Benim bildiğim kadarıyla her şey eşitse katsayı puanına bakılıyor hangisinin daha çok puanı varsa o önde oluyor.Oyuna bunu yansıtmışlarmıdır bilmiyorum ama gerçekte böyle diye biliyorum.
Benim bildiğim kadarıyla her şey eşitse katsayı puanına bakılıyor hangisinin daha çok puanı varsa o önde oluyor.Oyuna bunu yansıtmışlarmıdır bilmiyorum ama gerçekte böyle diye biliyorum.
evet hocam baktım şimdi siz varmıdır diyince. Katsayı yazıyor kurallarda son kriter olarakArsenal haketti o zaman ne diyelim.
![]()
Bir maçta 2 yıldız nası rezil edilir kalecim gösterdi
Neymar şanslı idi kalecim kurtardıktan sora önünde kaldı devamı gol oldu.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
10 dk'dır.Gülüyorum hahahhaha Bay Yosma![]()
3 günde 3 maç
![]()
1. dakikada [ 24. saniye] Melo sarı kart gördü 3. dakikada 2. sarı karttan atıldı. Maç motoru diye yakınmayacağım. Lakin Melo ne kadar hırçın bir futbolcu olsada bu gerçek dışı.![]()
Ölü takidi yapıyoruz. Belki düzelir oyun![]()
Resmen oyun Bug 2013 olmuş biz Fm 2014 bekliyoruz![]()
senin durumda enteresan hocam![]()
Beyler kırmızı kart cezası alan oyuncular için kendime not ekliyorum oyunda ama her haberde ismimin yanında sarı bir nokta çıkıyor ve açıkçası sinirime gidiyor. Notları silmeden bu sarı noktayı silebilir miyim
ŞL de ilk tur PSG ile eşleştim ilk maç deplasmanda 1-1 evimde ki maçta 1-1 gidiyordu sonlara doğru Emenike'nin golüyle 2-1 kazandım maçı ama gol çok bariz ofsayt![]()
9 numara Emenike.
Daha yarım sezon oynadım ama Christian Eriksen dünya karmasına yedeklere girdi valla ilk kez yaşadım böyle bi şey
![]()
Bende ilk kariyerimde Burak Yılmaz girmişti 11eAvrupada en fazla gol atan adam seçilmişti. şimdi ödülün adı gelmedi aklıma
Gol katsayısı TR nin düşük olmasına rağmen 36 gol falan atmıştı.
![]()
dün aynısı benim de başıma geldi chelsea ilkinci tur rövanş maçında ilk yarıyı 1-0 geride kapadım ikinci yarı başında 2-0 oldu ama tabela hala 1-0 dı sonra bir gol attım oda tabelaya yansımadı maç devam ederken tabela 2-0 oldu sonra bir gol daha attım 2-2 olması lazımdı canlı skoru açtım maç oynanırken orda durum 2-2 idi maç bitti yenilmişim gibi maç sonu konuşmasını yapmak zorunda kaldım maç sonu değerlendirmesinde gene toplu sonuçta 2-2 yazıyor ama tabela 2-0 dı ve devamı tıkladığımda belki düzelir umuduyla bekledim ama elenmiştim![]()
14 yaşında 2.02 boy nedir
![]()
Küçükken süt kazanına atmışlar![]()
dediğin olabilir. bende anderson faulden atıldı ama aynı dakikaZaten bıraktım oyunu Visual hatası yüzünden 14 ü bekliyoruz
![]()
1900 yılına hazırlık maçı ayarladık.
Zaman makinesi icat edilince bir ara yapacağız maçı![]()