Egemenin Kırmızı Görmesi İyi Olmuş He Bu Arada Bolulu Yarenlerden Karşıyaka Taraftarına Selam !
Almeida vurdu , 3 oldu !!![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Bildiğiniz üzere ligin ilk yarısındaki maçta tamamen benim çift forvet sevdam yüzünden İzmir'de 6 tane yemiştik Beşiktaş'tan ve son bir buçuk yılda oyun olarak hiç bu kadar ezildiğimiz bir maç hatırlamıyorum.
Oyuncularım da buna inanılmaz bilenmiş ve Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi umutlarını İnönü'nün çimlerine gömüyoruz bu maç ile..
Maça gelicek olursak 13 dakikada fırtına gibi başlayıp 2-0 öne geçtik.İlk golü bizde Beşiktaş'tan kiralık olarak oynayan Atınç'ın atması çok manidardı.Nasıl karekterde bir sporcu olduğunu gösterdi kendisi.
31.dk da umutlanan Beşiktaşta 45+1 de Egemen Amrabat a yaptığı sert müdahale sonucu direk kırmızı kart ile oyun dışında kaldı bizde Amrabat ı kenarı aldık hafif bir sakatlık geçirmişti.İkinci yarı hızlı başlayan Beşiktaş 2-2 yi de buldu.Fakat Şampiyonluğa inançları çok yüksek olan oyuncularım sahaya yüreğini koyarak maçı farklı bir şekilde aldı ve maratonda dönüm noktasını kayıpsız geçiyoruz..
![]()
Son 2 maça kalmış işler umarım mutlu sona ulaşırsın![]()
Ben haftalar öncesinden söyledim hatta sezon başında da söyledim şampiyonuz diye.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
33.HAFTA
PUAN DURUMU
Öncelikle Şampiyonlar Ligi'ni geçen hafta garantiledik onu belirtmek istiyorum.
Bu hafta ise öyle maçlar var ki Galatasaray düşen Kayseri'ye konuk oluyor işi çok basit.Ama ipler tamamen bizim elimizde Biz Trabzon ile oynuyoruz Trabzon UEFA ya gitmesi için kazanmak zorunda. Peki ya Beraberlik ?
BERABERLİK BİZİ ŞAMPİYON YAPIYOR..
Artık şampiyonluğa bir adım kaldı.
Buraya kadar gelmişken şampiyonluğu kaçırmak insanın oyun oynama şevkini kırar inşallah şampiyon olursun
Son maç beraberliğin yetecek olması çok iyi olmuş abi
Bu maçta aslında göstepe taraftarı ile karşıyaka takumı taraftarları maçı birlikte izlese yani iki yaka bi araya gelmiş olur
Uefa kupası galatasaray kazandığında maçı fenerbahçeliler ve galatasaraylılar birlikte izlemişti ama zor yani sonuçta ezeli rakip
Bi tane film vardı west ham holiganları falan o tarz diyosun yani![]()