Sayfa 18 / 22 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
511 ile 540 arası toplam 654 sonuç

Konu: FM 2013 - Oyun İçerisinden Karşılaştığınız İlginç Olaylar

Hybrid View

3 günde 3 maç

1. dakikada [ 24. saniye] Melo sarı kart gördü 3. dakikada 2. sarı karttan atıldı. Maç motoru diye yakınmayacağım. Lakin Melo ne kadar hırçın bir futbolcu olsada bu gerçek dışı.

[IMG][/IMG]

Wellington attı 4. golü ama skor değişmedi maçta tabelada 3-0 bitti zaten

[IMG][/IMG]
    Yukarıda bahsettiğim Melo Faciasından sonra şimdide Anderson 5. dk sarı kart, 6. dk 2. sarı karttan ihraç Bu arada Forum sessizleşti bir tek benmi kullanıyorum nedir yada bütün bug lar benim oyundamı

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Crantola View Post
    [IMG][/IMG]
    Yukarıda bahsettiğim Melo Faciasından sonra şimdide Anderson 5. dk sarı kart, 6. dk 2. sarı karttan ihraç Bu arada Forum sessizleşti bir tek benmi kullanıyorum nedir yada bütün bug lar benim oyundamı
    Herhalde bizim oyunlar çok sıradan

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

[IMG][/IMG]
    Senin ki yine iyi dayanmış

[IMG][/IMG]

Wellington attı 4. golü ama skor değişmedi maçta tabelada 3-0 bitti zaten
    dün aynısı benim de başıma geldi chelsea ilkinci tur rövanş maçında ilk yarıyı 1-0 geride kapadım ikinci yarı başında 2-0 oldu ama tabela hala 1-0 dı sonra bir gol attım oda tabelaya yansımadı maç devam ederken tabela 2-0 oldu sonra bir gol daha attım 2-2 olması lazımdı canlı skoru açtım maç oynanırken orda durum 2-2 idi maç bitti yenilmişim gibi maç sonu konuşmasını yapmak zorunda kaldım maç sonu değerlendirmesinde gene toplu sonuçta 2-2 yazıyor ama tabela 2-0 dı ve devamı tıkladığımda belki düzelir umuduyla bekledim ama elenmiştim

Ölü takidi yapıyoruz. Belki düzelir oyun

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Beyler kırmızı kart cezası alan oyuncular için kendime not ekliyorum oyunda ama her haberde ismimin yanında sarı bir nokta çıkıyor ve açıkçası sinirime gidiyor. Notları silmeden bu sarı noktayı silebilir miyim

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Beyler kırmızı kart cezası alan oyuncular için kendime not ekliyorum oyunda ama her haberde ismimin yanında sarı bir nokta çıkıyor ve açıkçası sinirime gidiyor. Notları silmeden bu sarı noktayı silebilir miyim
    Tercihler > arayüze gelirsen not oluşturduğunuz şeyler diye bir seçenek var onu kaldırırsan olur.

Bülbülü altına kafese koymuşlar ille de vatanım demiş

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Tercihler > arayüze gelirsen not oluşturduğunuz şeyler diye bir seçenek var onu kaldırırsan olur.
    Çok sağol.

Walcott üzgün müydü tam bilemiyorum ama ezeli rakibiyle sözleşme imzalaması bana biraz ters gibi geldi

Yeni nesil maradona

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

ŞL de ilk tur PSG ile eşleştim ilk maç deplasmanda 1-1 evimde ki maçta 1-1 gidiyordu sonlara doğru Emenike'nin golüyle 2-1 kazandım maçı ama gol çok bariz ofsayt

9 numara Emenike.

[IMG][/IMG]

Bu sıralamma neye göre belirleniyor ? sezon istatistikleri olmadığı kesin... Yorum sizin

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Daha yarım sezon oynadım ama Christian Eriksen dünya karmasına yedeklere girdi valla ilk kez yaşadım böyle bi şey

Bende ilk kariyerimde Burak Yılmaz girmişti 11e Avrupada en fazla gol atan adam seçilmişti. şimdi ödülün adı gelmedi aklıma Gol katsayısı TR nin düşük olmasına rağmen 36 gol falan atmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

14 yaşında 2.02 boy nedir

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Küçükken süt kazanına atmışlar

Nesil
    2007

1900 yılına hazırlık maçı ayarladık.

Zaman makinesi icat edilince bir ara yapacağız maçı

[IMG][/IMG]
    Kadro komple fıtık oldu bu sakatlar ağırlık çalıştırırken olmadı birde işin enteresan tarafı

50 bin euro para cezasıı

hak mahrumiyeti

uefa kupasına katılma maçında ilk macta 13-0 takımın kalecisine baktım her zaman oynayan kaleciydi hile hurda yok

6 asist birden genelde bir maçta 2-3 asist yapıyor da 6 cok oldu

takıma 3 transfer yaptım jorge ribeirio gitti - kaleci rybka aldım 2014 e kadar cezalı cıktı

verletzen hocam kombo yapmışsın. ilginç olaylar gerçekten

kasımpaşa ile feneri 8-2 yendiğim maç var bi sürü real madrid barcelonaya 8-9 attıgım maçlar var ama sene geçtiği için alamıyorum onları

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Bu ne şimdi?

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post

Bu ne şimdi?
    Bu bir hata değil. Editörden direk takımı değiştirip Trabzonspor'un futbolcusu yapmışlar haliyle 'transfer' boyutunda değil bu değişim. Chelsea'de forma giydiği maçlar, attığı gollerde dahil oluyor olaya.

istatistiksel anlamda oyunda çok hata var. Maç motorundada gol atınca bir oyuncu, bu onun ligdeki 100. golü gibi rakamlar yazabiliyor. Halbuki kontrol ettiğimizde alakası bile yok

Forumdan ses çıkmıyor ama neyse ben bir enteresan geri dönüşü paylaşayım sizlerle
    Burak 38. dk da Kayseri'ye kırmızı plaka armağan etti ama maç onun sayesinde çok zevkli geçti. işin ilginç tarafı 2 dk da atılması bu daha öncede başıma gelmişti buraya SS koymuştum. ikisindede sportmenilk dışı davranıştan kart gördü Burak ve bu çok başıma geliyor heralde her seferinde atıyor kendini yere Burak bildiğimiz Burak Bobo'yu tutamadık ama çok iyi bir geri dönüşle puan aldık. Muslera'da kayeriyerinin en kötü maçlarından birini çıkarttı.

[IMG][/IMG]

Nesil
    2012
    Yer
    Rize

Ben böyle bir fikstür ilk defa görüyorum.

8 günde 6 maç...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O çok garip olmuş. Ancak olabiliyor. aslında oyunun buglarından birisi o...

Bu da garip.

Bir koltuğa iki kişi otursa bile olmuyor. Nası olcak la bu iş şimdi ?
    Sentugo.

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    O çok garip olmuş. Ancak olabiliyor. aslında oyunun buglarından birisi o...

Bu da garip.

Bir koltuğa iki kişi otursa bile olmuyor. Nası olcak la bu iş şimdi ?
    Guinness den adamlar olsaymış iyiymiş Bende ilk defa görüyorum koltuk sayısından fazla seyirci

Sayfa 18 / 22 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon

Mesaj Yetkileri