyon olursun ve şampiyonlar liginde en kötü çeyrek final bekliyorum senden.
    başarılarının devamını diliyorum mükemmel kariyerini ilgiyle takip edecegim bundan sonra bol şans..

Kariyerini zevkle baştan sona okudum hocam gerçekten Coronel muazzam bir adam Sefa Yılmaz'ın profilini paylaşabilir misin memnun musun bir de Sefa'dan ?

Quote Originally Posted by görkemm View Post
    an itibariyle tarihe tanıklık ediyoruz utandırma bizi
    Teşekkürler kardeşim kariyerin doruk noktalarını yaşıyoruz.

Quote Originally Posted by xRa View Post
    NAZAR DEĞMESİN . süper gidiyorsun ama biraz ofansif oynasan daha rahat sonuca gidersin diye dusunuyorum
    Çok Teşekkürler Ofansif oynamayı bende arzuluyorum ama sağlam defansım yok yani defans hattı istediğim gibi bir türlü oturmadı bu yüzden takım halinde savunma yapıyoruz.Ama Süper Ligde ki Anadolu takımlarına karşı ofansif bir oyun sergiliyoruz skorlardan da belli oluyordur.

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    Kariyerini yeni gördüm 5dakika bakayım dedim 1saatten fazla oldu tek tek okudum tüm yazılarını gercekten mükemmel bir kariyer tebrik ederim. genc ve ucuz oyuncu bulmakta cok iyisin gercekten ancak son sezon sanırım bu işi bırakmıs gibisin. maliyeti yüksek oyuncular almaya baslamıssın ssanıırm bu şampiyonlar ligi icin yaptıgın birsey umarım bu sezonda ligde sampiyon olursun ve şampiyonlar liginde en kötü çeyrek final bekliyorum senden.
    başarılarının devamını diliyorum mükemmel kariyerini ilgiyle takip edecegim bundan sonra bol şans..
    Cm 01/02 den beri oynarım bu oyunun en büyük zevki hiç şüphesiz ucuz oyuncuları keşfedip büyük takımlara astronomik bedeller ile satmaktır.Takım gelişiyor hedefler değişiyor UEFA kupasında yarı final gördükten sonra artık ciddi anlamda takıma fayda sağlayacak oyuncular kazandırmak istedim ama açık konuşacağım istediğim oyuncuları da getiremedim bir kaç gereksiz transferim oldu. Msomi defansta ki mesela 40 bin $ aldık 4 milyon $ verip aldıgımız Yoau'dan daha iyi gibi geçen sene bir çok maça çıkan genç oyuncuları kiralamak zorunda kaldık kadro çok şişti çok maliyetli olmaya başladı bütçe her ay açık vermeye başladı ama Mokoena,Savaş Alemdar,Ali Akar,Sawadogo ve Coronel Sezon sonu büyük ihtimak daha büyük bir kulübe gitmek isteyecekler. Kariyerimi takip ettiğiniz için çok teşekkür ederim umarım görselliği beğenmişsinizdir.
    Sağlıcakla kalın.

Quote Originally Posted by Crisx1907 View Post
    Kariyerini zevkle baştan sona okudum hocam gerçekten Coronel muazzam bir adam Sefa Yılmaz'ın profilini paylaşabilir misin memnun musun bir de Sefa'dan ?
    Coronel çok iyi bir oyuncu fakat çok pis bir manajeri var dolandırdı bizi artık 15-16 getirene vereceğiz hemen çok zarar ettik Palermo-Malaga-River izliyor inşallah satacağız kariyerimi takip ettiğin için teşekkür ederim.

Sefa iyi bir oyuncu ben düzenli olarak oynatamıyorum çünkü diğer oyuncularım daha formda takıma alışmasını bekleyemedim şuan yedek olarak kullanıyoruz ama Milli takımda gayet iyi bir oyuncu.Kariyerimi takip ettiğin için teşekkür ederim.

23. Default

Kardeşim kariyerini takip ediyorum.Yorum yazmamamın sebebi daha 8. sayfasını okuyor olmamdan kaynaklanıyor.Kariyerin çok ilgi çekici.Okumayanlar Fm nin heyecanı adına çok şey kaybediyor.Ben de en son yazılan mesajı okuduğumda güncel ve katılımcı bir takipçin olacağım Saygılar..

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

görsellik mükemmel böyle anlatm ilk defa görüyorum ilgyle takip etmye dewam edecegm..

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Kardeşim kariyerini takip ediyorum.Yorum yazmamamın sebebi daha 8. sayfasını okuyor olmamdan kaynaklanıyor.Kariyerin çok ilgi çekici.Okumayanlar Fm nin heyecanı adına çok şey kaybediyor.Ben de en son yazılan mesajı okuduğumda güncel ve katılımcı bir takipçin olacağım Saygılar..
    Beğenmene sevindim kardeşim iyi günler

görsellik mükemmel böyle anlatm ilk defa görüyorum ilgyle takip etmye dewam edecegm..
    Çok Teşekkürler

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Takımın en değerli oyuncusunu (maddi olarak) ve en verimli oyuncusunun profilini koyar mısın ?

Takımın en değerli oyuncusunu (maddi olarak) ve en verimli oyuncusunun profilini koyar mısın ?
    Şuanda maddi ve performans olarak en değerli oyuncumuz Gustavo Coronel 7.75 milyon dolar değeri var.

Mokoena ve Savaş 7.5 milyon değere sahipler transfer döneminde 15 milyon teklif gelmesine rağmen satmadık.

Alfaro ve Sawadogo performans olarak onlar da listemizde

Umarım tatmin edici olmuştur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by grozny View Post

[COLOR="DarkRed"][B]

Şuanda maddi ve performans olarak en değerli oyuncumuz Gustavo Coronel 7.75 milyon dolar değeri var.

Haha abi şimdi dikkatimi çektide senin 10 numara benim takımın efsanesinin kayıp kardeşiymişBirtek saçlar farklı birde seninki gülmüyor

Bu arada artık bir yarı final görmek istiyoruz usta

Haha abi şimdi dikkatimi çektide senin 10 numara benim takımın efsanesinin kayıp kardeşiymişBirtek saçlar farklı birde seninki gülmüyor

Bu arada artık bir yarı final görmek istiyoruz usta
    Dikkat et kardeşim bunlara tehlikeli bunlar hiçbirine güvenmiyorum Futbolcu dediğin boş kağıda imza atar vicdan azabından gülmüyor onun yüzü

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

hiç sorma yav 300.000 € alıyordu haftalık.Bu en yüksek işinden 500.000 e çıkardı.Ama Orduspor'un ilk efsanesi oldu ben hala simgeyimTaraftara ben mi o mu desem gözü kapalı onu seçicekler

Sayfa 18 / 20 İlkİlk ... 81617181920 SonSon

Mesaj Yetkileri