benim oyunum var istersen yüklerim ? neyse ben yükledim isteyen indirebilir fenerbahce.rar 2017 yilindayim cok saglam kadro kurdum![]()
benim oyunum var istersen yüklerim ? neyse ben yükledim isteyen indirebilir fenerbahce.rar 2017 yilindayim cok saglam kadro kurdum![]()
Last edited by KanaKe : 18.Nisan.2013 at 16:13
Moussa Sow'dan en çok verimi hangi görevde alırım? Fırsatçı golcü falan ?
Fırsatçı Golcüde şov yapıyor 1 sezonda 50 Gol'e ulaştı![]()
ozaman oyundan oyuna farkli... belkide verilen rol ile alakasi cok az olabilir..
Taktik te çok önemli. Ben tek forvet oynatıyorsam komple, çift forvet oynatıyorsam fırsatçı oynatmayı tercih ediyorum.
an itibariyle gerginim ve bir o kadarda heyecanlı.3 sezonu devirdim 4-3-3 sistemiyle 105 gol attık son sezonumda;ama gel görki şampiyonluk tek puanla cincona gitti.artık yeni sistem yeni yüzler en az iki sezon daha fenerdeyim hayırlısı be gülüm
Oyunun güzelliği buradaSon haftada puanla, averajla kaçan şampiyonluk oyunu oynama isteğini daha da körüklüyor.
"Seneye bittiniz oglim!!" nidalarıyla daha hırslanıyorsun![]()
etienne capoue yi ilk sezondan almaya bakın taş gibi ön libero 15 milyon min release i var beyler
Ben de Victor Wanyama'yı alın derim, her oyunumda ilk sezon devre arasında transfer listesine konuldu. FB ile oynarken yabancı kontejanı yüzünden almadım 5,5 milyona Liverpool kaptı ama Sociedad ile oynarken kaçırmadım 7,5 verdim ve mükemmel oynuyor. Ratingi 7,5 altına zor iniyor hem de capoue'den daha ucuz.
ilk yıl uefa ç.final türkiye süper kupası ligde 2. lik
ikinci yıl ş.ligi ikinci tur (juventus a yenilmeden elendim) ligde 5 hafta önceden şampiyon süper kupa
üçüncü yıl ş.ligi ç.final (psg ye deplasman golüyle elendik)ligde ikincilik
üç sezon boyunca türkiye kupasını finalde kaybettik nedeni bir hafta önce en az iki asımın sakatlanması
aldığım yıldızlar:javi garcia-barnetta-raul garcia-gourcuff-a.valencia-(di maria nın mevkisi doluydu)
gençler=ozan tufan - salih-atilla turan-özer iseri-nihat demirer-ö.çek-harun sofuoğlu-
3yıl daha yuvamdayım
Şu Tottenham'dan çektiğimi hayatım boyunca hiçbir takımdan çekmedim. Fenerbahçe ile pozisyona bile giremiyorum. Her yılda mutlaka karşıma çıkıyorlar ve erkenden veda ediyorum sayelerinde.
Ben 4. senemde sene başında 37 bin civarı kombine bilet sattım 28 milyon civarı bir gelir elde ettim. O sene şampiyonlar ligini kazandım. Ertesi sene kombine sayım 39 bin oldu ama gelirim 26 civarı bir rakama düştü böyle bir durumla karşılaşan var mıdır? Bilet fiyatlarının artması gerekirken tam aksine düşüş mü oluyor?
fernandesi getirdim fenere sonunda tottenhamdan aldım 15 milyona meireleste yaşlanmıştı 15 ede onu sattım bakalım verim alabilicekmiyim
Forvet arkasında Oyunkurucu Hücum rolünde oynat verim alırsın.
honda var orda bakalım zaten sakatlandı 5 hafta yok![]()
Maher'i al o bölgeyeadam yeni jenerasyonun zidane i...
Ben sonunda pes dedim ve istifa ettim. Yabancı sınırından dolayı düzgün transfer yapamıyorum, kadroyu istediğim şekilde düzemiyorum. Sırf yabancı olayı yüzünden Gökhan Töre'ye 16 milyon verdim, normalde hayatta vermem o kadar. Üst üste 2 yıl şampiyonlar ligini aldım Türkiye ligi hala Avrupa'da itibar olarak 9. puan olarak 8. sırada olduğu için düzgün transfer yapamıyorum. Sonunda yeter artık dedim ve mükemmel kadroyu bırakıp Valencia'nın başına geçtim. Artık Türkiye'de oynamam. Oyuncularıma hiç teklif te gelmiyor, sadece Sow'u 8 milyona satabildim. Oyuncumla ilgilenen takım değerini bile vermiyor neredeyse. Millet 20 milyona 30 milyona nasıl topçu satıyor anlamıyorum.
evet hondayı sattıktan sonra nuriyle maheride aldık orta sahamızda artık fernandes nuri adam maher capoue mehmet topal emre can salih gaitan ve recep var forvette rossi solda pedro son olarak ta gaitanın yterine mesutu almaya çalışıyorum bakalım satılığa çıkarıcaklarmı
Şl de as kadro şöyle bir durum aldı
Yedekler
Valdes
Egemen
Hak
Salih
Recep
Kuyt
Mehmet Topal
Onur Kıvrak
Emre Can
Emre Bel.
Serdar Kesimal
Caner Erkin
Fernandes
Aykut Demir
Ömer Toprak
Last edited by Önder HOCA : 15.Mayıs.2013 at 13:36
haddinden fazla yabancı var ama hepsi iyi oyuncular.
bu yabancı sınırı nasıl oluyor, hiç 2 sezonu geçmedim de. en fazla 6 kişi mi kaydedebiliyoruz? eskisi gibi?
3. sezonda 8 yabancı sınırı var ama 5'i 18 de olabilir
Valdes'e ne kadar yıllık verdin?
Lewandowski'nin sözleşmesi bitiyor ve Chelsea ile kapışıyorum. Gelirse Sow'u göndermeyi planlıyorum.
Chelsea'ye gitti. =))
Last edited by muratzihni : 17.Mayıs.2013 at 20:04