Sayfa 18 / 22 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 653 sonuç

Konu: Football Manager 2013 | Fenerbahçe

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by duktil View Post
    FM2013 de Fenerbahçenin çalıştırıldığı hazır save li dosya nereden bulabilirim arkadaşlar? 2015 ve üstü olursa iyi olur
    benim oyunum var istersen yüklerim ? neyse ben yükledim isteyen indirebilir fenerbahce.rar 2017 yilindayim cok saglam kadro kurdum
    Last edited by KanaKe : 18.Nisan.2013 at 16:13

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    benim oyunum var istersen yüklerim ? neyse ben yükledim isteyen indirebilir fenerbahce.rar 2017 yilindayim cok saglam kadro kurdum
    teşekkürler

Moussa Sow'dan en çok verimi hangi görevde alırım? Fırsatçı golcü falan ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Çift forvette fırsatçı golcü oynattım, 3 sezonda 120 golü rahat geçti. Sonra sözleşme yenilemediği için satmak zorunda kaldım yoksa 40 yaşına kadar oynatırdım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Ben komple forvet oynattım inanılmaz verim aldım, ilk sezonumda dünyada en çok gol atan oyuncu oldu.

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Ben komple forvet oynattım inanılmaz verim aldım, ilk sezonumda dünyada en çok gol atan oyuncu oldu.
    Tek forvette mi yoksa çift forvette mi?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    aynen yeni oyun actim komple forvet olarak cosuyor sow.. üstte yükledigim oyunda firsatci golcü olarak oynatmistim vasatin altinda performans sergilemisti..

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Fırsatçı Golcüde şov yapıyor 1 sezonda 50 Gol'e ulaştı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ozaman oyundan oyuna farkli... belkide verilen rol ile alakasi cok az olabilir..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Taktik te çok önemli. Ben tek forvet oynatıyorsam komple, çift forvet oynatıyorsam fırsatçı oynatmayı tercih ediyorum.

11. Default

an itibariyle gerginim ve bir o kadarda heyecanlı.3 sezonu devirdim 4-3-3 sistemiyle 105 gol attık son sezonumda;ama gel görki şampiyonluk tek puanla cincona gitti.artık yeni sistem yeni yüzler en az iki sezon daha fenerdeyim hayırlısı be gülüm

Oyunun güzelliği burada Son haftada puanla, averajla kaçan şampiyonluk oyunu oynama isteğini daha da körüklüyor.

"Seneye bittiniz oglim!!" nidalarıyla daha hırslanıyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

etienne capoue yi ilk sezondan almaya bakın taş gibi ön libero 15 milyon min release i var beyler

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    etienne capoue yi ilk sezondan almaya bakın taş gibi ön libero 15 milyon min release i var beyler
    Ben de Victor Wanyama'yı alın derim, her oyunumda ilk sezon devre arasında transfer listesine konuldu. FB ile oynarken yabancı kontejanı yüzünden almadım 5,5 milyona Liverpool kaptı ama Sociedad ile oynarken kaçırmadım 7,5 verdim ve mükemmel oynuyor. Ratingi 7,5 altına zor iniyor hem de capoue'den daha ucuz.

Default fenerbahçe serüvenim

ilk yıl uefa ç.final türkiye süper kupası ligde 2. lik
    ikinci yıl ş.ligi ikinci tur (juventus a yenilmeden elendim ) ligde 5 hafta önceden şampiyon süper kupa
    üçüncü yıl ş.ligi ç.final (psg ye deplasman golüyle elendik)ligde ikincilik
    üç sezon boyunca türkiye kupasını finalde kaybettik nedeni bir hafta önce en az iki asımın sakatlanması
    aldığım yıldızlar:javi garcia-barnetta-raul garcia-gourcuff-a.valencia-(di maria nın mevkisi doluydu)
    gençler=ozan tufan - salih-atilla turan-özer iseri-nihat demirer-ö.çek-harun sofuoğlu-
    3yıl daha yuvamdayım

Nesil
    2006

Şu Tottenham'dan çektiğimi hayatım boyunca hiçbir takımdan çekmedim. Fenerbahçe ile pozisyona bile giremiyorum. Her yılda mutlaka karşıma çıkıyorlar ve erkenden veda ediyorum sayelerinde.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben 4. senemde sene başında 37 bin civarı kombine bilet sattım 28 milyon civarı bir gelir elde ettim. O sene şampiyonlar ligini kazandım. Ertesi sene kombine sayım 39 bin oldu ama gelirim 26 civarı bir rakama düştü böyle bir durumla karşılaşan var mıdır? Bilet fiyatlarının artması gerekirken tam aksine düşüş mü oluyor?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fernandesi getirdim fenere sonunda tottenhamdan aldım 15 milyona meireleste yaşlanmıştı 15 ede onu sattım bakalım verim alabilicekmiyim

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Forvet arkasında Oyunkurucu Hücum rolünde oynat verim alırsın.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

honda var orda bakalım zaten sakatlandı 5 hafta yok

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Maher'i al o bölgeye adam yeni jenerasyonun zidane i...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Maher'i al o bölgeye adam yeni jenerasyonun zidane i...
    adam maher i gördümde yabancı sınırı 5 e düştüğü için sıkıntı var yedeğe bile giremiyor adamlar fernandeside türkçe bilmesinden dolayı tercih ettim

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben sonunda pes dedim ve istifa ettim. Yabancı sınırından dolayı düzgün transfer yapamıyorum, kadroyu istediğim şekilde düzemiyorum. Sırf yabancı olayı yüzünden Gökhan Töre'ye 16 milyon verdim, normalde hayatta vermem o kadar. Üst üste 2 yıl şampiyonlar ligini aldım Türkiye ligi hala Avrupa'da itibar olarak 9. puan olarak 8. sırada olduğu için düzgün transfer yapamıyorum. Sonunda yeter artık dedim ve mükemmel kadroyu bırakıp Valencia'nın başına geçtim. Artık Türkiye'de oynamam. Oyuncularıma hiç teklif te gelmiyor, sadece Sow'u 8 milyona satabildim. Oyuncumla ilgilenen takım değerini bile vermiyor neredeyse. Millet 20 milyona 30 milyona nasıl topçu satıyor anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

evet hondayı sattıktan sonra nuriyle maheride aldık orta sahamızda artık fernandes nuri adam maher capoue mehmet topal emre can salih gaitan ve recep var forvette rossi solda pedro son olarak ta gaitanın yterine mesutu almaya çalışıyorum bakalım satılığa çıkarıcaklarmı

Şl de as kadro şöyle bir durum aldı

Yedekler
    Valdes
    Egemen
    Hak
    Salih
    Recep
    Kuyt
    Mehmet Topal
    Onur Kıvrak
    Emre Can
    Emre Bel.
    Serdar Kesimal
    Caner Erkin
    Fernandes
    Aykut Demir
    Ömer Toprak
    Last edited by Önder HOCA : 15.Mayıs.2013 at 13:36

haddinden fazla yabancı var ama hepsi iyi oyuncular.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by cmyksl55 View Post
    haddinden fazla yabancı var ama hepsi iyi oyuncular.
    inan hepsini doldurmak istiyorum takıma ama yabancı sınırı valdes bostaydı bıraz oynatıp satıcam kuyt zaten yaslandı sadece tutor ıcın tutuyorum arasıra oynuyor jose angel i sadece sl de kullanıyorum kayıtlı değil

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

bu yabancı sınırı nasıl oluyor, hiç 2 sezonu geçmedim de. en fazla 6 kişi mi kaydedebiliyoruz? eskisi gibi?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

3. sezonda 8 yabancı sınırı var ama 5'i 18 de olabilir

Valdes'e ne kadar yıllık verdin?

Lewandowski'nin sözleşmesi bitiyor ve Chelsea ile kapışıyorum. Gelirse Sow'u göndermeyi planlıyorum.

Chelsea'ye gitti. =))
    Last edited by muratzihni : 17.Mayıs.2013 at 20:04

Sayfa 18 / 22 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon

Mesaj Yetkileri